Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Dünyanın en saçma teorisi
    Asıl zeki ve becerikli idareci insan evlenir ve evliliği yürütür. Çünkü aile hayatını idare etmek tek başına başı boş yaşamaya benzemez
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

+1

Alıntıları Göster
    Ama bi ayrılık boşanmada tüm zeka boşa kullanılmış olacak:)

• Evli adam PC siyle degil karisiyla oynar. Evli adami iki sey bitirir, biri Bilgisayar oyunlari digeride mastirmasyon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Evli adam PC siyle degil karisiyla oynar. Evli adami iki sey bitirir, biri Bilgisayar oyunlari digeride mastirmasyon.
    Ne alaka şimdi ? İnsanlar evleniyor diye kendinden ödün mü verecek ? Evli adam PC oynamaz halı sahaya maça gitmez arkadaşları ile dışarıda buluşmaz vs Evlenmek bu ise arkadaş biz almayalım kalsın....

• Insana rahatlik batar he zaman da boyle olmustur. Bekarken dertli evli iken dertli iki olayinda avantaji dezavantaji var ama onemli dengeyi kurmak gerisi teferruat evliyim oyunda oynuyorum. Geziyorum iciyorum vs vs

• Evlenince tabi çok kısıtlı olmamak gerekiyor,ama şuda var kadınlarda haklı çoğu konuda yahu adam evli barklı gece 1 2 ye kadar sokaklarda öyle arkadaşım var yaf ben bekarım daha çok evde zaman geçiriyorum.

Bi gidin karınıza çiçek alın erken evde olun kahve için sohbet edin çoğu erkek sabah akşam karı kız peşinde ,kadınlarada hak vermek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede bi yolunu bulup hem ps mı oynuyorum hemde maçıma gidiyorum. Evlendikde mapusa düşmedikya demir parmaklıklar ardına mk.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Memnun oldum, İliç'e gitmek istiyorum annemin babası iliç'li bu sene gitmek nasip olmadı,mutlaka gideceğim allah nasip ederse bağıştaşa uğrayacağım ermeni zulümünde anneanemin babası orada ölmüş mezarını bulmaya çalışacağım,hepsi vatan toprağı hiç bir yeri ayırt etmeden seviyorum,en büyük hayalimdi sırtıma çantamı alıp gezmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Evlenince tabi çok kısıtlı olmamak gerekiyor,ama şuda var kadınlarda haklı çoğu konuda yahu adam evli barklı gece 1 2 ye kadar sokaklarda öyle arkadaşım var yaf ben bekarım daha çok evde zaman geçiriyorum.

Bi gidin karınıza çiçek alın erken evde olun kahve için sohbet edin çoğu erkek sabah akşam karı kız peşinde ,kadınlarada hak vermek lazım
    Sen bi evlen karı dırdırı nı gör ondan sonra yorum at şampiyon 😊

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Bağıştaşı annemden babamdan hep duyarım ama hiç gitmedim, İliçe de(bizde Ilıç derler) 3 kere gittim çok gidemedim, ilkbahar sonu yaz ortasına kadar çok güzel oluyor bizim oralar.
    Kemaliyenin ismi Mustafa Kemal Atatürk' ten geldiği için ayrı bir seviyorum keşke Kemaliyeli olsaydık. Geçen sene fuara Prof. Ali Demirsoyun yanına kitap imzalamaya gittim, onun Kemaliyeli olduğunu bildiğim için Ilıçlı olduğumu söyleyince oturttu 1 saat kadar sohbet ettik, orada amerikan şirketi altın aranmasından ermeni mezalimine, Atatürk' ün ziyaretinden kendisinin Kemaliye deki kurduğu doğa tarihi müzesine kadar anlattı. Çok baba yol gösterici bir adam.
    Benim de birgün sırtıma çantamı takıp Erzincanı komple gezmek gibi bir hayalim var, yaşım 26 günün birinde umarım gerçekleşir.
    Bende memnun oldum saygılar sevgiler.

• Bekarlar bu konuya yazmamalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

Sen bi evlen karı dırdırı nı gör ondan sonra yorum at şampiyon 😊

Alıntıları Göster
    Haklısın sizin gibi düşünemem sevgilimle 1 ay evde kaldık başta iyiydi seni seven biri var psikolojik açıdan süperdi ama sonra seni öyle sıkıyorki valla bunaldm yalnızlığa geri döndüm,o an biraz da olsa evlilik nasış bişey anladım.

Akrabam var benle yaşıt 2 yıl önce evlendi abi bak her gün beni arardı dertleşirdi ne bileyim kardeş gibiydik bu evlendi düğününede gittim tabi yalnızlıktam bunaldığı için evlendi artık.

Arama sormalar yavaş yavaş azalmaya başladı şimdide bitti :) artık ne olduysa.Evlilikteki amaç ise aslında aranmamak evleneyim karım olsun dışarda arayışta olmuyayım duygusu bi nevi doğru ruhunda sevilmeye ihtiycı var ama sanırım hayal edilen gibide olmuyor.

• Hali saha demedim. Evi de saatlerce PC basinda zaman gecirmesi dogru degildir dedim. Arkadaslariyla tabikide birlikte zaman gecirmesi gerekir hatta bunu yapmazsa yanlis olur. Ne varki sanamda degil realde. Zaten bilgisayar kynamaya devam edecek adam oynamaya doymadan evlenmesin.

• Ozel okulda haftanin 5 gunu 4 e kadar is, aksam haftanin 5 gunu antrenman ,ps ye vakit kalmiyor hanima vakit kalmiyor yemedigim laf kalmiyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

Bu yaşta oyun mu oynanır diyenlere de bir tavım sorma. Yaş 31 bekarım evlenebilirim de bilmiyorum zaman ne gösterir. Geçenler de oyundayım pc de fps oynuyorum. babam geldi ziyarete napıyosun nasıl gidiyor falan iyi baba oyun oynuyorum, dedim, bu yaşta hala bam güm savaş tüfek bıkmadın dedi. Bunu diyen babam da kahveden okeyden geliyor. Sanki o oyun değil. Evlensem de oyunu bırakmam, belki çok vakit ayıramam ama benim stresimi alıyor, dünya dertlerinden uzaklaşıyorum.
    İçinizdeki çocuğu yaşatın arkadaşlar, yaşlanırsınız.
    Çağ nesil farklı işte bundan 20-30 yıl evveli tavla pişti okey oynanırdı başka birşey yoktu.Şuanki nesilde ise pc hatta mobil oyunlar her yaşa hitap eden cinsten bundan 20-30 sene sonra belki daha farklı birşey olacak sanal gerçeklik vari şeyler olağan anne babalar bundan dolayı böyle çoğu çocuk gamer Türkiye'de ne yaparsın başka hobi yok yapılacak çok şey olabilir ama hepsi pahalı ve kolayına bir tek ulaşabileceğin şey bu.

Bu işler eşte biter eşine ve çocuğuna zaman ayırabiliyorsan sorun yok abartıyorsan sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

Bu tip konulari genelde evlenmeyi dusunmeyen cocuklar hic ediyor
    Baslikta evli erkekler yaziyor ama icerik alakasiz .

Evlilik iyidir heleki yeni dogmus bir pamukcuk boceginiz varsa
    Doğurmak değil büyütmek yetiştirmek önemli bencil olmamak lazım sonuçta ayaklandığı an kontrolünüzden çıkacak ve 10 yıla artık söz geçirmekte zorlanacağınız bir varlık olacak.

Böyle deyince sanki sonsuza dek bebek olarak kalacak gibi algılanıyor.
  • Aaa evet buyuyecek sorumluluklar artacak degilmi evet haklisin dusunemeden yazdim ben

• düzenli seks için kezbanlarla evlenip ebenin örekesini görmek böyle bir şey

• Treth kullanıcısına yanıt
    Nafaka ne oldu hocam?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.