< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (276. sayfa)
-
-
evlendikten sonra monoton bir hayatim olmasin tartisma konusu olsun dersen mantikli:) baska da mantikli tarafi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz eşyaları aldım ama mobilyalar konusunda tamamen karanlıktayım. Fiyatlar çok farklı anlayamadım. İstanbuldayım henüz ev tutmadık 2 aya kadar tutacağız ama önden fiyat araştırmak istiyorum. Hangi markaları önerirsiniz. Koltuk L olacak. En fp markalar nelerdir? Bir vivense çarptı gözüme başka var mıdır yardımlarınızı bekliyorum
-
Vivense Engince ider evmoda gibi markalar yerine ikea yı tercih et derim. Mobilya demek nakliyat sorunları demek, ürünü teşhir yollamaları demek. İkea da demonte ve ilk sen kullanırsın.
Tecrübeyle sabittir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok içten bir cevap
Açıkcası gerçekten bazen abarttığımı, akışına bırakmam gerektiğini düşünüyorum.
Sonrasında günden güne artan pahalılık ve ileriyi planlayamamakla beraber böyle küçük hesaplara düşüyorum
-
etrafımda çoğu insanın böyle yaptığını (daha yeni) öğrendim. Bu yüzden burası sormak için tam yeri olacağını düşündüm. Evet haklısın buzdolabı 2 sene sonra da aynı görevi görüyor mantıken :D Ama kadın tarafında böyle olmadığı kesin. Nemli depolar konusunda bilgim yok aklımda bulunsun bu da tabi ki. Yorumun ve bilgilendirmen için teşekkür ederim dostum
-
Bende kız bulamıyordum hb de beyaz eşya bakıyordum pırlanta bakıyordum iç geçiriyordum keşke birisi olsa da alsak diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonra bir baktım kendimi sepete eklerken buldum :D
-
takip
-
Beyaz eşyada tavsiye edeceğiniz f/p ürünler varmıdır ?
-
Merhabalar,
İNG Bank'ın alışveriş kredisi ile eşya alan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 20 Aralık 2021; 6:22:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler internetten perde alan varmı tavsiye edeceğiniz bir yer.
Vivense iyi midir mobilya için? :)
Neden kimse yardımcı olmuyor 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlar ne oldu acaba :(
-
Vay Bee ben de 2016 yazında evlenmiştim. O zamanlar bu konuya bakıyordum. Şimdiki fiyatlar ile o zamanın fiyatları arasında dağlar var. O zamanlar bosch beyaz eşyaların hepsini 7000 TL ye dizmiştim. Ev için ise bellona dan yatak odası, iki koltuk takımı yemek odası takımı 13600 e almıştık. Şimdiki fiyatlar ile dağlar var arasında. Evleneceklere Allah kolaylıklar versin
dandik ama ucuz. showroom 'da denemeden kanepe yatak alınmaz. ki birçok bayan beğenmez onların mobilyaları. evladiyelik değil çünkü.
hocam size tavsiyem ipek mobilya. yine kayseri firması, bellona istikbal 'den sonra geliyor kalite olarak, fiyat olarak da uygun.
ipek hayal kanepe, 1950 tl idi
urun.n11.comHayal 3 Lü Kanepe ( Pembe ) Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kanepe/hayal-3-lu-kanepe-pembe-P524851496
vivense üzerinden, kzy marka 3lü gardrop, 700 tl idi
türkiye'nin mobilya mağazasıKZY 3 KAPAKLI 3 ÇEKMECELİ GARDIROP BEYAZ FİYATI - Vivensehttps://www.vivense.com/kzy-3-kapakli-3-cekmeceli-gardirop-beyaz-modeli.html
çalışma masası, 180 tl (kol dayama yerleri çok keskin olduğu için zamanla ağrı yapıyor, buralar zımpara-boya yapılabilir belki)
gittigidiyorÇALIŞMA MASASI. BİLGİSAYAR MASASI. KİTAPLIKLI ÇALIŞMA MASASI. M191121A Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/calisma-masasi-bilgisayar-masasi-kitaplikli-calisma-masasi-m191121a_pdp_746401874
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
profilo-grundig-hoover markalarına bakılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar evleneceklere Beko dan şaşmayın derim aşınca pişman olmazsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çamaşır makinesi : Electrolux EW6F4923EB 9 kg
buzdolabı : Samsung RB50RS334SA/TR 520 lt No-Frost Buzdolabı
fakat bulaşık da ne alsam kararsızım.ne öneririsiniz
-
Sadece mobilya ve beyaz eşyaya 104.500 TL verdim TV, perde, halı yok(bellona ve siemens)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X