Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
601.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz eşya ve televizyon tavsiyesi yok mudur?

Yeni evlenecekler için şu kampanya nasıldır, yorum yapacak var mı?
    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada Kampanyaları - Tüm İndirimler & Alışveriş Fırsatları
    http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=5499&t=1&bnrcamp=a.284beyf
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar beyaz eşya ve televizyon tavsiyesi yok mudur?

Yeni evlenecekler için şu kampanya nasıldır, yorum yapacak var mı?
    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada Kampanyaları - Tüm İndirimler & Alışveriş Fırsatları
    http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=5499&t=1&bnrcamp=a.284beyf

Fiyatlar çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evliliğe çok var da, merak ettim bugün evlenmeye kalksak ortalama ne kadar birikimimiz olması gerekiyor elimizde? Bilelim de ona göre yapalım hesabımızı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adet başına 80 bin civarı :) İki tane alırsan 150'ye kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Adet başına 80 bin civarı :) İki tane alırsan 150'ye kapatırsın.

Kesin yanlış anlaşılacağımı biliyordum. Neyse ufakta kara gözükmüyor. Daha yolu çok gibi. İlerde kısmet olursa uğrarım tekrar buralara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilya nin tamamı ni ikea dan duzmek ne kadar mantıklı arkadaşlar

• Düğün fotoğrafı düşünen arkadaşlar bana pm atabilirler. Çekimlerimize Facebook.com/anisandigi adresinden bakabilirsiniz.
  • fatiha35 F kullanıcısına yanıt
    Makina 900 tl olsa 1800 lira 2 kişi gidiş dönüş bileti oluyor. Vergiler de 400 eklesek 2200. Yine de iyi değil mi? Neye göre yüksek diyorsunuz?
  • daha oncede yazmıstım tekrar yazıyorum
    gelınlık nısanlık ıhtıyacı olan arkadaslara fıyat konusunda
    ındırımlerımız olacaktır forumdan gelenlere.
    2 adet gelınlık dukkanımız var.
    Istanbul avrupa yakası ssk okmeydanı hastanesı duragına
    5 dk mesafede dukkanımız dıgerıde okmeydanı cemal kamacı karsısı.
    Fatıh kadıkoy gıbı yuksek fıyatlı yerler ıle aynı kalıtedeyız.

• Selamlar,

Ben libadiyedeki Mobilyacılar çarşısındaki bir yerden (isteğe bağlı olarak ismini verebilirim, reklam olmasın şimdi) mobilyaları aldım.

TV Konsolu, oturma odası, yemek odası, yatak odası ve ufak tefek birkaç şey daha aldım 20.000 cıvarı bir para verdim. Ama gerçekten model ve işçilik müthiş, çünkü geçen yıl ablamlara aynı yerden almıştık. Modokoyu da dolaştım, aynı takımlar 30.000 civarıydı, pazarlıklı fiyatla hemde..

L koltuk almak istiyorum, bir tarafı baza, öteki tarafı yatak olan.. Bildiğiniz ve önerdiğiniz bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydogan

Evliliğe çok var da, merak ettim bugün evlenmeye kalksak ortalama ne kadar birikimimiz olması gerekiyor elimizde? Bilelim de ona göre yapalım hesabımızı?

En az 30 bin
  • Benim düğün bu hafta sonu. Bütün eşyaları aldım. Memun kaldığım ve kalmadığım markaları yazayım, belki yardımcı olur size.

Salon yemek odası takımı
    Alfemo Memnuniyet oranım %40
    Retro diye geçen modelinden aldım. Çalışma sistemleri biraz tuhaf. Ürünü 3 hafta sonra getirebildiler. Gelen 6 sandalyeden 2 tanesi farklı geldi ve değişim için 3-4 hafta beklettiler. Değişen sandalyelerinde ayak renkleriyle masanın ayağının rengi uymuyordu ve ısrarla böyle olduğunu söylediler.

Salon koltuk takımı
    Misafir mobilya Memnuniyet oranım %50
    Ürünü 1 aydan fazla bekledim. Her aradığımda kumaş siparişi verdik daha gelmedi dendi. Gelen koltukların sırt minderleri sözleşmede hiç yazmayan bir renkten yapılmış getirilmiş. Bunu da değiştirmek için 1 hafta oyaladılar. Fakat koltuk takımı hoşuma gitti ve yanlış yapılan minderleri de hediye etmeleri iyi oldu.

Oturma odası
    Sitelerde Çınar Mobilya Memnuniyet oranım %95
    Ürünler hesaplı ve kaliteli. Tek sorunum getiren ekibin profesyonellikten çok uzak olması. Taşırken evin içinde duvara sürttürdüler birkaç kez. Dikkat etmeleri konusunda uyarınca sorun yok.

Yatak odası takımı
    Sitelerde Çınar Mobilya Memnuniyet oranım %100
    Ürün country diye geçen modelden. Gerçekten kaliteli ve piyasada 8-10 bin lira fiyat çekilen ürünü sıkı bir pazarlıkla 5.500 liraya aldım. Malzemeden çalmayıp sorunsuzca teslim ettiler. Taşıyan arkadaşlar aynı olduğundan ufak bir sıkıntı vardı bu konuda yine ama mobilyayı görünce unutuldu o da :)

Mutfak masası
    Sitelerde Börekçiler Aksesuar Memnuniyet oranım %60
    Ürün iyi hoş piyasaya görede uygun. Üzeri temperli cam ve kelebek tipi açılabilen masalardan. Fakat bir amca var orada ki, insanı kanser eder. Bu kadar sakin bu kadar vurdum duymaz bir adam görmedim. Ürünü en geç 1 haftada vereceğini söyledi ve 4-5 kez telefon açmamın ardından 10 günde geldi. Müşteriyle ilgilenme çok ama çok kötü. Tek iyi yanı ürün kaliteli, fiyatı uygun ve sorunsuz geldi.

Buzdolabı ve çamaşır makinesi
    Hotpoint Memnuniyet oranım %10
    Ürünü forum Ankaradaki hotpoint bayiinden aldım. Çamaşır makinesi en geç 10 güne gelir dediler 1 ay sonra geldi. Bulaşık makinesi aldım bana bir alt modelini gönderdiler ve farketmesem kazıklayacaklardı ve anında iade ettim. Buzdolabında sorun yaşamadım. Ürünleri hiç kullanmadım sadece alma aşamasındaki memnuniyetim bunlar.

Bulaşık makinesi
    Elektrolux Media Markt Memnuniyet oranım %100
    Sorunsuzca teslim ettiler. İlgilendiler ve servis gelip kurdu hemen. Hiç sorun yaşamadım.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar arkadaşlar. Belki birilerine fikir verir veya referans olur bu tecrübelerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

Benim düğün bu hafta sonu. Bütün eşyaları aldım. Memun kaldığım ve kalmadığım markaları yazayım, belki yardımcı olur size.

Salon yemek odası takımı
    Retro diye geçen modelinden aldım. Çalışma sistemleri biraz tuhaf. Ürünü 3 hafta sonra getirebildiler. Gelen 6 sandalyeden 2 tanesi farklı geldi ve değişim için 3-4 hafta beklettiler. Değişen sandalyelerinde ayak renkleriyle masanın ayağının rengi uymuyordu ve ısrarla böyle olduğunu söylediler.

Salon koltuk takımı
    Ürünü 1 aydan fazla bekledim. Her aradığımda kumaş siparişi verdik daha gelmedi dendi. Gelen koltukların sırt minderleri sözleşmede hiç yazmayan bir renkten yapılmış getirilmiş. Bunu da değiştirmek için 1 hafta oyaladılar. Fakat koltuk takımı hoşuma gitti ve yanlış yapılan minderleri de hediye etmeleri iyi oldu.

Oturma odası
    Ürünler hesaplı ve kaliteli. Tek sorunum getiren ekibin profesyonellikten çok uzak olması. Taşırken evin içinde duvara sürttürdüler birkaç kez. Dikkat etmeleri konusunda uyarınca sorun yok.

Yatak odası takımı
    Ürün country diye geçen modelden. Gerçekten kaliteli ve piyasada 8-10 bin lira fiyat çekilen ürünü sıkı bir pazarlıkla 5.500 liraya aldım. Malzemeden çalmayıp sorunsuzca teslim ettiler. Taşıyan arkadaşlar aynı olduğundan ufak bir sıkıntı vardı bu konuda yine ama mobilyayı görünce unutuldu o da :)

Mutfak masası
    Ürün iyi hoş piyasaya görede uygun. Üzeri temperli cam ve kelebek tipi açılabilen masalardan. Fakat bir amca var orada ki, insanı kanser eder. Bu kadar sakin bu kadar vurdum duymaz bir adam görmedim. Ürünü en geç 1 haftada vereceğini söyledi ve 4-5 kez telefon açmamın ardından 10 günde geldi. Müşteriyle ilgilenme çok ama çok kötü. Tek iyi yanı ürün kaliteli, fiyatı uygun ve sorunsuz geldi.

Ürünü forum Ankaradaki hotpoint bayiinden aldım. Çamaşır makinesi en geç 10 güne gelir dediler 1 ay sonra geldi. Bulaşık makinesi aldım bana bir alt modelini gönderdiler ve farketmesem kazıklayacaklardı ve anında iade ettim. Buzdolabında sorun yaşamadım. Ürünleri hiç kullanmadım sadece alma aşamasındaki memnuniyetim bunlar.

Bulaşık makinesi
    Sorunsuzca teslim ettiler. İlgilendiler ve servis gelip kurdu hemen. Hiç sorun yaşamadım.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar arkadaşlar. Belki birilerine fikir verir veya referans olur bu tecrübelerim.

Bende memnun kaldıklarımı ve kaldıklarımı yazayım;

Salon takımı doğtaş private..Tek memnun kalmadığım yanı tv ünitesi 3metre uzunluğunda.Başka markalardan uydururum diye düşünmüştüm..uymayınca onu da aldım..söyledikleri gün ve saatte kurdular.memnun kaldım..hangi mağazaya gidersen git aynı fiyatı söylüyorlar.nakit almayın boşuna.

Koltuk takımı alfemo..önceden yazmıştım burda.siparişten 2 gün sonra rengini değiştirmek istemiştim.kumaş kesildi diye kabul etmediler.gelen takıma extra 1000tl daha verip istediğim rengi tekrar yüzletmek zorunda kaldım.müşteri memnuniyeti sıfır.zorlamayla bir şeye benzedi takım..

Yatak odası alfemo legno modeli.yatak başlığı biraz büyük ama genel olarak memnunum..kurulumda yanlış takım gelmese daha iyi olacaktı.kurarken de çok özensizler..içim gitti bi tarafı kırılacak diye.

Tv samsung 46f6650..tipik samsung sorunları var..ışık sızması vs..onun dışında iyi

Beyaz eşya tamamını yazmıştım liste olarak..bosch marka hepsi.buzdolabı+çamaşır+bulaşık+fırın+davlumbaz+ocak 7500 liraya aldım..davlumbazın demirini yamuk kestiler biraz :) onun dışında en memnun olduğum seçim beyaz eşya oldu

2 tane led avize+ 3 modern + 1 hareketli aydınlatmayı sitelerden 1500e aldım..uzaktan kumandalı falan modeller..bundan da memnunum.ithalatçıdan çok uyguna aldım

Perdeleri zebra vs farklı yerleren aldık.ehh işte perde sonuçta :)

Köşe koltuk takımını ikeadan aldım..oturma odası için..1 yılı zor çıkarır :)

Küçük ev aletlerini homend %50 indirim koduyla tamamını netten aldım..ne iyi ne de kötü..çay makinasını tavsiye ederim ama

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..halıyı nerden aldınız? Benim bir tek halılar kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

Benim düğün bu hafta sonu. Bütün eşyaları aldım. Memun kaldığım ve kalmadığım markaları yazayım, belki yardımcı olur size.

Salon yemek odası takımı

Salon koltuk takımı

Oturma odası

Yatak odası takımı

Mutfak masası

Bulaşık makinesi

Bende memnun kaldıklarımı ve kaldıklarımı yazayım;

Salon takımı doğtaş private..Tek memnun kalmadığım yanı tv ünitesi 3metre uzunluğunda.Başka markalardan uydururum diye düşünmüştüm..uymayınca onu da aldım..söyledikleri gün ve saatte kurdular.memnun kaldım..hangi mağazaya gidersen git aynı fiyatı söylüyorlar.nakit almayın boşuna.

Koltuk takımı alfemo..önceden yazmıştım burda.siparişten 2 gün sonra rengini değiştirmek istemiştim.kumaş kesildi diye kabul etmediler.gelen takıma extra 1000tl daha verip istediğim rengi tekrar yüzletmek zorunda kaldım.müşteri memnuniyeti sıfır.zorlamayla bir şeye benzedi takım..

Yatak odası alfemo legno modeli.yatak başlığı biraz büyük ama genel olarak memnunum..kurulumda yanlış takım gelmese daha iyi olacaktı.kurarken de çok özensizler..içim gitti bi tarafı kırılacak diye.

Tv samsung 46f6650..tipik samsung sorunları var..ışık sızması vs..onun dışında iyi

Beyaz eşya tamamını yazmıştım liste olarak..bosch marka hepsi.buzdolabı+çamaşır+bulaşık+fırın+davlumbaz+ocak 7500 liraya aldım..davlumbazın demirini yamuk kestiler biraz :) onun dışında en memnun olduğum seçim beyaz eşya oldu

2 tane led avize+ 3 modern + 1 hareketli aydınlatmayı sitelerden 1500e aldım..uzaktan kumandalı falan modeller..bundan da memnunum.ithalatçıdan çok uyguna aldım

Perdeleri zebra vs farklı yerleren aldık.ehh işte perde sonuçta :)

Köşe koltuk takımını ikeadan aldım..oturma odası için..1 yılı zor çıkarır :)

Küçük ev aletlerini homend %50 indirim koduyla tamamını netten aldım..ne iyi ne de kötü..çay makinasını tavsiye ederim ama

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..halıyı nerden aldınız? Benim bir tek halılar kaldı

Hayırlı olsun hocam eşyaların güle güle eskitin.

Ben avizeleri hacıbayramdan aldım. 2 salon + yatak odası + oturma odası + mutfak + 2 antre + komidin üstü abajur 1500 falan tuttu benimkide.

Televizyonu lg 42la740s aldım ve çok memnunum şimdilik.

Perdeleri full valide halletti hiç elimi sürmedim, sağolsun.

Halıları da mahallemizdeki (incirli danışment göbek) halıcıdan aldım. Sanat, kaşmir, padişah değişik markalardan aldım. 26 m2 halıya 1600 lira para verdim 8 taksit yaptı. Çok uyguna aldığımı düşünüyorum umarım öyledir :) Halılarıda hemen teslim etti.

• Arkadaşlar, iyi bir yatak tavsiyesi olan var mı? Ortapedik fln olsa iyi olur ama hangisi GERÇEKTEN ortapedik veya değil ve nasil anlaşılır, hiç bilmiyorum.

Ve nereden kaça aldınız, tavsiye etmediğiniz bir yatak var mı ?
  • Ankara'da davetiye ve şeker yaptıracak olanlar varsa Vedat Dalokay'ın arkasındaki yerlere mutlaka baksın. Ben güya tanıdık diye Ulus'ta bir matbaacıya gitmiştim 350 davetiyeyi 320 TL'ye indirdi. Sonra bir de Vedat Dalokay'a bakayım dedim, aynı davetiyeye adam direkt 300 TL dedi, şekerde falan da bayağı indirim yaptı. Zaten sanırım kataloglar aynı, gidin bir yerde tüm ürünleri inceleyin, beğendiğiniz varsa kodunu alın, sokak sokak gezeceğinize arayıp fiyat sorun en güzel yöntem. Ben 300'ü görünce daha zorlamadım, çok da vaktimiz yoktu zaten. Bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 18 Nisan 2014; 11:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Ankara'da davetiye ve şeker yaptıracak olanlar varsa Vedat Dalokay'ın arkasındaki yerlere mutlaka baksın. Ben güya tanıdık diye Ulus'ta bir matbaacıya gitmiştim 350 davetiyeyi 320 TL'ye indirdi. Sonra bir de Vedat Dalokay'a bakayım dedim, aynı davetiyeye adam direkt 300 TL dedi, şekerde falan da bayağı indirim yaptı. Zaten sanırım kataloglar aynı, gidin bir yerde tüm ürünleri inceleyin, beğendiğiniz varsa kodunu alın, sokak sokak gezeceğinize arayıp fiyat sorun en güzel yöntem. Ben 300'ü görünce daha zorlamadım, çok da vaktimiz yoktu zaten. Bilginiz olsun...

Hepsini gezin.
    Pazarlık yapın.

• wolfie W kullanıcısına yanıt
    visko yataklara bakabilirsiniz. belli özellikleri var bütçenize ve kilonuza göre çeşitleri var.
  • arkadaşlar küçük mutfaklar için fazla yer kaplamayan masa seti tavsiyeniz var mı ? şık bir görüntüsü de olmalı klaisk istemiyorum.
  • tv kampanyası var mı acaba? 22-32" arası?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.