Şimdi Ara

Evlilik güzel diyen,beni eleştirenler buyrun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi yerde yemek yiyorum,yanımda bi çift var 45 Li yaşlarda ,yemek bitti garson geldi ne içersiniz dedi ve hemen kadın eşi için o çay içmiyo zaten bana getir dedi ,abi adam iki kelime kuramadı.adamın konuşma özgürlüğü yok la ama evlilik güzel yersen :))

Bi sosyal medya platformunda nafaka kalksın diye gurup var ya canlı yayında ağa böyle gurupmu olur ,adamın karısı aldatıyor ,herseyi yapıyor,kanıtla mahkemeye sunuyor ve erkek nafakaya mahkum ediliyo :)))))

Erkek için evliliğin bitane artısı yok,saçma sapan sorumluluklar almayın,bakın keyfinize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ne var karı adamı gereksiz zahmetten kurtarmış işte.

• ee içmiyormuş çay işte, eşinden iyi mi bileceksin?

• Hacı güzel diyon da o zaman dışarı da çıkma, adamın biri gelir bıçağı takar, bilmem ne olur, kafana çatıdan demir düşer falan.

Yani hamam böceğinden aşağı tipler 5'er 6'şar ürüyor, sen niteliklisin görece, kültürlüsün, senin de en az 1-2 yapman lazım ki toplum geriye gitmesin. Bu ülkenin en büyük sıkıntılarından biri asıl çocuk yetiştirmesi gerekenler yetiştirmiyor, 1 çocuk yapması dahi sakıncalı tipler hükümetçe en tepeden teşvik ediliyor.

Nafaka olayı, evet kısmen haksızlıklar oluyor, özellikle bence bu konuda çocuk olup olmaması önemli, çocuk varsa nafaka da ver, veya çocuklar erişkinse de onların fikrini al, annenin ihtiyacı var mı yok mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Hacı güzel diyon da o zaman dışarı da çıkma, adamın biri gelir bıçağı takar, bilmem ne olur, kafana çatıdan demir düşer falan.

Yani hamam böceğinden aşağı tipler 5'er 6'şar ürüyor, sen niteliklisin görece, kültürlüsün, senin de en az 1-2 yapman lazım ki toplum geriye gitmesin. Bu ülkenin en büyük sıkıntılarından biri asıl çocuk yetiştirmesi gerekenler yetiştirmiyor, 1 çocuk yapması dahi sakıncalı tipler hükümetçe en tepeden teşvik ediliyor.

Nafaka olayı, evet kısmen haksızlıklar oluyor, özellikle bence bu konuda çocuk olup olmaması önemli, çocuk varsa nafaka da ver, veya çocuklar erişkinse de onların fikrini al, annenin ihtiyacı var mı yok mu.
    Senin verdiğin örnek ile benimki çok farklı bu elimde olmayan bi olasılık ama bekar kalarak kendime ait sorumlulukları aza indirgiyorum ,tşk ederim evet çok şükür belli kültürdeyiz ben özel sektörde neye güvenip evleneyim anlamadım tamam kiram falan yok,

Ben 70’inde sabah 6 da işe gitmek isteyen tip değilim beni. Hayatım ,ömrüm değerli 50 yaşında emekli olsam hiç çalışmasam ömür boyu yaşarım ,yaşım 40 neden evlenip bi ömür bişeulerin peşinde koşayım ki ne gerek var zaten kadınların tribi hareketleri itici geliyor .

Gecelik yaşıyorum zevkimi alıyorum benim hayatım benim hayat görüşüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.