Şimdi Ara

evlerdeki saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mesela benim bir evim var kendi oturduğum bir tanede boşta evim var onu yazlık olarak yada misafirime komşuma akrabama oturtmuyom yani hiç birşekilde kullanılmıyor ve ben bu evide kiraya vermiyorum böyle bir saçmalık olabilir mi ??? nerde adalet nerde düzen mesela geçen gün ev arıyorduk bir adam evi hiç ama hiç kullanmıyor kirayada vermiyor arkadaşlar türkiyede 20 milyon hane var 15 milyon konut var ben hep merak ettim bu 5 milyon insan nerede yaşıyor diye birde mesela gece otobüsle eve geliyorum camdan dışarı bakıyorum evlerin çogunun ışığı yanmıyor hadi tüm ışığı yanmayan evlerin yarısı bilgisayar oynuyor tv izliyor o yüzden kapalı diyek sonra yarısıda misafirliğe gitse daha suriyelileri katmadan 5 milyon insan yasadışı gecekonduda falan kalırken bu reva mı bu nedir he bi bu var bide dediğim gibi evi kiraya vermeme bence evin varsa kullanmayacaksan niye var arkadaşım çok yanlış evsiz insanlar varken evi kiraya vermeme yada sırf vermek zorunlu olduğundan ki değil yani zorunlu olursa inanılmaz yüksek kiraya verme bunlar iyi insanların yapacağı şeyler deyil ben burda komünizm sosyalizmi falan övmüyorum diyorumki böyle saçmalıklar varken insan gerçekten şaşırıyor işte böyle saçmalıklarda olmasa ben bu dünyada kaçırdığım yapamadığım şeylere çok üzülürdüm ama maalesef dünya böyle mal ki dünya mal deyip geçiyorum ama gene genel olarak dediğim gibi bence boştaki evi içinde mesela 1 yıldır kimse yaşamadıysa yada adamın bir sebebi yoksa kiraya vermek zorunda olmalı yani bence niye olmamalı sorusuna bende cevap yok yani hepimiz insanız sen benden nasıl üstünsünde böyle olabiliyor belki demek istediğimi anlatabilmişimdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.