Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 41 yaşındayım 7 yıllık evliyim akşamları Ps'de maç yapıyorum. Bunu da çocuk uyuduktan sonra yapıyorum Buna rağmen...

Eşim: PS mi oynayacaksın?
    Ben : Evet, ne oldu?
    Eşim: Hımmmmm (inşallah elektrik gider, PS bozulur, herkese yenilirsin, İnternet gider)
    Ben: Ne oldu yaaaa
    Elşm: Tamam, neyse belki film falan izlerdik (Aşk filmiiii yok muuuuu)
    Ben: Elimde Dual shock boşluğa bakıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Nisan yok,
    Kına yok,
    Düğün yok.

Evlilik için belediyeye verdiğim para vardı 300 TL gibi bişeydi.

Bunlar haricinde,
    Gelinlik,
    Damatlık,
    Ayakkabı,

Evlilik teklifini, TV karsisinda, karşımda otururken biz evlenelim dedim. Yani yüzüksuz etmiştim,

Yüzük, set, bir kaç ivir zivirla beraber bana 50 bin TL mal oldu. Tek yüzük alsam da yetermisti. Kendi şey yemem.

Alıntıları Göster
    Bizim hanım pahalı şeyler istemedi. Ama her şeyi de yapmak istedi. O yüzden tek taş, söz, nişan, nikah, kına, düğün hepsini yaptık. Evet ben istemiyordum.

Sonuç olarak baya ucuza getirmiş olsak da bunların üstüne ev tut, eşyaları al, takı al, salon tut falan derken 80-85 bin arası harcadık. Bunların 25 bin kadarını kız tarafı harcadı. 60 bin kadarını da biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 9 Eylül 2019; 18:56:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carl_Sagan

Hayırlısıyla kurtulabilsem...

https://forum.donanimhaber.com/bir-garip-bosanma-sureci--139817664#139820563
    Sen Alevi olduğun için eşinin beyni yıkanan arkadaşımız değilmisin halen kapanmadımı o defter
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyeranEngineerR

Herkes oyundan bahsetmiş Black Ops 4 hesabım ile bir kaç oyun keyini birlikte = 50 tl satıyorum
    https://forum.donanimhaber.com/130-tl-lik-key-black-ops-4-hesap-50-tl--138586884

link bu eşinize alın birlikte oynayın kavga etmeyin
    eşinizin varsa baldıza felan alın

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Bu mesaj silindi.
    Ah be kardeşim hayırlısı diyelim çok değil 1 yıl sonra hortlat konuyu senden ricam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Evliler boşanmak istiyor, bekarlar evlenmek.
    İşsizler çalışmak istiyor, işi olanlar çalışmaktan bıkmış.
    Fakirler zengin olmak istiyor, zenginler bir parça huzur.
    Demem o ki insan doyumsuz. Önemli olan sahip olduklarının farkına varmak..
    Bu başlığın en güzel cevabı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben evliyken benim hatunun annesi bir sürü arkadaşını toplayıp tek izinli olduğum pazar günü eve dolduruyordu. Bu konuda da tartışmıştık kendisi ile bari pazar günü bırakın evde dinleneyim diye.

Neyse oda sen annemi istemiyor musun filan diye triplendi vs. Baktım tartışma yolu ile çözemiyorum şu şekilde çözdüm olayı.

Onlar geldikleri zaman genelde saat 11:00 civarı geliyorlardı. Demek ki teyzeler heyetini toplaması vakit alıyor biraz.

Bende saat 10:30 gibi banyoya girdim. Onlar gelene kadarda oyalandım banyoda sonra sanki hiç haberim yokmuş gibi evdeki en ince ve ucu ucuna takımları kapatacak havluya sarınıp salonun ortasına dal daşak havluya sarılı girdim.

Sonra tabi bunlar ayy maaa filan.. E dedim evin erkeği evdeyken toplanıp gelirseniz buda olur başka şeyde olur neyine şaşırıyorsunuz.

SOnra tabi benim bilinçli kıllık yaptığımı anladıkları için gittiler hatuna da çok ayıp yaptı vs.vs. demişler.

Hatuan dedim hiç bi tarafımda değil hakettiniz bunu.

Alıntıları Göster
    Çözüm çok iyiymiş ya lan ne güldüm :)

• 4 yıllık evliyim 2 yıl önce kendime gtx980m msi notebook aldım eve geldim siyah kırmızı bişi o ne dedi eşim gamebook dedim bakayım bir dedi ve bu benim sen kendine başka al diyip el koydu. Eşim MacBook Air kullanıyordu onu ben aldım hemen satıp Monster aldım kendime şimdi ikimizde cs halflife age2 atıyoruz karşılıklı. Ps da var evde tekkende fena dövüyor beni. TV de Netflix BluTV iptv herşey var. Haftada en az iki defa olmakta beraber gece dışarı çıkarım. Ellerinizden öper 14 aylık bakmaya kıyamadığım bir kızımız var. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor her evde 3/5 ayda bir defa sesler yükseliyor önemli olan kontrol edebilmek.

Evleneceğiniz kızı iyi seçin gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Bizim hanım pahalı şeyler istemedi. Ama her şeyi de yapmak istedi. O yüzden tek taş, söz, nişan, nikah, kına, düğün hepsini yaptık. Evet ben istemiyordum.

Sonuç olarak baya ucuza getirmiş olsak da bunların üstüne ev tut, eşyaları al, takı al, salon tut falan derken 80-85 bin arası harcadık. Bunların 25 bin kadarını kız tarafı harcadı. 60 bin kadarını da biz.

Alıntıları Göster
    Ben uzun bir süre hep eşyalı ev tutup kaldığım için hanimi da bu konuda ikna ettim. Kendisi de öyle evde kalmış. İkna etmem zor olmadı.
    TV ve mutfak eşyaları hariç masraf yapmadım.
    Zaten gerekte yoktu.

• Eşinize de bir oyun bilgisayarı alıyorsunuz.Ve mp oyunlara ikiniz duo olarak akıyorsunuz olay bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZGUR_E

41 yaşındayım 7 yıllık evliyim akşamları Ps'de maç yapıyorum. Bunu da çocuk uyuduktan sonra yapıyorum Buna rağmen...

Eşim: PS mi oynayacaksın?
    Ben : Evet, ne oldu?
    Eşim: Hımmmmm (inşallah elektrik gider, PS bozulur, herkese yenilirsin, İnternet gider)
    Ben: Ne oldu yaaaa
    Elşm: Tamam, neyse belki film falan izlerdik (Aşk filmiiii yok muuuuu)
    Ben: Elimde Dual shock boşluğa bakıyorumdur.
  • Bu akşam modumuz. Bugün hanım yarışmıyor ama benim İngiltere ligi yarışım var :) Sağdaki pc hanımın ki. bu arada Youtube hesabına donanımdan selamlar gelmiş teşekkürler.

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(...

Tekrar atayım link :) >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 9 Eylül 2019; 21:26:47 >

• Evlenince hayatınızın yarısı gider.çocuk olunca da diğer yarısı.kendinize çok önem veriyorsanız evlenmeyin.evlenmek beraber bir şeyler yapmaktan ve fedakarlıktan zevk almaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

vah vahh. Zamanın yiğitleri hanımlarından korkar olmuş

Hocam yumruğunuzu masaya vurun, ne istesem o olacak deyin. Haşin erkek olun.

Alıntıları Göster
    Aylik 5 bin tl getirince hanim eve hasin erkek olunmuyor

• Daha evlenmeden kız arkadaş oyun oynamaya sürekli dırdır yapiyordu bende bastım tekmeyi hadi yallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

4 yıllık evliyim 2 yıl önce kendime gtx980m msi notebook aldım eve geldim siyah kırmızı bişi o ne dedi eşim gamebook dedim bakayım bir dedi ve bu benim sen kendine başka al diyip el koydu. Eşim MacBook Air kullanıyordu onu ben aldım hemen satıp Monster aldım kendime şimdi ikimizde cs halflife age2 atıyoruz karşılıklı. Ps da var evde tekkende fena dövüyor beni. TV de Netflix BluTV iptv herşey var. Haftada en az iki defa olmakta beraber gece dışarı çıkarım. Ellerinizden öper 14 aylık bakmaya kıyamadığım bir kızımız var. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor her evde 3/5 ayda bir defa sesler yükseliyor önemli olan kontrol edebilmek.

Evleneceğiniz kızı iyi seçin gençler
    Hocam ayda bir sesler yukselir orasi kesin. O ayin bir gunude o malum gun oluyor genelde :)
  • Ben okumaya geldim 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Aylik 5 bin tl getirince hanim eve hasin erkek olunmuyor

Alıntıları Göster
    diyorlar ya hani "en iyi maaş, eşimin maaşı +1 liradır" işte o hesap.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.