Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yıldır evliyim kafama tükürüm 2011 de hayatımın yanlışını yaptım evlenerek. Elimde olsa boşanırım aslında istiyorum ama ne bilim cehennem hayatı evlilik hayatı benim için.
  • Beyler kusura bakmayın ama bu konuda sorun sizde biraz. 7/24 diz dize, kucak kucağa, göz göze olacak haliniz yok. Arada kendinize belli sınırlar çerçevesinde vakit ayırmanız gerekir. Buna eşiniz de siz de saygı duymalısınız. 1,5 yıllık evliyiz. İstediğim zaman halı sahaya da gittim, playstation da oynuyorum. Ha siz kıçınızı dönüp saatlerce başından kalkmazsanız tabi ki eşiniz size tavır yapar. Gerekirse onun da oynayabileceği oyunlar alın. Beraber oynayın. Zaten keyfine vardıkça o da oynamak isteyecektir. Mesela biz Playstation'da Overcooked diye bir oyun oynuyoruz. Görüp görebileceğiniz en saçma oyunlardan birisi ama inanılmaz eğleniyoruz. Birlikte zaman geçirmek için illa seks yapmanıza gerek yok. Kendinize çeşitli hobiler oluşturun. Beraber vakit geçirmekten keyif alın. Yemek yapın, çizim yapın, bir şeyler içmeye gidin.

Not: Bizim de oyun odası hayalimiz vardı. Hatta sinema + oyun tarzı düşünüyorduk. Sanırım birkaç yılı daha var. İşin garip kısmı bunu geçenlerde eşim bana söyledi. Oyun odası yapacaktık bir türlü olmadı diye :)

• Hergün ah be o bekarlık günleri diye özlem duyuyorum hay aklıma diyorum neden evlendim salak gibi bilmiyorum. Şimdi boşanma konusunu ciddi ciddi düşünüyorum. Çok sıkıldım eşimden oda benden muhtemelen ama belli etmiyor hiç birimiz bir Brad Pitt bir Tom Cruise değiliz sıkılır sonuçta kadınlar bu gerçek. Onlarda Angelina Jolie scarlet Johnson değil bende sıkılırım normal.
  • Şu her cumartesi günü gerçekleşen geleneksel dibli köşeli temizlik şenliği yok mu! sinir oluyorum abi. 7-8 sene bekar yaşadım, evde 3 tane de kedi vardı ama 15 günde bir süpürge tutardım, şöyle bir paspas atardım tamamdır. Abi şimdi iki kurukafa yaşıyoruz evde, o da akşamdan akşama yani! Her hafta her hafta evi ovcalamanın alemi ne lan! Bana göre temiz olan evi, hanımın gözünde bok götürüyor...
  • Ailesi tarafından evlilik baskısı gören arkadaşlar, verebileceğiniz bir taktik var mı? Çok bunaltıyorlar evlen evlen diye, onu tanıştıralım bunu tanıştıralım. Vallahi yıldım bayramlar seyranlar gelmesin istiyorum bu seferde akrabalar başlıyor hadi hadi diye.
  • Çok faydalı olmuş bu konu.
    Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Hergün ah be o bekarlık günleri diye özlem duyuyorum hay aklıma diyorum neden evlendim salak gibi bilmiyorum. Şimdi boşanma konusunu ciddi ciddi düşünüyorum. Çok sıkıldım eşimden oda benden muhtemelen ama belli etmiyor hiç birimiz bir Brad Pitt bir Tom Cruise değiliz sıkılır sonuçta kadınlar bu gerçek. Onlarda Angelina Jolie scarlet Johnson değil bende sıkılırım normal.
    Bu devirde eglenmek icin para lazim. Mangal yapayim desen et alican o da pahali. Sinema desen o da pahali. Alisverise gotureyim esimi desen o da pahali. Il disini dolasalim desen yakit pahali.
  • Sanırım ben şanslı kesimdenim eşim ps ye karışmaz, sabah 4 lere kadar r6, fifa oynarım gıkı çıkmaz :D Bensiz kız kıza içmeye falanda gitmez, tabi buna istinaden bende erkek erkeğe çıkmam, zaten erkek erkeğe çıkmayı oldum olası sevmem, 4 tane sap pek hoş bir görüntü oluşturmuyor zaten.

Bir kadının erkek gibi giyinmesi en nefret ettiğim şeydir, ugg botlari, converseleri, spor ayakkabıyı günlük kullanan, makyajsız, ojesiz, paspal kadın ile hayatımı geçiremeyeceğimi çok iyi bilir eşim. Bu konuda da şanslıyım.

Şansız olduğu konu annesi , bir türlü yakıştıramadı kızına beni. Boşansak 50 suriyeli doyurur o kadar yani. Ama umrumuzda değil. Bayramlar harici görüşmüyorum ben, eşim istediği zaman gidiyor. O da pek gitmek istemiyor artık bıktı çünkü.
  • En sorunsuz erkek benim maşallah diyelim. Postları okurken fark ettim. Bende evlenmeden önce Counter Strike GO, Online Half-Life, Lol, Dota, Wow ve çeşitli bilgisayar oyunları oynardım. Ancak evlendikten sonra hepsini bıraktım. Zaman kalmıyor arkadaşlar. Ayrıca şu ara oyun oynamak yerine YouTube'da videolar yapmak daha keyifli oluyor. Oyun bir bağımlılık olmasa da kadınlar için gerçekten gıcık eden bir şey arkadaşlar onu söyleyeyim. Benim yaşadığım il de arkadaşlarımdan kimse yok. Çünkü görev nedeni ile başka bir ile geldim.

Dolayısıyla çocukluk arkadaşlarım hep memlekette kaldı. Yani en iyi arkadaşım da eşim. Arada sırada onunla oyun da oynarız :)
  • Sevdiğiniz şeyleri ona hisettirin ( benim için ps, pc, futbol, motorsporları) ve onları yapmayınca mutsuz olduğunuzu gösterin. Bir bilemedin iki yıl kavga edersiniz sonra alışır, ya bu adam da böyle der geçer:)
    Aslında tüm olay sabır, tabi tüm bunları sabah akşam yapın ailenize vakit ayırmayın demiyorum, diyemem, zaten olmaz. Şayet dozajı iyi ayarlarsanız sorun olacağını hiç zannetmiyorum.
    Bu arada en önemli şey eşinizle de oyun oynayın. Sevdiğiniz şeylere ortak etmeye çalışın birini sevmese birini mutlaka sever. Mesela coop platform oyunları oynuyoruz beraber ve çok eğleniyoruz. maçlara hala götüremiyorum ama falcaodan sonra kendi dedi bu sene gelsem mi diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceforever -- 9 Eylül 2019; 11:15:27 >
  • tamam hocam daha güzel, evlenince de zaten belli bir süre sonra eşinle arkadaş oluyorsun zaten özellikle de çocuk olunca :) hatuna arada diyorumki biz seninle kanka olalım en güzeli, aşk belli zaman sonra evriliyor arkadaşlık duygularına çevriliyor. aradaki tek fark sex yapıyorsun okadar, şayet arkadaş olup sex yapabiliyorsan gerisini kurcalama kendileri bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(...
    😔
  • Evli bir erkek olarak fikrim şudur. Arkadaş evlenecekseniz güzellik geri planda olmalı kesinlikle. En önemli unsur kadının uyumlu ılımlı olmasıdır. Sizi idare edebilecek biri tercihiniz ılsun. Her konuya atlayan çok girişken bir kadın genellikle zorlayıcı olacaktır. İstisna durumlar hariç heyecan tutku güzellik önemini yitirwcektir şüphesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben evlenmeden önce kıza özel olarak anlattım. Bak dedim ben oyun oynayan biriyim bütün ortamım internet üzerinde öyle kahveye gideyim filan gibi değişik huylarım yok. Bana bilgisayar başında bulaşma sıkıntı yaşarız. Baştan söyleyeyim dedim.

Ay daha iyi olur zaten evde otur gözümün önünde olursun en azından ne karıştırdığını bilirim filan diye artistlik yaptı.

Evlendik 2 ay sonra 1 saat bile doğru düzgün pc başında vakit geçiremedim habire susat söylenme vs. vs.

Bir gün artık iş kavga boyutuan geldi. Dedi ki ben mi bilgisayarın mı? Dedim bu dünya da herşeyden önce benim bilgisayarım geliyor sonra geri kalanları..

Neyse bu anasına gitti. 7 ay arayıp sormadım. 7 ay sonra kız kardeşi aradı beni. İşte enişte böyle durumlarda hatune vi terk edince erkek peşinden gelir ikna etmeye çalışır vs. vs. diye.

Dedim birine evi terk ediyorum seni terk ediyorum demek onu gözden çıkarmaktır. Ben dedim beni gözden çıkarmış birinin peşine gider miyim? Gurur mu yapacaksın dedi. Dedim herkesin prensipleri var.

Bu evlilik bitti dedim. Söyle boşanma davası açsın ben sıkıntı çıkarmadan gelip imzalayacağım evrakları.

Neyse bunlar araya bütün sülaleyi her iki tarafıda soktular. 2 3 aylık bir uğraş sonucu en son artık ölmek üzere bir kadın getirdiler onu kıramadım kabul ettim özür dilemesi durumunda eve kabul edeceğimi söyledim.

Neyse geldi bu 3 ay sonra yine başladı aynı sıkıntılara ve tekrar kavga çıktı. Yine ben gidiyorum anama dedi dedim git çok umurumdaydı.

Gitti bu hemen ardından boşanma davası açıp boşandım zaten.

Şimdi 37 yaşındayım 28 yaşında kız arkadaşım var oda benim gibi oyuncu. Mutlu mesut takılıyoruz. İkimizinde ortamı aynı zaten. Hiç bir sıkıntımız yok.
    Ağzım açık okudum, helalin var reis. Bu nece cool'luktur böyle.

• Donanımhaber forumu olunca kafa dengi çok oluyor tabi. Bende 37 yaşındayım oyun oynuyorum. 6 Yıllık evliyiz. Oyun oynamamam için her türlü muameleyi çekti yinede bıraktıramadı ama azalttım eskisi gibi oynamıyorum. Online oyun evlilikte hakkaten olacak iş değil, offline oyunlarla kendimi tatmin ediyorum.
    Ayrıca aşk falan kalmadı. Çocuk olmasa çoktan boşardım modundayım. Bir kadınla bir erkeğin aynı evi paylaşması anlaşması çok zor. Kadınla erkeğin dünyası çok farklı. O yüzden bekar arkadaşlara tavsiyem, evliliğe hiç özenmesinler. En güzeli seks partnerin olacak bi tane, onunla vakit geçireceksin. Kapris yapıyosa yenisini bulacaksın. Eğer kapris, trip atmayan bi kadın bulursanız patlakta olsa evlenin ama bulamazsınız yok çünkü. Eğer kuzu olursanız tepenize binerler. Boşuna atalarımız gerdek gecesi kuş kafası koparmıyolarmış. Evlilik öncesi öyle abidik gubidik istekleri olursa ve bunlardan vazgeçmezse o kişiyi terk edin.
    Evlenmeyin lan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben evlenmeden önce kıza özel olarak anlattım. Bak dedim ben oyun oynayan biriyim bütün ortamım internet üzerinde öyle kahveye gideyim filan gibi değişik huylarım yok. Bana bilgisayar başında bulaşma sıkıntı yaşarız. Baştan söyleyeyim dedim.

Ay daha iyi olur zaten evde otur gözümün önünde olursun en azından ne karıştırdığını bilirim filan diye artistlik yaptı.

Evlendik 2 ay sonra 1 saat bile doğru düzgün pc başında vakit geçiremedim habire susat söylenme vs. vs.

Bir gün artık iş kavga boyutuan geldi. Dedi ki ben mi bilgisayarın mı? Dedim bu dünya da herşeyden önce benim bilgisayarım geliyor sonra geri kalanları..

Neyse bu anasına gitti. 7 ay arayıp sormadım. 7 ay sonra kız kardeşi aradı beni. İşte enişte böyle durumlarda hatune vi terk edince erkek peşinden gelir ikna etmeye çalışır vs. vs. diye.

Dedim birine evi terk ediyorum seni terk ediyorum demek onu gözden çıkarmaktır. Ben dedim beni gözden çıkarmış birinin peşine gider miyim? Gurur mu yapacaksın dedi. Dedim herkesin prensipleri var.

Bu evlilik bitti dedim. Söyle boşanma davası açsın ben sıkıntı çıkarmadan gelip imzalayacağım evrakları.

Neyse bunlar araya bütün sülaleyi her iki tarafıda soktular. 2 3 aylık bir uğraş sonucu en son artık ölmek üzere bir kadın getirdiler onu kıramadım kabul ettim özür dilemesi durumunda eve kabul edeceğimi söyledim.

Neyse geldi bu 3 ay sonra yine başladı aynı sıkıntılara ve tekrar kavga çıktı. Yine ben gidiyorum anama dedi dedim git çok umurumdaydı.

Gitti bu hemen ardından boşanma davası açıp boşandım zaten.

Şimdi 37 yaşındayım 28 yaşında kız arkadaşım var oda benim gibi oyuncu. Mutlu mesut takılıyoruz. İkimizinde ortamı aynı zaten. Hiç bir sıkıntımız yok.
    Arkadaş bence sizin evliliğinizde sorun oyun bilgisayar falan değilmiş, bunlar kolay aşılır çünkü. Benim fikrimce sizin daha büyük problemler pc ile gün yüzüne çıkmış.
    Evli erkekler dertleşme başlığı var diye yazıyorum yoksa kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez, yorumlamak da benim haddime değildir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

Ailemin yanına ayda bir cıkıyor . Onlarda bunaltmıyor onu. Ben daha yakın olmalarını daha samimi olmalarını isterdim. Ama eşim kendi ailesinden uzakta olduğu icin hep içine atıyor bu durumu . Tek ben varım bu şehirde onun yakını . Bir de yeni yeni oluşan arkadaş ortami var .

Neyse evimiz biraz eski bir ev . İlçe de eski .. bu sene sabahçı olduğu icin sabahları zor olacak artık gitmesi .

Kadınlarla kafam yapımız farklı olduğunu düşünüyorum ben şahsen . Yada benim kafam farklı :))) ben evmiş arabaymıs onun ailesinin altında oturmakmıs sorun etmem .

Ama beni bencillikle suçluyor yine ben suçlu oluyorum işte . Sen hiç bir düzenini bozmadın . Ben herseyi geride bıraktım yanına geldim diyor . Diyecek sözüm kalmıyor .

Burdan tasınsak benimde ailemle aram artık uzaklıktan dolayı limoni olacak

Bilmiyorum bencilmiyim sizce Arkadaslar
    Bence bencillik yapıyorsun hocam. Eşine hak verdim açıkçası. Ailenle aran illaki düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Donanımhaber forumu olunca kafa dengi çok oluyor tabi. Bende 37 yaşındayım oyun oynuyorum. 6 Yıllık evliyiz. Oyun oynamamam için her türlü muameleyi çekti yinede bıraktıramadı ama azalttım eskisi gibi oynamıyorum. Online oyun evlilikte hakkaten olacak iş değil, offline oyunlarla kendimi tatmin ediyorum.
    Ayrıca aşk falan kalmadı. Çocuk olmasa çoktan boşardım modundayım. Bir kadınla bir erkeğin aynı evi paylaşması anlaşması çok zor. Kadınla erkeğin dünyası çok farklı. O yüzden bekar arkadaşlara tavsiyem, evliliğe hiç özenmesinler. En güzeli seks partnerin olacak bi tane, onunla vakit geçireceksin. Kapris yapıyosa yenisini bulacaksın. Eğer kapris, trip atmayan bi kadın bulursanız patlakta olsa evlenin ama bulamazsınız yok çünkü. Eğer kuzu olursanız tepenize binerler. Boşuna atalarımız gerdek gecesi kuş kafası koparmıyolarmış. Evlilik öncesi öyle abidik gubidik istekleri olursa ve bunlardan vazgeçmezse o kişiyi terk edin.
    Evlenmeyin lan!
    "Ayrıca aşk falan kalmadı", "Çocuk olmasa çoktan boşardım modundayım.", "patlakta olsa evlenin"

Can alıcı cümleler bunlar. Yanlış evlilik yapmışsınız çok belli. Tahminen erken çocuk sahibi oldunuz ve çocuk nedeniyle de ayrılamıyorsunuz. Ayrıca "patlakta olsa evlenin" bu nasıl kötü bir tabir. Bir insan sizden önce cinsel deneyim yaşadıysa ne oluyor? Bu onu kötü bir insan mı yapıyor?

Dertleşme grubu olduğu için yazıyorum yanlış anlamayın herkes deneyimlerini paylaşıyor ama cidden şu "patlakta olsa" lafı hiç hoş olmamış 37 yaşındaki bir insan için.

• Abilerim kardeşlerim öncelikle geçen bu konuya yazmıştım ve tekrar yazmam gerekti kız arkadaşımla beşinci yıla girdik ve artık evlenmek istiyor fakat oldukça kuralcı biri olduğundan bahsetmiştim dün yine büyük bir kavga ettik
    Kavganın sebebi ona kadın gibi davranmıyormuşum sürpriz yapmıyormuşum romantik değilmişim ve kendi değer görmek istediğini buna ihtiyacı olduğunu böyle birini istediğini söyleyip duruyor
    Aslında haklı fakat sorun şu öylesine sert sivri ve bağırtgan biri ki tartışmayı yan mahalleden duyarsınız her defasında uyarmama rağmen inanılmaz bağırıyor
    Babası annesi ayrı babası hiç ilgilenmemiş bununda etkisi büyük tabi
    Açıkcası bu tartışmaların sebebi bazen çok ufak şeyler olabiliyor sürekli uzanıyorsun bir halt yaptığın yok diyor ve savaş başlıyor fakat ben hiç bağırmam sakin konuşurum genelde
    O bağırmaları sert tavrı bana kadınsı gelmiyor bu yüzden içimden çiçek almam sürpriz yapmak gibi şeylerde gelmiyor.
    Epeydir öpüşmedik bile ve artık iyice paspal olduk ikimizde kendimize bakmıyoruz.
    Kız arkadaşlarımla görüşmem onu bariz rahatsız ediyor üniversite yıllarındaki çoğu arkadaş8mla ilişkimi kestim bu yüzden
    Ama ben onun kiminle görüştüğüne asla karışmam mesela
    İşin asıl kötü yanı panik atak hastasıyım ve tartıştığımız günlerden bir sonraki gün içimde sıkıntı endişe ile uyanıyorum
    Ama beş yıl geçti diye çok şey paylaştık diye ayrılamıyoruzda
    Bazen diyorum neden bu hatayı yaptım neden bu ilişkiyi ilk aylarda bitirmedim
    Evlenirsek ilk ay boşanırız gibi geliyor
    Ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşımda kalmadı hiç
    Hala hayatımı düzene sokabilirmiyim sizce yoksa çokmu geç
    Yaş 28
    Biri bana akıl versin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

Bu yaşta oyun mu oynanır diyenlere de bir tavım sorma. Yaş 31 bekarım evlenebilirim de bilmiyorum zaman ne gösterir. Geçenler de oyundayım pc de fps oynuyorum. babam geldi ziyarete napıyosun nasıl gidiyor falan iyi baba oyun oynuyorum, dedim, bu yaşta hala bam güm savaş tüfek bıkmadın dedi. Bunu diyen babam da kahveden okeyden geliyor. Sanki o oyun değil. Evlensem de oyunu bırakmam, belki çok vakit ayıramam ama benim stresimi alıyor, dünya dertlerinden uzaklaşıyorum.
    İçinizdeki çocuğu yaşatın arkadaşlar, yaşlanırsınız.
    5 yıllık evliyim sizden 2-3 yaş büyüğüm çılgınlar gibi oyun "PUBG CSGO" oynuyorum. "Bu yaşta oyun mu oynanır" lafını 18 yaşından beri duyuyorum.

İşten gelince o düğmeye basmak bile stresimi alıyor. Ama eşte önemli tabi, kendi kuzenlerim damatları öttürüyor ben rahatım ve 30+ evli grubumuz var 18 yaşındaki gibi devam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.