Şimdi Ara

EVLENİYORUM BEYAZ EŞYALARIN HEPSİNDE ŞİDDETLE YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CANDOĞAN HOCAM ÖZELLİKLE SİZİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
    >
    > Eşyalarımın hem sağlam, hem konforlu, hem tasarruflu(A+++ gibi), hem de son teknolojiyi barındırmasını istiyorum. Fakat Miele gibi bir marka alamam. Yani, Bosh, Siemens, Samsung, Lg, elektrolux gibi markalara bakıyorum.
    > ELEKTROLÜX Ankara da yaygın bir satışa sahip değil sanki.
    >
    > BULAŞIK MAKİNESİ;(2.500.-TL'YE KADAR ÇIKABİLİRİM)
    >
    > BOSH SMS 69 U78 EU YA DA SİEMENS'in karşılık gelen modelini düşünüyorum.
    > Fakat bir satıcı "boşver zeoliti falan, hikaye; sen
    > SMS58N68TR modelini al dedi".
    >
    > BEN SON TEKNOLOJİYİ DE BARINDIRSIN İSTİYORUM.(Hijyen, su tasarrufu, 20 dk yıkama, otomatik program, sessizlik gibi)
    >
    > ÇAMAŞIR MAKİNESİ;(2.500.-TL'YE KADAR ÇIKABİLİRİM)
    >
    > Kilim, Yorgan yıkayabileceğim kapasitesi yüksek, çok programlı ve MÜMKÜNSE KURUTMALI, yine çok özellikli bir cihaz istiyorum. (Ama kurutmalı önermiyorlar.)
    > Kurutmalıdan vazgeçsem bile
    >
    > BOSH WAY 24840 TR Modeli ve
    > BOSH WAY 247X0 TR MODELLERİ 8 KG
    >
    > Kurutmalı ve çok özellikli ve sağlam bir model var mı önereceğiniz. Kurutmalıdan kesin vazgeç diyorsanız, 8 kg ile yorgan kilim yıkayabilir miyim?
    > Ya da 9-10-11-12 kg için önereceğiniz bir marka/model var mı?

> KURUTMALIDA
    (LG F1480RDS5 9+6,
    AEG L87695WD 9+7
    ELEKTROLUX EWW168540 8+6 nasıl modellerdir? daha iyi ve yenileri var mıdır?)

EN BÜYÜK SORUN ise
    >
    > BUZDOLABI;(3.000.-TLYE KADAR ÇIKARIM. İÇİME SİNSİN YETER)
    >
    > SİEMENS VE BOSH yerli üretim. Low frost düşünmüyorum.
    >
    > Kombi tipi, standart ölçüde, sebze/meyve nem koruma gözü ve 0 derece bölmesi olan, antibakteriyel, koku filtreli, A++, elektronik göstergeli vs...
    >
    > SAMSUNG'da aradığım modeli bulamadım,
    > LG'NİN internet sitesinde olan modelleri Ankara'daki satıcılarda göremedim henüz gelmemiş..(LG GW-B499BNQZ VE LG GC-B419WSQK küçükler ama şık duruyor nette.. sizce nasıl modeller, aralarında çok fiyat farkı var değer mi?)
    > SİEMENS, BOSH yerli üretim ve ses yapıyormuş..
    >
    > satıcı BOSH KGN57PI32N modelini önerdi..(görsel ve özellik olarak beğeniyorum sağlam olduğuna inansam alacağım.)
    >
    > Ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda.
    >
    > Araştırdıkça kafam karışıyor. Bilgim arttıkça beğenim azalıyor.
    >
    > (Bu arada asker eşi oluyorum, biraz gezeceğiz. yani sağlamlık da önemli)
    >
    > ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
    >

• Bir de buzdolabında
    AEG SANTO 94400CTMO VE 75448KG nasıl modellerdir. hacimleri küçük sanırım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcı12

Bir de buzdolabında
    AEG SANTO 94400CTMO VE 75448KG nasıl modellerdir. hacimleri küçük sanırım biraz.
    kardes ben hepsini boshtan aldım ve çok güzel ürünler hepsi ithal mal. 6300 e geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

kardes ben hepsini boshtan aldım ve çok güzel ürünler hepsi ithal mal. 6300 e geldi.

Alıntıları Göster
    bulaşık ve çamaşır makinası aeg buzdolabını lg alırdım modeli farketmez bulaşık makinasında satıcının dediği gibi zeolit yalan fazladan satış yapabilmek adına çıkarılan bir hurafe
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

bulaşık ve çamaşır makinası aeg buzdolabını lg alırdım modeli farketmez bulaşık makinasında satıcının dediği gibi zeolit yalan fazladan satış yapabilmek adına çıkarılan bir hurafe

Alıntıları Göster
    Buzdolapı : KGN57PI32N ++ ( inox kombi tipi )

Çamaşır Makinesi : WAY 20560 +++

Bulaşık Makinesi : SMS58N08TR ( inox )

5400 ıyı bır rakam mı bu 3' u ıcın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Buzdolapı : KGN57PI32N ++ ( inox kombi tipi )

Çamaşır Makinesi : WAY 20560 +++

Bulaşık Makinesi : SMS58N08TR ( inox )

5400 ıyı bır rakam mı bu 3' u ıcın...

Alıntıları Göster
    kore markalarından uzak durun. Bosch, Siemens, Aeg, Electrolux sizi üzmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

kore markalarından uzak durun. Bosch, Siemens, Aeg, Electrolux sizi üzmez...

Alıntıları Göster
    merhabalar, henüz ürünleri almadıysan sana yardımcı olmak isterim.
    siemens markasının bayisiyiz.
    ürün kodları belirli ise fiyat vermek isterim

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

merhabalar, henüz ürünleri almadıysan sana yardımcı olmak isterim.
    siemens markasının bayisiyiz.
    ürün kodları belirli ise fiyat vermek isterim

iyi günler

Alıntıları Göster
    tekrar merhaba,

çamaşır makinasında siemensin şu modeline bir bakarsan fikir edinebilirsin sanırım,
    WM14S840TR - nakit fiyat 1800 Tl
    ı dos akıllı dozay sistemi var bu üründe. fiyat olarakta nerede yaşadığını bilmiyorum ama imza kısmında belirttiğim illerde teslimat sorunum yok.

bulaşık makinasını çelik istiyorsan
    SN26M882TR modelini google da bulabilirsin bunun yenisi çıktı bu SN26M883TR modeli fiyat 1.170 tl nakit

buzdolabı için sanırım KG57NPI32N modeli beğenmişsiniz, A++ özelliği bir alt modeli ile bu modeli ayıran özelliktir. fiyatı 2.250 tl
    KG57NP72NE modeli 2120 tl nakit

eğer ilgileniyorsanız model belirtirseniz size en uygun fiyatları sunarım. mail atın lütfen serdar.cetin85@hotmail.com

iyi günler

• quote:

tekrar merhaba,

çamaşır makinasında siemensin şu modeline bir bakarsan fikir edinebilirsin sanırım,
    ı dos akıllı dozay sistemi var bu üründe. fiyat olarakta nerede yaşadığını bilmiyorum ama imza kısmında belirttiğim illerde teslimat sorunum yok.

SN26M882TR modelini google da bulabilirsin bunun yenisi çıktı bu SN26M883TR modeli fiyat 1.170 tl nakit

buzdolabı için sanırım KG57NPI32N modeli beğenmişsiniz, A++ özelliği bir alt modeli ile bu modeli ayıran özelliktir. fiyatı 2.250 tl

eğer ilgileniyorsanız model belirtirseniz size en uygun fiyatları sunarım. mail atın lütfen serdar.cetin85@hotmail.com

iyi günler

Alıntıları Göster
    Eğer A+++ buzdolabı istiyorsanız mutlaka KD56NSW40N modele bakmalısınız

• quote:

Eğer A+++ buzdolabı istiyorsanız mutlaka KD56NSW40N modele bakmalısınız

Alıntıları Göster
    Serdar bey teşekkürler ilginiz için.
    Son belirttiğiniz lowfrost modeli. Aslında hem ekonomik, hem de sağlıklı buluyorum lowfrostu
    fakat ara sıra fişi çekip buz ve kar temizlemek gerekiyormuş. Bu yüzden soğuk bakıyorum.
    Mesela elektrolux'ün bir modeli var kombi tipi ve üstü lowfrost, altı nofrost. temizlemek gerekmiyor ama bunun da 0 derece gözü yok, arkadaki teller dışarda,
    iç hacmi yeterli değil.
    Bu arada Ankara'da yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: balcı12

Serdar bey teşekkürler ilginiz için.
    Son belirttiğiniz lowfrost modeli. Aslında hem ekonomik, hem de sağlıklı buluyorum lowfrostu
    fakat ara sıra fişi çekip buz ve kar temizlemek gerekiyormuş. Bu yüzden soğuk bakıyorum.
    Mesela elektrolux'ün bir modeli var kombi tipi ve üstü lowfrost, altı nofrost. temizlemek gerekmiyor ama bunun da 0 derece gözü yok, arkadaki teller dışarda,
    iç hacmi yeterli değil.
    Bu arada Ankara'da yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Tekrar merhaba,

KG57NPI32N ve bu modelin yenisi olan KG57NP72NE model buzdolapları nofrost dolaplardır.
    herhangi bir siemens bayisinden ya da kodları direkt google da aratarak siemenshome sitesi linkinin altında doğru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Bahsettiğiniz lowfrost ürünleri 1500 1600 civarına satılmaktadır. yukarıdaki kodlu ürünler ise 2000 tl nin üzerindedir. bu fiyata lowfrost bakıyorsanız yani 2000 tl üzerine sakın almayın, yanlış yaparsınız çünkü çok buzlanma yapıyorlar.
    Mesela enerji kampanyasında siemensin lowfrost ürünü KG58EAW40N 513 lt hacim ve A+++ enerji sınıfıyla nakit fiyatı 1550 tl

• quote:

Tekrar merhaba,

KG57NPI32N ve bu modelin yenisi olan KG57NP72NE model buzdolapları nofrost dolaplardır.
    herhangi bir siemens bayisinden ya da kodları direkt google da aratarak siemenshome sitesi linkinin altında doğru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Bahsettiğiniz lowfrost ürünleri 1500 1600 civarına satılmaktadır. yukarıdaki kodlu ürünler ise 2000 tl nin üzerindedir. bu fiyata lowfrost bakıyorsanız yani 2000 tl üzerine sakın almayın, yanlış yaparsınız çünkü çok buzlanma yapıyorlar.
    Mesela enerji kampanyasında siemensin lowfrost ürünü KG58EAW40N 513 lt hacim ve A+++ enerji sınıfıyla nakit fiyatı 1550 tl

Alıntıları Göster
    arçelik neden düşünmüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: batusay85

arçelik neden düşünmüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Ben de yeni aldığım için yardımcı olabilirim sanırım :)

Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için 2500 er liralık bütçe çok fazla.
    Bosch ve Siemens'te 1200-1300 liraya 7 kilo kapasiteli 1000 devir makineler var. Fazlasına asla ihtiyacınız olmaz.
    Aslında geçen yaz anneme hediye aldım bir Bosch, 1100 liraya. Annem çok mennun , aynısından ben de aldım o yüzden.
    Şöyle açıklayayım, TR'de satılan çamaşır makinelerinin %90 ı çift su girişlidir. Ama insanların %99'u yalnızca soğuk su girişini kullanır :)
    İnsanlar her zaman en pahalı bulaşık makinesini alır ,sırf kristal yıkama programı var diye. Ama hemen herkes otomatik ayara alır yıkar.
    20 dakika kısa program en basitinde bile var.
    Kurutma makinesini ayrıca alın derim. Hem çamaşır hem kurutma işlevini sunan ürünler sonuçta kurutma makinesinin işlevini tam olarak görmüyor.
    Buzdolabında Siemens derim.
    Siemens KG57NSB32NE modeli ve bunun rengini beğenmezseniz hemen aynısının beyazı var.
    Özellikle iç hacmi, dondurusunun çekmeceli sistemi , raflar filan harika tasarlanmış.
    Geniş olması yer açısından sorun olmayacaksa geniş (enine) olan dolaplar çok kullanışlılar.

Eskiden veri elektronik konusunda bizim insanımız profesor edasıyla yorum yapar. Şuna bulaşma, bundan uzak dur gibisinden. Sanırsın test sitesi var . :) Siemens ve Bosch ,Arçelik filan. Bunlar kendini ispatlamış makineler. Neredeyse köyde bile servisleri var. Ve sonuçta elektronik ürün, sorunlu çıkabilir ama bu hepsinde sorun olduğu anlamına da gelmiyor.

O yüzden uzak doğu ürünleri hakkında pek de bir şey diyemem. LG nin çamaşır makinelerindeki sistemi methedenler var.
    Ayrıca yerli üretimden de korkmayın, koca BOSCH güvenmiş fabrikasını açmış, biz güvenmezsek ayıp olur :)

• quote:

tekrar merhaba,

iyi günler

İstanbul'daki mağazanız nerede acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

quote:

tekrar merhaba,

iyi günler

İstanbul'daki mağazanız nerede acaba?

Alıntıları Göster
    Mail yoluyla iletişim kurabiliriz.
    istediğiniz bir model var ise lütfen berlitiniz

saygılar

• quote:

saygılar

Merhabalar;

İzmirdeyim marka olarak Siemens yada Boch düşünüyorum ama günün sonu herşey paraya dayanıyor.

İnox istiyoruz buzdolabı ve bulaşık makinası.

Bulaşık Makinesinde 1000 Tl Buzdolabında 1800tl ye kadar bir bütçem var.Hiç bir fiyat araştırması yapmadım bu rakamlara bulamazsakta alternatif markalardan yürümeye yolunu seçeceğim.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

quote:

saygılar

Merhabalar;

İzmirdeyim marka olarak Siemens yada Boch düşünüyorum ama günün sonu herşey paraya dayanıyor.

Bulaşık Makinesinde 1000 Tl Buzdolabında 1800tl ye kadar bir bütçem var.Hiç bir fiyat araştırması yapmadım bu rakamlara bulamazsakta alternatif markalardan yürümeye yolunu seçeceğim.

İyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    samsung WDO804W8N YA DA samsung WD0804W8E hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?
    samsung mu siemens mi karar veremiyorum............yardimcı olur musunuz?
    kurutmalı makineler için önerileriniz var mı?

• quote:

quote:

saygılar

Merhabalar;

İyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    BULAŞIK MAK. SMS43D08TR
    BUZDOLABI KGN57AL22N
    ÇAMAŞIR MAK. WAQ20460TR
    alcam arkadaslar pazartesi sparişini vercem bi tanıdık var boshda bize fabrika fiyatı vercek degiştirmemi istediginiz veya olumsuz gördünüz model varmı şimdiden allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

BULAŞIK MAK. SMS43D08TR
    BUZDOLABI KGN57AL22N
    ÇAMAŞIR MAK. WAQ20460TR
    alcam arkadaslar pazartesi sparişini vercem bi tanıdık var boshda bize fabrika fiyatı vercek degiştirmemi istediginiz veya olumsuz gördünüz model varmı şimdiden allah razı olsun

Alıntıları Göster
    Sn Balcı, kendi kullandığım buzdolabını önereyim size.

Bulabilirseniz inceleyin beğeneceğinize eminim.

• quote:

quote:

saygılar

Merhabalar;

İyi çalışmalar.

Merhaba,

KD46NAI30N - 1.750 tl

SN24D830TR - 1.000 tl

Yukarıdaki modelleri bir inceleyin, istediğiniz rakamlara alınabilecek en güzel modeller bu ikisidir.
    Mağazalarımızda ürünleri birebir görmek isterseniz lütfen mail yoluyla bize ulaşın.
    Şimdiden hayırlı olsun

iyi günler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.