Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.887
Cevap
556
Favori
602.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evimkolay diye..hatta bu hafta ondan buzdolabı almayı dusunuyorum
  • galileoscr G kullanıcısına yanıt
    düğün fotoğrafı bastırma işine 2 yıldır bakamadık şuanda da beyaz eşya telaşındayız :( size soracak sorularım var aslında ama şu telaşeyi atlatayım yazarım size.
  • digichaos kullanıcısına yanıt
    Sineğin yağını yine hesapla?

İç mimar deyince milyarlar havada uçuşuyor sanıyorsun sanırım?

İnternetten tavsiye alabileceğin, neredeyse ücretsiz fiyata bu işi yapan birçok arkadaş var. Yeni mezun ya da hevesli hatta para dahi gütmeyen iç mimarlar da var. Elbette ki her şeyin bir bedeli vardır. Sanıyorum yazdıklarımı ifade ederken eksik kaldım belki benim hatamdır:

Güzel evlerde güzel güzel ve uzun yıllar rahat rahat oturmak isteniyorsa, dekorasyonuna önem verilmeli, işi bilenlerden fikir alınmalı, paket paket dandik dundik şeyler alınmamalı demek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

bugün içerenköy carrefourda altın takılara baktım 0,30 pırlanta yüzükler 900 lira civarı 0,21 720 tl reyonu kapatacaklarmış fazla bir şey kalmamış 050 lik tek taş 1300 tl bir kaç kolye ucu var pırlantalı onlarda neredeyse maliyetine satıyorlar lazım olan varsa kaçırmasın

Bu tek taş işi cep telefonu almak gibi bir olay değil. Rengi nedir? kesimi nedir? parlaklığı nedir? 0,50 lik o taş eğer gerçekse o fiyatıyla rezil ötesi bişeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

bugün içerenköy carrefourda altın takılara baktım 0,30 pırlanta yüzükler 900 lira civarı 0,21 720 tl reyonu kapatacaklarmış fazla bir şey kalmamış 050 lik tek taş 1300 tl bir kaç kolye ucu var pırlantalı onlarda neredeyse maliyetine satıyorlar lazım olan varsa kaçırmasın

Bu tek taş işi cep telefonu almak gibi bir olay değil. Rengi nedir? kesimi nedir? parlaklığı nedir? 0,50 lik o taş eğer gerçekse o fiyatıyla rezil ötesi bişeydir.

Forumda Ferhat'ın konusu var memnuniyet oranı %100 linki de veriyim de arkadaşlara yararı dokunsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46528250/f_//tm.htm#46528250

• Arkadaşlar davetiye ile ilgili yardım edebilirmisiniz ?
    Güvenilir uygun önerebileceğiniz,daha önce forumdan alanlar oldu mu istanbulda olursa daha iyi.
  • begendiğiniz bir model var ise pm atın sizin için fiyat araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Arkadaşlar davetiye ile ilgili yardım edebilirmisiniz ?
    Güvenilir uygun önerebileceğiniz,daha önce forumdan alanlar oldu mu istanbulda olursa daha iyi.

Topkapı matbaacılar sitesine mutlaka uğra derim. Piyasdan çok çok uyguna halledebilirsin işini.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar selam. Evlenmiyorum henüz ama beyaz eşya lazım bize. Yazlık aldık.

Oraya Buzdolabı, bulaşık makinesi, aspiratör, set üstü ocak ve termisifon lazım.

Babam Beko-Arçelik seviyor. Ben Hotpoint önerdim. f/p oranı en iyi marka / model lazım bize.

Buzdolabı 1500-1750-TL Seviyesinde
    Bulaşık Makinesi 600-TL seviyesinde olsun.

Buzdolabı hariç genel olarak standart birşey olsun. (Mesela bulaşık mak. 2 programlı falan).

Ne önerirsiniz?
  • Berjer koltuk annelerin vazgeçilmezi 450.TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altai35

Arkadaşlar selam. Evlenmiyorum henüz ama beyaz eşya lazım bize. Yazlık aldık.

Oraya Buzdolabı, bulaşık makinesi, aspiratör, set üstü ocak ve termisifon lazım.

Babam Beko-Arçelik seviyor. Ben Hotpoint önerdim. f/p oranı en iyi marka / model lazım bize.

Buzdolabı 1500-1750-TL Seviyesinde
    Bulaşık Makinesi 600-TL seviyesinde olsun.

Buzdolabı hariç genel olarak standart birşey olsun. (Mesela bulaşık mak. 2 programlı falan).

Ne önerirsiniz?

Biz buzdolabini samsung aldik 1100 tl gibiydi biraz yükselmiş olabilir modeli 43 küsür bir numara genis bir buzdolabı amcamda aldı sorunsuz kullanıyoruz.

• Beyaz eşya için
    Beko,

Mobilya için
    Kelebek Mobilya

düşünen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.sun -- 18 Ağustos 2014; 17:55:22 >
  • İstabulda Dış Çekim İçin Fotoğraf İçin Önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • İstanbuldaki Arkadaşalarımı yazayım.

www.mutlulukfotografcisi.com

Zafer çok kaliteli işler yapar, Kırmızı üstü açık vosvos u var onuda kiralıyabiliyorsunuz güzel şeyler çıkıyor.

www.askfotografcisi.com

Lokman ve Gökçe ikisi çekiyor son zamandaki işleri kaliteli oldukça en son Hande yener klibinde sahilde çekiminde çıktılar...

birde stüdyo düşünüyorsanız Bahçelievler de Sertuğ Fotoğrafçılık var onları tanıyorum.

Mutlu Anlar Fotoğrafçısı yönlendirdi derseniz ufak bi indirimde yaparlar. ulaşamazsanız cep numaralarını özelden verebilirim.

• galileoscr G kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar nasıl hocam ?
  • quote:

Ben aşağıda bilgilerini paylaştığım yerle anlaştım. Tanıdık vasıtası ile yapılınca gayet uyguna geldi. Fakat diğer yerlerde aşağı yukarı fiyatlar aynı. Bazı yerler 20 TL daha pahalıya yapıyor 5-6 yere sormuştum.

Ben başka yerlerden 150 tanesi + baskı ücreti için 100 civarı fiyat almıştım. Fakat o zaman avea'nın %25 indirim kampanyası vardı şimdi 125 tl civarı fiyat verirler. Daha fazlasına yaptırmayın. Fakat dediğim yere sorun, bir arkadaşım sizi tavsiye etti uygun bir fiyattan isteyin.
    Benimki 200 tanesi bu fiyata gelmişti sanırım emin değilim.

İnternet sitesi:http://www.alptekinmatbaa.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Ben aşağıda bilgilerini paylaştığım yerle anlaştım. Tanıdık vasıtası ile yapılınca gayet uyguna geldi. Fakat diğer yerlerde aşağı yukarı fiyatlar aynı. Bazı yerler 20 TL daha pahalıya yapıyor 5-6 yere sormuştum.

Ben başka yerlerden 150 tanesi + baskı ücreti için 100 civarı fiyat almıştım. Fakat o zaman avea'nın %25 indirim kampanyası vardı şimdi 125 tl civarı fiyat verirler. Daha fazlasına yaptırmayın. Fakat dediğim yere sorun, bir arkadaşım sizi tavsiye etti uygun bir fiyattan isteyin.
    Benimki 200 tanesi bu fiyata gelmişti sanırım emin değilim.

İnternet sitesi:http://www.alptekinmatbaa.com/

Tesekkurler hocam hallettim :)

• Arkadaşlar düğünde hatuna takmak için takı seti alacağım. İnci istiyor.

Kapalı çarşıda ve kuyumcukentte araştırmışlar. Bir yerden gramına 85 tl fiyat almışlar altın uçlu olanlar için. Altının gramı 85e geliyor inciler de 120'ye geliyor.
    Bir yerde de 91 tl fiyat almışlar altının gramı için. Niye daha pahalı diye araştırınca işçiliği daha fazla yoksa bizde de 85e modeller var dediler.
    İnci modellerde 14 ayar altın kullanılıyormuş. İnternette bakıyorum 14 ayar altının gramı 51tl civarında. 85 tl fiyat bile fazla değil mi?

Bu konuda bilgisi olan var mı? Alacağımız takı ömürlük olacak o yüzden çok da dandik olmasın ama pahalı da olmasın istiyorum. 1300 tl civarına hallederiz diye düşünmüştüm ama hatunun beğendiği modellerin gramajı daha fazla. Hele 91den hesaplayınca baya pahalıya geliyor.

Bu konuda araştırma yapmış olanlardan fikir paylaşmalarını rica ediyorum. Altın sürekli yükselişte o yüzden yarın akşama bu işi halledeceğim.

• Size hayatınızın fırsatını veriyim.

EVLENMEYİN :)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.