Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OZGUR_E

41 yaşındayım 7 yıllık evliyim akşamları Ps'de maç yapıyorum. Bunu da çocuk uyuduktan sonra yapıyorum Buna rağmen...

Eşim: PS mi oynayacaksın?
    Ben : Evet, ne oldu?
    Eşim: Hımmmmm (inşallah elektrik gider, PS bozulur, herkese yenilirsin, İnternet gider)
    Ben: Ne oldu yaaaa
    Elşm: Tamam, neyse belki film falan izlerdik (Aşk filmiiii yok muuuuu)
    Ben: Elimde Dual shock boşluğa bakıyorumdur.
    Ahahah aynen abim. Tek dertleri aşk filmi aksiyon macera filmlerini sevmezler. Sevmesinler eyvallahta can alıcı söZü söyler hemen ortak yanımız yok hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 başından beri pc sistem topluyorum. Çok güzel süper tam istediğim 7k lık monitörlü her şeyiyle mükemmel bir sistem topladım, kağıt üzerinde..
    Düğünde takılardan gelen 7k ile hemen alacaktık. Hem evleneceğim hemde oyun pc olacak çat çat çat oynayacağım. Hatta beraber oynama hayalim bile vardı.
    Düğün yaptık tatil geçti evimize kurulduk her şey hazır ben oyun pc yi gündeme getireyim dedim.
    Ona vereceğimiz parayla araba alırız demesin mi ????
    Ne dediysem olmadı. Bütün takılar da onun hesabında. Yani oyun pc bir hayal oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

4 yıllık evliyim 2 yıl önce kendime gtx980m msi notebook aldım eve geldim siyah kırmızı bişi o ne dedi eşim gamebook dedim bakayım bir dedi ve bu benim sen kendine başka al diyip el koydu. Eşim MacBook Air kullanıyordu onu ben aldım hemen satıp Monster aldım kendime şimdi ikimizde cs halflife age2 atıyoruz karşılıklı. Ps da var evde tekkende fena dövüyor beni. TV de Netflix BluTV iptv herşey var. Haftada en az iki defa olmakta beraber gece dışarı çıkarım. Ellerinizden öper 14 aylık bakmaya kıyamadığım bir kızımız var. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor her evde 3/5 ayda bir defa sesler yükseliyor önemli olan kontrol edebilmek.

Evleneceğiniz kızı iyi seçin gençler
    Bende isterdim böyle oyun oynayan pc meraklısı bir bayanla evlenmeyide kısmet işte... valla oynasın en kral gamebook ps4 vs almaya razıyım

• Şimdi şöyle bi durum var egerki çocuğunuz varsa ve siz işten kalan zamanın 5 saatini PC başında geciriyosaniz kadınlar kizmakta haklı. Ama günde 1 2 saat oyun atarım sonra eşimle cocuklarimla ilgilenirim derseniz kimse size karışmaz. Bu dengeyi iyi ayarlamak lazım bazen oyuna kitlenebiliyo insan.

• aaa yalnız değilmişim :D valla ben evlenmeden önce de pc de deli gibi oyun oynardım. ilk evlendiğimizde ona da laptop aldım. beraber cs go atardık. sonrasında "e hadi yatmıyor musun"a evrildi. daha sonra "tabi zaten ben kimim"ler, "oyunkoliksin" demeler. bel altı bel üstü ne varsa vurmalar, dönem dönem öfke nöbetleri, gönder beni aileme demeler... şimdi çocuk oldu tribin boyutu değişti. "ben bütün gün çocuklayım, sen git oyun oyna" demeler. heleki akşamki lafına dumur olmamak elde değil. 5 defa dedimki çocuğu uyut gel çay koyalım, kuruyemiş falan yeriz. sonra baktım bu tribe devam ediyor git sen falan diye.. aldım bi kase kuru yemiş. diyorki "sen git kuru yemişini ye, keyif yap" ulan bütün gün işteyim çalışıyorum kafam kazan gibi oluyor. bide eve gel böyle durumlarla uğraş. 1-2 saat kafa dağıtmaya bile hakkımız yok. ha unutmadan bunu da söyleyince "benim hiç kafa dağıtacak vaktim yok" oluyor :D sizi anlamak istemeyen kadınla anlaşmak çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

42 yaşındayım, kendimi bildim bileli oyun oynarım. İçkim, kumarım yok, kahveye gitme gibi alışkanlığım yok. Tek stres atma yöntemim PS ve oyun. Ama bu bile milletin gözüne batıyor. Kumarbaz olsak daha az laf yer, daha çok itibar görürdük

Alıntıları Göster
    Katılıyorum. Benimde yaş 28 ps4 oynayarak stres atıyorum öyle içki kumar kahveymiş işim olmuyor ama dediğiniz gibi göze batıyor ve volkanik patlamalara zemin hazırlanıyor.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    valla hocam, ben eşim çocuğu uyuturken gidip 1-2 saat oynayım diyorum, onda bile 40 laf ediyor. ki bu genelde akşam 9-10 saatleri oluyor. sonrasında biz de uyuyoruz yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

2019 başından beri pc sistem topluyorum. Çok güzel süper tam istediğim 7k lık monitörlü her şeyiyle mükemmel bir sistem topladım, kağıt üzerinde..
    Düğünde takılardan gelen 7k ile hemen alacaktık. Hem evleneceğim hemde oyun pc olacak çat çat çat oynayacağım. Hatta beraber oynama hayalim bile vardı.
    Düğün yaptık tatil geçti evimize kurulduk her şey hazır ben oyun pc yi gündeme getireyim dedim.
    Ona vereceğimiz parayla araba alırız demesin mi ????
    Ne dediysem olmadı. Bütün takılar da onun hesabında. Yani oyun pc bir hayal oldu.
    Dostum sen de PS4 al, böylevce oyun işini ucuz yollu halletmiş olursun. Hem yengenin dediği olmuş olur hem de senin :)

• rockcash kullanıcısına yanıt
    Hata ev hanımı olması. Çalışıyor olsa idi hiç böyle olmaz ve sizi anlar. Ama evde olunca saracak yer arıyordur :D
  • abi evlenmeyin diyerek canınızı sıkmak istemiyorum 6 yıllık evliyim tecrube olarak şunları gördüm
    kadınlar çok sevdiklerini söylerler sonra normal akışında olan bir hayatı farklılaştırmak için elinden geleni yapıp sizin ne kadar değiştiğinizden bahseder aslında değişen kendileridir erkek garibim sabit güncelleme almayan biridir aslında
    playstation bein spor,spor salonu haftada yapılan 3 -5 tane halı saha maçları unutun ya da az ile yetinin
    temizlik toplama başta ne kadar hamaratlıklarından bahsedilir evlilikten sonra kadınlara bir kal geliyor zannederseniz babaannenizle evlenmişsiniz iş bitmez yetişmez yorgunluktan ölür olmuşlar otomatik işinizi kendiniz yaparsınız ve ev her zaman pistir :)
    çocuklar ve çocuklar evliliğin olmazsa olmaz en güzel ve ileride evlenecekseniz çocuklar için evlenin diyebileceğiniz muhteşem bireyler ,lakin bir sorun var yeni babasınız ve herşeyi bilmek zorundasınız bilmiyorsanız ne kadar sorumsuzsun diye damgayı yersiniz kavgadır başlar
    En saygısız kısıma geldik ailelerin küçük tartışmalara konu olması sakın ama sakınn açtırmayın açmayın mideniz bulanır .
    Para mevzuu ise tam bir muhasebeci gibi abuk subuk hesap verirsiniz niye bu kadar borcumuz var ve sonunda aaa ne kadar çok harcanmışız gibi saçma bir surat ifadesine maruz kalırsınız yapmayın .
    Sonra bir an gelir dünyanın en güzel ve en huzurlu günlerinden birini yaşarsınız ama kısa sürelidir . :)

• Milletinde derdi oyun oynayamamakmis Hepinizin dert konusu bu mu?Size karşı ailenize karşı tavrı nasıl?Hurmetkarmi?Guleryuzkumu ?Sizi mutlu etmek için herşeyi yapiyormu?Neden bunları konuşmuyorsunuz?

• Ps 3 var ama joystick i beceremiyorum sadece yarış maç oynarım. Diger oyunlari oynayamiyorum.
    Klavye mouse olursa olur aslında

• Millet manyak.
    Oyun için bosanandan, oyunla evlenene kadar adam varmış ya la Ahey ahey.
    Terapiste falan gidin

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    malesef öyle :D ve sürekli bana sarıyo :D
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    Şikayet etmek yerine alın karsiniza demleyin çayınızı konuşun dediğiniz şeyi hiç yaşamadım hanım türk değil ama tahmin edebiliyorum mükemmel bir essindir kötü alışkanlığın yoktur 1 gün bişey yaparsın dünyanın en kotu adamı olursun yaptığın iyilikler biranda hiç olur . My privacy diye bişey var kimse kimse kimseye o süre içinde karismiyo dokunulmazlık gibi bişey ister kitap oku ister baklava hamuru ac ister oyun oyna. Ama dediigm gibi kararında olması gerek. Zor bişey değil alın esinizi bu konu hakkında konuşun uzlaşmaya varın.

• quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Ben uzun bir süre hep eşyalı ev tutup kaldığım için hanimi da bu konuda ikna ettim. Kendisi de öyle evde kalmış. İkna etmem zor olmadı.
    TV ve mutfak eşyaları hariç masraf yapmadım.
    Zaten gerekte yoktu.

Alıntıları Göster
    Bekarken ben de öyle bir evde kalıyordum. Ama bizim hanım ailesinden ayrı kalmadığı için bunu anlatmam pek mümkün değildi. Ben de düğünde eşya masrafı yapacağım için bekarken hiç eşya almadım, düğün zamanı aldık ne var ne yoksa.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    :D dostum işte bizim (Türk kızlarıyla evlenen erkeklerin) sorunumuz da bu. konuşsan ne olacak? Türk kızlarının yetiştiriliş tarzı böyle. eşleri yabancı olan çok arkadaşlarım var. hiç birinden böyle saçma konular için şikayet ettiğini duymadım. misal Rusyada arkadaşım var daha 6-7 aylık kızı var. adam hergün pc başında hergün ya.. her saat... biz burda 2 saat oldumu öf püf duyuyoruz. 2 gün önce eski müdürümle konuşurken adamın 3 ay başka ülkede görev yaptığını öğrendim. eşiniz şikayet etmedi mi diye takıldım. eşim bulgaristanlı diye başlayınca gerisini dinlememe gerek kalmadı.. uzun lafın kısası Türk kızları böyle hocam. yapacak bişey yok..
  • 8-4 özel sektörde çalışıyorum. 5de evdeyim. Yemekten sonra saat 9a kadar çocuklarla ve eşim ile ilgileniyorum. 9:30 gibi çocuklar uyuduktan sonra pc başına geçip umarsızca oyun oynuyorum. Pubg falan oynarken 2 kişilik takım yapıp eşim ile oyundan muhabbet ediyoruz kulaklık kullandığım için. Yaşım 33 ve 2 evladım var. Çocukluktan beri pc oyunları oynarım. Evliliğimdede hayatımdan hiç çıkarmadım. Bence anlayışlı bir eşiniz varsa ve sizde çok çok abartmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz. Her akşam oyunda olmaz. Haftanın 3 veya 4 akşamı oyun ile geçiyorsa 3 günüde aile ile geçmeli bana göre.

Oyun ile ilgili sıkıntı yaratan hanımlarınız varsa, hemen pc kapatıp ben kahveye gisiyorum deyin. Anında tamam tamam otur diyeceklerdir. Bazıları blöffünüzü görebilir. Çıkın 2 3 saat dolaşın ertesi akşam pes edecektir. :)

• Benim için evliliğin özeti Evli , Mutlu , Çocuklu

Evlilik bana göreymiş anlayışlı ve güzel bir eş prenses bir kız çocuğu..
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Sadece 1. Paragrafı oldum. Önsezim cayır cayır yandın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.