Şimdi Ara

Evlenicem ama TV de karar veremedim ..bi yardımcı olsanız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar allah ın izniyle 15 nisanda düğünüm var ve televizyon almam gerekiyo ama bir türlü karar veremedim

internetten biraz inceledim ama karar veremedim ...800-1200 tl arası bir fiyat düşünüyorum..

samsung 40C530 gold da 1.099 TL

samsung 32d550 vatanda 899 TL

LG 32LV3550 media markette 899 tl ...vatanda 1.099 TL

ben bunlardan birini düşünüyorum arkadaşlar ...

sizin önerebileceğiniz başaka TV ler varmı

teşekkür ederim....

• söylediğin modellere çok düşük modeller bütçeni biraz zorla Philips 32pfl6606 veya Sony 32ex720 alderim. Samsung 11 serisi çok sıkıntılı başın ağrır.Sıkıntılarda LG de peşinden gelir.Ölü piksel ve clouding sorunları Philips te ve Sony'de nadiren görülür.Belki biraz fazla verirsin ama temiz bir iş olur.

Saygılar
  • tavsiyelerin için teşekkür ederim... ama önerdiğin tv lerin fiyatı beni aşar sony nin fiyatı çok fazla philips in fiyatını ise bulamadım...

SONY KDL-32EX720 32 (82 cm) 3D 200 HZ FULL HD LED TV 1.799,09 TL ( KDV Dahil ) gold taki fiyatı

arkadaşım sony ve philpsin daha kaliteli olduğunu söylüyorsun peki 800-1100 TL arası önerebileceğin hangi modelleri var...
  • TC-L32D25 Panasonic bu tv ye bir bak.Panny sağlam markadır.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

TC-L32D25 Panasonic bu tv ye bir bak.Panny sağlam markadır.

Saygılar

teşekkürederim TC-L32D25 Panasonic istanbul bilişimde 1209 tl özellikleride iyi ...kafama yattı ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony'lerden uzak kal.
    yillardir kullanirim,5 tv eskittim,hala elimde son aldgm tv var.
    nasil degerlendirme yapsamda hep sony'ye karar kilardim.
    2008'de arastirdim fiyat,o zamnlar tv lerde olmyan USB giris ozelligi,karasal MPEG4 tuneri ve en dusuk elektrik tuketiminide dikkate alarak
    http://www.sony.com.tr/product/tv-66-26-lcd/kdl-26e4000/tab/technicalspecs#tab
    ustte dedigi gibi guc tuetiminin 88W oldugunu begendim.bu bilgi 3 yil oncede,bugunde ayni.
    KDL-26E4000 - LCD niyetlendim,birkac ay bekledim ve edindim.
    evde ambalaji actim ve alttaki gercek 98W tuketimi gordum.
    OSD menu font'unu oturdugun mesafeden okumak imkansiz ve sleep timer ayarsiz kaliyorum.
    zaman geldi MPEG4 tuneri kullanir olduk.kumandadan 1 basiyorsun 2 kanal atliyor.bunu da boyle yuttuk.
    2 yil once yine bi sony vaio VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 aldim.
    ilk gunde altta gorundugu gibi M harfinde imalat defosu vardi,neyse membranla kullandigmdan ciddi engel teskil etmiyor.
    sony vaio fotolari nokia N73ME
    bence en son led LG tv ler oldukca iyiler,ozellik,tuketim,ekranda 2 yillik ''0'' pixel garantisi gayet olumlu.
    izledigim 3D ozellikliside SAMSUNG'tan kat kat tatminkardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 29 Şubat 2012; 18:53:21 >

• benimde düğünüm tmmuzda 1500 tl yi aşmayan 40 42 inc tv ve film izleme özelliği olan tv önerilerinize açığım..

lsd istiyoruz fiyatı makul diye.

var mıdır öneriniz acaba..

sony in ve philips in indirimli birkaç ürünü var..

42 inc philips ler hepsiburada.com da 100 üzerinden 92 puan verilmiş..

değerlendirmesi olan var mı acaba.
  • Televizyon alırken hem kaliteli hemde uygun bir şey istiyorsan kesinlikle LCD,Plazma alma.Tüplü televizyonlar hem ucuz hem de sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabde

benimde düğünüm tmmuzda 1500 tl yi aşmayan 40 42 inc tv ve film izleme özelliği olan tv önerilerinize açığım..

lsd istiyoruz fiyatı makul diye.

var mıdır öneriniz acaba..

sony in ve philips in indirimli birkaç ürünü var..

42 inc philips ler hepsiburada.com da 100 üzerinden 92 puan verilmiş..

değerlendirmesi olan var mı acaba.
    Dolapdere taraflarına git biraz
  • hayırlı olsun usta .. 14 nisan benim doğum günüm 15 nisan senin evlilik :)) ... tv olarak bence o kadar acele etme burdaki isten iyi anlayan arkadaşlar sana yardımcı olacaktırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_33

merhaba arkadaşlar allah ın izniyle 15 nisanda düğünüm var ve televizyon almam gerekiyo ama bir türlü karar veremedim

internetten biraz inceledim ama karar veremedim ...800-1200 tl arası bir fiyat düşünüyorum..

şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Allah bir yastıkda yaşlanmayı nasip etsin..evlilik konusunda karar vermişseniz tv işi kolay:).......ben 200hz olan panasonıc 37'' bakmanı tavsiye ederim alanlar memnun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 29 Şubat 2012; 20:32:22 >
  • önerebilecek bir tv niz yok mu 1500 liralık yani.
  • Konu takip Mayıs 5 te düğün bütçe Max:1.300 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.