Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes oyundan bahsetmiş Black Ops 4 hesabım ile bir kaç oyun keyini birlikte = 50 tl satıyorum
    https://forum.donanimhaber.com/130-tl-lik-key-black-ops-4-hesap-50-tl--138586884

link bu eşinize alın birlikte oynayın kavga etmeyin
  • Evlenin arkadaşlar evlenin tek başına geçer mi bu hayat:)
  • Bende muzdaribim. Pc ye geçince değişiyor kadın yani bir ayın 29günü geçmiyin 1 günü geçim tamam evde kıyamet kopuyor. Kabul ettiremedim pc mi. Neyse evliliğim en güzel yanı dünyalar tatlısı ve güzeli kızım çekilir kılıyor yeminle. Sabırlı biri değilseniz evlenmeyin. O kadarda iyi birşey değil yani kalite yok evlilikte mantalite hiç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbqlqnced

Oyun odam var gayette oyun oynayabiliyorum. Hatta psp aldım geçenlerde god of war oynamak için oğlumla beraber oynuyoruz. Bence evlenmeden önce herşeyi tam ve net konuşun kendinizi sınırlatmayın.
    Aynen öyle hocam kendinizi anlatın ben önem vermedim söylemedim pc yi sonra pc yi ondan çok önemsiyorum oldu.

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    ama banena beybi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Ben odamda oturup oyunumu oynuyorum kimseye zararım yok niye karşı çıkıyor bu bayanlar eve bakıyoruz gezilecekse geziliyor neden içlerinde ne var ne sıkıntı oluyor nasl bir ruh halleri var ilginç ya kendileri her türlü watsap instagram faceebok diizi felan her şeyi izliyorlar bizimki herkese batıyor....
    Aynen öyle batıyor resmen fellik fellik gözlerle takip ediyor bildiğiniz gibi değil

• Evlilikte 7. yılın içindeyim. 35'i yaşıyorum. Kahve, halı saha gibi dışarı ortamlar ayda yılda bir iki oluyor. Çok sosyal değilim o yönden. Evden işe iş'den eve. Haliyle başlarda tv tartışması oluyordu. Ancak sonrasında Xbox aldım ve kumandayı hanıma teslim ettim. Zaten tv ile hiç aram yok, olmadı. Erkeklik egomanyası işte. O kumanda illa ki bende olacaktı :) Oyun oynadığım/oynayacağım zamanlarda, salonun bir köşesinde monitörden oynuyorum. Diğer köşede hanım tvsini izliyor. Ohh mis gibi.
  • Evliyim oyun odam var, hanım alıştı kendisine durumu açıkladım “seni seviyorum ama bunu anla ben geceleri yaratıkları öldüren dropları toplayan uçan bineklerr binen, senin anlamadığın şeyler hakkında konuşan birisiyim işte gerçek bu, karı yok, kız yok, kumar sadece oyunda varsa riske girerim, alkol yok sigara yok bu var alışırsan buna sorunyok alışamazsan hapıyutarız” dedim alıltı hanım doğum günümde Dxracer koltuk aldı. Hayat evlenince başka güzel bende bu hediyeden sonra biraz oyunların süresini kısalttım benim içinde iyi oldu. Ama akşamdan akşamaa oynuyorum -.-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş insanlara istediklerini dikta edemezsin, hadi bizim toplumun önceden gelen bir kesimi alışkın ama başka toplumlarda böyle şeyler yok, bu devirde de olmaz herkez rahat takılmak istiyor bu huyundan vazgeç, zaten istediğin kadar sahiplenip kıskan zaten yapan ne yapacaksa yapar,önüne geçemezsin inan.
  • Ne bölümü hocam bu dertler için ayrı bi site açılmalı bence.Bölümde anlatmayla bitermi?Bu zamanda aklı olan sakın evlenmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben evliyken benim hatunun annesi bir sürü arkadaşını toplayıp tek izinli olduğum pazar günü eve dolduruyordu. Bu konuda da tartışmıştık kendisi ile bari pazar günü bırakın evde dinleneyim diye.

Neyse oda sen annemi istemiyor musun filan diye triplendi vs. Baktım tartışma yolu ile çözemiyorum şu şekilde çözdüm olayı.

Onlar geldikleri zaman genelde saat 11:00 civarı geliyorlardı. Demek ki teyzeler heyetini toplaması vakit alıyor biraz.

Bende saat 10:30 gibi banyoya girdim. Onlar gelene kadarda oyalandım banyoda sonra sanki hiç haberim yokmuş gibi evdeki en ince ve ucu ucuna takımları kapatacak havluya sarınıp salonun ortasına dal daşak havluya sarılı girdim.

Sonra tabi bunlar ayy maaa filan.. E dedim evin erkeği evdeyken toplanıp gelirseniz buda olur başka şeyde olur neyine şaşırıyorsunuz.

SOnra tabi benim bilinçli kıllık yaptığımı anladıkları için gittiler hatuna da çok ayıp yaptı vs.vs. demişler.

Hatuan dedim hiç bi tarafımda değil hakettiniz bunu.

Alıntıları Göster
    Çözüm efsaneymiş yalnız

• kendi düşen ağlamaz
  • Baska bir konuda da yazmistim arkadaslar 7 yillik evli 2 cocuk babasi biri olarak size tavsiyem bu sartlarla sakin evlenmeyin ben gercekten biktim artik hic bitmek bilmeyen istekler bazen insan ustu beklentiler ve ne yazik ki bunun egitimle kulturle hic ilgisi yok.insanlar zamanla degisiyor sizin evlendiginizi dusunudugunuz kisi 3 4 yil sonra bambaska biri olarak karsiniza cikabiliyor bu bir oyun deil aklinizi kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GBrighter

Baska bir konuda da yazmistim arkadaslar 7 yillik evli 2 cocuk babasi biri olarak size tavsiyem bu sartlarla sakin evlenmeyin ben gercekten biktim artik hic bitmek bilmeyen istekler bazen insan ustu beklentiler ve ne yazik ki bunun egitimle kulturle hic ilgisi yok.insanlar zamanla degisiyor sizin evlendiginizi dusunudugunuz kisi 3 4 yil sonra bambaska biri olarak karsiniza cikabiliyor bu bir oyun deil aklinizi kullanin.
    Mesela bir çok bayan düğün yapmadan evlenmem diyor
    Evin eşyaları 2 el olursa evlenmem diyor
    Mesela bayan hiç bir talepte bulunmadan evlenirse o bayan ilerde istek ister mi

• Ben Ps4'ü evlendikten sonra aldım. Akşamları belli aralıklar ile de oynuyorum sorun olmuyor. Hafta sonları Fifa ultimate teamde hata sonu ligi olunca biraz fazla oynuyorum onuda gece geç saate uyuyarak dengeliyorum. Bir şekilde dengeyi tutturuyorum. İnşallah böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Bende muzdaribim. Pc ye geçince değişiyor kadın yani bir ayın 29günü geçmiyin 1 günü geçim tamam evde kıyamet kopuyor. Kabul ettiremedim pc mi. Neyse evliliğim en güzel yanı dünyalar tatlısı ve güzeli kızım çekilir kılıyor yeminle. Sabırlı biri değilseniz evlenmeyin. O kadarda iyi birşey değil yani kalite yok evlilikte mantalite hiç yok.
    Hocam bende senin gibiydim. Pc topladım sonra ps4 aldım. Ps4 te oynadığı oyunlar var şuanda Bende pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolineam

Mesela bir çok bayan düğün yapmadan evlenmem diyor
    Evin eşyaları 2 el olursa evlenmem diyor
    Mesela bayan hiç bir talepte bulunmadan evlenirse o bayan ilerde istek ister mi

Alıntıları Göster
    Hocam ben esime de diyorum simdiki gibi olsa dugun yapmazdim diye ben evlenirken hersey boyle pahali deildi boyle olsa gercekten yazdim ufak bir kutlamayla evlenirdim.israf ve gereksiz masraftan ote deil o bakimdan evleneceginiz kisiyle bastan herseyi net bir bicimda konusun sonradan itiraz etmeye firsati kalmasin butun derdi dunya mali olan o olmazsa evlenmem bunu almazsan evlenmem diyen biriyle bence sakin evlenmeyin. Ilerde hersey cikabilir iyi tanimadan anlasmadan evlilik dusunmeyin ufak oyunlarla sinayabilirsiniz da ama bu da garanti deil

• Beyler Evli ve Mağdur Erkekler Derneği açsam

EMED

Nasıl olur :D
  • Bu arada Alınık Dirt 2.0

Satmayı düşünen ulaşsın..

hanıma inat açıp sonses rally yapıcam :D
  • Bu yaşa geldin oyun mu oynuyorsunuzculara Bioshock Infinite izletsen yüzde doksanı anlamaz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.