Şimdi Ara

Evlilik için beyaz eşya önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, Daha önce açılmış birsürü konu olabilir fakat güncel bir konu olsun istedim ve sorulara daha kolay yanıt alınabilecek bir konu olsun istedim. Öncelikle bu akşam black friday var. Onunla düşer ise tüm beyaz eşyaları alacağım.

Sizlerden isteğim hangi markalar alınır neden alınmalı. Vesteli ve arçelik i kesinlikle düşünmüyorum.
    Siemens ve samsung arasında çok kararsızım. Siemens için türkiye de üretiliyor yazıyorlar sürekli bu beni tereddüte sokuyor.

Kullananlar olarak sizlerden marka ve model tavsiyesi almak istiyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkürler, (Vestel ve arçelik düşünmüyorum.)

Benim de baktığım bir kaç model var 2 markada da kendim de daha önceden samsung ve vatan bilgisayar da çalıştım. Az çok biliyorum neyin ne olduğunu hangi markalar alınır alınmaz vs. Çok kararsızım umarım aydınlatabilecek birileri vardır

Ek bilgi: Bölüm seçmemiz gerekiyormuş buzdolabı olarak seçtim, Fakat bulaşık ve çamaşır makinası da alacağım.
    Bekle ilerleyen zamanda şu indirim gelecek onla alırsın derseniz o zamanı da beklerim.

Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 10 Kasım 2020; 14:32:7 >

• Şuan da almaya kalksam 8,400 tl yapıyor black friday ile daha da düşer diye umut ediyorum.
    Konu ile alakalı yorumlarınızı beklemekteyim.

Evlilik için beyaz eşya önerisi
  • slm, ürünler diğer mağazalarda daha uygun görünüyor. bende sizinle aynı durumdayım, araştırma yapıyorum son günlerde.
    fiyattan çok kullanım ve yorumları önemsiyorum, daha önce bu ürünleri araştırmışmıydınız.

https://www.ankastrebul.com/
    Siemens KD53NNL22N Buzdolabı,Çift Kapılı,No Frost, Solo Siemens Ankastre
    https://www.ankastrebul.com/siemens-kd53nnl22n-buzdolabicift-kapilino-frost?ref=akakce&v=1.13.2

• Merhaba, Dediğiniz ürünlerin hepsine baktım hatta aynı bulaşık ve çamaşır makinalarını seçmişiz, bende bunlardan memnun kalan çok insanın yorumunu okudum... Galiba 25 kasım trendyol indirimleriyle alınabilecek en iyi seçenek bu ürünler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.