Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
601.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstadım selamlar,

Yatağı koyabilmen için baza almalısın. Takımın yanında ne yazıkki vermiyorlar, ekstra ücrete alıyorsunuz. Baza üzerinede yatağı koyuyorsunuz

Örneğin :

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 23 Nisan 2014; 5:46:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba

Yeni evlilik arifesindeki arkadaşlara Allah kolaylık versin.
    Ben çok önemli bulduğum bir ayrıntıyı sizlere tavsiye edeceğim

Şu ana kadar ürünlerimizi Doğtaş tan aldık memnunuz. Ancak daha tam bitmedi alınacaklar
    Düğüne 2 ay kaldı.

Özellikle İstanbulda yaşayanlar a önerim. sahibinden.com sitesinden araştırmalar yapmaları
    İstanbulda o kadar büyük bir nüfus varki bu nüfusun içerisinde de bir sürü garip olaylar var
    Özellikle nişanlanıp eşya alıp nişanı atanlar
    Yurt dışına iş için çıkanlar
    Ürünü alıp evde büyük bulup elinden çıkarmak isteyenler
    Tayini ataması çıkanlar
    Hediye çeki satanlar

Bir çok ürün belki 1-2 ay kullanılmış. Bazı ürünler daha evine bile sevk edilmemiş poşeti ile satıcıda duruyor
    Yarı fiyatına satıyorlar.Bir çoğunuz gözlemlemiştir. Yemek takımında mesela sandalye fiyatları çok tutar
    Bizim beğendiğimiz sandalyenin tanesi 350TL idi pazarlıkla belki 275tl lere düşerdi.6 adet için 2000TL Yİ gözden çıkarmam gerekiyordu

5 tanesini 500TL ye aldım ve çok temiz sıfır gibi üründü.Spotçular ölü fiyatına aldığından satanlarda direk tüketiciye daha iyi fiyata veriyor
    Alan tüketicide memnun kalıyor.Aldığım sandalyeler aşağıdaki linkteki gibidir

Heee tüm ürünler alınır mı tabiki hayır.Elektronik özellikle risk. Ama mesela ben şu ara aksesuar kovalıyorum
    Lambader vs vs. Bunları ikinci el ( ama bir aylık falan bulursam ) alacağım

Emin olun çok yeni sıfır yatak odaları koltuk vs vs de bulabilirsiniz örnek linkler atıyorum

Örnekler tonla

Ben şimdi tepe ve kelebek ürünleri kovalıyorum :)))
    Bol şans

• Kayseri'de olanlar varsa 23-27 Nisan arasında mobilya fuarı var. Dün gittim epey marka-model vardı. Fiyatlar iyi sayılır. Pazar günü halk günü yapacak tüm markalar. Teşhir ürünleri çok uygun fiyatlara gidecek bilginiz olsun. Kafadan %50 diyebilirsiniz.

Neon Mobilya, Slims Mobilya ve mutfak masa sandalyesi düşünenler için de Sefes markalarının modellerini öneririm. Çok güzel ürünler var.
  • bilezik altın takı seti nereden alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

bilezik altın takı seti nereden alabiliriz.

Çok önemli bi konu. Almak ve satmak. Alıp satınca mümkün olduğunca az zarar etmek vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Çok önemli bi konu. Almak ve satmak. Alıp satınca mümkün olduğunca az zarar etmek vs.

Tanıdık varsa en iyisi.
    Yoksa işçiliği en az olan takı setini alın derim. Çünkü işçilik ne kadar fazla ve detaylı olursa satarken o kadar fazla tutar düşüyor. O yüzden seti ince veya az işçilikli alıp, bileziğe ağırlık vermek en mantıklısı ben öyle yaptım.
  • arkadaslar izmirde hic mobilya fuari olacak mi?
    beyaz esyalar cok yuksek suan. ocak ayinda kurutmali camasir makinesi 1200 du simdi 1890tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Ider Mobilya hakkında yorum bekliyorum arkadaşlar reklamları filan çıkıyor mağazayi dolaştım fiyatlar güzel tarzı güzel kalite hakkında kullanan arkadaş varsa bi el atabilir mi

Yiğenime çocuk odası aldım, gayet iyiler. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Hatıra olarak saklarız diye ucuz bir şey aldım ben..Kolye,2 tane bileklik ve küpeyi 2100e aldım
  • 2020 Den sonra ki planima almayi dusunuyorum. Masraflari gorunce 2025 bile olabilir.

Evleneceklere hayirli olsun, mutluluklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halıya ihtiyacı olan arkadaş varsa Donanımhaber e özel N11 mağazamızdan özel fiyat verebiliriz..Nakit ödemelerde özel indirimler uygulanır..
  • quote:

kapalıçarşıda toptancı kuyumculardan alın. sorarsanız bulursunuz
  • yorucu bir maraton, herkese Allah kolaylık versin

Dün Masko'yu gezmeye çalıştık, ama 10 sokak gezemedik, zaten genelinde modeller aynı, bu yıl köşe koltuk takımı modası var. en son köşe takımını aldık, yemek odası ve yatak odası takımları için lake olursa 5000 den başlıyor fiyatlar
  • Cumartesi gunu ider'den uclu koltuk aldim. Iki arkadas onermisti. Urunleri kaliteli duruyor.

Ikea'da da uygun sayilabilecek urunler var. bakilabilir.

Yukarida bir arkadas bazi urunleri ikinci el uygun fiyata alinabildigini belirtmis. Ikinci el ahsap tavsiye etmiyorum. Faturali garantili urun olsun.

• Ankara içinde adore Mobilya yida ziyaret edin belli kalıplara sıkışmaniza gerek yok biraz daha ikea tarzı free evinize ihtiyacınıza göre alabilir siniz

• Mobilyanin lake olmasi ne demektir? Ben de maskoya gitmeyi düşünüyodm ama 5bin vs ise hic ugrasmayalim.

Ider mobilya nası, güvenilir ve saglam diyebilir msinz. Modelleri gayet şık ve ekonomik.

• ben cumartesi günü masko kelebek mobilyadan koltuk takımını sipariş verdim 3275 lira idi peşin verince 3000 liraya fit oldular alınacak herşeyi aldım bitti hatta almam gerekenden fazlasını aldım erkek tarafı olarak ama şu gelinlik son adımda zorladı beni :D
  • Halı ihtiyaci olan varsa yardımcı olabilirim...
  • Arkadaşlar Ankara da koltuk ve kanepe üretim atölyemiz var yaptığımız ürünleri mağazalara veriyoruz onlarda bol miktarda üzerine fiyat ekleyerek satış yapıyorlar. Benimle iletişime geçip benden fiyat almadan kimseden koltuk almayın derim
  • Perşembe günü İnegöl'e gittim. Yatak odası ve yemek odası bakmak için, uygun fiyata var. Arı monilyanın modellerini beğenmedim, İnegöl'e girmeden Adem Şanlı mobilya var, ilk oraya uğradık, uğramasamoydık diye de düşünmedim değil :)

Lake boya ve modelli birşey almak isterseniz fiyatlar yüksek, ama İstanbulda 15.000 lik takımları 10.000 e alabilirsiniz.

3 takımı 14.000 e aldık, biraz fazla para verdim ama o andaki mutluluğu ve kullanırken keşke öteki olsa demeyeceği için umursamadım fazla

Şimdi yemek takımı alacağız, Karaca ve Bernardo'ya baktık, Karaca ile ilgili kötü yorumlar gördü

Kampanya ve tavsiye edeceğiniz yer var mı

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.