Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
602.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın size bir yıkamadan sonra ds damat twn den bir pantolon görüntüsü.Bir daha düşünün derim.

• Arkadaşlar son 3 aydaki düğün ile ilgili maceralarımı anlatayım,

İlk başta dosta sorun ürün tavisyesi alın ancak sonra tanıdıktan değil yabancı hiç tanımadığınız birinden mal alın. Bu ALTIN KURAL..

Konya'da yaşadığım için mobilya denilince kocaman bir site gelir akla. Burada Ankara, İnegöl,Kayseri ve Konya yapımı mobilyalar satılır. Benim tercihim Gürbüzoğulları firmasından yana oldu.

Mobilyalarımı Muzaffer marka inegöl mobilya'dan aldım. Zamanında kutusuyla uzman ekiple hasarsız şekilde kurdular, çıkan kutu vb. malzemeleri geri alıp gittiler.
    Beyaz eşyam evimde ankastre set olduğu için sadece bulaşık ve buzdolabı aldım. Bunlarda Bosch marka SMS68L08TR ve KDN56AI32N modellerinden yana oldu.
    Halıyı Royal halı bayisinden aldım. Özemek halıdan tüm halılarımı temin ettim.Perdelerimi Brilliant marka zebra ve diğer modellerden seçtim. Burada da irma olarak AYDIN perde'ye gittim.

Mobilya konusuna gelirsek firmaya zamanında teslimatı için tam not verebilirim. Muzaffer mobilyada gayet kaliteli, tamamını 15.000 TL'ye aldım.
    Beyaz eşyalarımı taksitle 3600 TL'ye aldım. Burada da aldığım bayi Hakan beyaz eşya idi. Bu kişi de zamanında teslimatı nedeniyle tam not veriyorum.
    Halılarım çok küçük bir gecikmeyle de olsa elime ulaştı firma pazarlık konusunda biraz ketum davranıyor buna da 5/4 not verebilirim. Tüm halıya 2150 TL verdim.
    Perde konusunda Aydın perde gecikme nedeniyle sadece 5/2 not verebilirim. Alırken güzel fakat teslimat malesef problemli. Zaman konusunda benim gibi takıntılı ve her zaman iş yerinizden izin alıp bu işleri takip edemiyorsanız bu perdeciye dikkat edin derim. Perdelerim de toplam 1700 TL tuttu.

Davetiye konusunda Üstün ofseti tek geçerim. Her türlü davetiye hem ellerinde mevcut hem de gerçekten iyi fiyat veriyorlar. katalog fiyatı üzerinden neredeyse %25 indirim yaptılar bana.

Bu arada Konya'dan gelinlik almayı düşünen arkadaşlar ve eşleri, Eşim Kayseri'li olduğu için burada ki tüm gelinlikcileri gezdikten sonra Kayseri'ye de bakalım dedik. İnanın neredeyse Kayseri'den yarı fiyatına aldım. Konya'yı bu konuda gerçekten kınıyorum. Böyle bir fırsatçılığa asla sessiz kalmam.

Ayrıca bazı tavsiyelerim olacak; Mutfak eşyasını küçük ev aletlerini kesinlikle aceleye getirmeyin. Araştırın kullanın ihtiyacınızı alın. Tabak çanak olaylarına dikkat edin. Düğünde gerçekten fazlasıyla hediye geliyor. :)

Konya'da düğün yapacak arkadaşlara ayrıca tavsiyem TAYAT'ı kesinlikle tercih etmeyin. Ben bu hatayı yaptım malesef. Hizmet sıfır. Bilginize,

Başka merak ettiği olan varsa sorabilir arkadaşlar.

Hepinize Allah evliliğiniz ve ömrünüz boyunda birlik, dirlik beraberlik versin. Bir yastıkta bir ömür geçirmeyi nasip etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Arkadaşlar son 3 aydaki düğün ile ilgili maceralarımı anlatayım,

İlk başta dosta sorun ürün tavisyesi alın ancak sonra tanıdıktan değil yabancı hiç tanımadığınız birinden mal alın. Bu ALTIN KURAL..

Konya'da yaşadığım için mobilya denilince kocaman bir site gelir akla. Burada Ankara, İnegöl,Kayseri ve Konya yapımı mobilyalar satılır. Benim tercihim Gürbüzoğulları firmasından yana oldu.

Mobilyalarımı Muzaffer marka inegöl mobilya'dan aldım. Zamanında kutusuyla uzman ekiple hasarsız şekilde kurdular, çıkan kutu vb. malzemeleri geri alıp gittiler.
    Beyaz eşyam evimde ankastre set olduğu için sadece bulaşık ve buzdolabı aldım. Bunlarda Bosch marka SMS68L08TR ve KDN56AI32N modellerinden yana oldu.
    Halıyı Royal halı bayisinden aldım. Özemek halıdan tüm halılarımı temin ettim.Perdelerimi Brilliant marka zebra ve diğer modellerden seçtim. Burada da irma olarak AYDIN perde'ye gittim.

Mobilya konusuna gelirsek firmaya zamanında teslimatı için tam not verebilirim. Muzaffer mobilyada gayet kaliteli, tamamını 15.000 TL'ye aldım.
    Beyaz eşyalarımı taksitle 3600 TL'ye aldım. Burada da aldığım bayi Hakan beyaz eşya idi. Bu kişi de zamanında teslimatı nedeniyle tam not veriyorum.
    Halılarım çok küçük bir gecikmeyle de olsa elime ulaştı firma pazarlık konusunda biraz ketum davranıyor buna da 5/4 not verebilirim. Tüm halıya 2150 TL verdim.
    Perde konusunda Aydın perde gecikme nedeniyle sadece 5/2 not verebilirim. Alırken güzel fakat teslimat malesef problemli. Zaman konusunda benim gibi takıntılı ve her zaman iş yerinizden izin alıp bu işleri takip edemiyorsanız bu perdeciye dikkat edin derim. Perdelerim de toplam 1700 TL tuttu.

Davetiye konusunda Üstün ofseti tek geçerim. Her türlü davetiye hem ellerinde mevcut hem de gerçekten iyi fiyat veriyorlar. katalog fiyatı üzerinden neredeyse %25 indirim yaptılar bana.

Bu arada Konya'dan gelinlik almayı düşünen arkadaşlar ve eşleri, Eşim Kayseri'li olduğu için burada ki tüm gelinlikcileri gezdikten sonra Kayseri'ye de bakalım dedik. İnanın neredeyse Kayseri'den yarı fiyatına aldım. Konya'yı bu konuda gerçekten kınıyorum. Böyle bir fırsatçılığa asla sessiz kalmam.

Ayrıca bazı tavsiyelerim olacak; Mutfak eşyasını küçük ev aletlerini kesinlikle aceleye getirmeyin. Araştırın kullanın ihtiyacınızı alın. Tabak çanak olaylarına dikkat edin. Düğünde gerçekten fazlasıyla hediye geliyor. :)

Konya'da düğün yapacak arkadaşlara ayrıca tavsiyem TAYAT'ı kesinlikle tercih etmeyin. Ben bu hatayı yaptım malesef. Hizmet sıfır. Bilginize,

Başka merak ettiği olan varsa sorabilir arkadaşlar.

Hepinize Allah evliliğiniz ve ömrünüz boyunda birlik, dirlik beraberlik versin. Bir yastıkta bir ömür geçirmeyi nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun hocam..
    acaba gelinliğin fiyatı neydi?

• Gelinliği Kayseri Yeşim Gelinlik'ten Bindallı+Abiye Kıyafet+Gelinlik şeklinde 2000 TL'ye aldım. Bu arada eğer model beğenisi olduğu durumlarda bu 3'lü paket 1000 TL'ye de düşmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Gelinliği Kayseri Yeşim Gelinlik'ten Bindallı+Abiye Kıyafet+Gelinlik şeklinde 2000 TL'ye aldım. Bu arada eğer model beğenisi olduğu durumlarda bu 3'lü paket 1000 TL'ye de düşmekte.

güzel fiyat hocam, hayırlısı olsun tekrardan izmirde bakıyorum ben epey pahalı fiyatlar çekiyorlar fakat sizinkiler çok uygun. oralara gitmek en güzeli.
  • Yani gidip gitmemek sizin elinizde. Bu arada bizim beğendiğimiz gelinliği izmirden getirdiler. Bilginize:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul avrupa yakasında 2 adet gelinlik dukkanimiz mevcuttur. Daha önceki sayfalarda da paylaştım tekrardan yazıyorum. Forumdaki arkadaşlara fiyatta indirim yapabilirim. Eşim ve annem isletiyorlar dükkanları.

• yemek takimi ihtiyaci olanlara super bir bilgi vermek istiyorum.
    dun balayindan dondum.esimin ceyizinde yemek takimi yoktu onu alacaktik dedim bekle balayi donusu kutahya dan gecerken aliriz.

gitmeden once istanbulda fiyatlara baktigimizda hep minimum 1500 tl ye bulduk istedigimiz takimi.osmanli-iris modelleriydi.
    antalyadan kutahyaya girerken sagda ki ilk outlet kutahya porselen magazasi.3-4 katli bir yer tepesinde kutahya porselen yaziyor.

girelim bakalim dedik birde ne gorelim begendigimiz takim sadece icinde ki suplalar kirik cikmis tasinirken diger herseyi tam.12 supla haric 450 tl ye aldik.ayni urunu yine yol ustunde ki diger kutahya porselenlere baktigimizda 1600 tl ye gorduk.aldigim model bu

kutahyaporselen.com.tr
    404 Hatası - Sayfa Bulunamadı
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/396/4437/osmanli-7798

fakat aldigim urun tekti.ancak ayni serinin yine bu senenin modelleri osmanli serileri vs mevcut.misal

kutahyaporselen.com.tr
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/304/4441/iris-6749

kutahyaporselen.com.tr
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/304/88/iris-4322

bu urunlerde vardi ve suplalari filanda vardi bunlarin.baya cesitte mevcuttu.yemek takimi alacaklar kacirmasin bence.
    kart vizitlerinde farkli dunya kutahya porselen outlet yaziyor.
    afyon yolu uzeri 3. km kutahya
    0274 227 14 42

eger ararsaniz size belki zaman ayirip foto filan yollarlar havale yapip satin alirsiniz.

ayni yemek takiminda 1600 nere 450 tl nere valla cok sasirdim ve direk aldim : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

yemek takimi ihtiyaci olanlara super bir bilgi vermek istiyorum.
    dun balayindan dondum.esimin ceyizinde yemek takimi yoktu onu alacaktik dedim bekle balayi donusu kutahya dan gecerken aliriz.

gitmeden once istanbulda fiyatlara baktigimizda hep minimum 1500 tl ye bulduk istedigimiz takimi.osmanli-iris modelleriydi.
    antalyadan kutahyaya girerken sagda ki ilk outlet kutahya porselen magazasi.3-4 katli bir yer tepesinde kutahya porselen yaziyor.

girelim bakalim dedik birde ne gorelim begendigimiz takim sadece icinde ki suplalar kirik cikmis tasinirken diger herseyi tam.12 supla haric 450 tl ye aldik.ayni urunu yine yol ustunde ki diger kutahya porselenlere baktigimizda 1600 tl ye gorduk.aldigim model bu

kutahyaporselen.com.tr
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/396/4437/osmanli-7798

fakat aldigim urun tekti.ancak ayni serinin yine bu senenin modelleri osmanli serileri vs mevcut.misal

kutahyaporselen.com.tr
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/304/4441/iris-6749

kutahyaporselen.com.tr
    http://kutahyaporselen.com.tr/urunlerimiz/304/88/iris-4322

bu urunlerde vardi ve suplalari filanda vardi bunlarin.baya cesitte mevcuttu.yemek takimi alacaklar kacirmasin bence.
    kart vizitlerinde farkli dunya kutahya porselen outlet yaziyor.
    afyon yolu uzeri 3. km kutahya
    0274 227 14 42

eger ararsaniz size belki zaman ayirip foto filan yollarlar havale yapip satin alirsiniz.

ayni yemek takiminda 1600 nere 450 tl nere valla cok sasirdim ve direk aldim : )

Gidip bakmak lazım

• Merhaba arkadaşlar İstanbul / Avrupa da bildiğiniz önceden alışveriş yaptığınız, teslimi zamanında Simens bayii var mı?
  • Düğün, nişan ve dış mekan çekimleri için aşağıdaki linkteki arkadaşa ulaşıp DH dan olduğunuzu belirtirseniz elinden geldiğince fiyat konusunda yardımcı olacaktır. Kendisi bir türlü forumun telefonla aktivasyon olayında gerçekleşen sorunu aşamadığından yerine ben paylaşmak istedim.

Kadraj Fotoğrafçılıkfacebook
    Kadraj Fotoğrafçılık
    https://www.facebook.com/KadrajFotografcilik

• evleneli 9 ay oldu:) bu başlıktan fırsat çıkmadı bize :))

Bendenden size bir fırsat :) ben halılarımı anadolu yakasında modokonun oralarda keyap olması lazım fabrki satış 5 katlı halı satan bir yerden aldım
    fiyatları çok uygundu (önceki sezon modelleri vardı) halının sezonu mu olur kardeşimm :)) rengi beğendin mi al git:)) mağazlarda 450-500 fiyat verdikleri halıyı kabartma falan
    200 e falan almıştık
  • Arkadaşlar eğer ev dizmeye başlayan var ise, haftasonu ikea mağazalarını gezme fırsatım oldu, ürünler oldukça kaliteli ve şık idi. yani mobilyacıdan alacağınız fiyatlara eş değer hatta daha kaliteli tam ev mobilyaları dediğimiz ürünler gayet uygun fiyatlıydı.

diğer tabak,çanak, ev aksesuarları, ışıklandırmalar ise koçtaş v.b yerlerden çok daha düşük fiyata bulduk.
  • Öncelikle evlenecek olanları tebrik ederim :)

Ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum piyasayı kolaçan edeyim dedim maşallah 50000'ler 80000'ler havada uçuyor. Aslında benim dikkat çekmek istediğim konu başka. Bu kadar parayı nasıl ödüyorsunuz? Aileler mi yardım ediyor, kredi mi çektiniz, sağdan soldan borç mu buldunuz, takılardan gelecek parayla öderim diye mi düşündünüz? Ailesinden 5 kuruş para gelmeyecek olup kendi birikimi olmayanlar nasıl evleniyor biri bana açıklasın nolur :)
  • Yeni evlenmiş biri olarak önerilerimi belirteyim

Yemek Masa sandalye(1700) - Köşe koltuk(2400) - orta sehpa(900) - Tv konsol(1200) Mudo ürün kalitesi muazzam iyi herşey %100 ağaç müşteri memnuniyetide çok iyi kesinlikle tavsiye ederim fazlasıyla hak ediyor parayı İstanbul Taşdelen Kardiyum AVM deki mudodan indirim döneminde aldım normal fiyatları bunun 2 katına yakın

buzdolabi Siemens kombi tipi (2000) - Çamaşır makinesi samsung (800) - bulaşık makinesi Siemens (1000) - elektrik süpürgesi fakir (300) (berbat bi ürün fakir almayın Samsung alacağım) - Ankastre set Termikel (800) tamamı iyi ürünler hepsini farklı yerlerden indirim dönemlerinde aldım (Siemensleri bu fiyatlara almanız zor olur tanıdık vasıtası ile bayiye geliş fiyatından ucuza aldım)

Halılar toplam 2000 TL tamamı el dokuma yün Bi arkadaşımın hediyesi oldu

Küçük ev aletleri Braun ve Delonghi verdiğiniz fiyatı hak ediyo ama indirim dönemlerini denk getirmeye çalışın yarı fiyatına alabilirsiniz.

Yine aklınıza takılanları sorabilrisiniz..

• KARACA PORSELEN yemek takımı - çatal kaşık seti ve çelik çeyiz seti satın almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim. pmden ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

Yeni evlenmiş biri olarak önerilerimi belirteyim

Yemek Masa sandalye(1700) - Köşe koltuk(2400) - orta sehpa(900) - Tv konsol(1200) Mudo ürün kalitesi muazzam iyi herşey %100 ağaç müşteri memnuniyetide çok iyi kesinlikle tavsiye ederim fazlasıyla hak ediyor parayı İstanbul Taşdelen Kardiyum AVM deki mudodan indirim döneminde aldım normal fiyatları bunun 2 katına yakın

buzdolabi Siemens kombi tipi (2000) - Çamaşır makinesi samsung (800) - bulaşık makinesi Siemens (1000) - elektrik süpürgesi fakir (300) (berbat bi ürün fakir almayın Samsung alacağım) - Ankastre set Termikel (800) tamamı iyi ürünler hepsini farklı yerlerden indirim dönemlerinde aldım (Siemensleri bu fiyatlara almanız zor olur tanıdık vasıtası ile bayiye geliş fiyatından ucuza aldım)

Küçük ev aletleri Braun ve Delonghi verdiğiniz fiyatı hak ediyo ama indirim dönemlerini denk getirmeye çalışın yarı fiyatına alabilirsiniz.

Hocam merhabalar.

Öncelikle evliliğinizin hayırlı olmasını ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum.

Mudodan aldıklarınızı bayağı bir indirime almışsınız güle güle kullanın.

Bu ürünleri ne zaman aldınız ve aldığınızda yüzde kaç indirimler aldınız ?

Ben baktım fiyatlar çok uçuk..

Teşekkür ederimm...

• quote:

Orijinalden alıntı: lordakrep

quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

Yeni evlenmiş biri olarak önerilerimi belirteyim

Hocam merhabalar.

Öncelikle evliliğinizin hayırlı olmasını ve mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum.

Mudodan aldıklarınızı bayağı bir indirime almışsınız güle güle kullanın.

Bu ürünleri ne zaman aldınız ve aldığınızda yüzde kaç indirimler aldınız ?

Ben baktım fiyatlar çok uçuk..

Teşekkür ederimm...

Teşekkürler Cümlemize..

2013 ekimde aldım, aldığımda %40 + %10 + %5 indirim yaptılar. Fiyatlara bakarken mağazaya gitmenizi öneririm çünkü mağaza fiyatı ile internet farklı oluyor özellikle ay sonlarına doğru hedef tutturmak adına ekstra indirim yapıyolar

• 440.000tlye nerden ev aldın merak ettim doğrusu ? :)
  • Bir tavsiende ben vereyim
    Gaza elip mobilyayı büyük almayın, ben şimdi eşyayı sığdıracak ev bulamıyorum, zamanım var 15 gün sdaha ama büyük eşya demek evi hulamamak bulursan çok kira demek

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.