Bu akşam 4 senedir birlikte oldum insana teklifi edeceğim.
Yüzük Bu;
Ancak o elini tutup diz çökme anında ne demem gerekiyor bir türlü toparlayamıyorum. Öyle basitçe seni seviyorum benimle evlenir misin demek istemiyorum. ama böyle uzun uzun konuşma yapmakta istemiyorum. Doğaçlama yapamayacak kadar heyecan yapacağıma eminim. Kalabalık bir arkadaş grubuyla akşam yemeğine gidiyoruz orada edeceğim. Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.
Şimdiden diz çökersen işin zor,4 yılda amma sabretmişsin maşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Şık bir restorana götür, karadeniz pidecisi olmasın :) Dört senedir birlikteyiz bu birliktelik ömür boyu olsun istiyorum, benimle evlenir misin? desen yeterli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675
Şık bir restorana götür, karadeniz pidecisi olmasın :) Dört senedir birlikteyiz bu birliktelik ömür boyu olsun istiyorum, benimle evlenir misin? desen yeterli olur.
Alıntıları Göster
Nasıl edersen et farkeden bir şey olmaz.Nasıl olsa en geç 5 6 seneye her çift gibi kavga ederek boşanacaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: Aléister Crowley
Nasıl edersen et farkeden bir şey olmaz.Nasıl olsa en geç 5 6 seneye her çift gibi kavga ederek boşanacaksınız
Alıntıları Göster
gagdan çalıntı resim gibi.. bilemiyorum
pek inandırıcı gelmedi yüzükle kendini çek inanırsam süper bir fikrim var.
quote:
Orijinalden alıntı: slobodno
Alıntıları Göster
sen evlilik teklifini buraya soruyorsan hocam orada bir problem var demektir. Sen sevdiğin insanın neler duymak isteyeceğini bilen tek insansın sonuçta. Bunu sen bilemiyorsan biz hiç bilemeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: slobodno
Hocam Resmi oraya da yükledim. Yükleyen kişiye bakarsan ismimi görürsün. Konunun linkini de atabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
sen evlilik teklifini buraya soruyorsan hocam orada bir problem var demektir. Sen sevdiğin insanın neler duymak isteyeceğini bilen tek insansın sonuçta. Bunu sen bilemiyorsan biz hiç bilemeyiz.
Tabi haklısın aslında hocam. Ama pek romantizm denilen şey bende yok o yüzden neler duymak isteyebilir tam emin değilim. Ama romantizm seven bir tip.
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
Maria'ınn bahçesine gidiyoruz. Konsept güzel aslında güzel bir yer. Tavsiyen güzel tam olarak bu tarz bir cümle istiyorum bende. +1 size
quote:
Diz çökme bu işin fıtratında var ama
quote:
Orijinalden alıntı: UmutcanDemirbas
quote:
Diz çökme bu işin fıtratında var ama
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Hero-
Hayırlı olsun kardeşim.
Alıntıları Göster
Sonuç ? :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C91197C34
Sonuç ? :D
Alıntıları Göster
diz çökme çökersen beni kaybedersin
Hocam ne oldu sonuç
quote:
Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.
Hocam ne oldu sonuç
Kabul etti mi yenge?
Ee, ne dedi yenge
quote:
Orijinalden alıntı: N-Baranov.
Ee, ne dedi yenge
Bence evlendiler bile.
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
Bence evlendiler bile.
Alıntıları Göster
Yenge kabul etti Size tavsiyem teklifin her saniyesini planlayın. Doğaçlama yapılacak iş değil bu
Merak edenlere buda biz. 9gag'e yüklemiştim sonucu, orada da merak edenler vardı
Teşekkürler Herkese
Omrumun sonuna kadar gozlerine bakabilir miyim? diyebilirsin mesela. bu arada mutluluklar dilerim