< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlenmek (3. sayfa)
-
-
Ev fiyatlarının ucuz olduğuna emin misin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman düzenli 31 çekerek bu durumdan kurtuluruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstesem bile evlenemem evliliğe ayıracak para yok bende ayrıca o sorumluluğu alma yetisi de
Evlenmek için para lazım.Çocuğa bakmak içinde para lazım.Hadi diyelim parayı bulduk.Kendi eşinin sana ihanet etmeyeceğinin garantisi yok.Aynı zamanda kendi kanındaki çocuğunun sana bakacağı garantiside yok ki.Hep çıkar ilişkisi...
Sırf paran yok diye araban yok diye hanımın veya çocuğun senden nefret edebilir.Hani bu hayatta zorluğu sen yaşadın neden bunu çocuğuna yaşatasın ki?Yalnız doğduk ve yalnız öleceğiz.İstediğiniz kadar kalabalık yaşayın.Bu gerçeği değiştirmiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
dışarda tavuk döner yemekten mideniz çürüdü, 31 çekmekten psikolojiniz çöktü, amaçsızlıktan intiharın eşiğine geldiniz kardeşim.
TR'de pompalanan bi klişe vardır: "evlenmezsen hayatın kötüye gider, evlenme konusunda çabuk olmalısın" diye, bu algıyı pompalamak için Issız Adam gibi gerçek dünyada yaşanmayacak olan uydurma senaryolar bile yazıldı. bu arkadaş da kendi zihninde bu propogandaya o kadar inanmış ki, bekarları zombi falan zannedecek duruma gelmiş.
işin gerçeğini yazayım:
bir erkek için evlilk konusunda acele etmek gibi bir gereklilik yoktur. bir erkek için tek gereklilik kendisini inşaa etmektir. 30'larındaki hayatını kazanmış bir erkek her zaman kendi 20'lerindeki hâlinden kat kat daha çok değer görecektir. bu yüzden sırf kendi evlendi diye büyük iş yaptı zannedip gaza gelenlere kanmayın, işinize bakın.
ben bekarım, 36 yaşındayım. kendim üç öğün kendi yemeğimi yapıyorum, işe bile kendim götürüyorum, gayet sağlıklı besleniyorum, hiçbir kilo sorunum yok, fit birisiyim. günde iki kere salata yerim. gördüğün gibi tavuk döner yemekten bi yerim kurumuş-çürümüş değil. senin karşında zombi yok, büyük ihtimalle senden daha sağlıklı olan bi insan var. evlendin diye kendini büyük iş yaptın zannetme, evlenmek erkek için değil kadın için başarıdır. bir erkek fikizi, mali ve zihinsel güce erişebildiği ölçüde erkek olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Mayıs 2022; 9:49:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
zoruna mı gitti gardaş?
bu şarkı benden sana gelsin.
fiikkooyoutubeBESTECİSİNDEN GERÇEK DUYGULARLA DİNLEYİNİZ ARKADAŞLAR YILLARIN ŞARKISI.ZORUNAMI GİTTİ GARDAŞ.DEDENİN SESİ FİKRET SEBAShttps://www.youtube.com/watch?v=anSlyqvK1oM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha 5k maaş ile mi ödeyeceksiniz o kadar borcu?
-
Zengin birini bulursanız evlenin kızların yaptığı gibi yoksa takılın ölün gidin. Bana zengin bakar mı demeyin, 35-40 yaşından sonra belli olmaz doktor hakim falan denk gelir boşanmış veya eşini kaybetmiş. Benim öyle evlenememiş kadın tanıdıklar var, çevresindeki yaşıtı biri olsam diyorum direkt evlenme teklif ederim en azından emekliliğin güzel geçer ... ülkesinde biraz rahat ederiz
-
Çoğu mesajında sana katılıyorum dostum biliyosun bazı durumlarda evlilik güzel çok doğru baba olmak istersen yada çapkın değilsindir bi hatun yeterde diyebiliyosun ama şu var evli adamların dünyayı kurtarmışım gibi davranmaları ve bunu erkeklerin yapması çok ilginç, kadın yapsa anlarım.
Çevremde evli kadın arkadaşlarım var onların bile evliliği bu kadar anlatıp övmüyo çoğunun çocuğu olmasa emin'in boşanırlar:)) sorun evlilik iyimi kötümü değil bi erkeğin bu kadar övmesi tuhaf normalde erkek özgürlüğüne düşkündür yer içer gezer ne bileyim.
Ayrıca her evli adamın harika bi sex hayatı olmuyo bekar diye dalga geçilen çoğu adamın sex hayatı daha aktif onuda belirteyim
Aileler yardım ediyo
Yok hocam hepsini hallettim nakit Son 2 senedir para biriktiriyordum. Dolar 17tl bulmadan önce hepsini parça parça hallettim1 ay sonra düğün 0 borç ile gireceğim İnşallah. Demek istediğim evlendiğim gün arkamda borç kalmadan evleniyorum 5k maaş bize yetecek İnşallah.
-
Helal olsun hocam. En güzelini yapmışsınız. Mutluluğunuz da daim olur İnşallah. Ev de sizinse zaten yeter iki kişi için bence. Çocuk olana kadar da zaten durumu toparlarsınız iyice.
-
Evde benim Allaha şükür hacı 7 sene önce almıştım 100k ya kiracı vardı içinde 7 senedir kendi kendini ödedi 1 krş. çıkartmadı cebimden.
-
Evlenin , tüm soru işaretleriniz çözersiniz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neresinden tutarsan tut 2 ucu boklu değnektir.
Bekar isen rahatsın, ev geçindirme derdin yok, kadın dırdırı yok(değişkendir kimiside uysaldır) istediğin yere istediğin zaman gidebilirsin tamamen özgürsün.
Evli isen özgürlüğün kısıtlanır ama gezemeyeceğin anlamınada gelmez. İllaki bir takım kısıtlamalar olabiliyor karşı taraf ile küsmemek için. Şu dönemde maddi manevi ev geçindirmek zor. Bekar isen 1 kişisin evli çocuklu isen daha çok sorumluluk üstleniyorsun. Valla çocuk olalı 3 yıl oldu eşimle baş başa bir yemeğe bir sinemaya gidemedim desem yeridir.
Not: 50 yaşına geldiğiniz zaman çevrenize baktığınızda evli çocuklu aile yuvası olanları görünce üzülmeyin. 50 yaşında yatak'tan tek kalkmak veya tek kahvaltı yapmak istemezdim.
-
onun bi hormonu vardı hocam, adını hatırlamıyorum. kızla ilişkiye geçince salgılanan bi hormon. erkeğe bi nevi amaca ulaşmışlık hissi veriyomuş.
yalnız şunu da unutmamak gerek, bu hormon erkeği kıza muhtaçmış gibi hissettirirse (sanki sadece o kız ile mutlu olacakmışsın illüzyonu) o zaman bu erkeğin davranışları kızın gözünde erkeksi davranışlar olmaktan çıkacaktır ve kız soğuyacaktır. çünkü kızlar erkeğin herzaman dışa açık ve diğer kızlarla aktif iletişim halinde olması ile tatmin olurlar (yani o erkeğin gerçek erkek olduğu hissini yaşarlar)
Yok hocam benim bahsettiğim o değil. Hormonal görüştüğüm kiz arkadaşım da var. Ama dediğim gibi öteki çok farklı. Onunla aksine hiç öyle bir düşüncem olmadı bile. O yuzden diyorum karşınıza çıkınca farkı anlıyorsunuz diye.
hocam insan vücudurndaki tüm hisler ve faaliyetler biyolojiye dayanıyo. sizin aşk dediğiniz, bi başkasının "oneites" dediği şey, onun tanımlanmış bi hormonu var işte onu diyorum.
siz hormon deyince sanırım cinsel güdüyü kastettiğimi sandınız. hayır, bahsettiğim hormon karşı cinse duyulan cinsel bir arzu yaratıyor değil. daha farklı bir sevgi ve bağlılık yaratıyor. öylesine ki, o kişi olmadan %100 mutsuz olacakmışsın gibi hissediyomuşsun yani hayatının odak noktası oluyor o kız. böyle bi his var mı? evet var. işte bu hissin oluşumunu sağlayan bir de hormon var, bahsettiğim şey bu. cinsel yakınlaşmayı sağlayan hormon ise tamamen ayrı.
cinsel yakınlaşmayı sağlayan hormon zaten erkekte kesintisiz şekilde salgılanıyo.
bahsettiğim hormon ise normal şartlarda etki göstermiyo, sadece belli şartlarda yani kız ile yakınlık kurunca salgılanabiliyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2022; 9:43:51 >
Evlilik düşünmüyorum. Bu çok yanlış anlaşılabilecek bir cümle ama işin özeti şu, bana katlanabilecek olan erkeği daha bulmadım ve aynı şekilde ona katlanabileceğim bir erkeği de bulmadım. Katlanmaktan kastım "olur karıcım, yaparız karıcım" değil. Haksız olduğum halde haklı olduğumu söylemesi, kavgadan tartışmadan kaçması, bazı huylarımı sevmediği halde gözardı etmesi, zaman zaman beni çekilmez bulması hiç hiç değil.
Madem bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz, bu yalnızlığı beraber giderebileceğimiz yegane kişi bizim annemiz babamız arkadaşımız çocuğumuz değil eşimiz olacak. Ben doğdum, büyüdüm, yetişkin oldum ve artık kendimi kabullenebilecek olgunluğa eriştim. Karşımdaki kişi de aynı olgunluğa erişmişse ve ikimiz de birbirimizi kabul edebilecek, yukarıda yazdığım gibi katlanabilecek, hale gelmişsek birbirimizle evlenmeye uygunuzdur.
Benim çocuk doğurmak, evlat sahibi olmak gibi bir isteğim yok. Hatta hamilelik, doğum ve ilk 3 yaş benim fobilerimdir. Sanılanın aksine sırf kadın olduğum için içimde "anne olma isteği" yoktur. Her kadın anne olmak ister cümlesi bir palavradır.
Çocuk istemediğimden benim için evlilik yaşı denen bir kavram yok. Şu an 20 yaşındayım ve çevremden "hayatında biri var mı?" baskısı yemeye bile başladım. Onlara kalsa 25 olmadan evlenmem lazım. Ama bana kalırsa ömrümün sonuna kadar bekar bile kalabilirim. Veya ileride biri ile kafalarını uyuşur ve beraber yaşarız vs. Sonuçta doğru insanı bulduğunda o kişi ile direkt nikahı basman gerekmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X