Aldatmak konusunda ne düşünüyorsunuz..? Kız ile erkek aldatması arasında bir fark varmıdır..? Hayat kadını ile olan aldatma ile sıradan bir bayan yada jigolo diyelim yada sıradan erkek aldatması arasında fark varmıdır..? Bu tarz aldatmalarda sevgi bağı ağırlığı olmadan iş bitti bye olayı var ya ondan diyorum ama diğer türlü karşı tarafı etkilemek, yalanlar senaryolar ve daha uzun bir süreç olduğu için soruyorum...Aldatıldığınızı anlarsanız ne yaparsınız..? Aldatıldığınıza şahit olursanız ne yaparsınız..?Poll de olmamasına rağmen evli olmadan aldatma hakkında ne düşünüyorsunuz bunuda yazabilirsiniz... Kısacası aldatmak ve aldatılmak üzerine aklınıza gelen her şey...
Ben evliyken aldatırmıyım ? Evleneceğimi hiç zannetmiyorum...Bu yüzden aldatmam...
Kesinlikle aldatmam.Ve aklıma gelirse de tam tersini düşünürüm.. Öyle bir niyetim varsa bunu ayrıldıktan sonra yaparım.
Şuan Kesinlikle Aldatmam Diyorum Ancak Zaman Ne Gösterir Bunu Kimse Bilemez İnsan Psikolojisi Bi an Ak Diyorsa Diğer an Kara Diyor Çünkü
Sanırım aldatmam. Ama çok asılan birine denk gelmem inşallah. Yoksa dayanamayabilirim.
birde banane şıkkı koysaydın altinokta. sananeden sonra iyi giderdi
sevgililerimi aldattığıma göre karımıda aldatmam kuvvetle muhtemel,bende merak ediyorum yaparmıyım diye
bilmemki belkide aldatırım
aldatırım galiba ya bilemiyorum
Allah göstermesin..
Evlendikten sonra asla, ama öncesinde.... why not ?!
buna asla önceden karar veremezsin yada evlenirken ya nasıl olsa sevgi bitecek biz evlenmeyelim diyemezsin. her evlilikte aşk biter sevgi azalır ama sorumluluklar bir arada tutar insanı önemli olan sorumlulukları bilmektir.
quote:
Orjinalden alıntı: dorukhosver
Erkek aldatırsa zampara olur. Kadın aldatırsa oro.pu. Bu ülkenin gerçeğidir.
Sevgiye dayalı birlikteliği olan kimse aldatmaz. Alkolün etkisiyle bile böyle birşey olabileceğine inanmıyorum. Böyle birşeyi yapıyosan sevgi kalmamış demektir. Sevginin bir süre sonra biteceği evlilik yapılmamalıdır.
Aldatman abi.Olmaz öyle şerefsizlik.
Ben de şöyle sorayım.
Evliyken aldatılmak ister misin?
Ben kız arkadaşımdan ayrıldım 6 ay sonra tekrar barışmanın temellerini atıyoruz şuan.O 6 ay içinde asla aldatmadım.(Ayrılmıştık aslında aldatmak sayılmaz ama sadakatimi anlatmak için yazdım bunu.Allah korkusu war bizde.)
Bu mehmetcık(kasımda askerim) her turlu aldatır arkadaslar herkese gıder yaparım valla tanımam..
Aldatmak? Evliyken Hele insan psikolojisi belli mi olur ama nefsimize hakim olmalıyız.Kendinize ve eşinize saygınız yoksa zaten engellenemez..