Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ha evlilik de bulutların üstünde uçurmuyo.
    Dünyada cenneti aramayacaksın.
    İşimi çok seviyorum iyiki bu işi yapıyorum diyen ne kadarsa iyiki evliyim diyen de öyle. Bu evlenilmez demek değil.
    Sorunlar olcak illa ki hayat böyle
    Sevgiliyken sıfır sorun mu!
    Tabiki daha iyisi için uğraşalım ama herkes mutlu olmayı başarmak zorunda.
    Mutluluk yetinmektir.
    Etrafına sevgi saygı gösteriyorsan illaki dönüş alırsın. Yanlış yapan ben de olabilirim. Başkası da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

kardeş kendi ağzınla söylemişsin ztn kavga çıkarıyorum kızlar kaçıyor die, şayet kızlarla sohbet edecek kadar sıkıntı yoksa sonrasıysa sorun sinirlenme sende yada salla gitsin oluruna bırak, ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen başka yolu yok. bekarsın git bir ukrayna yap gel.türk kızlarının egosu çekilmez bence. 10 sene önce olsa çok sıkıntı değil ama şimdi genç kızların iyice totosu kalmış herkes aynı şeyden yakınıyor.
    evet hocam onu diyorum şimdi acayip egoları var inanılmaz kendilerini beğenmişler söz dinlemiyolar saygı duymuyolar sana sevgide yok ben de kavga çıkarıyorum iyice kaçıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonist74

45 yaşındayım 15 sene evli kaldım 18 yaşında bir kızım var, 4 sene önce boşandım zararın neresinden dönerseniz kardır hayat bana güzel gerçek sevgimi arıyorsunuz bir kedi alın besleyin şaka yapmıyorum ,tabi bu arada hayatıma sevgili olarak giren bayanlar oluyor ama hepsini belli bir mesafede tutuyorum ilk konu evlilik oluyor çünkü, belki beni yargılayacaksınız ama evet de demiyorum hayırda muallak bırakıyorum konuyu değiştiriyorum çünkü dertleri beraber yaşlanmak aşk filan değil bariz belli oluyor bende onların dilinden konuşuyorum, etrafıma bakıyorum 1 tane evli ve mutlu arkadaşım yok, sorun istemeyenler tam teslim olmuşlarki bu bile yetmiyor arkadaş bir gün saydım bir insan evladına sabahtan saat 14 e kadar 12 kez arama yapılır mı yahu Bekarlık harbi sultanlık mış
    hocam daha ne istiyosun arıyorda seni bizi aramıyo manitalar bizde ondan yakınıyoruz ilgi alaka güzel bişey

• sende yazları turistlik yerlere git yabancı kadınlarla takıl en azından egoları yok ne uğraşıyon aç gözlü egolu türk kızları ile kardeşim.yada sende sıkıntı var kardeşim, benim tanıdığım arkadaşlar var biri de dul kuzenim nerdeyse hergün bir hatunla gezip tozuyor, tip tesen öyle ahım şahım değil, ama sürekli instegramda fln gezip tozduğunu paylaşıyor hatunlar böyle şeylere önem veriyor.sende öyle yap.birde bulunduğun ortamlarda sıkıntı varsa ordan da kaynaklanır, ortamını değiştir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonEyes -- 9 Eylül 2019; 13:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Biraz esprili bir tabir kullandım, erkek erkeğiz diye. Size komik gelmeyen başkasına komik gelebilir.

Kadın mısınız?
    Patlak tabiri bir kadına yönelik yapılacak en kötü yakıştırma ve genel olarak buna sinir olan bir erkek olduğum için tepki gösterdim. Çevremde de her haltı yedikten sonra evlenirken "patlak" olmasın diye tabir eden arkadaşlarım olduğu için ve onlara da tepki gösterdiğim için dayanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

sende yazları turistlik yerlere git yabancı kadınlarla takıl en azından egoları yok ne uğraşıyon aç gözlü egolu türk kızları ile kardeşim.yada sende sıkıntı var kardeşim, benim tanıdığım arkadaşlar var biri de dul kuzenim nerdeyse hergün bir hatunla gezip tozuyor, tip tesen öyle ahım şahım değil, ama sürekli instegramda fln gezip tozduğunu paylaşıyor hatunlar böyle şeylere önem veriyor.sende öyle yap.birde bulunduğun ortamlarda sıkıntı varsa ordan da kaynaklanır, ortamını değiştir bence.
    hocam dediğim gibi ben konuştuğum kızı sahiplenen bi insanım kızlarda bundan hoşlanmıyor bana karışma diyor sinirleniyorum bende hemen
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Patlak kelimesi hoş değil ama erkek erkeğe olur böyle muhabbetler. Ayrıca edepli, namuslu kadınlar var; herkese veren tipler var. Şimdi burada patlak kelimesinin de bi ayır edici özelliği de var yani.
  • Bu konuda size katılıyorum. Gerçekten de oyun benim tüm stresimi alıyor. Yaptığım iş stresli ve sıkıntılı. Dolayısıyla hafta içi olmasa da hafta sonları 3,5 saat strateji oyunu oynamak beni acayip deşarj ediyor.
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Şık bir nikah salonunda evlendim. Düğün olmadı. Çok sade,şık ve güzel oldu. Ben düğüne karşıyım. Eşim Allah'tan benim kafadan biri, yoksa el mahkum düğün yapacaktık...
  • Evli olduğundan çalıştığını düşünüyorum. İş hayatıyla beraber oyun oynamayı bırak insanlara bile vakit ayıramıyorum. Sen oyun oynayacak zamanı nereden buluyorsun?
  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Oyun odam var gayette oyun oynayabiliyorum. Hatta psp aldım geçenlerde god of war oynamak için oğlumla beraber oynuyoruz. Bence evlenmeden önce herşeyi tam ve net konuşun kendinizi sınırlatmayın.
  • Evlilikle bir sorunum yok ama evlenmeden önce ailemle yaşıyordum, kendi odamın özgürlüğünü ve neredeyse 30 olmuş olsam da benden "çocuk" diye bahsedilmesi hatta öyle davranılmasını aramıyorum desem yalan olur. Şu an böyle yaşayanlar varsa kıymetini bilin.
  • Konuyu açmak için yengeden izin aldın mı hacı

Cevap "Hayır" ise iyi cesaret.
    Cevap "Evet" ise adamsın
  • Bekarlara tavsiyem doğru kişiyi bulduklarında evlenmeleridir.
    Geç evlendim, keşke daha önce tanısaydım da daha önce evlenseydim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

evlenmeden önce kendine oyun odası yaparsın diyodu ama evlenince işler değişiyor. Tecrübe ile sabittir. Pembe hayallere dalmayın.
    Bu nasıl bir yalandır ??? Düşman başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Ideal evlenme yaşı nedir abiler?
    22. askerden gel direk evlen. 35 falan aman diyim. Kıllar kadayıfa dönerde daha torun morun göremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köl Tigin

Şu an yaş oldu 28, ama hala evlenmedim.

İşim var, gelirim orta düzeyde ve yalnız başıma yaşıyorum. Karı kız derdim yok, içkim yok, sigaram yok. Böyle saçma şeylere para da harcamıyorum.

Şu an doktora yapıyorum ve çevremde kiminle konuşsam "Oğlum bak sakın evlenme!" diyor. En azından doktora bitene kadar bu işlere girme diyorlar.

İşe girer girmez kendime bir oyun bilgisayarı topladım. İstediğim kadar oyun oynuyorum, istediğim an çıkıp gezebiliyorum. Evde çalışırken mesela karnım acıkıyor, sıkılıyorum gece 2'de arıyorum arkadaşları çıkıyorum çorba içmeye.

Her sene 1-2 kez yurt dışına çıkıp kafama göre geziyorum. Canım sıkılıyor hafta sonu atlayıp Ankara, İzmir, İstanbul, Antalya vs neyse gidip 2 gün kalıp geliyorum.

Şimdi evliliği düşünüyorum da, evlendikten sonra bunların ne kadarını yapabilirim?

Evlilik elbette güzel şey, ancak bence en azından benim için şu an gereksiz.
    Hiçbirini

• ne kadar da dertlisiniz kılıbıklar
  • Çok çapkınım, hovardayım, gezmeyi eğlenmeyi seviyorum diyorsan. Böyle bir hayatı tercih ediyorsan, sakın evlenme. En azından 35-40 yaşına kadar evlenme. Eğlenceli, hareketli yaşamın tadını al, hevesini al sonra evlenirsin. işten eve evden işe bir hayatım var diyorsan, evlen zaten fark eden bir şey olmayacak. Yine dışarı çıkamayacaksın.
    Bazı insanlar özgür ruhlu oluyorlar, hayatlarında muhalefet istemiyorlar, tek iktidar kendileri olmak istiyor. Böyle kişilik yapısında olanlara evlilik zor gelebilir, zindan hayatı gibi gelebilir. Hayatına karışılmasını istemeyebilir. Öyleyse evlenmesin böyle kişiler. Evcimen kişiler evliliklerinde fazla sorun yaşamazlar. Böyle kişilik yapısındaysan git evlen, mutlu da olursun.
  • Burda evli arkadaslarin yasadiklarini- yazdiklarini gordukce uzuluyorum:) bir zamanlar ben de o durumdaydim kurtuldum cok sukur.
    Bekarlik sultanlik gencler bunu bilir bunu soylerim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.