Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.853
Cevap
558
Favori
601.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya yıllar sonra bir bakayım dedim 150binler 200binler havada uçuşuyor. Alınan da 4 parça beyaz eşya 1 koltuk takımı 2 perde. Bu devirde hala evlenmeye cesaret edenlere mi şaşırayım,yoksa insanların bu paraları nereden bulduklarına mı bilemedim. Ya yıllarca evlilik için çalışılıp birikim yapılıyor ki çok saçma, ya da herkes 15binTL kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 28 Ocak 2022; 13:57:29 >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt

Hayat şartları bunu gerektiriyor bence kardeşim. Sen de haklısın ama doğru insan doğru yapılar denk geldiğinden evlenmek durumundayız. Kaliteli yaşam, kaliteli eşya da hepimizin hakkı malesef çok masraflı çok üzülerek söylüyorum.

• Vestel 850 litre gardrop tipi buzdolabı katar fiyatı 2499 QAR

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya
    TL ye çevirelim 2499= 9.271 TL yapar

Hadi vestel den bakalım, hatta en ucuzunu seçelim. 488 litre olanı diyelim. Yine aynı gardrop tipi.

Katar 850 litre 9.271 TL
    Türkiye 488 litre 13.586 TL

Tek sorun imamoğlunun yediği balık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyrun link vesteli katar’dan alacak varsa
    https://www.carrefourqatar.com/mafqat/en/v4/search?keyword=Vestel

Buda Türkiye’den
    www.vestel.com.tr
    Gardırop Tipi Buzdolabı Fiyatları ve Modelleri | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/gardrop-tipi-buzdolabi-c-56/?dropListingPageSize=30&orderOption=PriceIncreasing

• Aranıza yeni katıldım. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Grubu, Halı ve Store Perde alacağım, firmalardan indirimler hakkında bilgisi olan var mı? Elden taksit seçeneği olursa benim için iyi olur fakat peşin fiyatına güzel indirim yapılırsa peşinde alabilirim.

Samsung MS23K3555ES-ND Mikrodalga Fırın 10 gün önce 1400 civarındaydı fakat indirim kuponu falan olur diye almadım suan 1900tl civarında, nasıl uygun fiyatla alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

• simerazzı kullanıcısına yanıt

ne yapalım hayat pahalı diye evlenmeyelim mi?

• Tam 10 ay önce vestel çamaşır makinesi+buzdolabı+bulaşık makinesi 10.200TL verdim

Aynı 3 beyaz eşya şuan 18.000 TL

15 ay önce 4.300 liraya aldığım Vestel 65U9500 televizyon şuan 9.300TL

Eğer düğün tarihiniz belliyse şimdiden alın ve aldığınız yerin deposuna koydurun arkadaşlar.

Yoksa yaza bu fiyatları da bulamazsınız gibi duruyor

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sizi değil, parası olmayanları kastediyor muhtemelen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fesbi kullanıcısına yanıt

Maşallah hocam gerçekten güzel rakamlar harcamışsınız. Aldığınız ürünlerin linklerini paylaşabilirmisiniz merak ettim bu kadar yüksek bütçede tutan ürünleri

• eddy kullanıcısına yanıt

Hocam istanbul lokasyonunda ne yaptınız, nereden aldınız ne kadar tuttu ? aydınlatabilirseniz çok sevinirim

• Ekim 3 de evlendim. Vestel 9kg çamaşır makinesi, 3 programlı bulaşık mak. 500 küsür litre buzdolabı. Toplam 9200 tlye almıştım. Ondan 1 ay sonra toshiba 58 inç tv aldım 5200 tlye. Valla çok şanslı hissediyorum kendimi. Ankastre set aldım 2900 e. Oskar model.

Evin eşyalarını, moda lifedan almıştım toplam 18 bine falan gelmişti yatak odası, yemek odası, koltuk takımı. 2 tane 3 lü 1 tane berker. Gayet memnunum. Evlenecek arkadaşlara tavsiyem olabildiğince fp ürünü alsınlar. Zaten ileride öyle ya da böyle değişme imkanı oluyor hanımların isteği doğrultusunda.

• 15 000 tl para değil artık, bugün bir Polis memuru, ek dersi kursu tam olan bir öğretmen, astsubay vs zaten tek başına 10 bini görüyor ki eş asgari ücret bile alsa zaten 15 000 girer eve, beni şaşırtan 100 bin tl ye alınan ev eşyaları değil de daha çok büyük şehirlerde satılan 2 milyonluk daireler merak ettiriyor işte onları kim hangi parayla alıyor anlamak zor

Konuyu dağıtmadan Ankastre ihtiyacı olan için indirimde bir ürün paylaşmak istiyorum

Samsung NV60K3110BS 60 lt Inox Ankastre Fırın

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    2500 gözüküyor hocam, siz paylastiginizda uygun muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ub58 kullanıcısına yanıt

Hocam çoğunlukla Enza'dan aldım ben.

Enza Netha Oturma Grubu: 9500₺

Enza Somni 160cm Baza+Başlık: 2200₺

Enza Sona Yatak Odası Takımı: 9300₺

Ürünlerden de oldukça memnunum ama fiyatlar değişmiştir muhtemelen.

• eddy kullanıcısına yanıt
    Enza o zaman kalite, satış sonrası zamanında kurulum falan bu durumlarda mutsuz etmedi sizi öylemi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlilik hazırlıkları yapıyorum, şu ana kadar aldıklarımı yazacağım.

Mobilya alışverişini ENZA Home' dan yaptım. (Eşyaları yeni sipariş ettim, nasıl çıkacaklarını geldiklerinde paylaşırım)

Mobilya:

Cordell Yatak Odası

Cordell Yemek Odası

Cordell TV Ünitesi

Foruna Koltuk Takımı

Toplam 59.830.00TL

Beyaz Eşya:

SIEMENS Bulaşık Makinası (SE23II61KT)=5.800TL (Şuan 7.750TL kasım/2021 de almıştım)

SIEMENS Buz Dolabı (KG55NVIF0N)=7.200TL (Şuan 11.575TL kasım/2021 de almıştım)

BOSCH Çamaşır Makinası (WGA142X1TR)=4.200TL (Şuan 6.800TL kasım/2021 de almıştım)

SAMSUNG M.Dalga Fırın (MS23J5133AT)=1500TL (Şuanda sanırım aynı)

Küçük Ev Aletleri ARNİCA marka set olarak almıştık tam hatırlamıyorum ama galiba 2.800TL-3.000TL gibi birşeydi

Yemek Takımı:

Karaca Fine Pearl Helen=4.800TL (şuan 8.800TL, Karaca ürünleri satan bir mağazadan almıştık, mağazanın karaca ile anlaşması bitmiş elinde bir tane takım almış biz aldığımız dönemde karacada aynı takım 7.750TL idi, peşin veriyoruz diye indirim yapmışlardı.)

Şuana kadar benim bildiklerim bunlar. Bardak takımı, günlük yemek takımı gibi şeylerde varmış alınan ama ne kadar olduğu konusu sır gibi saklanıyor benden. O yüzden onlara bir şey diyemiyorum.

• Merhaba evleneceklere faydası olabilir diye paylaşıyorum
    Düğünüm iptal olduğu için KELEBEK marka yatak odası takımını uygun fiyattan satmak istiyorum.Sıfır,kuruldu ancak kullanılmadan demonte şekilde söktürüp paketlettim,kutulu ambalajında muhafaza ediyorum
    1 adet çift kişilik bazalı karyola
    kelebek mobilya
    Dark Bazalı Karyola 160*200 (Başucu Dahil)
    https://www.kelebek.com/angelic-dark-bazali-karyola-160200-basucu-dahil

1 adet 6 kapılı dolap
    kelebek mobilya
    6 Kapılı Akordeon Dolap
    https://www.kelebek.com/vanensi-6-kapili-akordeon-dolap

2 adet komodin
    Ankara
    İletişim için dm

• Arkadaşlar mediamrkt te beyaz eşyalarda güzel indirimler var Değerlendirebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25bin tutarında beyas esyaya 19,300 verdim

4 bayi gezdim hepsi aynı / benzer ürünlere 28-29K para çıkardı.

20 nisana kadar indirim var kacırmayın

ürünler bitiyor stoklar sınırlı

• birlikte heyecanlı heyecanlı bu fırsatlara bakabilirdik aptal..

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.