Merhaba arkadaşlar.. Ekimde düğünüm var. Bugün evi tuttum kısmetse yarından itibaren beyaz eşya tv mobilya derken evi doldurmaya başlıyacağım.. diğer eşyaları kafamda az çok şekillendirdim bi tek TV kaldı..
3d Led TV konusunda hiçbir bilgim yok.. 42" 3d Led TV almak istiyorum evime.. şuana kadar LG'nin modellerine baktım fena değil gibiler.. Beklentilerim olarak gözlükleri pilsiz düz olanlardan istiyorum.. öbürlerini denedim de görüş açısı tutmassa iyi olmuyor + pahalı gözlükleri.. birde ev sinema sistemi almak istiyorum onu sorunsuz bağlayabileceğim, surround sisteminden TV izlerken de yararlanabileceğim bişey istiyorum.. İzmir'deyim ne almalıyım nerden almalıyım?
bütçe max 1500-2000TL
Bu konuda bilgili kişiler yol gösterirse çok sevinirim..
Öncelikle allah yolunu açık etsin :) bir yastıkta kocayın inşallah ilerleyen zamanlarda senden evlilik nasılmış tavsiye ediyormusun bu bilgileri alıcam senden :))
Televizyonda LG gerçekten çok iyi bir yakınım bu tv'den aldı ve her haliyle çok memnun bir incelemeni öneririm
Teşekkür ederim.. Şimdilik güzel gidiyo bu aşamaya kadar tavsiye edebilirim ama düğünden sonra etmeyede bilirim.. Gelin aracına "rahat battı" yazdıracam zaten :))))
tavsiye için de eyw ama 3d değil sanırım o model, olmuşken 3d olsun diyorum :)
allah mesut etsin, lg iyi bir seçim olur. aşağıdaki ürünleri inceleyebilirsin. 42lm660s en iyisi içlerinde ama bütceni çok az aşıyor. zorlamazsa 660 al derim. şimdiden hayırlı olsun
bugün garip oldu.. arçelik bayiine fiyat alalım diye girdik tüm beyaz eşyaları alıp çıktık.. yanındaki LG bayiine de TV fiyatı almak için girdik ordan da TVyi aldık :)
42LM615S aldık, 1700TL'ye. internette 1600'e bulunuyor biliyorum ama 100TL için kargo vs uğraşmak, risk almak istemedim.. görüntü kalitesi çok iyiydi, yani beni fazlasıyla tatmin etti..
bugün garip oldu.. arçelik bayiine fiyat alalım diye girdik tüm beyaz eşyaları alıp çıktık.. yanındaki LG bayiine de TV fiyatı almak için girdik ordan da TVyi aldık :)
42LM615S aldık, 1700TL'ye. internette 1600'e bulunuyor biliyorum ama 100TL için kargo vs uğraşmak, risk almak istemedim.. görüntü kalitesi çok iyiydi, yani beni fazlasıyla tatmin etti..
neofobic teşekkür ederim cevap için..
rica ederim hayırlı olsun allah güle güle eskitmeyi nasip etsin.