Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
602.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim de 80000 lira tutuyor evlilik masraflarım. Kendim nişanlımla beraber bi 35000 biriktirdim düğün için. Kalan 45000 lik kısım için de 3 senelik bireysel kredi çekmeyi düşünüyoruz(ayda 1500 ödeye ödeye). Ailelerden katkı gelmedi, takılacak paraları da birikim olarak kenarda tutmayı düşnüyoruz, oradaki gelen paraya da güvenilirse sanırım 30 binlik kredi çekilerek halledilebilir. Fakat para biriktirme işi ikimiz için de kolay oldu, çünkü ikimiz de ailelerimizle kalıyorduk bekar evinde değil.
  • Salon ve oturma gruplarını saloni 'den başka bakmayın derim.
  • Merhaba arkadaslar
    Ankarada ikamet edip ozel kardolap Vestiyer cesitli ev Dekorasyon urunleri babam sitelerde yapmaktadir.
    Kendi dugunumde tum mobilya mi babam yaptı. Gorenler beğeniyor.
    Telefondan yazdigim icin uzun uzun anlatamiyacam.

Begendiginiz bir ürünü 100/90 aynısı olma kosulu ile daha uygun yaptırmak isteyenler ile görüşülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ikinci el temiz eşyalar var almak isteyen olabilir mi fırsat denebilecek kaliteli ucuz ürünler ... komple bir ev ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Salon ve oturma gruplarını saloni 'den başka bakmayın derim.

peki saloniden bamayın demenizin nedeni nedir ?
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    saloni'den başka bakmayın yani ordan alın manasında dedim. Fiyatlar uyarsa herkesin zevkine uygun koltuk takımları bulmak mümkündür.
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Merhaba arkadaslar
    Ankarada ikamet edip ozel kardolap Vestiyer cesitli ev Dekorasyon urunleri babam sitelerde yapmaktadir.
    Kendi dugunumde tum mobilya mi babam yaptı. Gorenler beğeniyor.
    Telefondan yazdigim icin uzun uzun anlatamiyacam.

Begendiginiz bir ürünü 100/90 aynısı olma kosulu ile daha uygun yaptırmak isteyenler ile görüşülür.

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Belki kıştan sonra kitaplık yapma planımız var...
  • hassin kullanıcısına yanıt
    Saloni nerededir ki muhterem? Kaliteli midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.saloni.com 'dan bakabilirsin mağazalarına . Bende yaz sonu evleniyorum Allahın izniyle. Ordan oturma grubumu aldım çok beğenerek ve seçerken zorlandım .
  • Herkese selamlar evlenecek arkadaşlara da mutluluklar diliyorum. En güzel koltuk takımları sizlerin olsun.
  • mutfak esyalari alacaklara buyuk firsat buldum.

ESSE de Buyuk indirim.%50 + % 50.(wmf-zwilling vs)

actigim konudan alintiliyorum.

Wmf,zwilling nedir bilmeyenler bence buradan sonra okumayi birakabilir. =)

Birkac haftadir wmf ve zwilling in catal bicak takimlarini arastiriyordum hatta yurt disindan getirtmeyi bile planliyordum.

Bu arada fissler duduklu tencere icinde kararimi vermistim.Bugun esimle marmara parkta ki esse ye girdik birde ne gorelim fiyatlari % 50 indirmisler ustune etiket ustunden de yuzde 50 indirim.

yurt disinda bile - amazon vs 300 euro olan catal bicak takimini 320 tl ye aldim 12 kisilik.

Birde duduklu tencere icin daha dun bir arkadas hepsiburada da kampanya paylasmisti.wmf 4.5 litre duduklu tencere 230 tl.Bugun wmf 6.5 litre duduklu esse de o fiyatti.
    Hatta ben 2 kisi icin 6.5 litre buyuk gozume gozuktugunden wmf nin 3.5 litre + 6.5 litre set duduklu tenceresini 350 tl yapmislar.asil fiyati 700 tl yi geciyor.Onu da catal bicak takimi ile beraber aldim.

Unutmadan her esse magazasinda bu extra yuzde elli gecerli degilmis gidecekseniz onceden bir sorun bence.Ancak almak isteyenler kacirmasin ozellikle hayatta esse markali urun almam iceri de girmemisimdir cunku cin mali bana gore cok kalitesiz urunleri.Fakat zwilling ve wmf nin turkiiye de ki tek tuk saticisindan biri oldugu icin bugun girme gafletinde bulundum.nerdeyse 1500 tl ye alacagim seyleri 650 tl ye alip ciktim : )

indirim olmayan esse magazalarinda ki herhangi bir urunu indirim olan magazadan istetip indirimli fiyattanda alabiliyormussunuz.Bu yuzden gittigim magazada ki wmf standi ufakti yarin daha buyuk bi esse ye gidip diger wmf ve zwilling urunlerini istetecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 21 Haziran 2014; 19:21:14 >

• Beyazvyatak odasi ariyorum. Onerisi olan varmi?

• Bende dh forumdaki kişilere tektaş ve takılar olayında yardımcı olabilirim,

Dışarıda veya internette beğendiğiniz herhangi bir modeli dh üyelerine daha uyguna ayarlayabiliriz,

Yerimiz kapalı çarşı civarındadır.
  • Takipteyim. Kışa kalmadan düğün yapalım diyoruz ama sıfıra sıfırız daha hiçbir şey almadık, bakalım hayırlısı :)
  • Merhabalar,

1 ay önce evlendim, darısı evlenecek olan arkadaşların başına diyorum öncelikle.

Evlendirme dairesinde ve düğün mekanında, benim hazırlamış olduğum videoyu oynattım ve çok beğeni gördü. Videoyu, bugüne kadar çektiğim videolardan ve resimlerden hazırladım, 2,5 dakikalık bir video idi. iMac'de hazırladım.

Eğer evlenecek olan çifti anlatmaya yönelik bir video yapılması yönünde talebi olan varsa, benimle irtibata geçebilirsiniz. Her türlü destek olurum.

Şimdiden evlenecek olan çiftlere mutlu huzurlu bir yuva dilerim.
  • Benim de nikah eylülde;

Nacizane bir evimiz var ancak bina çok eski, zaten belimizi en çok o büktü, belki düşünenler varda, yapılanları özet geçeyim;

Yapılan tadilat ve inşaat

Kırım Döküm İşleri - 25.000 TL
    - Banyo tamamen söküldü, tüm seramik ve diğer malzemelerle baştan yapıldı
    - Mutfak başka bir odaya yarı açık olarak taşındı
    - Duvar kırımı yapıldı
    - Tüm elektrik ve su tesisatı yenilendi
    - Salonda bir duvar doğal taş ile kaplandı
    - Parkeler sistre yapıldı
    - Antre seramikleri sökülüp yenilendi
    - Mutfağın çıkartıldığı yer oda yapıldı
    - Malzeme dahil boya badana

Ev tadilat Mazlemeleri - 10.000 TL
    - Seramik banyo mutfak toplam (40 m2) Vitra
    - Mutfak tezgah arası (5 metretül) Vitra
    - Antre - Mutfak yer seramikleri (20 m2) Vitra
    - Salon doğaltaş 22 m2
    - Lavabo Vitra
    - Klozet Vitra
    - Gömme rezarvuar Artema
    - Duş - Mutfak - Banyo Batarya takımı Artema

Aydınlatma / Elektrik / Sarf - 3.000 TL - Bauhaus
    - 7 adet avize
    - 40 adet topraklı priz
    - 8 adet anahtar
    - 3 adet uydu prizi
    - 1 adet telefon prizi
    - Elektrikli banyo menfezi
    - Krom eviye
    - Diğer sarf mazlemeler

İç Mimarlık - Danışmanlık - 7.500 TL

Mobilya Yapımı - 27.000
    - Medaflam + Lake Mutfak Dolapları
    - Medaflam + Lake yatak odası dolapları
    - Medaflam + Lake banyo dolabı
    - Yatak
    - Komedin
    - Akrilik mutfak tezgahı
    - Salon konsolu dolaplı
    - Küçük oda yüklük dolabı
    - Lake tüm ev sürügelikleri

Beyaz Eşya - BOSCH - 10.000 TL
    - Geniş No-Frost buzdalı
    - Beyaz anakastre fırın
    - Beyaz anakastre ocak
    - Beyaz anakastre davlumbaz
    - Ankastre bulaşık makinesi
    - 7 KG 1200 devir çamaşır makinesi
    - Mikrodalga fırın
    - Elektrik süpürgesi

Alınması Gerekenler

- Samsung 55" TV ( Max 2.500)
    - L koltuk (Max 3.000)
    - İki adet berjer ( Max 2.000)
    - Yemek masası + sandalyeler (Max 2.000)
    - Arka oda koltuk (Max 750)
    - Salon orta sehpa (Max 1.000)
    - Salon zigon sehpalar (Max 500)

Yazarken ben bile yoruldum :) Ama kaçmış, tabi çok büyük borç oldu bu işleri yaparken ama, bir kere yapıldığı için baya masraf yaratılıyor.

Aldıklarımıza biraz ayrıntı vereyim, aslında bana kalsa işin içine iç mimar sokmazdım ama, hanım tarafı ısrar edince itiraz edemedik. Ustalar gerçekten çok temiz ve takvime uygun çalıştı, iç mimarın tek faydası zaten iyi bir ekiple çalışıyor olması oldu.

Mobilyalar, tanıdığımız olduğu için Kuştepe - Saral Mobilya'ya yaptırılıyor.

Beyaz eşyayı Ocak 2014'de beyaz eşyaya taksitlendirme yasaklanmadan aldık, fabrikada bekliyor.

Elimde bir 46" tv var, onu arka odaya koyacağım, salona 55" bekliyorum.

• yorumları okuyunca evlenmekten soğuttunuz
    abi, iç mimar nedir... marangoz neyimize yetmiyor

Neyse hepinize geçmiş ve hayırlı olsun diyelim
  • L koltuk Berjerler ve diger koltuk takımınızı biz yapabiliriz.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Muhterem kardesim siz neler yapiyorsunuz tam olarak? Yeriniz ne tarafta ve donanimhaber olarak sizden alacak olsak bizlere nasil bir fırsat sağlamış olursunuz?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.