Şimdi Ara

EVLENİYORUM BEYAZ EŞYALARIN HEPSİNDE ŞİDDETLE YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

quote:

quote:

Bosch urunlerinin yerli uretim mi yoksa alman uretimi oldugunu neresinden anlariz.. neticede saticiya sirsan hepsi alman uretimi yurtdisindan gelmis der. ama ambalajda ya da farkli bir yerinde cihazin uretim yeri ile alakali biryer varmi.. bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

bosch alt gelir gurubuna yönelik ürünleri çerkezköydeki fabrikasında üretimi yapılmakta ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez mesela 8 kg lık was ve way serisi almandır buzdolarını xxl modellerini lg ye ürettirmiştir mesela zaten ürünün ambalajında ve arkasında yazar bulaşık makinalarının kapağı açtığınızda MADE İN GERMANY yazısını rahat görebilirsiniz aklınızda bulunsun

anladim hocam ben set olarak bulasik mak camasir mak. buzdolabi bosch almak istiyorum beyazesya takim olsun diye dusunuyorum..

Bosch WAY24840TR camasir mak.
    Bosch WAY24760TR camasir mak.
    Bosch KGE58AW40N. buzdolabi
    Bosch KGE58AW30N buzdolabi..

Bosch ta aklimdaki modeller bunlar fiyat ve performans olarak butceme uygu bir sekilde tercih yapacagim.. bu sectigim urunler mensei Alman geciyor zannedersem dediginiz gibi cerkezkoy uretimi ki acaba..

Ayrica bulasik makinasi icin aklim cok karisik onda birtercih yapamadim.. Bosch olsun istiyorum ama bilemedim birturlu bunda bir oneririniz olabilir mi ..

aklimda camasir makinasi olarak buda var artik ikisinden biri olacak.. AEG Lavamat Exclusiv L88489FL

buzdolabı bosch tan alınacaksa ya xxl serisi ya low frostur zaten kullananlarda memnun ayrıca ben arkadaşıma aldım KGE58AW40N modelini çok çok memnun tercih sana kalmış

çamaşır makinası içinse WAY24760TR daha iyi bir seçenek olur türkiyede sıvı deterjanlar henüz iyi değil ve ne zaman gelişeceği meçhul i dos şuan için gereksiz ama yumuşatıcı için kullanırım derseniz WAY24840TR alın derim aralarında panel dışında pek bir farklılık yok 2 side almandır

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL ise benim daha çok beğendiğim bir model zaten forumda kullanan bir üyemiz var çok memnun buda konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_67849136/tm.htm

Evet hocam buzdolabi konusunda kesin kararliyim bu iki modelden biri olacak sadece 40n ile 30n arasindaki farki bulmaya calisiyorum aralarinda 300-400 tl fiyat farki var bir altini alip oradan artan para ile Aeg lavamat camasir makinasini alacagim gibi duruyor bulasik makinasi icinde halen daha arayislarim suruyor..Aslinda hepsi kombin olsun dememin mantigi Bosch bayinde yapacagim pazarlik 3unu aldim hadi iyi bir indirim yap demek.. olmadi buzdolabi ve bulasik makinasi Bosch olur.. Camasir makinamizda Aeg olur.. set ustu ocak filan bosch aliriz artik bu sekilde yaparim pazarligi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bosch urunlerinin yerli uretim mi yoksa alman uretimi oldugunu neresinden anlariz.. neticede saticiya sirsan hepsi alman uretimi yurtdisindan gelmis der. ama ambalajda ya da farkli bir yerinde cihazin uretim yeri ile alakali biryer varmi.. bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

bosch alt gelir gurubuna yönelik ürünleri çerkezköydeki fabrikasında üretimi yapılmakta ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez mesela 8 kg lık was ve way serisi almandır buzdolarını xxl modellerini lg ye ürettirmiştir mesela zaten ürünün ambalajında ve arkasında yazar bulaşık makinalarının kapağı açtığınızda MADE İN GERMANY yazısını rahat görebilirsiniz aklınızda bulunsun

anladim hocam ben set olarak bulasik mak camasir mak. buzdolabi bosch almak istiyorum beyazesya takim olsun diye dusunuyorum..

Bosch WAY24840TR camasir mak.
    Bosch WAY24760TR camasir mak.
    Bosch KGE58AW40N. buzdolabi
    Bosch KGE58AW30N buzdolabi..

Bosch ta aklimdaki modeller bunlar fiyat ve performans olarak butceme uygu bir sekilde tercih yapacagim.. bu sectigim urunler mensei Alman geciyor zannedersem dediginiz gibi cerkezkoy uretimi ki acaba..

Ayrica bulasik makinasi icin aklim cok karisik onda birtercih yapamadim.. Bosch olsun istiyorum ama bilemedim birturlu bunda bir oneririniz olabilir mi ..

aklimda camasir makinasi olarak buda var artik ikisinden biri olacak.. AEG Lavamat Exclusiv L88489FL

buzdolabı bosch tan alınacaksa ya xxl serisi ya low frostur zaten kullananlarda memnun ayrıca ben arkadaşıma aldım KGE58AW40N modelini çok çok memnun tercih sana kalmış

çamaşır makinası içinse WAY24760TR daha iyi bir seçenek olur türkiyede sıvı deterjanlar henüz iyi değil ve ne zaman gelişeceği meçhul i dos şuan için gereksiz ama yumuşatıcı için kullanırım derseniz WAY24840TR alın derim aralarında panel dışında pek bir farklılık yok 2 side almandır

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL ise benim daha çok beğendiğim bir model zaten forumda kullanan bir üyemiz var çok memnun buda konusu

Evet hocam buzdolabi konusunda kesin kararliyim bu iki modelden biri olacak sadece 40n ile 30n arasindaki farki bulmaya calisiyorum aralarinda 300-400 tl fiyat farki var bir altini alip oradan artan para ile Aeg lavamat camasir makinasini alacagim gibi duruyor bulasik makinasi icinde halen daha arayislarim suruyor..Aslinda hepsi kombin olsun dememin mantigi Bosch bayinde yapacagim pazarlik 3unu aldim hadi iyi bir indirim yap demek.. olmadi buzdolabi ve bulasik makinasi Bosch olur.. Camasir makinamizda Aeg olur.. set ustu ocak filan bosch aliriz artik bu sekilde yaparim pazarligi..

30 n ile 40 n arasında fazla bir fark yok zaten göze batılır olan 40 n daha güncel daha tasarruflu bir model yoksa işlevi aynıdır tercih size kalmış ama bu 30 n kötü olduğu anlamına gelmez

• Evlilik dolayısıyla gezmediğimiz sokak cadde,girmediğimiz magaza ve bakmadığımız marka kalmamıstı.Bosh'un kombi tipi buzdolabını aldık.Çokkkkk ama çok memnunum.Kombi tipine alışamam dedim ama gerçekten cok kullanıslı,ferah,ve mükemmel soğutuyor.Şiddetle tavsiye ediyorum.
    modeli bu
    Bosch KGN56AW22N NoFrost Buzdolabı.bayiiden pazarlıkla 2000 tlye almıştık

Çamaşır makinam arçelik in love serisi.8 kilo.pek memnun değilim biraz sesli çalışıyor.Sadece tipini beğendiğim için almıştım =) yine de pişman değilim.Görselliği için bile yine alabilirim :)

ankastrem bosh.cam ocak +fırın+davlumbaz.1400 tl.Genel anlamda memnunum.henüz hepsi 2 haftalık. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.öptüm cicişler

Ayrıca bana bulaşık makinası tavsiye eden olursa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncicek

Evlilik dolayısıyla gezmediğimiz sokak cadde,girmediğimiz magaza ve bakmadığımız marka kalmamıstı.Bosh'un kombi tipi buzdolabını aldık.Çokkkkk ama çok memnunum.Kombi tipine alışamam dedim ama gerçekten cok kullanıslı,ferah,ve mükemmel soğutuyor.Şiddetle tavsiye ediyorum.
    modeli bu
    Bosch KGN56AW22N NoFrost Buzdolabı.bayiiden pazarlıkla 2000 tlye almıştık

Çamaşır makinam arçelik in love serisi.8 kilo.pek memnun değilim biraz sesli çalışıyor.Sadece tipini beğendiğim için almıştım =) yine de pişman değilim.Görselliği için bile yine alabilirim :)

ankastrem bosh.cam ocak +fırın+davlumbaz.1400 tl.Genel anlamda memnunum.henüz hepsi 2 haftalık. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.öptüm cicişler

Ayrıca bana bulaşık makinası tavsiye eden olursa memnun olurum

ELEKTROLUX 6800 ROX aldım.
    Özelliklerini beğeniyorum. yalnızca bir kez kullandım, fakat çok sessiz, eco 50 derece programında program bitiminde kapağını kendi açıyor.
    İç hacmi geniş öneririm. kullandıkça da deneyimlerimi paylaşacağım.
    Sevgiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: balcı12

Merhabalar,

Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Çamaşır makinesi: 9+7 KURUTMALI AEG L87695WD
    Bulaşık Makinesi : ELEKTROLUX ESF 6800ROX
    Buzdolabı : SIEMENS LOWFROST KG58EAL30N

5.520.-TL'YE alınmıştır.

Henüz kullanmaya başlamadım. ilk fırsatta deneyimlerimi de aktaracağım..

Ürünlerimi kullanmaya başladım,

Çamaşır makinem de yalnızca perdeleri yıkadım ve ıslak astım kurutma yapmadım ama yıkaması başarılı.
    Cihaz hiç sarsılmıyor, su alırken ve sıkarken biraz ses yapıyor fakat genel anlamda sessiz. program çeşitliliği iyi ve cihazı kullanmak kolay görünüyor.
    Daha ayrıntılarına geçmedim.

Bulaşık makinesini bir kez kullandım. 50 derece eco programını kullandım 3 saat sürdü ve program bitiminde kapağını kendi açtı. ( diğer programlarda bu özellik yok) Oldukça sessiz bana. Fakat bütün yıkama süresini takip etmedim.

AEG VE ELEKTROLUX en çok servis kalitesi bakımından hoşuma gitti. Bulaşık makinesini kurarken çeşmede değişmesi gereken bir parça vardı eşimim alıp gelmesini beklediler ve sorunu çözmeden gitmediler. Galoş giyiyorlar. Bu özenleri Firmanın takibinden kaynaklanıyor.
    Firma; servis sonrası arayıp servisin hizmeti ile ilgili sorular soruyor. Servis ve ürün memnuniyetimizi soruyor. Bu yaklaşımını çok beğendim. Ürünlerini kesinlikle öneririm.

Buzdolabının dondurucu bölümünde henüz bir buzlanma göremedim. (10 günlük kullanım) Soğutması başarılı. soğutucu bölümünün arka kısmında genellikle damlacıklar oluyor. zira bu da yiyeceklerin kurumasına engel oluyor. İlk günler uğultu şeklinde bir ses duyuyordum. kesildi.

Olumlu olumsuz tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

• İyi günlerde kullan umarım cihazlardan memnun kalırsınız...
  • iki ay sonra evleniyorum ve beyaz esya almam gerek,

aklımda simens var ve bütçe olarak da
    Çamaşır makinası 2000
    Bulaşık makınası 1500
    buzdolabı 2750
    planlıyorum hangi modelleri önerirsiniz. farklı marka da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.bugra

iki ay sonra evleniyorum ve beyaz esya almam gerek,

Çamaşır makinası 2000
    Bulaşık makınası 1500
    buzdolabı 2750

hocam çamaşır ve bulaşık için aeg tavsiye edebilirim.

buzdolabı ise bosch olabilir ama yine aeg yi araştır istersen, hangi şehirdesin bilmiyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.bugra

iki ay sonra evleniyorum ve beyaz esya almam gerek,

Çamaşır makinası 2000
    Bulaşık makınası 1500
    buzdolabı 2750

hocam çamaşır ve bulaşık için aeg tavsiye edebilirim.

buzdolabı ise bosch olabilir ama yine aeg yi araştır istersen, hangi şehirdesin bilmiyorum,

hocam istanbul için, hepsini aynı marka alayım diyorum ama, buzdolabı simens hoşuma gitmişti şekil olarak diğerleri de oyle olsa diiyorum ama çok kararsızım aeg nin hangi modelleri, kaliteli olması tercihim fiyatı yazdıklarımdan da yüksek olabilir kaliteli olsun da

• evet içine siniyorsa hepsi siemens olabilir;

çamaşır makinesinin aeg modelinin incelemesi var şu link de, bi bak istersen,

bulaşık makinesi de aslında çok para vermeye gerek var mı bilmiyorum.

eteksen arkadaşın incelemesi var, siemens,

http://forum.donanimhaber.com/m_72851273/tm.htm
  • quote:

quote:

Merhabalar,

Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Çamaşır makinesi: 9+7 KURUTMALI AEG L87695WD
    Bulaşık Makinesi : ELEKTROLUX ESF 6800ROX
    Buzdolabı : SIEMENS LOWFROST KG58EAL30N

5.520.-TL'YE alınmıştır.

Henüz kullanmaya başlamadım. ilk fırsatta deneyimlerimi de aktaracağım..

Ürünlerimi kullanmaya başladım,

Çamaşır makinem de yalnızca perdeleri yıkadım ve ıslak astım kurutma yapmadım ama yıkaması başarılı.
    Cihaz hiç sarsılmıyor, su alırken ve sıkarken biraz ses yapıyor fakat genel anlamda sessiz. program çeşitliliği iyi ve cihazı kullanmak kolay görünüyor.
    Daha ayrıntılarına geçmedim.

Bulaşık makinesini bir kez kullandım. 50 derece eco programını kullandım 3 saat sürdü ve program bitiminde kapağını kendi açtı. ( diğer programlarda bu özellik yok) Oldukça sessiz bana. Fakat bütün yıkama süresini takip etmedim.

AEG VE ELEKTROLUX en çok servis kalitesi bakımından hoşuma gitti. Bulaşık makinesini kurarken çeşmede değişmesi gereken bir parça vardı eşimim alıp gelmesini beklediler ve sorunu çözmeden gitmediler. Galoş giyiyorlar. Bu özenleri Firmanın takibinden kaynaklanıyor.
    Firma; servis sonrası arayıp servisin hizmeti ile ilgili sorular soruyor. Servis ve ürün memnuniyetimizi soruyor. Bu yaklaşımını çok beğendim. Ürünlerini kesinlikle öneririm.

Buzdolabının dondurucu bölümünde henüz bir buzlanma göremedim. (10 günlük kullanım) Soğutması başarılı. soğutucu bölümünün arka kısmında genellikle damlacıklar oluyor. zira bu da yiyeceklerin kurumasına engel oluyor. İlk günler uğultu şeklinde bir ses duyuyordum. kesildi.

Olumlu olumsuz tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Çamaşır makinemde bugün kurutma yaptım.
    Son derece başarılı buldum.

2 büyük, 5 küçük havlu ve 3 adet penye tshirt yıkayıp kuruttum.
    pamuklu programını kullandım, dolaplık kurutma yaptım, yaklaşık 4,5 saat sürdü.
    Fakat kırışıksız çıkardı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.