Son 30 Gün düğünüme. |
Evlenmek (2. sayfa)
-
-
aynen ya
-
Hocam düğün ne kadar tuttu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çamaşır bulasık buzdolabı ankastre set
Arçelik Gri Set En üst modeller
20k
Bellona istikbal
Yatak odası yemek odası koltuk takımı
38k
Bilezik galiba 4 adet yaptırdık daha sayısını ben bile sormadım aileme
75k tuttu
İstanbul'dayım hanım Ankara'ya git gel derken kafadan 200 250 tutmuştur.
-
bekarken çamaşır makineye koltuğa ihtiyacın yok mu.
bilezik aldın yatırım yaptın ilerde satarsın.
-
31 yaşındayım evlenmem, evlenirsen hayatının sonu olur bunu unutma. boşanma seçeneğinde yok boşanırsan g.tüne takarlar hayat boyu nafakayı ve o nafaka gitmesin diye karı evlenmez senin paranla milletin altına yatar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 23 Mayıs 2022; 16:28:10 > -
Bekarken aile ile birlikte kalıyordum babam pek ayırmak istemedi beni yanından. Şimdi Kiracıya yol verdim kendi evimi diziyorum işte hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 23 Mayıs 2022; 16:34:33 > -
Bu ne ya resmen soygun
Aga aklilli olun ya evlenmeyin ya da evlenecekseniz AB vatandasi yabanci kadin bulun bi ise yarasin. Dumduz kereste gibi Turk kiziyla evlenilmez.
-
yaş ilerledikçe ve maddi gücüm arttıkça evlenmekten daha fazla ürker oldum, tanıştığım insanlara maddi durumu çaktırmamaya çalışıyorum ama maaşallah ilk görüşmeden bütün çeteleyi sorguluyorlar
-
Normal fiyatlar buzdolabı tek başına zaten 14 bin bi telefon 10 bin arkadaşlar şaşırmayn kız ne kadar esnetse bile para çıkacak.
Allah mutlu etsin kardeşim nerde tanıştınız bi biz bulamadık:)
270531 eı 9124nmg 6144ı bunlar 31k ankastre 10.500tl toplam suanda 41.500tl tutuyor ben 20k aldım.
Yatak odası yemek koltuk 38.5k aldım suanda yatak odası sadece 22k koltuk 21k yemek odası 24k
Bunları 1 ay önce aldım birde
Kesinlikle hayır
Bu yaz 29 olacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişiye göre ne kadar değişiyo bakıyorum bazısı evlilik süper diyiyor arkadaşa ihtiyacın yok, düzenli cinsellik her anında yanında süper diyiyor.
Bazısına baktıpımds evlenilmeZ bekar kal tadını çıkar boşanması dert, evlenmesi dert diye gidiyor.
Arkadaşlar evlilik hem kendi karakterinizle hem de karşıdaki karakterle alakalı.
Ayrıca gelir durumunuz da çok önemli.
Kendinizden bile sıkılıyorsanız karşı taraftan mutluluk beklemeyin.
-
Dostum cidden dediğin doğru ama yapabileceğimiz bir şey var mı yok tek mi yaşayıp gebereceğiz. Aldığım 5k maaş yemesi içmesi şirketten evimde kendimin karşımdaki insanda şartlardan halden anlıyor 5k para bize yetecek başka çaremiz yok.
-
Yaş 29 oldu. Karakteri düzgün bir kızla evlenilir ama 2 3 yıl sevgili kalmadan evlenilmez bence karakteri iyice tanımak ve aileleri iyice tanımak gerekli. Görücü usulü evlilik piyango oynamak gibi çok büyük risk
-
Ben evlendim mutluyum, evlenin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yaş kaç bana benziyosun ya benimde maaş o civar ev kira değil yaş 38:)
28 benim hanımda 26
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X