Şimdi Ara

Evlenmek İstiyorum Fiziksel Engelli Bayan Arıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

umarım gönlüne göre birini bulursun abim sizin gibi hayata tutunmayı bilen insanları görünce asıl engelli benmişim diyorum bazen.. Allah yardımcınız olsun

o niye hayırdır ?

tepki mi sezdim sanki? neye kızdınız kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum. yukarda büyüttüğüm kısmı okursan belki anlarsın ne demek istediğimi

estağfurulah niye kızıyım ki hocam bende onu soruyorum
    bu sözü söylediyseniz kendinizde bir sorun görüyorsunuzdur
    kendinizde hayata dair bir hata hissediyorsunuz sanırım bende işte bunu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

İnşallah gönlüne göre birini bulursun Bilal abi.FB grubu olarak seni seviyoruz

aa mehmet sende mi buradasın çok sağolasın
    desene ben olmazsam düğün olur mu desene kambersiz düğün olur mu
  • Allah gönlüne göre versin abi,inşallah kısa zamanda istediğiniz tarzda birisini bulursunuz..

Aklıma bizim orda ki engelli bir kaç abi vardı onlar geldi de, onların bizim orda bir lokal,vakıf tarzı bir yerleri vardı.Kendileri konuşma engellileriydiler.Bay-Bayan sayıları bayağı vardı.Sizin bulunduğunuz yerde de bu tarz yerler olabilir abi,belediyeden öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

@michael scofield77 , Allah gönlüne göre versin, umarım en yakın zamanda hayatını birlikte geçireceğin bir bayanla tanışırsın.

Benim herhangi bir engelim yok, birçok sebepten ötürü psikolojim çok bozuk, ancak bu durumda bile hayata senin kadar pozitif bakamıyorum. Konuyu baştan sona kadar okudum, hayatımda değiştirmem gereken bir çok şey olduğunu fark ettim. Dün gece bir anlık öfke sonucu kalbini kırdığım eşimden özür dileyeceğim bu akşam senin sayende. Aslında hayat çok da zor değil, insan sadece önündeki engelleri kaldırmalı. Biz herhangi bir engelimiz yokken bile senin kadar takılmıyoruz hayat yolundaki engellere. Önce kafamızı, sonra da beynimizdeki engelleri kaldırmamız lazım.

Konuyu takip edeceğim, Rabbim yardımcın olur inşallah...

iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler
    sana tavsiye de bulunmayacağım çünkü iraden yerinde
    ama sana önerim her ne türlü sıkıntın olursa olsun sabrı ve hayata bağlı kalmayı dene
    benim de çok büyük hatalarım var hatasız kul olmaz zaten önemli olan bunlardan bir ders çıkarabilmek

• İnşAllah Hakkında hayırlısı gerçekleşir.. Gerçek , Hayat Arkadaşını bulursun umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Ben seni tebrik ediyorum @michael scofield77
    Engelsiz yaşayabilme yeteneğini kazanmışsın. Umarım kendine bir eş bulursun. Hayatında daim mutlu olabilmen dileğiyle...

Kesinlikle katılıyorum. Maddi manevi Başka bir konuda da sıkıntın olursa yazabilirsin.
  • işi hızlandırmak istiyorsan bence direk bir evlilik programına başvur. ayrıca bugüne kadar engelliler ile alakalı hic bir dernege gitmemene şaşırdım. tek başına bu güçlükler ile başa çıkmak çok zordur. sırf evlilik için değil, bir çok açıdan destek veren dernek ve vakıflar var engelli vatandaşlar için. Rabbim gönlünden geçeni senin için hayırlı kılar inşaallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Kasım 2011; 13:31:03 >
  • Hocam umarım gönlünüze göre bir eş bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

1972 doğumlu olup 30 yaşında nasıl oluyon kardeş 40 yaşındasın..(tarihi yalnış yazmadıysan profile)
    umarım evlenirisiniz.

o olay biraz karışık hocam
    kesinlik 1982 doğumluyum
    ama profilime öyle yazmak zorunda idim

Aynı günde doğmuşuzHer şey gönlünce olsun inşallah abi.
  • İnşallah hayırlısı olur abi senin için
  • azmin için tebrikler.
    inşallah bulursun eşini..
    evlenme programı nasıl olur?.. yoksa çevreden fayda alman lazım...
  • umarım şaka yapmıyorsundur. Allah yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Abi gönül işidir bunlar.
    Sen aldığın parayı yazmışsın,az yemek yapsın falan yazmışsın.
    Karpuz alır gibi.Kesin bu tarz dernekler vardır.
    Ayrıca evlilik programları bence bunun için varlar.

İyi şanslar.

bırakın bu ayakları kardeşim. evlenmek isteyecek bayan illa ki maaşını hayat şartlarını bilmek isteyecek... bu çok normal. adamında ev işlerini yapabilecek durumda birini istemesi çok normal. kendisi engelli zaten, canlı cenaze alıp evde et parçası mı beslesin? böyle insanlar var evet. onlara tek yapılacak şey ailelerinin veya devletin yardım etmesi ve bakımını üstlenmesi. Allah onlara yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Abi gönül işidir bunlar.

İyi şanslar.

bırakın bu ayakları kardeşim. evlenmek isteyecek bayan illa ki maaşını hayat şartlarını bilmek isteyecek... bu çok normal. adamında ev işlerini yapabilecek durumda birini istemesi çok normal. kendisi engelli zaten, canlı cenaze alıp evde et parçası mı beslesin? böyle insanlar var evet. onlara tek yapılacak şey ailelerinin veya devletin yardım etmesi ve bakımını üstlenmesi. Allah onlara yardım etsin.

Tapu ve maaş bordroları üstüne evlilikler kurun.
    Mahkemeye üstünde şiddetli geçimsizlik yazan belgelerle gittiğinizde anarsınız beni.
    Tamam bıraktım bu ayakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

umarım şaka yapmıyorsundur. Allah yardımcı olsun

bu konu da şaka olmaz
    + beni tanıyan arkadaşlar gayet ciddi bir insan olduğumu bilirler...
  • Aslında sen kendine eş bulmuşsun, hayata inanarak. Ve bu sayede de kendinle yaşayabiliyorsun ne mutlu.

Umarım er ya da geç karşına birilerini çıkarır yaradan, tek sıkıntın bu olsun hayatta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Abi gönül işidir bunlar.

İyi şanslar.

Tapu ve maaş bordroları üstüne evlilikler kurun.
    Mahkemeye üstünde şiddetli geçimsizlik yazan belgelerle gittiğinizde anarsınız beni.
    Tamam bıraktım bu ayakları.

sakin beyler sakin
    ikinizde bakış açınıza göre haklısınız

• Kardeş önce Allah gönlüne göre versin diyeyim. Ama bu kadar farklı insanın gördüğü bir yerde böyle bir konu açman biraz hata olmuş bence. Yanlış anlama konu içeriğinden bahsetmiyorum. Sonuçta özel bir konu bu -evlilik-. Anladığım kadarıyla da artık kesin kararını vermişsin bir an evvel evlenmek istiyorsun hayırlısıyla. Ama dediğim gibi binbir çeşit insan var. Üye olmasa bile gelir burada yazdığın mesajı okur senle iletişime geçer. Bu konuyu sende bir zaaf yaratmak için kullanabilir.Hırlısı var, hırsızı var yani.

Kendine dikkat etmeni tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun, başta da yazdığım gibi gönlüne göre, hatta beklediğinden daha iyisini versin.
  • Siz engelinizi aşmışsınız tebrik ederim, Allah gönlünüze göre versin inşallah.
  • Rahat etmek istiyorsan engelli bir bayanla evlenme.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.