Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim Ben evlenmeye karşıyım Çünkü piyasada doğru düzgün insan yok kız yok bizim Türk adetlerimizi de hiç sevmiyorum bütün yükü erkeğe vermek çok aptalca bir şey evliliğin en zor kısmını erkek yapar düğünü kendisi yapar Beyaz eşyayı kendisi yapar En zor işi Hep Erkeğin yükü altındadır kız tarafı da nişanı yap dediğin zaman da kahveden bozma bir dükkan ayarlar oradan ucuza kaçarlar genelleme yapmıyorum Ama bir çoğu böyle ben bu insanın onları da anlamıyorum zar zor evleniyorsun Borç harç içinde evleniyorsun hemen düğünün aynı gün çocuk yapmaya kalkış olsun Yahu kardeşim Biraz bekle bir ikisine evliliğin Tadını çıkarın sonu çocuk yapın sonra evlilik yürümüyor diye ağlıyorsunuz burada genelleme yapmak yine yanlış olur Eğer bir gün evlenirsem 2 sene 3 sene çocuk yapmayı düşünmüyorum ve evlenmek için de Acelem yok alemde şimdiden baskılar gelmeye başladı işte sana bir kız bulalım şunun kızı var onun kızı var demeye başladılar evlenmek için evlenilmez O yüzden Kaderimizde ne varsa kısmetimizde ne varsa onu Bekleyip göreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bencil miyim diye sormussun bir de, 34 yaşında adamsın şu anlattığın bencillik değilse bencillik nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamaya herkes hobi gözüyle bakmış. Hobi insanı geliştirir. Oyun oynamak ne kadar geliştirir? Adam evli, otuz küsür yaşında oyun oynuyor, kendini gelistirmek var mı? Günde 2-3 saat bilgisayarda oyuna gömen adam kendini mi geliştirir? Allah bilir ilgi de göstermiyordur. Sonra hanımdan azarı işiten buraya yetişmiş. Konu alfa erkek kaynıyor (!)

• webconn W kullanıcısına yanıt
    Beyaz eşyayı kız tarafı alır yalnız hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili evli arkadaşlar yaşım 34 , maddi sebeplerden borçlardan dolayı evlenmem 40 i bulur. Geç evlensem ne kaybederim . Çok uzuluyordum evlenemiyorum diye kafama takiyordum ama artık üzülmüyorum da kendi halime.ne kaybederim artışı eksisi nedir,degerli düşüncelerinizi olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 9 Eylül 2019; 7:38:40 >
  • umut2012 U kullanıcısına yanıt
    Erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır. Demişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

Sevgili evli arkadaşlar yaşım 34 , maddi sebeplerden borçlardan dolayı evlenmem 40 i bulur. Geç evlensem ne kaybederim . Çok uzuluyordum evlenemiyorum diye kafama takiyordum ama artık üzülmüyorum da kendi halime.ne kaybederim artışı eksisi nedir,degerli düşüncelerinizi olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.
    36 yaşındayım bende evlenmedim hiç ne kaybettim hiç bir şey... sende kaybetmezsin kaderimiz de olanı yaşarız... Evlilik varsa olur evlilik yoksa kaderimiz de yapacak bir şey yok... Sağlığın huzurun kendine yetecek işin paran varsa gerisi tırt....

• evlilik güzeldir hojdur amma zamanında yaşamanız gerekenleri yaşamdan evlenmeyin, ben birazda aileden kaynaklı erken evlenen gruptanım, tek erkek olduğum ve karadenizli olduğumdan, annemler ve ablalarım, akrabalarım vs,18-19-20 li yaşlarlarda hatta daha da düşük yaşlarda evlendikleri için bende o furyadan nasibimi aldım, Rabbime şükür eşim çok iyi ve çok tatlı da 2 evladım var ama yine de bekar olup rahat takılmayı insan özlüyor 23 yaşında daha hiç ön sevişmeden ileri gidemediğin yada adam akıllı gezip tozamadığın, farklı ülkelere gidip gezemeyip çeşitli atraksiyonlar yapamayınca bunlar insanın içinde uhde kalıyor, hayattan tüm alabilecek tatları alıp sonrasında evlenmeyi tavsiye ediyorum geçler :) evlenmeden herşeyden bir dal alın mutlaka, çalışın para biriktirin farklı ülkelere gidin durumunuz yoksa ucuz ülkelere, türkiyedeki gezilecek yerlere gidin, mümkünse içmesenizde arkadaşlarınızla barlarda arada takılın, dışarda kamp yapın, samimi arkadaşlıklar edinin,bol bol se. yapın bulursanız :) şuanda zor ama en son karşınıza iyi biri çıkarsa da evlenin 30-35 yaş aralığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonEyes -- 9 Eylül 2019; 8:36:52 >

• evlenmeyi kötü olay konusuna getirdikçe hiç bir kadını haketmiyorsunuz. evlenmek demek tek ev altında toplanmak demek değildir. masrafları düşünüp vazgeçmek değildir, ömürlük arkadaşınızı bir arabaya değişmek demek değildir. pubgde takım arkadaşını düşürdüklerinde nasıl yanına gidip revive yapıyorsan, hayat arkadaşını da zorlandığı yerlede onu revive yapıp desteklemektir. yeri geldiğinde senin omzuna kafasını koyabileceği bi eş olmaktır. birbirinize uzun saatler boyunca bakmanıza rağmen, 1 gram bile sıkılmamanızdır. ve en önemlisi bu huzura yeni bi ortak, yani dünyaya çocuk getirmektir.

ama bunu anlayamazsanız, şu fani dünyada kaçırdığınız çok şey var demektir.
  • Hiç evlenmediysen eğer ne kaybettiğini sende bilemezsin.. Güzel demişsin kader kısmet tabiki bu işler ama bence olumsuz bakmayın evliliğe , yaşınızda var ileride çocuk düşünürseniz gerçekten sıkıntı olabilir sizin için aradaki yaş farkı.. Olurda evlenip çocuğunuz olursa ve o da sizin gibi geç evlenmek isterse 70-80 yaşında anca görürsünüz evliliğini.. Bunlar önemli şeyler aslında..
    Ama sırf evlenmek için evlenmekte olmaz tabi , hem kendi hayatın hemde karşı tarafın hayatı zindan olur..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

evlilik güzeldir hojdur amma zamanında yaşamanız gerekenleri yaşamdan evlenmeyin, ben birazda aileden kaynaklı erken evlenen gruptanım, tek erkek olduğum ve karadenizli olduğumdan, annemler ve ablalarım, akrabalarım vs,18-19-20 li yaşlarlarda hatta daha da düşük yaşlarda evlendikleri için bende o furyadan nasibimi aldım, Rabbime şükür eşim çok iyi ve çok tatlı da 2 evladım var ama yine de bekar olup rahat takılmayı insan özlüyor 23 yaşında daha hiç ön sevişmeden ileri gidemediğin yada adam akıllı gezip tozamadığın, farklı ülkelere gidip gezemeyip çeşitli atraksiyonlar yapamayınca bunlar insanın içinde uhde kalıyor, hayattan tüm alabilecek tatları alıp sonrasında evlenmeyi tavsiye ediyorum geçler :) evlenmeden herşeyden bir dal alın mutlaka, çalışın para biriktirin farklı ülkelere gidin durumunuz yoksa ucuz ülkelere, türkiyedeki gezilecek yerlere gidin, mümkünse içmesenizde arkadaşlarınızla barlarda arada takılın, dışarda kamp yapın, samimi arkadaşlıklar edinin,bol bol se. yapın bulursanız :) şuanda zor ama en son karşınıza iyi biri çıkarsa da evlenin 30-35 yaş aralığında.
    hocam işte evli arkadaşların anlamadığı konu şu ki kız bulamıyoruz ne yazıkki bulamıyoruz evet kızlara karşı girişkeniz tanışıyoruz felan ama olmuyo çünkü kızlar istemiyo sevgililik felan arkadaş olalım diyo hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: Brave.Heart3416

Hiç evlenmediysen eğer ne kaybettiğini sende bilemezsin.. Güzel demişsin kader kısmet tabiki bu işler ama bence olumsuz bakmayın evliliğe , yaşınızda var ileride çocuk düşünürseniz gerçekten sıkıntı olabilir sizin için aradaki yaş farkı.. Olurda evlenip çocuğunuz olursa ve o da sizin gibi geç evlenmek isterse 70-80 yaşında anca görürsünüz evliliğini.. Bunlar önemli şeyler aslında..
    Ama sırf evlenmek için evlenmekte olmaz tabi , hem kendi hayatın hemde karşı tarafın hayatı zindan olur..
    Bişey merak ediyorum burda her türlü olasılık konuşuluyor ama tek bişey es geçiliyor.Boşanma,ölüm gibi.

Kader kısmet hersey ama erken evlenip eşinide çocuk olmadan kaybedebilirsin yada çocuk olmaz tıbben yada boşanırsın bardağa dolu taraftan bakmak lazım evli çocuklular kendilerine göre avantajları söylüyor ama bekarlığında avantajı çok say say sonu gelmez.

Yaş ilerlesin nolacak ,karşıma kız çıkarıyorlar beğenmeyince herkes tepki gösteriyor yaşım 30 u geçti diye evlenmek yada birini beğenmek zorunda değilim bu benim hakkım.

Sorun ne biliyomusun çoğu insan evlenmek istediği için evlenmiyor,zorunda hissettiği için evleniyor mesela 35 yaşındayım hemen evlenmem lazım vb..

• Bazen hatundan daha fazla ev işi yaptığımı hissediyorum. O yapacak ben erkeğim oturcam diye bir planım yok, yardım ederim tabi diyordum ama sanki ben daha fazla yapıyorum artık arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Nafaka ne oldu hocam?
    Dava sürecinde ödenen yanlış hatırlamyorsam idari nafaka benzeri bir şey ödedim. Dava bitince kestirdim onuda.
  • Hayatlarımızda zaman en büyük problem artık.

Eşimle beraber ikimizde kurumsal bir firmada çalışıyoruz. Ben sabit çalışma saatlerinde çalışıyorum ama o vardiyalı çalışıyor ve bazen 1 hafta görüşemediğimiz oluyor cidden çok can sıkıcı bir durum. İkimizde hobilerimiz konusunda birbirimizi kısıtlamayız, hatta ortak bir hobimiz var ve beraber zaman geçirebiliyoruz. İkimizde SimRacing hobimiz var ve oluşturduğumuz bilgisayar odasında 2 bilgisayar ve 2 direksiyon seti ile yan yana hobimizi yapıyoruz.

Evdeki işler konusunda zamanı en iyi kullanacak şekilde hareket ediyoruz. Beraber temizlik yapıyoruz o toz alırken ben yerleri siliyorum mesela ve 3 saatte bitecek işi 2 kişi 1 saatte çabucak bitiriyoruz. En büyük dertlerden biri olan etrafı süpürme işini akıllı süpürge ile çözüyoruz. Biz film izlerken o etrafı süpürüyor mesela.

Evlilik güzel şey fakat doğru kişiyi bulunca. Zaten sizi kısıtlayan hobilerinize engel olan biri hayatınızda ise yanlış evlilik yapmışsınızdır.

Hadi bakalım şimdi yengeye destek kampanyası ile eşimin youtube kanalına abone olalım :D >>

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Ölümlü dünya tabi , her an hepimiz vefat edebiliriz bu konuda bir diyeceğim yok fakat böyle düşünerekte geç evlenmek doğru değil bence..

Ben kesinlikle o kafada değilim , zaten son paragrafta yazdım bunu evlenmek için evlenmek doğru değil gerçekten hayat iki taraf içinde çekilmez olur heleki o yaştan sonra..

Ben kendimden örnek vereyim , yaklaşık bir 7 senelik ilişkiden sonra 28 yaşında evlendim.. Bana göre evlilik için ideal bir yaş , tabiki konuşup anlaşabildiğin birisi varsa.. Ben şanslıydım erken buldum , bu 25dede olabilir 35dede olabilir kesinlikle bunu kimse öngöremez..

Bekarlığın avantajları demişsin , tabikide çok fazla avantajı var.. Evli erkeklerden bekar günlerimi özlemiyorum diyen varsa yalan söyler bana göre , ne kadar mutlu bir evlilikleri olsada.. Ama evliliğinde birçok avantajı var.. Tabiki burda hadi evlenin , yaşınız geçmiş demek çok sığ bir düşünce ama evliliğe karşı olumsuz düşünmeyin benim size naçizane tavsiyem..

Sevgiden ziyade saygısı ön planda olan birileri çıkar karşınıza umarım , saygı daha önemli çünkü..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(...

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Evli adam PC siyle degil karisiyla oynar. Evli adami iki sey bitirir, biri Bilgisayar oyunlari digeride mastirmasyon.
    Nereye kadar hatunla oynayacaksın sabah aksam yakaladıgın her yerde opecek halın yoksa ben 2 gunde sıkılırım..
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Tebrikler bu forumda böyle insanları görmek güzel

Mobilde 8 sayfa mesaj girilmiş hepsi bilgisayar oynayamıyorum, başka konu yok sanki

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.