Şimdi Ara

EVLENİYORUM BEYAZ EŞYALARIN HEPSİNDE ŞİDDETLE YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExZaL

BULAŞIK MAK. SMS43D08TR
    BUZDOLABI KGN57AL22N
    ÇAMAŞIR MAK. WAQ20460TR
    alcam arkadaslar pazartesi sparişini vercem bi tanıdık var boshda bize fabrika fiyatı vercek degiştirmemi istediginiz veya olumsuz gördünüz model varmı şimdiden allah razı olsun

Merhaba,
    bu 3 model için aldığınız fiyatı öğrenebilirmiyiz eğer sizin için sorun değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

BULAŞIK MAK. SMS43D08TR
    BUZDOLABI KGN57AL22N
    ÇAMAŞIR MAK. WAQ20460TR
    alcam arkadaslar pazartesi sparişini vercem bi tanıdık var boshda bize fabrika fiyatı vercek degiştirmemi istediginiz veya olumsuz gördünüz model varmı şimdiden allah razı olsun

Tekrar merhaba,

belirttiğiniz fiyat gayet güzel. tanıdığınız olması size gerçekten işe yaramış :)
    çünkü o ürünleri o fiyata kimse vermez, kendi kar marjından kullanmış indirimi.

iyi günlerde kullanın
  • Arkadaş sadece bulaşık makinesinde 2500'e çıkıyor ve gelip burda yardım istiyor, şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcı12

CANDOĞAN HOCAM ÖZELLİKLE SİZİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
    >
    > Eşyalarımın hem sağlam, hem konforlu, hem tasarruflu(A+++ gibi), hem de son teknolojiyi barındırmasını istiyorum. Fakat Miele gibi bir marka alamam. Yani, Bosh, Siemens, Samsung, Lg, elektrolux gibi markalara bakıyorum.
    > ELEKTROLÜX Ankara da yaygın bir satışa sahip değil sanki.
    >
    > BULAŞIK MAKİNESİ;(2.500.-TL'YE KADAR ÇIKABİLİRİM)
    >
    > BOSH SMS 69 U78 EU YA DA SİEMENS'in karşılık gelen modelini düşünüyorum.
    > Fakat bir satıcı "boşver zeoliti falan, hikaye; sen
    > SMS58N68TR modelini al dedi".
    >
    > BEN SON TEKNOLOJİYİ DE BARINDIRSIN İSTİYORUM.(Hijyen, su tasarrufu, 20 dk yıkama, otomatik program, sessizlik gibi)
    >
    > ÇAMAŞIR MAKİNESİ;(2.500.-TL'YE KADAR ÇIKABİLİRİM)
    >
    > Kilim, Yorgan yıkayabileceğim kapasitesi yüksek, çok programlı ve MÜMKÜNSE KURUTMALI, yine çok özellikli bir cihaz istiyorum. (Ama kurutmalı önermiyorlar.)
    > Kurutmalıdan vazgeçsem bile
    >
    > BOSH WAY 24840 TR Modeli ve
    > BOSH WAY 247X0 TR MODELLERİ 8 KG
    >
    > Kurutmalı ve çok özellikli ve sağlam bir model var mı önereceğiniz. Kurutmalıdan kesin vazgeç diyorsanız, 8 kg ile yorgan kilim yıkayabilir miyim?
    > Ya da 9-10-11-12 kg için önereceğiniz bir marka/model var mı?

> KURUTMALIDA
    (LG F1480RDS5 9+6,
    AEG L87695WD 9+7
    ELEKTROLUX EWW168540 8+6 nasıl modellerdir? daha iyi ve yenileri var mıdır?)

EN BÜYÜK SORUN ise
    >
    > BUZDOLABI;(3.000.-TLYE KADAR ÇIKARIM. İÇİME SİNSİN YETER)
    >
    > SİEMENS VE BOSH yerli üretim. Low frost düşünmüyorum.
    >
    > Kombi tipi, standart ölçüde, sebze/meyve nem koruma gözü ve 0 derece bölmesi olan, antibakteriyel, koku filtreli, A++, elektronik göstergeli vs...
    >
    > SAMSUNG'da aradığım modeli bulamadım,
    > LG'NİN internet sitesinde olan modelleri Ankara'daki satıcılarda göremedim henüz gelmemiş..(LG GW-B499BNQZ VE LG GC-B419WSQK küçükler ama şık duruyor nette.. sizce nasıl modeller, aralarında çok fiyat farkı var değer mi?)
    > SİEMENS, BOSH yerli üretim ve ses yapıyormuş..
    >
    > satıcı BOSH KGN57PI32N modelini önerdi..(görsel ve özellik olarak beğeniyorum sağlam olduğuna inansam alacağım.)
    >
    > Ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda.
    >
    > Araştırdıkça kafam karışıyor. Bilgim arttıkça beğenim azalıyor.
    >
    > (Bu arada asker eşi oluyorum, biraz gezeceğiz. yani sağlamlık da önemli)
    >
    > ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
    >

miele alamam demişssiniz ama bulaşık ve çamaşırda çok rahat miele alabilrsiniz. çamaşırda 1712 bulaşıkta 4210 modellerini alırsanız geriye ayırdığınız bütçeden para bile kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

>
    > Eşyalarımın hem sağlam, hem konforlu, hem tasarruflu(A+++ gibi), hem de son teknolojiyi barındırmasını istiyorum. Fakat Miele gibi bir marka alamam. Yani, Bosh, Siemens, Samsung, Lg, elektrolux gibi markalara bakıyorum.
    >
    >
    >
    > BEN SON TEKNOLOJİYİ DE BARINDIRSIN İSTİYORUM.(Hijyen, su tasarrufu, 20 dk yıkama, otomatik program, sessizlik gibi)
    >
    >
    > Kilim, Yorgan yıkayabileceğim kapasitesi yüksek, çok programlı ve MÜMKÜNSE KURUTMALI, yine çok özellikli bir cihaz istiyorum. (Ama kurutmalı önermiyorlar.)
    >
    >
    > Kurutmalı ve çok özellikli ve sağlam bir model var mı önereceğiniz. Kurutmalıdan kesin vazgeç diyorsanız, 8 kg ile yorgan kilim yıkayabilir miyim?

> KURUTMALIDA
    (LG F1480RDS5 9+6,
    AEG L87695WD 9+7

EN BÜYÜK SORUN ise
    >
    >
    >
    > Kombi tipi, standart ölçüde, sebze/meyve nem koruma gözü ve 0 derece bölmesi olan, antibakteriyel, koku filtreli, A++, elektronik göstergeli vs...
    >
    > LG'NİN internet sitesinde olan modelleri Ankara'daki satıcılarda göremedim henüz gelmemiş..(LG GW-B499BNQZ VE LG GC-B419WSQK küçükler ama şık duruyor nette.. sizce nasıl modeller, aralarında çok fiyat farkı var değer mi?)
    >
    > satıcı BOSH KGN57PI32N modelini önerdi..(görsel ve özellik olarak beğeniyorum sağlam olduğuna inansam alacağım.)
    >
    >
    >
    >
    >

miele alamam demişssiniz ama bulaşık ve çamaşırda çok rahat miele alabilrsiniz. çamaşırda 1712 bulaşıkta 4210 modellerini alırsanız geriye ayırdığınız bütçeden para bile kalır.

yazmayı unuttum yalnız bunlar solo modeller tabi.

• quote:

quote:

quote:

>
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >

> KURUTMALIDA
    (LG F1480RDS5 9+6,
    AEG L87695WD 9+7

EN BÜYÜK SORUN ise
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >

yazmayı unuttum yalnız bunlar solo modeller tabi.

daha dikkatli okuyunca asker eşi olduğunuzu yazmışsınız ya da olacağınızı. ve gezeceğinizi. o zaman en iyisi servis açısından yerli marka arçelik oluyor. benim önerim gezeceğinize göre ucuz olan modellere bakın eşya sağlam da olsa uzun yol taşımalarında zaten yıpranır hatta bozulur,çizilir yamulur. olaya böyle de yaklaşıp karar verirseniz ilerde eşyalarınızda oluşan hasarlarda ne kadar para o kadar üzüntü hesabı olacağından az para az üzüntü derim, tercih sizin....!

• Ben de Nisan ayında evleniyorum, dolayısıyla beyaz eşya önerilerinize benim de ihtiyacım var :) ncak benim bütçem balcı kadar yüksek değil. Forumdaki bir çok farklı başlık altında yer alan yüzlerce yorumu okudum. Başka sitelere baktım, çevremdekilerle fikir alışverişinde bulundum, falan filan. Aşağıdaki ürünlere karar verdim. Fiyatlarını da yanlarına yazdım, benzer fiyatlardaki önerilerinizi ve yorumlarını paylaşırsanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.

TV

Samsung 40ES 7000 - 2400 TL

hepsiburadasamsung40es7000

Buzdolabı

Samsung RT59QMSW - 1400 TL

hepsiburada samsung 59RT

Çamaşır Makinesi

Samsung WF 1702W5W - 800TL

hepsiburada samsung WF170

Bulaşık Makinesi
    Profilo BM3190EA - 800 TL

profilo BM3190

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

kardes ben hepsini boshtan aldım ve çok güzel ürünler hepsi ithal mal. 6300 e geldi.

hocam ben de hepsini boschtan almayi dusunuyorum yakin zamanda ev duzecegim aldiginiz seyleri belirtebilir misiniz fiyatlariyla beraber.
  • Arkadaşlar merhaba;
    Bir süre donanın haberi ve değerli yorumlarınızı da takip ederk şu beyaz eşyalara karar verdim...
    Düşünce, öneri ve bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
    Profiloda karar kıldım tüm ürünlerde;
    Buz Dolabı: BD3057W2VN
    Çamaşır Makinası: CM1001ETR
    Bulaşık Makinası: BM6224
    Fırın: FRS4010WML
    Hoşça kalın, hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Selametle...
  • Merhabalar,

Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Çamaşır makinesi: 9+7 KURUTMALI AEG L87695WD
    Bulaşık Makinesi : ELEKTROLUX ESF 6800ROX
    Buzdolabı : SIEMENS LOWFROST KG58EAL30N

5.520.-TL'YE alınmıştır.

Henüz kullanmaya başlamadım. ilk fırsatta deneyimlerimi de aktaracağım..
  • quote:

Merhabalar,

5.520.-TL'YE alınmıştır.

seçimleriniz güzel iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

quote:

kardes ben hepsini boshtan aldım ve çok güzel ürünler hepsi ithal mal. 6300 e geldi.

hocam ben de hepsini boschtan almayi dusunuyorum yakin zamanda ev duzecegim aldiginiz seyleri belirtebilir misiniz fiyatlariyla beraber.

benimde bu yaz evlilik var beyaz eşya işini artık hızlandırıyorum bende sizin gibi hepsini bir marka altında toplamayı düşünüyorum böylece büyük bir indirim almamda söz konusu olabilir yalnışmı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bilirer

quote:

quote:

benimde bu yaz evlilik var beyaz eşya işini artık hızlandırıyorum bende sizin gibi hepsini bir marka altında toplamayı düşünüyorum böylece büyük bir indirim almamda söz konusu olabilir yalnışmı düşünüyorum

Doğrudur hocam etraftaki tum bosch bayiilerinden fiyat teklifini alacagim en uygun verenden hepsini alacagim satin aldigim evin teslim olmasini bekliyorum boyutlarini cikardiktan sonra esyalari net olarak kararlastiracagim.. Internetten satin almayi dusunmuyorum cunku piyasada boschun uretim yerleri farkli farkli almanya olmasina dikkat edecegim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilirer

quote:

quote:

Doğrudur hocam etraftaki tum bosch bayiilerinden fiyat teklifini alacagim en uygun verenden hepsini alacagim satin aldigim evin teslim olmasini bekliyorum boyutlarini cikardiktan sonra esyalari net olarak kararlastiracagim.. Internetten satin almayi dusunmuyorum cunku piyasada boschun uretim yerleri farkli farkli almanya olmasina dikkat edecegim..

üretim almanya dışı olanlarda ne gibi sorun olabilirki parçaları alman değilmi nerde üretilirse üretilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Merhabalar,

5.520.-TL'YE alınmıştır.

seçimleriniz güzel iyi günlerde kullanın

teşekkürler..

• Bosch urunlerinin yerli uretim mi yoksa alman uretimi oldugunu neresinden anlariz.. neticede saticiya sirsan hepsi alman uretimi yurtdisindan gelmis der. ama ambalajda ya da farkli bir yerinde cihazin uretim yeri ile alakali biryer varmi.. bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır ve bulaşık makinelerinin iç kısmında ya da arkasında yazar. Buzdolaplarının hepsi yerli üretimdir. Biri ankastre 2 ya da üç ürün var Alma üretim olan,
    belki müşteri hizmetleri size yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Bosch urunlerinin yerli uretim mi yoksa alman uretimi oldugunu neresinden anlariz.. neticede saticiya sirsan hepsi alman uretimi yurtdisindan gelmis der. ama ambalajda ya da farkli bir yerinde cihazin uretim yeri ile alakali biryer varmi.. bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

bosch alt gelir gurubuna yönelik ürünleri çerkezköydeki fabrikasında üretimi yapılmakta ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez mesela 8 kg lık was ve way serisi almandır buzdolarını xxl modellerini lg ye ürettirmiştir mesela zaten ürünün ambalajında ve arkasında yazar bulaşık makinalarının kapağı açtığınızda MADE İN GERMANY yazısını rahat görebilirsiniz aklınızda bulunsun

• quote:

quote:

Bosch urunlerinin yerli uretim mi yoksa alman uretimi oldugunu neresinden anlariz.. neticede saticiya sirsan hepsi alman uretimi yurtdisindan gelmis der. ama ambalajda ya da farkli bir yerinde cihazin uretim yeri ile alakali biryer varmi.. bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

bosch alt gelir gurubuna yönelik ürünleri çerkezköydeki fabrikasında üretimi yapılmakta ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez mesela 8 kg lık was ve way serisi almandır buzdolarını xxl modellerini lg ye ürettirmiştir mesela zaten ürünün ambalajında ve arkasında yazar bulaşık makinalarının kapağı açtığınızda MADE İN GERMANY yazısını rahat görebilirsiniz aklınızda bulunsun

anladim hocam ben set olarak bulasik mak camasir mak. buzdolabi bosch almak istiyorum beyazesya takim olsun diye dusunuyorum..

Bosch WAY24840TR camasir mak.
    Bosch WAY24760TR camasir mak.
    Bosch KGE58AW40N. buzdolabi
    Bosch KGE58AW30N buzdolabi..

Bosch ta aklimdaki modeller bunlar fiyat ve performans olarak butceme uygu bir sekilde tercih yapacagim.. bu sectigim urunler mensei Alman geciyor zannedersem dediginiz gibi cerkezkoy uretimi ki acaba..

Ayrica bulasik makinasi icin aklim cok karisik onda birtercih yapamadim.. Bosch olsun istiyorum ama bilemedim birturlu bunda bir oneririniz olabilir mi ..

aklimda camasir makinasi olarak buda var artik ikisinden biri olacak.. AEG Lavamat Exclusiv L88489FL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

anladim hocam ben set olarak bulasik mak camasir mak. buzdolabi bosch almak istiyorum beyazesya takim olsun diye dusunuyorum..

Bosch WAY24840TR camasir mak.
    Bosch WAY24760TR camasir mak.
    Bosch KGE58AW40N. buzdolabi
    Bosch KGE58AW30N buzdolabi..

Bosch ta aklimdaki modeller bunlar fiyat ve performans olarak butceme uygu bir sekilde tercih yapacagim.. bu sectigim urunler mensei Alman geciyor zannedersem dediginiz gibi cerkezkoy uretimi ki acaba..

Ayrica bulasik makinasi icin aklim cok karisik onda birtercih yapamadim.. Bosch olsun istiyorum ama bilemedim birturlu bunda bir oneririniz olabilir mi ..

aklimda camasir makinasi olarak buda var artik ikisinden biri olacak.. AEG Lavamat Exclusiv L88489FL

buzdolabı bosch tan alınacaksa ya xxl serisi ya low frostur zaten kullananlarda memnun ayrıca ben arkadaşıma aldım KGE58AW40N modelini çok çok memnun tercih sana kalmış

çamaşır makinası içinse WAY24760TR daha iyi bir seçenek olur türkiyede sıvı deterjanlar henüz iyi değil ve ne zaman gelişeceği meçhul i dos şuan için gereksiz ama yumuşatıcı için kullanırım derseniz WAY24840TR alın derim aralarında panel dışında pek bir farklılık yok 2 side almandır

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL ise benim daha çok beğendiğim bir model zaten forumda kullanan bir üyemiz var çok memnun buda konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_67849136/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.