Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.887
Cevap
556
Favori
602.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar internetten alınan beyaz eşyaların taşınmasına birkaç kere şahit oldum ve internetten almamaya karar verdim

o buzdolapları kaç kere düşürdüler .kargo elemanları ağır ürünleri her zaman kötü taşıyorlar.

bunu dikkate almalısınız..
  • @#berk

Beyaz eşyada Arçelik e bulaşma da ne alırsan al. Kafanı taşlara çok vurursun demedi deme.

Siemens lerde alman üretimi bulursan al, Türkiye üretimine yaklaşma bile. Bosch alınabilir, tercih meselesidir.

Ben beyaz eşyamı Hotpoint Ariston dan dizdim. Fırında zaten bir numara, buzdolabı da çok çok iyi. Çamaşır makinesi de çok sessiz. Çin üretimi falan da değil, doğrudan İtalya ürünü. Sadece bulaşık makinesi Arçelik onu da kaynanam zamanında almış o yüzden.

a+ ile a+++ arası mutlaka fark var ama en azından A nın altında ürün alma.

Spotçudan almanın hiçbir farkı yok. Sonuçta garanti olayına markaların servisleri bakıyor, o varsa sorun yok. Elin peşin para varsa, normal bayilere git sağlam pazarlık at, mecbur inerler. Ama 3-4 bayi de aşağı yukarı aynı fiyatı veriyorsa demekki ortalaması o dur. Yine de baktığın modellere netten fiyat olarak bak, git bayiye söyle şurada şu fiyata diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar evi tuttum ben de. Eylülde düğünüm var. Ufak eşyaları aldım sayılır. Mobilya, halı, perde ve 3 büyük beyaz eşyayı alacağım şimdi de.

Beyaz eşya bakıyorum 2-3 gündür bizzat mağazaları gezerek.
    Öncelikle şunu anladım ki farklı renk seçeneği, 1 tanecik basit bir yazılım vs. ile bu beyaz eşyalar en az 200 lira pahallanıyorlar. Böyle saçmalıklara prim vermeyeceğim elbette. Lakin bu işin arka planında neler değişiyor bilmek gerek.

-------------------
    Örneğin;
    Hangi Bosch marka buzdolaplarının hangileri Alman hangileri Türk malı?
    Hangisini almak daha mantıklı?

Yedek parçaları pahalı mıdır?

Kullanım ömürleri ne kadardır?

Motor ve iç aksam olarak en kaliteli modeller belli midir, hangileridir?

Neden siemens ve bosch marka ürünlerin çoğu ürününde neredeyse model kodlarına kadar her şeyleri aynı?
    Aynı olmasının nedenini aynı bantta üretiliyor olmaları açıklıyorsa farklı fiyattan satılmaları neyi açıklıyor?
    Tamamen satış politikası mı yoksa bizim görmediğimiz parçalarından bir kısmı mesela Çin malı mı Siemenslerde?

Validenin 20 senedir kullandığı Arçelik buzdolabı benim için artık ütopya mıdır?

-----------------------
    Buzdolaplarından girmişken devam edelim...
    A+ ile A+++++++ arasınada fark var mıdır?

Üstlerinde yazan yılda bilmem kaç kw elektrik tüketir ibareleri gerçek midir?

Kaç kw yıllık kaç liraya tekabül eder İstanbul için?

5 tane artı için 1500 tl fazla vermeye gerek var mıdır?

-------------------
    Son olarak;
    Bu beyaz eşya mağazalarının hiçbiri neden indirim yapmıyorlar?

Hemen hemen hepsinin indiği en alt ücret aynı. 3 bosch mağazasından aldığım fiyat da neredeyse birebir aynı. İlla tamam kardeş alacağım en son kaça olur demem mi lazım yoksa büyük AVM'lerdekilerden ziyade mahalle arasında bütün markaları satan bayi mi bulmam gerekir?

Spotçulardan almanın zararı nedir?

Spotçulardan aldığım ürünün garantisi resmi satış bayisinden aldığımınkinden farklı mıdır?

İnternetten alırsam ciddi oranda kar elde ediyorum, tavsiye eder misiniz?

Özellikle koyu yazılmışlar bence önemli noktalar. Yorumlarınız ve bilgileriniz paylaşırsanız ürün alırken insanlara büyük oranda yardım etmiş olursunuz. Yoksa 2 programlı mı 3 programlı mı yıkama yaptığından ziyade parayı verecek kişinin esas bilmesi gerekenler bunlardır diye düşünmekteyim. En başta da dediğim gibi, en pahlaı dolap ile en ucuz dolap arasında görsel ve 1-2 yazılım haricinde fark yok. Tabi kimine göre bir özelliği hayat kurtarır konumdadır ve o yüzden o özelliğini çok metheder o ayrı. Bakmamız gereken iç aksamlar bence.

oncelikle hayırlı olsun benimde eylul ayında dugunum var bende senin gibi aynı telaştayım..ben bulasık mak ve camasır mak. bosch alman uretimi olarak aldım , bulasık makınasını gecen sene bayıden uygun bir fiyata almısdım camasır makınasını ise internetten gitti gidiyordan aldım yeni aldıgım satıcı bosch bayisiydi satıcıyla konusdum ürün direk fabrikadan bana geldi fabrikanın lojistik firması aracılıgı ile ayrıca yengemede ocaklı fırın aldık aynı sekildef simdi buzdolabını alcam buyuk ihtimal yıne aynı satıcıdan alcam aynı sekilde aldıgım %10 indirim ceki artı bonus ustene bide 6 taksitle bayılerin bile pesinde enson 1800 , taksitli 1950 olur dedigi makınayı 1650 liraya 6 taksite temın etmıs bulundum ..bosch-simens-profilo bunların cogu urunu birbirne benzer cogunda aynı parca kullanılır sadece reklam payları yuzunden birde marka adından dolayı fiyat farkı vardir . O validenizin kullandıgı 20 yıllık buzdolabı kesin simens yada bosch tarafından yapılmısdır arcelige =)) bencede arçelikten uzak durun butceniz dogrultusunda profilo biraz daha yukarı cıkartabliyorsanız bosch-simens alabilirsiniz ..simdiki makınaların cogu zaten A+ oyuzden + lara cok fazla takılmayın.. interten benim gibi direk satıcı fabrikadan adresinize gonderiyorsa kesinlikle tavsiye ederim cunku teslim kagıdı direk fabrikanın kendi kagıdı ustune hangi depodan hangi kısımdan cıkıs tarih ve saatine kadar yazıyor ayrıca elle degil portifle yukleniyor evınızede kadar kapalı kutu olarak teslim ediyor etmeden 2-3 gun once fabrikadan yetkili sizi arayıp sızden uygun tarih ve saat istiyorlar..denizbank yeni bir kampanya yapmıs elektronik harcamınızın %10 maksımım 200 tl yanıan birde %10 indirm ceki bulabilirsem 500tl ye yakın bir indirim yapar,buzdolabınıda bole temın etmeyı dusunuyorum hemde taksitli..=))

• Ben de baya bir kolayladım

Beyaz eşyayı hepsini farklı marka aldım,

Bulaşık makinesini profilo 6481MG 1390 TL ye aldım 100 TL bonus kampanyası da vardı, Çamaşır makinesini 9 kg lık AEG aldım o da 1650, haricen 110 TL puan kampanyası vardı. En çok buzdolabı uğraştırdı beni onu da 2000 e aldım su pınarlı LG 494 lt net hacmi var.

ürünlerin tamamını internetten aldım, ama şöyle bir sıkıntı oldu, buzdolabını yurtiçi kargo getirdi ve kapıya bıraktı, kapı derken apartman girişine, onu da rica ile yaptı, diğerleri lojistik firmayla gönderdiler ve dairenin içine kadar getirdiler.

şimdiye kadar ne kadar masrafım oldu bilmiyorum ama en pahalısı mobilya kısmı tuttu, oturma odası,yatak odası,yemek odası takımları 16.000 TL ödedim,
    Yemek takımını bernardo dan almıştım ama şimdi fiyatı yükseldi biraz. daha, Allah evleneceklere kolaylık versin, benim halı ve perde harici eksiğim kalmadı diyebiliriz, ufak tefek şeyler çıkıyor ki bu zaten hep çıkacak

Buzdolabında A+ ile A++ arasındaki fark çok fazla dğil, tüketim miktarlarına bakın Bosch ortalama yılda 60 kw farkediyor bu da 25 TL civarı bir rakam yapar.

• Kapalı hali 1,40 açık hali 1,80 masa almam gerekiyor, beyaz lake ya da masif alacağım. Tavsiye edebileceğiniz marka ya da marangoz var mıdır?
  • Yatak odası takımı almam lazım, sağlamlık ve uygun fiyat olarak tavsiye edeceğiniz markalar hangileridir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Dostum selamlar,

Cevabın için teşekkür ederim. Aldığın ürünlerin modellerini paylaşman mümkün müdür? Ayrıca ürünleri aldığın satıcıyı da paylaşırsan sevinirim.
    Ben çamaşır makinası için WAQ 20461 TR Avantixx 7 (Bunu değiştirdim benzer modelin 8 kg'lığına baktım. 1300 civarına geliyormuş.)
    bulaşık makinası için SMS 30E02 TR (Haziran kataloğunda 869 TL)
    Buzdolabı için KGN57VW20N (haziran kataloğunda 1779 tl)
    modellerine baktım.

GG çeklerinin süresi bitti diye biliyorum. Ayrıca denizbank kampanyasında satın alınan postan ürünlerin elektronik geçmesi lazım. Eğer öyle ise efsane kampanya kampanya olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 7 Temmuz 2014; 11:25:05 >
  • quote:

Dostum selamlar,

Cevabın için teşekkür ederim. Aldığın ürünlerin modellerini paylaşman mümkün müdür? Ayrıca ürünleri aldığın satıcıyı da paylaşırsan sevinirim.
    Ben çamaşır makinası için WAQ 20461 TR Avantixx 7 (Bunu değiştirdim benzer modelin 8 kg'lığına baktım. 1300 civarına geliyormuş.)
    bulaşık makinası için SMS 30E02 TR (Haziran kataloğunda 869 TL)
    Buzdolabı için KGN57VW20N (haziran kataloğunda 1779 tl)
    modellerine baktım.

GG çeklerinin süresi bitti diye biliyorum. Ayrıca denizbank kampanyasında satın alınan postan ürünlerin elektronik geçmesi lazım. Eğer öyle ise efsane kampanya kampanya olur.

bulasık makinasını 58n08 almısdım gecen sene ama suan adı degismis 68n08 mi ne olmus 1350 ye almuısdm suan 1750 ..çamasır makınasını was24765 aldım 9 kilo 1650 ye ..buzdolabına karar vermedim yoksa onuda cokdan alcakdım.. kdn56I32 yada xl serisi bir dolap almayı dusunuyorum ..gitti gidiyor %10 icinde forumda cek alisveris bolumunde satıyorlar ordan temin edebilirsin sahsen ben ordan almısdm 20 tl verip ..denizbank kampanyası ıcınde gitti gidiyor sanırsam elektromik magaza olarak gorunuyormus forumdaki cogu arkdas öyle soledi gerci musteri hızmetlerini aradım sordum kampanya yenı oldugu ıcın bir MC kodları varmıs onlar gelmemis daha o kodlara bakp solicekler bana ama buyuk ihtimal geciyor olcak. musteri hızmetlerinden gelecek cevabı beklemedeyım suanda.. gitti gidiyordaki EVİMKOLAY adında satıcıdan almısdım cok durust bir satıcı zaten profilne baktıgında anlarsın memnuniyet %100 faturadaki adına bakdm k.marasda bosch bayisi cıktı ama almadan once msj ile iletisime gecmen gerekiyor oda fabrikaya soruyor stogunda varmı yokmu diye ona gore sana cvp verıyor birde her ile gonderimi varmı bilmiyorum ben istanbulda oldugum icin sorun olmadı fabrikada çerkeskoyde naklıyede skntı olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 7 Temmuz 2014; 12:08:12 >

• promil06 P kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun hocam. Son olarak gg mi yoksa denizbank müşteri hizmetlerini mi aradığınızı söyler misiniz?
    Ben de ona göre arayıp takibini yapayım, kart çıkarttırayım.
    bulaşık çamaşır için 1 kart, buzdolabı için 1 kart kullanılırsa maksimum kar elde edilir.
    Lakin gg çeklerinin son kullanma tarihi 7 temmuzdu, eğer yine vermezse kötü olur. Açıkçası emin de değilim belki sonradan da çek vermiştir.
  • quote:

Bilgi için sağolun hocam. Son olarak gg mi yoksa denizbank müşteri hizmetlerini mi aradığınızı söyler misiniz?
    Ben de ona göre arayıp takibini yapayım, kart çıkarttırayım.
    bulaşık çamaşır için 1 kart, buzdolabı için 1 kart kullanılırsa maksimum kar elde edilir.
    Lakin gg çeklerinin son kullanma tarihi 7 temmuzdu, eğer yine vermezse kötü olur. Açıkçası emin de değilim belki sonradan da çek vermiştir.

denizbank musteri hızmetlerini aradım gg tel nosu yok zaten..gg yaklasık 1 aydır %10 ceki verıyor hesaplara ins bu ayda devam eder..
  • Uygun fiyatlı dış çekiminiz benden pm ile irtibata geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtasoz

Uygun fiyatlı dış çekiminiz benden pm ile irtibata geçiniz.

Hocam örnek çalışmalarınız varsa burada paylaşırsanız herkes görüp aydınlanır. Ayrıca yine fiyatlar için de ortalam rakamlarınızı buradan paylaşmanızı rica edeceğim. Yine de pm atıyorum.
  • arkadaşlar nikah şekerlerinde mümkünse ankarada kampanyalı bi yer varmı dır deneyimli arkadaşların yardımını bekliyorum
  • herkese selamlar inş benimde Ağustos da düğünüm var beyaz eşya komple LG düşünüyorum bunlardan kullanan olumlu yada olumsuz yorum yapabilecek var mı
    LG GN-M702GHW
    LG F1296TDP3
    LG 47LB652V
    LG D1452WF

• quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

Biz Ankara sitelerde koltuk takımı imalatçısıyız koltuk takımlarını yaparız mağazalara veririz mağazacılarda ürünlerden hangi takımlar satılıyorsa onlardan tekrar sipariş verirler bizden aldıkları takımların üzerine fiyat ekleyerek satarlar. Şahıs olarak eşe dosta da takım yapıyoruz ama bu şekilde müşteri aramaya pek zamanımız olmuyor bizim için mağazalara vermek daha avntajlı özel müşteri olarakta donanım haber haricinde hiçbir sitede forumlara katılmadım. Sadece buradan isteyen olursa yeni çıkan modellerimizin resmini yayınlayacağım beğenen olursa mağazaya vermeden isteyen arkadaşa imalat fiyatına aynı gün nakliyeye verip göndeririz. Bu hafta içi çok güzel bir model yapıyoruz berjerler kısmen bitti 3 lü ve 2 lisi yapılıyor kısmen biten berjerin resmini şimdi atıyorum 3 lü öne doğru açılı yatak olabiliyor 3 lü ve 2 li düz bej rengi.
    Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya

Çok iyi be! İnşallah yakın zamanda iletişime geçeriz.

• Tabi ki her zaman bekleriz bu model piyasada çok tutuldu peynir ekmek gibi satılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihtasoz

Uygun fiyatlı dış çekiminiz benden pm ile irtibata geçiniz.

Hocam örnek çalışmalarınız varsa burada paylaşırsanız herkes görüp aydınlanır. Ayrıca yine fiyatlar için de ortalam rakamlarınızı buradan paylaşmanızı rica edeceğim. Yine de pm atıyorum.

Örnek çekimlere sitemden ulşabilirsiniz. Buradan. Şanlıurfa ve çevre illerine gidebiliyorum.

• Ankarada düğün dış çekimleri için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
  • hakanlg H kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Zafer diye bir arkadaş var mutluluk fotoğrafçısı istanbulda ama ankaraya geliyor. internette arayıp sorarsan bulursun.

Düğün hikayesi ankaralı bir firma ama fiyatları biraz yüksekti.

Bir de evlenecek olanlara bir sitede kampanya var stokları eritiyoruz diye. Gelin Buketi, Nikah şekeri, anı defteri gibi ürünlerde %70 gibi indirim yapmışlar. Bir kaç arkadaşım almıştı site güvenilir hızlı ve ilgili internet adresini vermek yasaktır sanırım Gelin Buketçisi yazsanız bulursunuz.

Gelin Buketi 45 tl
    Anı dafterleri 150 tl
    Nikah şekerleri 0.78 gibi fiyatlara.
  • teşekkürler hocam nikah şekerlerine uygun gibi ama dış çekimde yüksek rakamlar vermeyi düşünmüyoruz daha uygun birşeyler bulursak ıyı olur:)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.