Evlenmeyi dusunuyormusumuz Kac yanınızda evlenmek istersiniz Evlenmek gerekli mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlenmek
-
-
Düşünmüyorum. Kimse de benim için ölmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çok istiyorum evlenmeyi ve de baba olmayı. Ama bir türlü karşıma birisi çıkmıyor ya. İçime dert oldu iyiceden. Kaç yıldır buna üzülüp duruyorum. Üzüntüden kanser olmazsam iyidir.
-
Neden olmasın
Bana bu aşk meseleleri bir tık garip gelmiştir. Yani eğer sevdiğim kişiyle gerçekten bir ömür geçiremezsem o zaman sevmek neye yarar diye düşünemeden geçemiyorum. 40'ımıza 50'mize gelince birbirimize olan sevgimizin tükenmesi ve içimizde nefret gibi faktörlerin artması ve hatta bazen bunların ufak olaylarla dışavurumu fakat çocuklar gibi faktörlerden dolayı boşanamamak durumu çok uyuz ediyor beni. Yani bende bu mesele biraz ömürlük bir durum, öyle pek şıpsevdi olacakmış gibi hissedemiyorum. Ama kötü şansıma bak ki bütün dünya da bir kısalmaya yönelmiş durumda. Bunu Tiktok ve Reels gibi platformların varoluşundan anlayabiliriz sanırım. Sonuç olarak eğer gerçekten gerçek bir sevdiceğim olduktan sonra niye olmasıncıyım. Kendimi de pek kasmam bu durumlar için. Eğer zaten olacaksa illaki buluyor seni o. Ne gerek var buna kasmaya di mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 22 Mayıs 2022; 1:5:4 >
-
Brutal reality:
aşk diye bir şey yok.Hepsi hormon zıplamaları ve nöral ağ birleşip beynimizi kandırmasından ibaret.
Paran yoksa annen bile seni sevmez içgüdülerinden dolayı kabullenmek zorunda kalır.
-
Doğa onları türün devam etmesi için kandırmaya uğraşıyor. Aşk denilen şey, çocuk yapmakla sonuçlanması gereken bir kandırmaca
-
Oscar Wilde: "Evlenmek bir barda süt için evde inek beslemeye benzer..."
-
Yurt dışına kapak atma olanağı dışında evlenmek gereksiz, bir sürü kağıt kürek işleri, zaman ve para kaybı. Boşanması da ayrı dert.
-
Zina yapmamak için evlenmekten başka çare yok
-
Öncellikle müslüman olsamda çok dindar bir insan değilim, ancak bana göre evlilik olacaksa düzgün bir insanla olması gerekiyor.
Yani ilk önce arkadaş, sonra flört, sonra sevgili sonrada evlilik yoluna giden nişan ile beraber kademe kademe olması lazım ama zamanla olması lazım.
Günümüzde insanlar çok maymun iştahlı oldukları için her şeyi kullan at mantığında tüketiyorlar ve bu sebepten sohbetler bile içi boş ve yüzeysel. Sadece cinsellik düşünüyorsanız zaten evlenmeyin, cinsellik sadece o ilişki içerisinde bir süstür, önemli olan değer verip koruyup kollamaktır. Sevdiğiniz kadına değer verirseniz ve o kadında ciddi anlamda bunu anlayıp karşılık verebilecek mentaliteye sahipse bu oldukça güzel olur.
Bana göre insanlar hala çocukça şımarıklıklarını, kibirlerini bitiremedikleri için zaten ilişkiler çok kolay patlayabiliyor. Değer vereceksiniz elbette, fırtınalı günlerde olacak belki ama yine de sahip çıkacaksınız seveceğiniz kişiye.
-
biyolojine karşı çıkmak yada doğaya karşı çıkmak kendi kendini yıpratmana sebep olur.
ben 27 yaşında evlendim şuanki kafam olsa 22-23 de evlenirdim ve ilk çocuk 25 te diğeri de 27de yapardım olayı noktalardım.
evlilik hiçbirşeye engel değildir.dışarda tavuk döner yemekten mideniz çürüdü, 31 çekmekten psikolojiniz çöktü,amaçsızlıktan intiharın eşiğine geldiniz kardeşim.
tr de maaşlar ucuzsa ev fiyatları da ucuz. 50bin dolara ev yurtdışında nerde buluyorsun git bi dolaş. tr nin de avantajları vardır ama kullanmayı bilene.
oyunu kuralına göre oyna, yoksa İncinirsin.
-
İnsan evli olunca arkadaşa ihtiyacı kalmıyor.
Her işini eşinle yapıyorsun.
Beraber yatıyorsunuz beraber kalkıyorsunuz beraber yeyip içiyorsunuz.
Hiç sıkılmıyorsunuz birbirinizden.
Kesinlikle evlenmelisiniz.
-
ah şöyle antinatalist bi italyan yada fransız kızı bulsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
Hocam bakıyorum güzel hayallere dalmışınız
Cidden doğru söylüyosun bazen aykırı olup evlilik boş evlenilir mi diyoruz ama görende diyecekki her gün kim kardaşian gibi kadınlarlayız :)) evlilik iyi bişey ya benm yaş 38 artık zor ama bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anca hayal ....paaaaaaaaiiiiiiiinnnnnnnnnn
-
Zateeeen... Hadi italyan, fransız falan onlar zaten imkansıza 3 kala dönüyor da, anti natalisti... işte o biraz zor be. Var mıdır dersin onlarda anti natalist olanı?
aga beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendime acımaktan bıktım omg :(
-
Umarım kurtulusun bu acıdan hocam, bence sen bulsan bi tane şöyle düzgün kişilikli anti natalist o seni iç huzuruna kavuşturur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Brutal reality: aşk diye bir şey yok.Hepsi hormon zıplamaları ve nöral ağ birleşip beynimizi kandırmasından ibaret. Paran yoksa annen bile seni sevmez içgüdülerinden dolayı kabullenmek zorunda kalır. |
Zina yapmamak için evlenmekten başka çare yok |
Oscar Wilde: "Evlenmek bir barda süt için evde inek beslemeye benzer..." |
Doğa onları türün devam etmesi için kandırmaya uğraşıyor. Aşk denilen şey, çocuk yapmakla sonuçlanması gereken bir kandırmaca |
Benzer içerikler
- evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadınla evlenmek dinen
- sümük yemek hastalık mı
- yırtık dolar nerede değiştirilir
- reels izlenme sayısı takipçi sayımdan fazla
- astigmat lens bulanık görme
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X