Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: armutsever Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.852
Cevap
559
Favori
601.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bütçene göre herşey senin listene ek olarak bende 1 adet L koltuk var büyük 1 adet dresuar var yemek takımı var 4 adet bar sandalyesi var 2 adet lambader salon için abajur vs vs ek ışıklar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler komodin tavsiyesi olan varmı uygun fiyat li

• Mobilya düşüncesi olan varsa isim vermiyim, KEL...K. Markasında yüzde 15 yapmışlar işinize yarayabilir belki tüm ürünlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivenseden baza-başlık-gardırop düşünüyorum pişman eder mi ??

Edit: ürün bu

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya
    Evleneceklere Özel Fırsatlar Burayatürkiye'nin mobilya mağazası
    BAHAR AYAKLI GARDIROP, 6 KAPAK 2 CEKMECE FİYATI - Vivense
    https://www.vivense.com/bahar-6-kapak-2-cekmece-ayakli-gardirop-modeli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasibystp -- 25 Ekim 2022; 22:12:4 >
  • Bu ortamda evlenen milyonerdir (bana göre) hayırlı işler…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L koltuk köşe takımı mobilya bakıyorum tavsiye edebileceğiniz yer varmı ?

• Bilindik mobilya fiyatlarının liste fiyatları ile bayi indirimi arasında tahmini % kaç indirim oluyor? yakın zamanda fiyat alan var mı?

• MustafaMasa.10 M kullanıcısına yanıt
    2 sene önce aldım, Kelebek, doğtaş falan baktım, internetteki ile aynı fiyattı hep.

• Mobilya ve beyaz eşya için bir ÖTV indirimi olabilir mi acaba?

• Arkadaşlar, tv ünitesinin TV koymak için olan yükseliti kısmı nasıl sökülür bilen var mı?

• ub58 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle normod, hem kaliteli hem de modüler, bir de istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsunuz ayak renkleri kumaşı vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.evmoda.com.tr/
    Verona Sera Modern Düğün Paketi | Evmoda
    https://www.evmoda.com.tr/verona-sera-modern-dugun-paketi

Arkadaşlar bu düğün paketi gözüme çarptı açıkçası. Evmoda hakkında iyi kötü yorumu olan varsa aydınlatabilir mi. Modalife ile aynı kalitedemidir ürünler yoksa ?

• ub58 kullanıcısına yanıt
    Terazidere Bayrampaşam
    Aby mobilya var
    Çok kaliteli ve uygun fiyat
    Avcılar tarafında da yerleri var.

• okanabim O kullanıcısına yanıt

Yorumlarına baktım hep 1 yıldız verilmiş çok şikayet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaMasa.10 M kullanıcısına yanıt
    %1.5 a tekabük yaptırdım ben ancak :) 70k da 1100 lira civarı

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Vivense ,Enza hatta kelebekte inanılmaz şikayetler var.Tüketici hakem heyetine gidenler var.2 aydır teslimat bekleyenler var.

Modoko ise tam çakal yuvası.Butik,size özel Vs diye süsleyip Yemek ve koltuk takımı için 90 Bin fiyat çekip sonra 50 bine iniyorlar.Almaya korktum açıkçası.

Ataşehir örnek mah.libadiye tarafında Fetih Çarşısı Vs. dükkanlar var.Sorun olursa bir muhatap bulabilirsiniz en azından.Ben toplam 32 bine 3+3+1 koltuk(ağaç gövdeli modülerler gibi hafif değil) ve yemek takımı aldım.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Bilinmiş markalardan mobilya almak banada pek mantıklı gelmiyor açıkcası. Haftasonu gezdim bi çok mağaza. Yerel küçük mağazalar daha samimi geliyor. Büyük markalar sadece isim satıyor gibi.

Satın aldığınız yerin adını ve adresini buradan yada özelden paylaşabilirseniz bende bi uğramak isteirm.

• victor66 kullanıcısına yanıt

malesef mobilyacılar İNG kredili atıyorum 39 bin kredi kartı 36 bin peşin 30 bin fiyat veriyorlar.Beyaz eşyacılar da liste fiyatına bindiriyor olabilirler.Özellikle mobilyacılar kredi ile işlem bizde geçerli değil bile diyorlar.

• hasibystp kullanıcısına yanıt

Henüz almadı iseniz;

Memnun kalan var mı bilmiyorum ama şikayetvar'da aratabilirsiniz.Firma çok sorunlu.

Maliyetlerin bu kadar yükseldiği ortamda bu takım en alt kalite MDF hatta sunta bile olabilir.

İmalatçı ve karşınızda bir muhatap bulabileceğiniz bir firma olursa sanırım daha iyi olur.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende sizin gibi düşünüyordum butik bir yerden almayı gerçi hala almadım ama bu tarz yerlerden tamamen vazgeçtim. Saydığınız her yere uğradım modoko, fetih çarşısı, Gebze mobilyacılar çarşısı. Benim öncelikli ihtiyaçlarımdan birisi depolama hizmeti. Satın aldığım ürünlerin teslimat zamanını 2023 yılı 4. Veya 5. Ayında kurulum yapılacak şekilde. Butik bi yerden satın alım yaptığımda o tarihler geldiğinde yeri, dükkanı hala açık olacak mı ? O dönem böyleydi şimdi fiyatlar böyle deyip beni uğraştıracak mı ? Gibi gibi fazlasıyla sıralanabilir.

Evet teslimat tarihleri kurumsal yerlerde de değişkenlik gösterebilir o bambaşka birşey ama bir sözleşme var elinizde ve atıyorum “x Bellona bayisi” o bayi o bölgede batıp kapatsa bile muhattabım olan Bellona genel merkez veya Türkiye herneyse malın arkasında durup mağdur etmeyeceğini düşünüyorum ve araştırdığım kadarıyla da bu şekilde oluyormuş.

Hemen satın alım sonrası montajlarda belki butik yerlerden alım yapabilirim ama benimkisi gibi ileri tarih teslimatlarda o şekilde olmuyor ne yazık ki.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.