Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 yıllık evliyim,44 yaşındayım.yaklaşık 7-8 yıldır kahveye gitmiyorum( iyiki de bırakmışım.maçlar sırasında yapılan gürültü,küfür,cahil yeni yetmeler,sigara dumanı falan hepsi geride kaldı)tek zevkim maç seyretmek,haftada 1 gün halı saha maçı.batıyor arkadaş batıyor.aşırı derecede fenerbahçeliyim ama futbol yüzünden hayata küsmeyi 2006 yılı denizli maçından sonra bıraktım.ama fenerbahçe sevgime laf söyletmem.masa tenisi maçı olsa oturur seyrederim.bu yüzden çoook tartışma yaşadık halen de yaşıyoruz.haftada 1 gece halı saha maçı olur her maç günü yeter artık,yaşın şu kadar oldu,ne zaman bırakacaksın falan filan goygoyu.ulan top oynamanın yaşımı olur,zaten zamanım ve kuvvetim anca haftada 1 taneye yetiyor ona da karışmayın artık.

bütün gün işte iflahın ...lir eve gelirsin sen akşama kadar dışardasın da,ben evden dışarı çıkamıyorum da,çocuklar şöyle yaramazlık yaptı da vs vs.haftanın 7 günü 24 saat gezse senin haftada veya 15 günde 1 gece dışarı çıkman batıyor arkadaş.ve hiç bir zaman haklı olma durumu yok ne yapıp edip her seferinde kendisini haklı çıkarıyor.ayrıca bi özelliği var ki sanırım evli herkes biliyor bu durumu,benim 10 sene evvel yaşanmış ve aynı gün unuttuğum olumsuz bi durumu tartışmanın tam ortasında şak diye amel defteri gibi karşıma çıkarıyor,müthiş bi görsel ve işitsel hafıza var.özellikle benim ailemle ilgili olan konular hakkında.

amaaa,bütün bunlara rağmen eşim allah göstermesin 1 gün hasta olsa evde bütün düzen bozuluyor,ben ayrı sefil çocuklar ayrı sefil oluyor.allah eksiklilerini vermesin,amin...

edit: tam maça gömülürüm bütün dikkat tv de aniden hiç çalışmadığım yerden soru gelir,cevap vermezsin ayrı tribe girer,cevap verirsin cevabı beğenmez.veya açar telefondan bi alışveriş sitesini şu elbise nasıl,bu eayakkabı nasıl diye,haklı olarak bağıra çağıra cevap veririm bu seferde sana da bişey sorulmuyor veya hiç konuşmuyorsun benimle tarzı tripler.sorma,maç seyrederken bana bişey sorma,maçtan sonra gel ne soracaksan sor.bilimkurgu ve fantastik filmleri çok severim,seyrettiklerimi tekrar tekrar seyrederim,seviyorum çünkü,her bu tarz filmde yinemi bunlar,ne zevk alıyorsun bunlardan,kapat bunu çocuklar korkacak...ulan çocuklar pubg mi neyse onda zaten zombilerle oynuyorlar ne korkması.yemin ederim çoçuklarımla oturup ne bi star wars ne bi lotr seyredemedim çünkü o zevki aşılayamadım.dinlediğim müzikler ona saçma gelir,en yenisi 25 en eskisi 35 yıllık arkadaş grubum var halen birbirimizden kopmuş değiliz,onlarla arkadaşlığım kafasına yatmaz vs vs... ulan amma çok söyleyeceğim varmış ha.neyse iyi oldu bu,ona anlatsam bu kadar rahatlamazdım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsu -- 9 Eylül 2019; 16:56:3 >

• Olm hepiniz kadın kölesi olmuşunuz ..joistik gibi sizi kullanıyolar .pis light lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 yaşındayım. 6 yıllık evliyim. 2.5 yaşında bir oğlum var.

Kafe kahve sokak kültürüm yok. Genelde evde vakit geçirmeyi seviyorum. Arada halı saha, arkadaşlar ile mangal, araba yıkamaya falan gidiyorum.

Aynı zamanda oyun odam da mevcut.
    Genelde pc de vakit geçiriyorum. Arada ps4.

Bazen dozajı kaçırıyorum sıkıntı oluyor elbet. Kulaklığı taktın mı uçuyorsun diyor. Ama kadın haklı dozajı ayarlarsam benden iyisi yok Allah var suyunu çıkarıyorum bazen. Hatta grupta sohbet muhabbet gırgır oluyor içeride çıldırıyor kıskançlığından. Bize surat yap oyunda hahara hihiri diyor

Neyse Allahtan diziler başlıyordu biraz daha rahat ederim artık

Oyun olayı hariciden hiç bir sıkıntımız yok çok şükür
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Onu söyleyecek kadar kızdırdığı için sonuç böyle oldu.

Ben ona süpriz yumurta olarak koymadım bilgisayarı oraya. Evlenmeden kaç ay öncesinden benim her gün belirli bir vakiti bilgisayar başında geçirdiğimi biliyordu zaten.

Onun olayı ben şimdi buna tamam diyeyim. Sonra nasıl olsa başının etini yerim ister istemez ben ne dersem o olurdu. Ama olmadı.

Elindeki en son koz ben mi o mu oldu. Bende Bilgisayar dedim. Hodri meydan..

Alıntıları Göster
    Bu arkadaşı alfa erkekler listesinde tepeye yazın, hediye olarak da steam kodu falan verir, bu alfalık ödüllendirilmeli.

• Bulunsun

• yaşım 28
    şantiyeci mühendisim.
    bekarım
    kız arkadaşım yok.

siz ustalardan tavsiye istiyorum. evlenen arkadaşlarım 'aklın varsa evlenme' diyor. ama yalnızlık da kötü be.

ben de son bir kpss deneyip öyle yoluma bakayım diyorum.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum ve sorun yaşayanları gerçekten anlayamıyorum. (:

Biz de evliliğimizin 10. yılındayız, ilk yıllarımızda Wii'de ve Xbox'da bir çok oyunu birlikte oynardık. Sevmediği oyunları da ben oynarken izlerdi ama tabii saatlerce, öyle başından kalkmamak üzere oynamazdım. Şu an evde oyun oynamıyor oluşumun tek sebebi 6 yaşındaki ufaklık; ona daha fazla vakit ayırmak için PC ve oyun konsollarını satmıştım doğduğu zaman. Şimdilerde, artık birlikte oynayabileceğimiz oyunlar da olacağı için tekrar eve sistem kurmaya niyetliyim.

Oyun dışında da, halı sahaya, arkadaşlarınla vakit geçirmeye gidememek nedir gerçekten hiç tatmadım. Karşılıklı anlayışla hiç kimse kendi hobi ve iletişim kanallarından mahrum kalmıyor. Çocukluk ve üniversiteden arkadaşlarımla buluşur, dışarı çıkar akşam demlenir, PS, bilardo kafelerde oyun oynar takılırız. Ben de ona sürekli arkadaşlarıyla buluşması, vakit geçirmesi için teşvikte bulunurum. Bunun aksinin olması ve bu konuda aksiyon alınmaması bence zaten acizliktir. Hayatınızı taviz vererek geçiremezsiniz (:

• hacı ne online oyun oynardık şimdi cocuk gelıyor bırakmıyor oynamayı akşam arkadaşlarla savasa gidecegız oyunda gelıyorum kulaklığı bozmuş eşyalarımı koyduğum yerde bulamıyorum kriz geçirtmeyin insana bi bilgisayarımız var dokunmayın!!!
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Üstadım ilk leveller kolay geçiyor ileriki seviyelerde eş dost akrabalardan kaynana olayından vs. yeni pachlar yüklenecek ondan sonra senin fps baya düşecek çok kasmaya başlıyacaksın ileriki seviyeler zor üstadım iyi hazırla kendini bölüm sonu canavarını görmen lazım
  • Kardeşim evlilik kölelikmi. Arkadaslarla halı saha giderken bile sorgu. Bu nedir. Neymiş eşler birbirine karşı sorumluymuş. Hayatı zindan etmek nedir arkadaşlar.
    Neyseki bekarızda biz rahatız :) İster ortaköy ister bebek. İster alem ister eylem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 9 Eylül 2019; 17:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bu yazdıklarınızdan feminist ve doninant olmaya çalışan bir kadın karakteri olduğu ortaya çıkıyor. Türk aile yapısında erkek evin hakimidir ve tek reisidir. Evde yemeği hanım yapar tabi arada jest olsun diye yardım edebilirsiniz sadece o kadar. Ayrıca yorgundur hastadır siz hazırlarsınız istisnalar bu kaideyi bozmaz...

Malesef anlaşılan siz daha evlenmeden bu reisliği kaybetmişsiniz. Bence bu düşüncede ki biri ile asla evlenmeyin, ilk bir kaç sene güzel geçebilir ama ileride kesin olarak üzülürsünüz...

Alıntıları Göster
    Ya sizin dediğiniz de adaletsiz... (eğer ev hanımı ise beklentiniz tabii ki olacak ama iki kişi de çalışıyorsa, o zaman sıkıntı)

Şahsen kadınların adaletli olabileceği, şımarık ve şükürsüz olmayacaklarını bilmesem sizi suçlardım ama karısına ne kadar çok yaranırsa erkek, talepler o kadar artıyor ve yükseliyor.

Şahsen benim örneğim, peygamber efendimizin de hanımına yardım etmesidir.

Ev hanımı olsa bile yemeği o yapsın ben de haftasonu ona kıyak geçer kahvaltısını hazırlarım, zerre de kocunmam.
    AMA "bu senin görevin" e getirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Evliler boşanmak istiyor, bekarlar evlenmek.
    İşsizler çalışmak istiyor, işi olanlar çalışmaktan bıkmış.
    Fakirler zengin olmak istiyor, zenginler bir parça huzur.
    Demem o ki insan doyumsuz. Önemli olan sahip olduklarının farkına varmak..
    sistemdeki açık belli....

"zenginler fakirleşmek istiyor" demiyor.... Demek ki zengin olmalı

Para varsa huzur var, Huzur islamda... demek ki para İslamda

Allah, zenginliği dilediğine verirmiş, demek ki yine neye geldik? Para islamda

• Evlenmeyin kardeşim o zaman. Hem sistemin dayattığı şeyleri harfiyen yerine getiriyorsunuz, hem şikayet ediyorsunuz. Evlenip çevrenizi değiştiriyorsunuz. Evlenmeyene kötü gözle bakıyorsunuz. Evlenmeyin madem. Şu konu evlendiğiniz kadına saygısızlıktır.
  • Evlilik isteğe ve birtakım arzulara dayanarak kurulan bir kurumdur.Evlendikten sonra arzularınızın bir kısmı sonuçları bakımından sizi tatmin etmez ise o kurum sarsılır.Ciddi bir iştir.Kişi tüm zorlulukları göz önüne alarak ve aynı zamanda kendisinden birtakım ödünler vererek bu işi devam ettirmek mecburiyetinde olduğu için bana göre değil.Arkadaşlık olur ama evlilik olmaz.Çünkü evlilikler arkadaşlıklarla başlar ve bittiği zaman arkadaşlık da biter.Nadir örnekleri olsa da bu genelde böyle işler.Ancak evlenmeyip arkadaş olarak kalırsanız arkadaşlığınıza da bir zarar gelmemiş olur.Gayet mantıklı.Olay arzulara yenik düşmemekte aslında.

• Evlendiğime bin pişmanım ah ulan bekarlık başkaydı be

• 5 yildir bir iliskideyim. evlilik dusunuyorum ama once para biriktirmem lazim. hatun evlenmek istiyor, İzmir'deki bos evde kaliriz (esyalari var tabi), oradaki esyalari kullaniriz falan diyor da ben istemiyorum. hem kendi evim olmayacagi icin rahat edemeyecegim hem de esyalari 0 istiyorum acikcasi. cok luks bir yasamda gozum yok ama yine de evimi sifirdan kendim dizayn etmek istiyorum.

benim sansim kafalarimizin genel olarak uyusmasi ve beni atm olarak gormemesi. hatta benden su 5 yilda ve oncesinde tanisik oldugumuz bilmemkac yilda cok zorda kalmadikca para istememistir, aksine genellikle bana maddi anlamda yardimci olur cunku benim maddi durumum cok iyi degil.

simdiden ne istedigimizi falan konusuyoruz tabi. evde ikimiz de kesinlikle bie hobi/ofis odasi olmasi konusunda hemfikiriz. cunku ben yazilimciyim kendisi de dijital cizimler yapiyor ve ikimiz de oyun oynamayi cok seviyoruz. vita, 3ds falan sahibiyiz ayrica pc'den de baya oyun oynariz. o konuda cok sansliyim diyebilirim :D bir de ikimizin de ilgilendigi hobiler var onlar icin birer masa ayarlayacagiz (ya da bilgisayar masalarinda olur artik odanin boyutuna bagli) ve bir de tv dusunuyoruz ozellikle ps4 ve switch oynayabilecegimiz ve anime, dizi falan izleyebilecegimiz. bir tek figur toplama sevdama laf soyluyor ama artik onu da gizli gizli alarak alistirmak lazim

maddi durum ne olur bilemem tabi ama ikimiz de maaslarimizin %10-15'ini aylik olarak kendimize ayirmayi dusunuyoruz. geri kalani da birlestirip evin masraflarinda kullanip kalirsa bankaya atariz diyoruz.

bokunu cikartmadikca disari cikmaya falan karisacak bir insan degil. ben de ayni sekilde bokunu cikartmadikca karisan bir insan degilim.

ikimiz de dunyayi gezmek ve Kanada'ya yerlesmek istiyoruz. gerci benim onceligim Japonya ama orada yasamam diyor. Kanada'yi becerebilelim de gerisi muhim degil acikcasi :D

vs. vs. acikcasi evlenince durumlar degisir mi bilmiyorum ama ben dogru kisiyi bulduguma inaniyorum. ve ikimiz de 180 derece degismedigimiz surece iyi bir hayat gecirebilecegimize inaniyorum. bakalim hayirlisi. umarim bu konunun mudavimi olmam

• Kahveye gidiyorum/artık gitmiyorum mesajları okuyorum, donanımhaber kullanacak kadar internet bilen adamın kahvede ne işi var günümüzde

• Evlilik = Sevr Baris antlasmasi

Not: Ikinci evliligini yapmis deli insan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.