Şimdi Ara

Evlere Servis Yapan Alisveris Sitesi (E-AVM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yas ve kuru gida dahil olmak üzere elektronik ve diger ihtiyaclari karsilayabilecek bir E-AVM sizce ne kadar is yapar bati ülkelerinde?Günün bazi saatlerinde cüzi bir miktar karsiliginda evlere dagitimin yapilmasi bunun en cekici noktasi oldugunu düsünüyorum.Günün cogunu calisarak harcayan bati insani internetten zengin görseller araciligiyla yorulmadan ve vakit kaybetmeden ihtiyaclarini gidermesi bence böyle bir isi oldukca cekici hale getiriyor. Yeterli alt yapi hazirlandiktan sonra böyle bir girisim ne kadar basarili olur ?

• Bu işi Migros zaten yapıyor. Izmir içinde ise kullandığım adepo.com var. Elektronik filan küçük ev aletleri ile sınırlı ama zaten büyük alışverişleri yapabilecek yeterince site var. O da 15 TL üzeri ücretsiz olarak teslimat yapıyor. Iyi bir reklam + uygun fiyat + ücretsiz teslimat ile belirli bir müşteri kitlesi edinebileceğini sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 24 Mart 2012; 18:01:25 >
  • migrosun bunu yaptigini bilmiyordum ancak avrupada bu sistemin ciddi bir sekilde isleyecegine inaniyorum.
  • geç kaldın
  • migrosun sitesinin adı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

migrosun sitesinin adı ne?

kangurum.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.