Şimdi Ara

Evlenmek İstiyorum Fiziksel Engelli Bayan Arıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlısı olsun inş bulursun mutluluklar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

Evlenmek İstiyorum Fiziksel Engelli Bayan Arıyorum
    ben bir spastik engelliyim
    yürüyebilme yeteneğim var hatta sağlıklı insanlar kadar hızlı yürüyorum
    koşma ve her türlü sporu dengem el verdiği sürece yapabiliyorum (avrasya engelliler bölümü koşusunda 2 inciliğim var )
    denge kaybım ve boynumda sinirlere bağlı olarak denge kaybı var
    1500TL ye yakın aylık alıyorum hayata bağlıyımdır gülmesini de ağlamasını da bilirim
    ilk okul diplomam var konuşmam az da olsa zayıf ama anlaşılıyor yaşım 30
    Bu konuyu açma nedenim evlenmek istiyorum ve sizleirn etrafınızda engelli bayanlar varsa sizin araçı olmanızı bana bu konu da yardım etmenizi istiyorum
    lütfen bu olay benim için çok önemli her türlü bilgi ve yardıma ihtiyacım var
    ev şlerini az çok yapabilsin bana fazlası ile yeter zihinsel olarak iyi durumda olsun yeter

HER TÜRLÜ BİLGİYE İHTİYAÇIM VAR nerede bulabilirim nereye başvurmalıyım veya sizlerin etrafınız da varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Öncelike Sporcu Olduğunuz İçin Engelliler Federasyonuna Gidiyorsunuzdur Sanırım Orada Durumuzda Olan Ve Sizinle Hayatını Paylaşmak İsteyecek Hem Sizin Gibi Sporcu Engelsiz İnsanlar Var Federasyon Aracılığıyla Daha Çok Gönlünüze Göre İnsanlar Bulabileceğinize İnanıyorum Gerek Hocalar Olsun Eğitmenler Olsun Size Yardımcı Olacaklardır. Spora Bağlı Bir İnsansınız Bu Bile Sizin Bu Hayatta Tüm Engelleri Aştığınızı Gösterir . Umarım Herşey Gönlünüze Göre Olur Sizin Gibi Spora Gönül Vermiş Birileriyle Hayatınızı Birleştirirsiniz Umarım Herşey Gönlünüzce Olur

Edit : Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Aracılığıyla Engelliler Federasyonuna Ulaşabilirsiniz Yardım İstediğiniz Tüm Konularda Size Yardımcı Olacaklarına Eminim Hem Sporda Hemde Sosyal Hayatınızda Bu Size Baya Katkı Sağlayacaktır Emin Olun Uzun Zamanlarım Geçti Akrabalarımdan Dolayı Gençlik Sporda Sizin Durumuzda Çok İnsan Var Zaman Zaman Toplanıyorlar Federasyon Sayesinde Müsabakalar Oluyor Buluşmalar Yapıyorlar Bunun Gibi Bir Çok Şey En Rahat Şekilde İstediğinize Ulaşabileceğiniz En Büyük Fırsat Bana Göre

Zeka engelli bir arkadaştan bu kadar düzgün ve akıcı cümleler çıkabilir mi ?

Bütün engelliler sadece fiziki engelli kalsa keşke...
    Türkiye'nin IQ seviyesinin 90 olduğunu istatitiki yöntemlerle hesaplamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Kardeş önce Allah gönlüne göre versin diyeyim. Ama bu kadar farklı insanın gördüğü bir yerde böyle bir konu açman biraz hata olmuş bence. Yanlış anlama konu içeriğinden bahsetmiyorum. Sonuçta özel bir konu bu -evlilik-. Anladığım kadarıyla da artık kesin kararını vermişsin bir an evvel evlenmek istiyorsun hayırlısıyla. Ama dediğim gibi binbir çeşit insan var. Üye olmasa bile gelir burada yazdığın mesajı okur senle iletişime geçer. Bu konuyu sende bir zaaf yaratmak için kullanabilir.Hırlısı var, hırsızı var yani.

Kendine dikkat etmeni tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun, başta da yazdığım gibi gönlüne göre, hatta beklediğinden daha iyisini versin.

kesin kararlıyım
    en azından evden ayrılma konusunda kesin kararlıyım
    dikkatli olmaya çalışacağım hocam uyarın için teşekkürler
    haklısın da artık bir yerden başlamalıydım burada zaman geçirdiğim ilk buraya yazmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Rahat etmek istiyorsan engelli bir bayanla evlenme.

kardeş bu sözü söyleyen insanın
    ya bir tecrübesi vardır
    ya bir tavsiyesi vardır
    yada daha başka bir yol gösterecektir
    seni dinliyorum arkadaş ?
    sakın yanlış anlama merakımdan sordum..
  • bugün sultanbeyli belediyesine gittim orada görevli bayan beyaz masaya yönlendirdi beni
    3-4 bina yanda idi bende gittim baş masaya oturdum sorunumu sordular bende hem kağıt hemde dilimin döndüğünce anlattım
    üzerini basa basa sadece evlenmek istediğimi söylememe rağmen o merkezlerde bilgili insanlarla görüşmek istediğimi belirtmeme rağmen

Anadolu yakasındaki dernekler vakıflar engelli merkezleri –lokaller-gençlik spor bakanlığı

Adresler-telefonlar-kişiler (bu konuda bana bilgi verecek herkes olur ve bu istekte bulunmama rağmen
    bana verdikleri cevap şu oldu sen aile mahrumiyetine giren bişey istiyorsun
    anneni de al gel öyle konuşalım dediler engellileri bakış açımız gerçekten çok seviyesizce malesef
    bu tip insanlara rağmen asla pes etmeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.dp

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

hocam bana sorarsanız ben engelliyim engelli bi bayanla evlenmek istiyorum diye düşünmeyin anlattığınıza göre oldukça başarılı bi hayatınız var ben eminim sizi engelinize bakmadan sevecek birileri elbette vardır

1 sAaTtir bunu anlatyorum; ikna edemedim

öyle bir şans bulursam hayır demem açıkçası
    sevgi ile benimle hayatın birleştirecek birine asla hayır demem ama
    önemli olan burada sizin bahsettiğin gibi bir bayan bulabilmek

Bulabileceğinden eminim :) Biraz da nasip kısmet. Ama ilk önce çalış sonra dua et demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 21 Kasım 2011; 18:48:20 >

• En başa engelli diye yazmanız hiç olmamış. Neden engelsiz biri sizi sevemez mi? Şuana kadar sevmemiş olması ( yani şuanda sevgiliniz olmaması, yoksa illaki sevenler olmuştur ) sizin engelenizden çok insanlara kendinizi göstermemenizden olmasın? Yani çevreniz geniş olsa ve aktif hayatınızı arttırsanız şuan bu başlığı açmıyor olurdunuz eminim. Konuşmanız 4 4lük olmasada yazıda oldukça iyisiniz gördüğüm kadarıyla. Ayrıca kibarsınız da. Maaşınız da varmış, yani aç değil açıkda değilsiniz. Sadece daha fazla insanlarla kaynaşmanız lazım. Engelli olmayan bir asosyalden çok da farklı değil durumunuz.

İki sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra herşey tersine gitti.Yatalak kaldım ve gezmediğimiz hastane doktor kalmadı. Hiç biri beni ayağa kaldıramıyordu. Resmen felç olmuştum. Altıma yaptığımı söylememe gerek yok sanırım. Ben de dahil etrafımdaki herkes kabullenmişti artık yatalak durumumu. Şuan ki eşim 2 ay boyunca gündüzleri bana baktı ( o zaman sadece arkadaştık ). Bir gün bile of dememiştir. Allah'ın hikmeti ki 2 ay sonrasında bir kaç haftada düzelme kaydedttim. şimdi çok da iyi olmasa da yürüyebiliyor koşabiliyorum.

Anlatmak istediğim sizi sevecek olan kişi o engeliniz görmeyecektir bile. Sizinle ilgilenirken inanın hediye almış kadar mutlu olacak, kendini daha da önemli hissedecektir.

Siz kendinizin kim olduğınuzu etrafınızdakilere gösterin ( çeverenizi genişletin ) kimin seveceğini bilemezsiniz illa engelli olsun diye düşünmeyin. Ya da sadece engellilerle ilgili olmayın.

Engelli biri olursa kötü mü olur? yo neden olsun. Siz de sevince karşıdakinin engelini görmez olursunuz nasıl olsa. Çünkü insan sevince karşıdakinin tüm kusurlarını görmez olur. Engelli olmayan insanların eksikleri yok mu sanki.

Siz evlenmeyi kafaya koyduysanız Allah size en hayırlı yolu gösterecektir.

• Kolay gelsin Bilal Abi.Gönlüne göre biri bulursun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

En başa engelli diye yazmanız hiç olmamış. Neden engelsiz biri sizi sevemez mi? Şuana kadar sevmemiş olması ( yani şuanda sevgiliniz olmaması, yoksa illaki sevenler olmuştur ) sizin engelenizden çok insanlara kendinizi göstermemenizden olmasın? Yani çevreniz geniş olsa ve aktif hayatınızı arttırsanız şuan bu başlığı açmıyor olurdunuz eminim. Konuşmanız 4 4lük olmasada yazıda oldukça iyisiniz gördüğüm kadarıyla. Ayrıca kibarsınız da. Maaşınız da varmış, yani aç değil açıkda değilsiniz. Sadece daha fazla insanlarla kaynaşmanız lazım. Engelli olmayan bir asosyalden çok da farklı değil durumunuz.

İki sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra herşey tersine gitti.Yatalak kaldım ve gezmediğimiz hastane doktor kalmadı. Hiç biri beni ayağa kaldıramıyordu. Resmen felç olmuştum. Altıma yaptığımı söylememe gerek yok sanırım. Ben de dahil etrafımdaki herkes kabullenmişti artık yatalak durumumu. Şuan ki eşim 2 ay boyunca gündüzleri bana baktı ( o zaman sadece arkadaştık ). Bir gün bile of dememiştir. Allah'ın hikmeti ki 2 ay sonrasında bir kaç haftada düzelme kaydedttim. şimdi çok da iyi olmasa da yürüyebiliyor koşabiliyorum.

Anlatmak istediğim sizi sevecek olan kişi o engeliniz görmeyecektir bile. Sizinle ilgilenirken inanın hediye almış kadar mutlu olacak, kendini daha da önemli hissedecektir.

Siz kendinizin kim olduğınuzu etrafınızdakilere gösterin ( çeverenizi genişletin ) kimin seveceğini bilemezsiniz illa engelli olsun diye düşünmeyin. Ya da sadece engellilerle ilgili olmayın.

Engelli biri olursa kötü mü olur? yo neden olsun. Siz de sevince karşıdakinin engelini görmez olursunuz nasıl olsa. Çünkü insan sevince karşıdakinin tüm kusurlarını görmez olur. Engelli olmayan insanların eksikleri yok mu sanki.

Siz evlenmeyi kafaya koyduysanız Allah size en hayırlı yolu gösterecektir.

çok güzel bir değerli görüş diye ben buna derim
    benim bugüne kadar yaptığım en büyük hatamı yüzüne vurdunuz çok çok teşekkrüler edeirm

a sosyallik bugüne en büyük sorunum oldu ama bundan sonra bağlasalar yine de mücadele edeceğim
    buradaki arkadaşlarla da buluşmayı düşünuyorum tabii güvendiğim dostlarla
    yavaş yavaş çevremi genişleteceğim
    okuduğum en değerli yazııdr bu
    bu arada rahatsızlığınızdan dolayı geçmiş olsun
    hanımınıza saygılar eli öpülecek hanım diye ben buna derim

• Teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla size de nasip etsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.