Şimdi Ara

Evleniyorum, Tv Kararsızlığı LG/SAMSUNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşıldığı üzere Allah'ın izniyle yakında evleniyorum ve seçmem gereken en önemli ev eşyası TV benim kanaatimce. LG G2 telefon kullanıyorum ve g2 ile birlikte LGyi sevmeye başladım açıkcası. Fakat geçenlerde LG tvlere bir güncelleme geldiğini ve bu güncellemeyle birlikte tvlerin bozulduğunu okudum doğru mu emin değilim.. Kullanıcı adımdan belli olduğu üzere futbol izlemeyi çok severim, ayrıca FİLM ve Yabancı Dizi (altyazılı) izlemeyi severim. Teknolojiyi de sevdiğim için iyice kafam karıştı. Belirttiğim gibi spor, film, dizi izlemeyi severim. Kararsızlıklarım şöyle;

* UHD / HD (Aslında bu konuda UHD'den yanayım)
    * 3D - Aktif/Pasif gözlük (Lg 3d konusunda samsunga göre çok daha iyiymiş)
    * Smart (webOs sistemi hoşuma gitti ama hız konusunda bilgi sahibi olamadım yaptığım araştırmalarda)
    * Youtube veya online film (Lg'nin yetersiz belleği çözülemiyor mu ve tüm modeller de mi böyle? Samsungda böyle bir şey var mı?)
    * Lg tvlerde altyazıda Türkçe karakter sorunu, ayarların hafızaya alınamaması. Böyle bir durum varmış doğru mudur? Samsungda ise bir defa ayar yaptıktan sonra sıkıntı olmuyormuş.
    * Wifi şifresi sorunu (Abimdeki Philiphs smart tvde wifi şifresini kaydettikten sonra tvyi kapatıp açınca şifre siliniyor her defasında baştan yazmak zorunda kalıyoruz. Lg ve Samsungda böyle oluyor mu?)

Bütçe olarak 3000 TL dolaylarını düşünüyorum üç aşağı beş yukarı.
    Aradığım özellikler
    3D, wifi, UHD, Smart. 120 ekran ve üzeri.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardRhymeRBJK -- 25 Nisan 2015; 15:23:50 >

• Eve alıp kullanmadım ama mağazada lg nin webos 2 arayüzünü kullanma ve film sitelerinden film izleme şansım oldu açıkçası webos'un ilk sürümüne nazaran daha hızlı ve ekstra menüler olduğunu gördüm sams tizeni denemedim açıkçası ama hız konusunda gerçekten başarılı webos 2 denedim cihaz da 55uf8507 idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hacı bende LG 850v alacaktım. Ama son anda vazgeçtim. Çünkü LG'deki görüntü gerçekten diğer tvlerin (samsung, philips) gerisinde. Ben samsung ju7500 almak istiyorum hem kavisli hem 4k hemde 3d input lag değeri 21ms bayağı iddialı tv. Çerçevesi de baya hoş duruyor. Bakalım ne zaman düşer piyasaya bu seriler bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.