Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Baytar0614 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
602.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla özel mesaj alıyorum buradan genel bilgiler verirsem daha iyi olur ürünlerimizi 1. sınıf işçilikle üretiyoruz en ufak bir hata görürseniz adresinize gelip tadilatı yapıyoruz adreste yapılamayacak tadilatları iş yerimiz de yapıyoruz. Kimin hayalinde nasıl bir koltuk takımı var biz bilemeyiz bu hayallere kataloglarda yetmez o yüzden internetteki görsellerden istediğiniz koltuk takımı bizlere gösterin biz de size yapılabilecek fiyat aralığını biz belirleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formydemons -- 4 Mayıs 2014; 12:59:03 >
  • nerden alırsanız alın istikbalden almayın.
    yemek odası, koltuk takım, zigon, orta sehpa, halı vs bütün salonu istikbalden aldık.
    2 şubat tarihinde ödeme yapıldı.
    ayda bir, son ay hafatada bir arayıp hatırlattım. son hafta bizzat kendim gidip problem yok onayını aldım.
    gel gelelim problemsiz tek bir ürün bile yok.
    koltuk takımı ve halı hiç gelmedi.
    sandalyeler yanlış geldi.
    tv ünitesi ve yemek masasında cok büyük problemler, kusurlar var.
    servis gelecekmiş de bakacakmış da, değişecek diyecekmiş de yenisi gelecekmiş.
    e servis gelsin hemen diyoruz gün vermiyorlar.
    çeyize düğüne yetişmesi imkansız bu saatten sonra.
    biz paramızla rezil olduk siz olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifvarli

nerden alırsanız alın istikbalden almayın.
    yemek odası, koltuk takım, zigon, orta sehpa, halı vs bütün salonu istikbalden aldık.
    ayda bir, son ay hafatada bir arayıp hatırlattım. son hafta bizzat kendim gidip problem yok onayını aldım.

dostum öncelikle geçmiş olsun. sana önerim hemen şikayetvar.com a bir şikayet oluştur durumunu anlat. iade istediğini,kabul etmezlerse tüketici heyeti mahkemesine başvuracağını söyle. iade edip paranı al ve git başka yerden al. inegöl tavsiyemdir.

burada zamanında yazmıştım istikbal,bellona gibi yerlerden almayın diye. inegölden alın paranın büyük bir kısmını teslimatta vericem deyin. böylece garantiye almş olursunuz. sorun çıkarsa parayı vermezsiniz. en garanti yöntem bu.

• Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    dostum yazmasına yazdım, illaki öyle ya da böyle, ama iade olsun ama değişim olsun bir şekilde düzelecek ama çeyize, düğüne yetişmedikten sonra bir anlamı mı var.
    hadi ben erkeğim pek önem vermiyorum böyle şeyleri ama nişanlımın ağlamaktan gözleri şişti artık.
    yani şikayetin ne dense; eksik ürün var, yanlış ürün var, hatalı montaj var, kusurlu ürün var, evi pis bırakma var.. say say bitmiyor.

neyse dağıtmayayım konuyu, evlenecek arkadaşlara sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

Arkadaşlar Ankara da koltuk ve kanepe üretim atölyemiz var yaptığımız ürünleri mağazalara veriyoruz onlarda bol miktarda üzerine fiyat ekleyerek satış yapıyorlar. Benimle iletişime geçip benden fiyat almadan kimseden koltuk almayın derim

Acaba yeriniz nerede
    Oturma odasını düzenleyince uğrarız yanınıza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACAKAYA CAD. DALBOYU SOK.NO:18 SİTELER / ANKARA 0506 6628476 numaralı telefondan Nevzat Bey ile irtibata geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

KARACAKAYA CAD. DALBOYU SOK.NO:18 SİTELER / ANKARA 0506 6628476 numaralı telefondan Nevzat Bey ile irtibata geçebilirsiniz.

Peki Ankara dışına gönderim-montaj yapılabiliyor mu?Mesela Konya ve ilçelerine?
  • Ankara dışına gönderiyoruz. Hazırlanan koltuk takımları ambalajlanıp nakliye firmasına teslim edilir onlarda adresinize teslim eder. Ürünlerimiz montajlı bir şekilde hazır olarak size ulaştırılır. Yani bizim ayrıca gelip montaj yapmamıza gerek kalmıyor.
  • arkadaşlar hazır mutfak almak istemiyorum evi taşıyorum, mutfak istiyor hanım, bunu ucuza nasıl getiririm?

bir de ist anadolu Yakası sağlam ve düzgün işini yapan taşıma firması var mı bildiğiniz, biraz dağ uygun olan

• düğünü yaptım geçen hafta ve tüm stresi atlattım. darısı tüm hazırlık yapan forum ahalisinin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmc005

düğünü yaptım geçen hafta ve tüm stresi atlattım. darısı tüm hazırlık yapan forum ahalisinin başına.

Son 2 hafta...
  • Allah yardımcın olsun. En zor zamanındasın..
  • Merhaba, İstanbulda ucuza perde diktirebileceğimiz yer neresi var acaba. Fiyatın en oynak olduğu sektörlerden biri perde işi. Seçenek o kadar çok ki Fiyat performans tavsiyesi istiyorum.
  • quote:

Arkadasa kesinlikle katiliyorum bende yaklasik 2 ay icinde teslim alabilmistim istikbalden.. Evde halinin ustunde oturduk sayelerinde... Valla anlatip tekrar o uzucu gunleri hatirlamak istemem ama arkadasa katilmamak elde degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: vmc005

düğünü yaptım geçen hafta ve tüm stresi atlattım. darısı tüm hazırlık yapan forum ahalisinin başına.

Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.
    40 gün sonra da benim var.
  • Benim de düğün seneye inşallah, şimdiden stres bastı. . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Ider Mobilya hakkında yorum bekliyorum arkadaşlar reklamları filan çıkıyor mağazayi dolaştım fiyatlar güzel tarzı güzel kalite hakkında kullanan arkadaş varsa bi el atabilir mi

Bizim bir köşeli koltuk vardı,yanlış geldi..2 hafta olacak hala servis gelecekte..kayıt açacakta..yenisi sipariş verilecekte..yapılacakta..gelecekte..falan fişman ;)
  • quote:

Bende yatak aldım..2 hafta kaldı düğüne.hala gelecek.inşallah gelecek :D

• nişanlımın alacaklarını da almak için gezmek daha da bir yorucu oluyor,

bir ağır yükü daha dün attım
  • vallahi benimde 1 sene kaldı, bu fiyatlar ne böyle ya, bir türlü almaya karar veremedik. uçuyorlar resmen.

hayır birde kirada oturmayı düşünüyoruz, düğün yapacağımız parayla evin yarı parasını peşinat olarak versek ev sahibi olacaz. planda değişiklik yapma ihtimalimiz yüksek, peşin parayı direk ev peşinatına verebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.