Şimdi Ara

Evlenmek İstiyorum Fiziksel Engelli Bayan Arıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmt.dp

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

hocam bana sorarsanız ben engelliyim engelli bi bayanla evlenmek istiyorum diye düşünmeyin anlattığınıza göre oldukça başarılı bi hayatınız var ben eminim sizi engelinize bakmadan sevecek birileri elbette vardır

1 sAaTtir bunu anlatyorum; ikna edemedim

öyle bir şans bulursam hayır demem açıkçası
    sevgi ile benimle hayatın birleştirecek birine asla hayır demem ama
    önemli olan burada sizin bahsettiğin gibi bir bayan bulabilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

umarım gönlüne göre birini bulursun abim sizin gibi hayata tutunmayı bilen insanları görünce asıl engelli benmişim diyorum bazen.. Allah yardımcınız olsun

o niye hayırdır ?
  • bu arada nasıl geçiniyorsunuz merak ettim?
  • 1500 tl aylık demişsiniz nereden alıyorsunuz?

evlenince çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
  • İnşallah yakında evlendim diye konu açtığını görürüz.
  • Şöyle bir realitede var tv deki evlenme programlarına çıkmanız şansınızı yüzlerce kere arttırır.Yani sadece tanıdık çevreniz ve donanımhaber bu iş için yeterli olmayabilir.Savaşta hile mübahtır ne kadar karşı olsanda tv ye çık derim.
  • 2007'Den beri bu forumdayim ilk defa gozumden yas geldi suanda. Allah yardimcin olsun kardesim.
  • Konuyu açmak isteyince internet tarayıcım kilitlendi...

Bir de neden herkes üzülüyor ya da gözleri yaşarıyor?
    Adam engelli olduğunu ve engelli bir bayanla evlenmek istediğini söylüyor. Problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 21 Kasım 2011; 10:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

1500 tl aylık demişsiniz nereden alıyorsunuz?

tabii hemen açıklayım
    benim babam askerde vefat etti bundan 25 yıl önce onun maaşı bana bağladılar
    18 yaşımda kesilmesi laızmdı normal de ancak ben engelli olduğum için baya bir hukuk mücadelesinden sonra devam ettirdik
    +kendim param ile (az çok akrabalarımda yardım etti ) 150Metre kare civarı bir daire yaptırdım

evlenince çoçuk yapacak mıyız bu bize bağlı bişey benim ve biizm irademizde olan bişey değil kardeş
    ben sorumluluklarını bilen bir insanım 1 anlık zevk için koca bir hayatı zora sokmam bunun vebalinin altından kalkamam
    bu yüzden önce doktorlardan bu yönde görüş alırım sonra engelliler konuusnda uzman tanıdıklarım var onlarada sorarım
    eğer sağlıklı olur sorun olmaz derseler ancak öyle yaparım yoksa imkanı yok yapmam

• Umarım herşey gönlünüzce olur.

Bu arada her ne kadar nefret etsemde evlilik programları işe yarayacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Şöyle bir realitede var tv deki evlenme programlarına çıkmanız şansınızı yüzlerce kere arttırır.Yani sadece tanıdık çevreniz ve donanımhaber bu iş için yeterli olmayabilir.Savaşta hile mübahtır ne kadar karşı olsanda tv ye çık derim.

son çare onu deneyeceğim zaten
  • Ne demek engelli ile engelsiz bir insan evlenemez, evlilikleri de sürmez?
    Benim babam engelli (tabi engelli derken ileri derecede değil ama çocukken felç geçirdiği için normal bir insan gibi yürüyemiyor.Tek bacağı aksıyor onu belirteyim.)
    Annem de sağlıklı bir insan, hiçbir engeli yok.
    VE 1969 senesinden beri de evliler.MAAŞALLAH

Mesele beklentiler ile ilgili bu noktada..Beklentiler ortak olduğunda engeller sözkonusu olmaz.

Şunu da ekleyeyim, Türkiye'de "engelsiz" görünüp ,aslında "beyin olarak" ENGELLİ milyonlarca bayan var,onları napcaz?Oha falan oldum yane...Anladınız siz onu

michael scofield77

İnşaallah gönlüne göre birisini bulursun kardeşim.Allaha emanet ol.
  • Evledikten sonra dh'tan kopma da.(upupupupupupu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

tabii hemen açıklayım
    18 yaşımda kesilmesi laızmdı normal de ancak ben engelli olduğum için baya bir hukuk mücadelesinden sonra devam ettirdik
    +kendim param ile (az çok akrabalarımda yardım etti ) 150Metre kare civarı bir daire yaptırdım

evlenince çoçuk yapacak mıyız bu bize bağlı bişey benim ve biizm irademizde olan bişey değil kardeş
    ben sorumluluklarını bilen bir insanım 1 anlık zevk için koca bir hayatı zora sokmam bunun vebalinin altından kalkamam
    bu yüzden önce doktorlardan bu yönde görüş alırım sonra engelliler konuusnda uzman tanıdıklarım var onlarada sorarım
    eğer sağlıklı olur sorun olmaz derseler ancak öyle yaparım yoksa imkanı yok yapmam

asgari ücretin 600 tl olupta gunde 13 saat çalıştırılan köle izhniyetinin egemen olduğu ülkemizde aldıgınız para gayet güzel bir para. Allah devletimize zeval vermsin. Devlet sosyal sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyor kimse de demesin ki bu ülkede devlet yeterince yardım yapmıyor..

çocuk olayını şu yüzden sordum; geçen haberlerde Van'da depremzedelrin düğününü gösterdiler, mikrofon tutuyorlar "iş güç yok bakacağız artık istanbula gidicem diyordu " depremzede vatandaş sırf bu mağduriyetinden dolayı her türlü hakkı kendinde görüyordu. Sizin de mi böyle bir zihniyetiniz var diye merak etmiştim ama açıklamanızla gayette bilinçli olduüğunuz iyi niyetiniz görülüyor. Keşke güya eli ayağı tutuyor dediğimiz sözde ana-bablar sizin gibi bilinçli olsa.. ama işte ..

• İnşallah gönlüne göre, sana yakışacak bir eş bulursun abicim.
  • quote:

quote:

quote:

tabii hemen açıklayım

asgari ücretin 600 tl olupta gunde 13 saat çalıştırılan köle izhniyetinin egemen olduğu ülkemizde aldıgınız para gayet güzel bir para. Allah devletimize zeval vermsin. Devlet sosyal sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiriyor kimse de demesin ki bu ülkede devlet yeterince yardım yapmıyor..

çocuk olayını şu yüzden sordum; geçen haberlerde Van'da depremzedelrin düğününü gösterdiler, mikrofon tutuyorlar "iş güç yok bakacağız artık istanbula gidicem diyordu " depremzede vatandaş sırf bu mağduriyetinden dolayı her türlü hakkı kendinde görüyordu. Sizin de mi böyle bir zihniyetiniz var diye merak etmiştim ama açıklamanızla gayette bilinçli olduüğunuz iyi niyetiniz görülüyor. Keşke güya eli ayağı tutuyor dediğimiz sözde ana-bablar sizin gibi bilinçli olsa.. ama işte ..

ah ah kardeş kanayan yarayı deştin resmen
    ülkemizde bir çok insan bu konu da ve genel hayatta ya çok bilinçsiz yada karaktei çok zayıf
    sadece bir örnek vereceğim abes kaçacak ama dayanamıadım

bundan yıllar önce bir haberde doğu da bir köyde eşler hatırladığım kadarı ile 13 tane çoçuk yapmışlar (tam olarak 13 olmayabilir )
    bunların yarısı engelli (zihinsel engelli ) e be arkadaşım e be dostum ne diye yaparsın onları hadi 1 tane oldu daha yapma tövbe tövbe
    illa egonu tatmin etmek istiyorsun git malum evlerde istediğini yap (yanlış anlaşılmam umarım ) gerçekten insan da biraz irade olmalı

Umarım yanlış anlaşılmam

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

Evledikten sonra dh'tan kopma da.(upupupupupupu).

ben zaten yıllardır buradayım tanıyanlar bilir özellikle fb bölümünde herhalde 5 yıldan fazladır takılıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

umarım gönlüne göre birini bulursun abim sizin gibi hayata tutunmayı bilen insanları görünce asıl engelli benmişim diyorum bazen.. Allah yardımcınız olsun

o niye hayırdır ?

tepki mi sezdim sanki? neye kızdınız kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. yukarda büyüttüğüm kısmı okursan belki anlarsın ne demek istediğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 21 Kasım 2011; 12:16:28 >

• İnşallah gönlüne göre birini bulursun Bilal abi.FB grubu olarak seni seviyoruz
  • @michael scofield77 , Allah gönlüne göre versin, umarım en yakın zamanda hayatını birlikte geçireceğin bir bayanla tanışırsın.

Benim herhangi bir engelim yok, birçok sebepten ötürü psikolojim çok bozuk, ancak bu durumda bile hayata senin kadar pozitif bakamıyorum. Konuyu baştan sona kadar okudum, hayatımda değiştirmem gereken bir çok şey olduğunu fark ettim. Dün gece bir anlık öfke sonucu kalbini kırdığım eşimden özür dileyeceğim bu akşam senin sayende. Aslında hayat çok da zor değil, insan sadece önündeki engelleri kaldırmalı. Biz herhangi bir engelimiz yokken bile senin kadar takılmıyoruz hayat yolundaki engellere. Önce kafamızı, sonra da beynimizdeki engelleri kaldırmamız lazım.

Konuyu takip edeceğim, Rabbim yardımcın olur inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Kasım 2011; 12:47:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.