Şimdi Ara

EVOBT RS6 '13MP arka, 8MP ön Kamera, Full HD Ekran' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim için ve bence bu telefonu alacak çoğu kişi için kulaklık ve ses performansi çok önemli. Bunu alacak insanlar orta gelir düzeyinde ve toplu taşıma kullanacak insanlardır. Benim günde 2 saatim toplu taşımada geçiyor ve burada telefondan kulaklık ile müzik dinliyorum. Bu telefonun performansini s3 mini ve kulaklığı ile kiyaslarsaniz hangi seviyede ?

• dh forumda biri SAR değeri 0.54 W/Kg yazmış doğruysa nexus 4 le aynı sayılır.

• CÖP

• Allah'ım, çıldıracağım... Şu cihazlara 2 GB ve üstü bellek koymak bu kadar zor mu ya?

• Ekrani buyuk ihtimal cok kalitesiz. Bu cihazlarda genelde digitizer problemi cikabiliyor bir sure sonra. Yani dokunmatik ekran calismamaya basliyo. Cinden getirdigim bi kac tablette boyleydi. Sonrasinda dokunmatik panel tamamen iptal oluyo. Her ips ekrani lg uretmiyo arkadaslar buna dikkat edelim. Hepsi ayni kalitede degil. Alacak arkadaslar iyi incelesinler. Discovery 2 800 TL yi gecmeyecektir ve bundan daha iyi olacaktir. Onu da bekleyin derim. Aslinda moto g nin rami 2 gb olsa sanirsam bunlara kimse donup bakmazdi. Performansi cok cok iyi.

• at çöpe
  • bu fıyatlarda en kalıteli cihaz motorola ama onunda kamerası güzel değil. discoverye devam ozaman

• Dokunmatiğin öyle çalışmasının nedeni üstündeki koruyucu filmden olabilir. Gördüğüm kadarıyla biraz kalın bir film takılmış. Filmi çıkararak denemeliydiniz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

900TL altı akıllı telefon pazarında hareketlilik sürüyor. Bu kategorideki en yeni oyunculardan olan EVORT RS6, Full HD ekranı yanında 13MP arka, 8MP ön kamerası ile ilgi çekici bir telefon. Bakalım 4 çekirdekli 1,5GHz MediaTek işlemcisi Full HD için yeterli geliyor mu?

Fotoğraf ve video örnekleri için:

Bu cihazların Türkiyeye gelmesinden sonra marka amiral gemilerde taksitlerin de kalktığı şu günlerde ayaklarını denk alıp fiyatlarını gözden geçirsinler.Sonuçda kullanılan donanım artık tekdüze ve belirli firmaların üretimi.Bu yarışta pragram optimizasyonunu ilk oturtup cihazlarını stabil çalıştıran en uygun fiyat-petformans ürünleri galip çıkar.
    LG G2 nin Türkiyeye uyguladığı özel ve uygun fiyat politikasını önümüzdeki günlerde diğer global firmalarda uygulamak zorunda kalacak.
    Her piyasanın altın kuralı,yüksek kar marjları her zaman büyük rekabetleri doğurur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rootla filan biz bu telefonu 720 p de çalıştıramıyor muyuz mesut bey ? bu konuyu cidden merak ediyorum neticede windows üstünde ayarlardan çözünürlüğü ayarlayabiliyoruz aynısını telefonda yapamıyor muyuz ?
  • flappy bird te 120 mi senin ruh sağlığın kesin bozulmuştur mesut usta şu an sağlıklı kararlar verebileceğini zannetmiyorum 1 hafta video çekme :))

• Antutu skorunun ne kadar gereksiz olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu...Teşekkürler.

• +850 - 900 TL
    +1080p
    +13mp IOS ön 8mp
    +1.5ghz quadcore mp544

Aynı özellik s4 = 1600TL

İlerde herkesin elinde 4K telefon olacağını hesap edersek Hiç bir sorunu olmaz.

TEK KUSURU Ekran parmağı yüzeysel olarak algılamıyor onuda bi güncellemede düzeltirler.
    Birde mağazada bakalım beğenirsem alırım

• Discoverynin tahtını sallayan çıkmadı hala
  • EVOBT R6 X8 K911 AFDADSFGDSGSFG

• GÜZEL İNCELEME fiyat 800 gayet alınabılır cekle puanla 650 tl civarına getırılebılır

• şuna kısaca beş para etmez deseydin

• Çöp in çöp

• aynen cubot kalitelidr 300 den al 800 den sat iyimiş valla

http://www.aliexpress.com/item/Cubot-T9-Smartphone-5-0-Inch-IPS-Screen-MTK6589T-Quad-Core-Android-4-2-Ram-1GB/1641451017.html
    EVOBT RS6 '13MP arka, 8MP ön Kamera, Full HD Ekran' video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 19 Şubat 2014; 0:52:08 >

• Ekranı 720p olsa, ekran algılama sorunu da çözülse fiyatına göre gayet iyi telefon.

Bu arada telefon Kubat çıktı be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 19 Şubat 2014; 0:37:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.