Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.784
Cevap
402
Favori
969.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
403 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ravelli76

akrepyusuf Tarih 23 Ocak 2013; 14:42:21

ben buradaki arkadaşların sorunlarını okuyunca halime şükrettim.çok haklısın buradaki konuların çoğu ibretlik.sürekli erkekler haklı olmayabilir,belki eşlerimizinde kendine göre haklı olduğu taraflarda vardır.burada paylaşılan tecrübeleri okuyup evlilikten korkan,soğuyan yada kendine göre dersler çıkaran arkadaşlarımızda vardır.gerçek kimliğim anlaşılır,eşimin kulağına gider diye tereddütlerim hala var.ama allahtan eşimle sorunlarımı çözdüm

ALLAH iyilik versin abi rabbim kimseyi daraltıp bunaltmasın aslında bu yaşadıklarımızın nedeni belli ama işte bazen nefsimiz yemiyor. bu sıkıntılar olmasa hiç bişeyden tat alınmaz şükür, sabır bilinmez insan olgunlaşamaz ben öyle düşünüyorum yani yaratan öyle tasarlamış ki herşey mükemmel herşey zıttı ile biliniyor bu bizim yaşadıklarımızda böyle siyahla beyaz gibi

ben öylesine takıldım eşine okutma sakın ilk okumada anlar zaten sonuçta ilk mesaj senin ve onun yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.

• Kadınları anlamak demek, insanın kendisine değer vermesidir. [[[EK]]]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Evli değilim yaşımda hayli genç 20 yaşımdayım. Bana evlilik çekici geliyor açıkçası. Bayan tatlı dilliyse, tutumluysa kocasını anlayabiliyorsa,

Erkekte sorumluluklarını bilincindeyse karısının dediklerini önemserse ailesine önem verirse evlikte bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

sorunlar sadece eşler arasındaki sebeplerden olmayabilir.bazen 3.şahıslar araya girer ve anlamsız bir tartışma olur.aileler olabilir,arkadaşlar olabilir.özellikle aynı binada yaşanıyorsa,akla hayale gelmeyecek şeylerden tartışma konusu oluşur.herşey yaşadıkça öğreniliyor
  • quote:

quote:

Evli değilim yaşımda hayli genç 20 yaşımdayım. Bana evlilik çekici geliyor açıkçası. Bayan tatlı dilliyse, tutumluysa kocasını anlayabiliyorsa,

Erkekte sorumluluklarını bilincindeyse karısının dediklerini önemserse ailesine önem verirse evlikte bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

sorunlar sadece eşler arasındaki sebeplerden olmayabilir.bazen 3.şahıslar araya girer ve anlamsız bir tartışma olur.aileler olabilir,arkadaşlar olabilir.özellikle aynı binada yaşanıyorsa,akla hayale gelmeyecek şeylerden tartışma konusu oluşur.herşey yaşadıkça öğreniliyor

Dostum 3. şahıslar derken bir nevi anne babaları kastediyorsun evlenirken onların ne düşündüğüde çok önemli.. Ben kendi düşüncelerim kadar ailemin beklentileride çok önemli.

Evlilikte kız ve erkek denk olmalı şahsi düşüncem. Aynı şekilde kızın anne babası ile benim anne babamın denk olması evliliğin bir ömür boyu sürmesinde kilit öneme sahip..Bir sorun yaşadığımda aileler bizden daha tecrübeli onlar alttan alıpta arayı bulmalılar. İllaki her evlilikte sorun olur. Bu şekilde sorunlar çözülür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

quote:

CAN KIRIKLARI Tarih 23 Ocak 2013; 10:43:32
    öncelikle rabbim sabır ve huzur versin.anlattıklarında haklısın fakat hırpalamak(şiddet olarak varsayıyorum) çok yanlış.haklıyken haksız olursun.bazen bir çift söz okkalı bir tokattan daha etkili olur.tabii anlayana diye düşünebilirsin.çokta haklı bir düşünce olur.bugüne kadar bende eşimle çok tartıştım,ama asla şiddete başvurmadım.konuşarak çözemediğimde,sessiz kalmayı deniyordum.kırma-dökme muhabbetinde tartışmak çok saçma.cana gelmedikten sonra,herşey kırılabilir.kimse isteyerek,bilerek bir şeyi dökmez yada kırmaz.genelde en çok kırılma olayları mutfakta ve bayanların başına gelir.eşler arasında sevgiden önce olması gereken en önemli şey saygı ve hoşgörüdür.bunlar yoksa ne laf,ne şiddet çözüm getirmez.gecenin bir vaktin bir de kayınpederine hesap vermek zorunda kalmışın.allah kolaylık versin.

Şiddet uygulamak için çok sabrettim fakat en sonunda susmayınca kendmi kaybettim gecenin bi yarısı başıma gelmeyen kalmadı
    babası araması ipleri kopardı bende adam sakinleştireceğine kızının şikayetlerini dinleyip üstüme yürüdü zoruma giden bu kadar masrafa girdim gece gündüz çalıştım evime haciz gelmesin kimseye muhtaç olmayayım diye ben eve gidince huzurum olsun istedim
    ama bir benim değil kendi akrabaları geldiğinde halının üstüne birşey dökülse sabah kadar dır dır ne sabır kaldı ne takaat
    daha neler neler yazmıştım da yanlışlıkla sayfa kapandı

bazı bayanlarda temizlik takıntı haline gelmiştir.eşinizde de benzer takıntı var galiba.bana da eşim temizlik konusunda uyarıda bulunur,bende boşver öyle kalsın derim.temizlik güzeldir fakat aşırı olunca çevrendekileri bunalatıyor.içinizdeki birikimin patlaması olmu,her insanın sabır noktası vardır,sizinde sabrınızı aşırı zorladı galiba.böyle sorunları en iyi yaşayan bilir.ben ne desem boş gibi olmuş.gecenin bir vaktinde kayınpederinden laf işitmek daha da beter.seni beğenmiyorsa,neden yanında duruyor.eğer seninle evli olmaktan mutluluk duyuyorsa neden ailesini ilişkinize karıştırıyor,hemde gece vakti.ilişkinizin selamti için baş başa bir konuşma yapmanızı tavsiye ederim.temizlik takıntısı ile hem kendine hemde size zarar veriyor

zaten ikisinide gidin dedim kovdum Annemle konustuk az önce sen karı kıymetini bilmezsin dedi
    erkek milleti çok önem vermez böle şeylere ani gelişen olaylardada daha soğukkanlı oluruz kadınlara göre
    kısacası benimde hatalarım olabilir fakat bu ailesin karıştırdıgı için ne gidesim var ne birşey annemde karşı taraftan yana yani işin açığı bir tartışma yüz üstüne çıktığı zaman hiç birşey yapmak gelmiyor adamın içinden

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

akrepyusuf Tarih 23 Ocak 2013; 14:42:21

ben buradaki arkadaşların sorunlarını okuyunca halime şükrettim.çok haklısın buradaki konuların çoğu ibretlik.sürekli erkekler haklı olmayabilir,belki eşlerimizinde kendine göre haklı olduğu taraflarda vardır.burada paylaşılan tecrübeleri okuyup evlilikten korkan,soğuyan yada kendine göre dersler çıkaran arkadaşlarımızda vardır.gerçek kimliğim anlaşılır,eşimin kulağına gider diye tereddütlerim hala var.ama allahtan eşimle sorunlarımı çözdüm

ALLAH iyilik versin abi rabbim kimseyi daraltıp bunaltmasın aslında bu yaşadıklarımızın nedeni belli ama işte bazen nefsimiz yemiyor. bu sıkıntılar olmasa hiç bişeyden tat alınmaz şükür, sabır bilinmez insan olgunlaşamaz ben öyle düşünüyorum yani yaratan öyle tasarlamış ki herşey mükemmel herşey zıttı ile biliniyor bu bizim yaşadıklarımızda böyle siyahla beyaz gibi

ben öylesine takıldım eşine okutma sakın ilk okumada anlar zaten sonuçta ilk mesaj senin ve onun yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.

ben ve eşim anında parlarız,saman alevi gibi.biraz sabırsızlığımız var.işte o parlamayı atlatabilirsek olay büyümeden bitiyor.sabır çok büyük bir erdem,gerçekten.1 çocuğumuz olmasına rağmen,bazen bende eşimde çıldırıyoruz.sabrımız hiç yok galiba.çevredeki ailelere bakıyorum.2-3 çocuğu olan aileler var.bizim kadar köpürmüyor gibi görünüyor.oğluma karşı sabırlı ve anlayışlı olacağım diye kendime ve eşime söz veriyorum.2-3 gün ancak dayanabiliyorum.anında tırlatıyorum.allah herkese sabırlı ve anlayışlı olabilmeyi nasip etsin,en başta bana ve eşime olmak kaydıyla.
    burada yazdıklarımı ne eşime,ne de ailemden birine asla okutmam.biz o kadar çok tartışmalar yaşadık ama ne benim ailem,ne de eşimin ailesi hiç hissetmedi.ailemle aynı binada yaşamamıza rağmen hissettirmemeye gayret ettik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

CAN KIRIKLARI Tarih 23 Ocak 2013; 10:43:32
    öncelikle rabbim sabır ve huzur versin.anlattıklarında haklısın fakat hırpalamak(şiddet olarak varsayıyorum) çok yanlış.haklıyken haksız olursun.bazen bir çift söz okkalı bir tokattan daha etkili olur.tabii anlayana diye düşünebilirsin.çokta haklı bir düşünce olur.bugüne kadar bende eşimle çok tartıştım,ama asla şiddete başvurmadım.konuşarak çözemediğimde,sessiz kalmayı deniyordum.kırma-dökme muhabbetinde tartışmak çok saçma.cana gelmedikten sonra,herşey kırılabilir.kimse isteyerek,bilerek bir şeyi dökmez yada kırmaz.genelde en çok kırılma olayları mutfakta ve bayanların başına gelir.eşler arasında sevgiden önce olması gereken en önemli şey saygı ve hoşgörüdür.bunlar yoksa ne laf,ne şiddet çözüm getirmez.gecenin bir vaktin bir de kayınpederine hesap vermek zorunda kalmışın.allah kolaylık versin.

Şiddet uygulamak için çok sabrettim fakat en sonunda susmayınca kendmi kaybettim gecenin bi yarısı başıma gelmeyen kalmadı
    babası araması ipleri kopardı bende adam sakinleştireceğine kızının şikayetlerini dinleyip üstüme yürüdü zoruma giden bu kadar masrafa girdim gece gündüz çalıştım evime haciz gelmesin kimseye muhtaç olmayayım diye ben eve gidince huzurum olsun istedim
    ama bir benim değil kendi akrabaları geldiğinde halının üstüne birşey dökülse sabah kadar dır dır ne sabır kaldı ne takaat
    daha neler neler yazmıştım da yanlışlıkla sayfa kapandı

bazı bayanlarda temizlik takıntı haline gelmiştir.eşinizde de benzer takıntı var galiba.bana da eşim temizlik konusunda uyarıda bulunur,bende boşver öyle kalsın derim.temizlik güzeldir fakat aşırı olunca çevrendekileri bunalatıyor.içinizdeki birikimin patlaması olmu,her insanın sabır noktası vardır,sizinde sabrınızı aşırı zorladı galiba.böyle sorunları en iyi yaşayan bilir.ben ne desem boş gibi olmuş.gecenin bir vaktinde kayınpederinden laf işitmek daha da beter.seni beğenmiyorsa,neden yanında duruyor.eğer seninle evli olmaktan mutluluk duyuyorsa neden ailesini ilişkinize karıştırıyor,hemde gece vakti.ilişkinizin selamti için baş başa bir konuşma yapmanızı tavsiye ederim.temizlik takıntısı ile hem kendine hemde size zarar veriyor

zaten ikisinide gidin dedim kovdum Annemle konustuk az önce sen karı kıymetini bilmezsin dedi
    erkek milleti çok önem vermez böle şeylere ani gelişen olaylardada daha soğukkanlı oluruz kadınlara göre
    kısacası benimde hatalarım olabilir fakat bu ailesin karıştırdıgı için ne gidesim var ne birşey annemde karşı taraftan yana yani işin açığı bir tartışma yüz üstüne çıktığı zaman hiç birşey yapmak gelmiyor adamın içinden

işte bu yüzden eşler sorunlarına kendi aralarında çözüm aramalılar.kesinlikle aileleri araya sokmamalılar.işin içine aileler girdiğin olay çok farklı boyutlara gidiyor.en başta karşılıklı güven kayboluyor.ayrıca aileleride huzursuz etmiş oluyorsunuz.annen neden senin haksız buluyor ki.olayların detaylarını mı bilmiyor

• quote:

quote:

quote:

Dostum 3. şahıslar derken bir nevi anne babaları kastediyorsun evlenirken onların ne düşündüğüde çok önemli.. Ben kendi düşüncelerim kadar ailemin beklentileride çok önemli.

Evlilikte kız ve erkek denk olmalı şahsi düşüncem. Aynı şekilde kızın anne babası ile benim anne babamın denk olması evliliğin bir ömür boyu sürmesinde kilit öneme sahip..Bir sorun yaşadığımda aileler bizden daha tecrübeli onlar alttan alıpta arayı bulmalılar. İllaki her evlilikte sorun olur. Bu şekilde sorunlar çözülür.

sadece anne baba değil,bazen kardeşlerde etken olabiliyor.illaki anne babanın onayı alınmadan evlilik olamamlı.zorunlu durumlar hariç.bazı aileler çok anlayışlı ve hoş görülü olur,bazılarıda tam tersi olur ve her işi yokuşa sürer.

• eminim asgari ücret yahut ondan biraz fazla maaş aldığın bir işte çalışıyorsunudur, fakir olmasaın o şikayet ettiğin hatun birden melek kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

eminim asgari ücret yahut ondan biraz fazla maaş aldığın bir işte çalışıyorsunudur, fakir olmasaın o şikayet ettiğin hatun birden melek kesilir.

Tabi hocam çok haklısın emin olun zengin adamların karıları bu kadar dır dır olmazlar para herşey koynuna aldığın karın bile paraya göre dğeişebiliyor gidin 10 milyarlık bi yüzük alın farkı göreceksiniz ama paranın gözü kör olsun
  • quote:

eminim asgari ücret yahut ondan biraz fazla maaş aldığın bir işte çalışıyorsunudur, fakir olmasaın o şikayet ettiğin hatun birden melek kesilir.

Bende böyle düşünüyorum. Evlilikte çoğu tartışma ''bence'' maddi kaynaklı.
  • quote:

maddiyatta baş etkenlerden biridir.özellikle tv dizilerindeki romantik sahneler,uçuk kaçık hediyeler,jestler.bayanlardaki beklentiyi yükseltiyor.en şiddetli tartışmanın akşamında eve pahalı bir hediye ile gidince her şey unutulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

quote:

Bende böyle düşünüyorum. Evlilikte çoğu tartışma ''bence'' maddi kaynaklı.

ancak maddiyatda sorunu olmayanlar b,i acayip oluyo.görüyoruz gazetelerin 2. sayfalarında.bu maddiyat çok kötü bişey.olsada olmuyo olmasa da
  • şunu bilir şunu söylerim kadına atıyorum aylık 1000 lira ver deki al bu para senin doya doya harca o evlilikte ne sıkıntı olur nede kavga bir anda kral olursun kral 3 öğün dövsen sesini çıkarmaz
  • arkadaslar evli değilim ama 30 yasındayım.. mumkun oldugunca okudum sıkıntısı olan arkadasların abilerin dertlerini lakin benım tecrübe ettiğim şey sudur, kadınların bizlere yasattıgı dertler sıkıntılar ne kadar farklı olursa olsun olay tek bir noktada bitiyor, GÜÇ. fiziki anlamda demiyorum tabiki.. kadında erkeğini kaybetme korkusu bitmişse zaten dert eksik olmaz... Maddi olarak güçlü olacak erkek, ağır olacak ne zaman ne yapacağını bilecek.. yeri gelince sert çıkıp yerı gelince kalbini alacak kadının... ipler kadının elindeyse o ilişkide ama evlilik ama sevgili mutluluk imkansızdır.. dikkat edin en mutlu ilişkiler erkeğin erkek gibi agırlıgını koydugu ve kadının saygı duydugu ilişkilerdir. erkeğin kadında aradığı güzellik ve anlayışsa, kadınlarında erkekte baktığı güç ve saygıdır. yanılıyor da olabilirim ama benım görüşüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

şunu bilir şunu söylerim kadına atıyorum aylık 1000 lira ver deki al bu para senin doya doya harca o evlilikte ne sıkıntı olur nede kavga bir anda kral olursun kral 3 öğün dövsen sesini çıkarmaz

Aylık 3000 lira veriyorum 2 gün surat yapıyor
    Neymiş 2 senedir zam yapmamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

31 yaşımdayım ve evlilikten değil evlilik sonrası boşanmaktan korkuyorum. Hiç nişanlanmadım ve evlenmedim hali ile

Şuan düşündüğüm nişan için biri var. Ama tam anlamı ile uyumsuz kalıyoruz o aşırı sinirli ve mantık, para derdinde bense paraya önemden çok evliliğin ortaklık ve sevgi paylaşımı, saygı ve sadakat kavramları üzerine oturtmayı hayal eden biriyim.

Körü körüne gidiyorum ve burayı okudukça düşünüyorum. En ufak şeyde bu arada tartışıyoruz o sevmediğinden istediği gibi davranıyor yol verebiliyor yaptığı hiç bir şeyden pişman olmuyor, seni mahvederim ağzından burnundan getiririm kıçımın kenarı sözler havada uçuşuyor . ipler elinde

ne çalışma taraftarı ne de ev işi yapma taraftarı 5 000 TL maaş alırsam ev işlerini eksiksiz yaparmış

Sonum iyi değil.

quote:

Ben ona benim cennetim olacaksın aynı evde olmak bana mutluluk verecek, sen o evin bir köşesinde ol o bana yeter dediğimde aynı cevabı vermişti zaten, cennet mi olurum cehennem mi olurum bilemem demişti.

Özür dilerim ama rastlayabileceğin en berbat kız modeline denk gelmişsin. Kızı bir şekilde düzeltirim yola getiririm diye düşünüyorsan unut. Can çıkar huy çıkmaz. Kız sana ''kıçımın kenarı '' diye hitap etsin, sen hala kıza olan sevginden bahset. Bu nasıl sevgiymiş? Kızın sana saygısı bile yok ki. Nişan düşünme bile, yerinde olsam çoktan yol verirdim.

Şu yazıyı gördüm dayanamadım.Arkadaşın dediklerine katılıyorum.Senin yerinde olsam yüzüne bile bakmazdım.Para için evleniyor resmen.

Yakın çevremden olan bir olayı aktarayım;

Babamın yakın arkadaşının oğlu nişanlandı.Ama nişan tam bir felaketti.Gelin ve annesi (zebani resmen ) tüm masrafları erkek tarafına ödetti.Nişan paralarını da kendileri aldı.
    Daha sonra kına ve düğün oldu.Yine aynı şeyler oldu.Tüm masrafları erkek tarafı ödedi.Paraları da kız tarafı aldı.Düğün günü, dans mans derken takı merasimine geçildi.Bir anda gelinin annesi ortaya çıktı.Annesi takıları almaya gelmiş resmen.
    Tabi artık sabır taştı.Düğün yalan oldu.2 taraf ta girişti birbirine.
    Zar zor ayırdık milleti.Kız tarafı takılar verilmezse gideriz buradan dedi. Babamın arkadaşı mecbur verdi.Şimdi ise bir birlerinin suratlarına bakmıyorlar.Annesi kocasından boşanıp kızının evine gidecekmiş.Vay haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

şunu bilir şunu söylerim kadına atıyorum aylık 1000 lira ver deki al bu para senin doya doya harca o evlilikte ne sıkıntı olur nede kavga bir anda kral olursun kral 3 öğün dövsen sesini çıkarmaz

Aylık 3000 lira veriyorum 2 gün surat yapıyor
    Neymiş 2 senedir zam yapmamışım

sende çok vermişin be hocam çok verdiğin için sıkıntı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

quote:

31 yaşımdayım ve evlilikten değil evlilik sonrası boşanmaktan korkuyorum. Hiç nişanlanmadım ve evlenmedim hali ile

Şuan düşündüğüm nişan için biri var. Ama tam anlamı ile uyumsuz kalıyoruz o aşırı sinirli ve mantık, para derdinde bense paraya önemden çok evliliğin ortaklık ve sevgi paylaşımı, saygı ve sadakat kavramları üzerine oturtmayı hayal eden biriyim.

Körü körüne gidiyorum ve burayı okudukça düşünüyorum. En ufak şeyde bu arada tartışıyoruz o sevmediğinden istediği gibi davranıyor yol verebiliyor yaptığı hiç bir şeyden pişman olmuyor, seni mahvederim ağzından burnundan getiririm kıçımın kenarı sözler havada uçuşuyor . ipler elinde

ne çalışma taraftarı ne de ev işi yapma taraftarı 5 000 TL maaş alırsam ev işlerini eksiksiz yaparmış

Sonum iyi değil.

quote:

Ben ona benim cennetim olacaksın aynı evde olmak bana mutluluk verecek, sen o evin bir köşesinde ol o bana yeter dediğimde aynı cevabı vermişti zaten, cennet mi olurum cehennem mi olurum bilemem demişti.

Özür dilerim ama rastlayabileceğin en berbat kız modeline denk gelmişsin. Kızı bir şekilde düzeltirim yola getiririm diye düşünüyorsan unut. Can çıkar huy çıkmaz. Kız sana ''kıçımın kenarı '' diye hitap etsin, sen hala kıza olan sevginden bahset. Bu nasıl sevgiymiş? Kızın sana saygısı bile yok ki. Nişan düşünme bile, yerinde olsam çoktan yol verirdim.

Şu yazıyı gördüm dayanamadım.Arkadaşın dediklerine katılıyorum.Senin yerinde olsam yüzüne bile bakmazdım.Para için evleniyor resmen.

Yakın çevremden olan bir olayı aktarayım;

Babamın yakın arkadaşının oğlu nişanlandı.Ama nişan tam bir felaketti.Gelin ve annesi (zebani resmen ) tüm masrafları erkek tarafına ödetti.Nişan paralarını da kendileri aldı.
    Daha sonra kına ve düğün oldu.Yine aynı şeyler oldu.Tüm masrafları erkek tarafı ödedi.Paraları da kız tarafı aldı.Düğün günü, dans mans derken takı merasimine geçildi.Bir anda gelinin annesi ortaya çıktı.Annesi takıları almaya gelmiş resmen.
    Tabi artık sabır taştı.Düğün yalan oldu.2 taraf ta girişti birbirine.
    Zar zor ayırdık milleti.Kız tarafı takılar verilmezse gideriz buradan dedi. Babamın arkadaşı mecbur verdi.Şimdi ise bir birlerinin suratlarına bakmıyorlar.Annesi kocasından boşanıp kızının evine gidecekmiş.Vay haline.

böyle ailelerin .........keyim

• quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

arkadaslar evli değilim ama 30 yasındayım.. mumkun oldugunca okudum sıkıntısı olan arkadasların abilerin dertlerini lakin benım tecrübe ettiğim şey sudur, kadınların bizlere yasattıgı dertler sıkıntılar ne kadar farklı olursa olsun olay tek bir noktada bitiyor, GÜÇ. fiziki anlamda demiyorum tabiki.. kadında erkeğini kaybetme korkusu bitmişse zaten dert eksik olmaz... Maddi olarak güçlü olacak erkek, ağır olacak ne zaman ne yapacağını bilecek.. yeri gelince sert çıkıp yerı gelince kalbini alacak kadının... ipler kadının elindeyse o ilişkide ama evlilik ama sevgili mutluluk imkansızdır.. dikkat edin en mutlu ilişkiler erkeğin erkek gibi agırlıgını koydugu ve kadının saygı duydugu ilişkilerdir. erkeğin kadında aradığı güzellik ve anlayışsa, kadınlarında erkekte baktığı güç ve saygıdır. yanılıyor da olabilirim ama benım görüşüm bu

+1

''Maddi olarak güçlü olacak erkek, ağır olacak ne zaman ne yapacağını bilecek.. yeri gelince sert çıkıp yerı gelince kalbini alacak kadının... ipler kadının elindeyse o ilişkide ama evlilik ama sevgili mutluluk imkansızdır..''

Dostum şu yazdığın yazı aile ilişkilerinde çığır açacak cinsten bir tespit. %100 haklısın evli olsun bekar olsun erkekler buna dikkat etmeli asıl.

Benim yakın akrabam var hemde çok yakınımdır. Eve abartmıyorum en azından aylık 5 milyar giriyor. Kendisi 2 çocuğu çalışıyor ama geçinemiyorlar...

Kredi borçları var çocuklar 24-25 yaşında ama maddi açıdan kötü durumdalar.. Karısının sözüyle hareket bir adam örneği ... Canlı bir örnek işte ..

Kendi ailem babam emekli 1300 maaşı var. Ama Allah'a şükür biz onlardan daha iyi durumdayız evimiz birikmiş paramız vs.

Söylediğin söz çok hoşuma gitti dostum hesap kitap kadının elindeyse o evlilik MUTSUZLUKTUR.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.