10 ay önce aldığım mi band 5 bataryası tüm özellikler kapalı iken(uyku takibi nabız takibi vs.) 4 gün gitmeye başladı ve bende araştırmalarım sonucu bu cihazın tamirinin olmadığını buldum. Yurt dışında da xiaomi servisi ya iade yada değisim yapıyor direk, bildiğimiz yurt dışı alışveriş sitelerinde de direk hiçbir yedek parçası yok zaten. Kaldı ki cihaz suya dayanıklı üretildiğinden kalıp gibi tek parça üretiliyor zaten. Neyse esas konuya gelecek olursam cihazı hepsiburadadan "Xiaomi Türkiye Garantili" olarak satın almıştım, HB müşteri hizmetlerini arayıp durumu paylaştım ve tamirinin olmadığınıda belirttim. Onlarda iade talebi oluşturdular ertesi gün kargolayıp tam kutu olarak gönderdim saati. 14 gün sonra saat evofone'a ulaşmış bana evofonedan sms geldi ürün takipi için link filan gibi. ertesi günde hepsiburadadan aradılar ürün teknik servise incelenmek için ulaştı 30 iş günü süresi var süreci ben takip edip sizi bilgilendireceğim diye. 4-5 gün sonra ürün çıkışı yapıldı diye gözüktü evofone sitesinde ama arayan soran yok. Bugünde ürün elime ulaştı aras kargoyla. Kutuyu açtım herşey olduğu gibi duruyor kutudan servis kağıdı çıktı çalışmıyor yazmışlar halbuki çalışıyor normal şekilde ve eşleştirme modunda şuan saat hiçbirşey yapmadan yollamışlar yani saati arayan soranda yok. Bu arada kontrol ettim saat gönderdiğim saatin aynısı seri numaralar filan aynı yani. Saatin kutusunun üzerinede etiket basmışlar IMEI kontrol edildi diye .... nE ? Evofone kadar saçma sapan bir servis görmedim hayatımda, konuyla alakalı ne yapabilirim fikri olan varmıdır? Edit: kutudan bi kağıt daha çıktı arıza bilgisi ve talep kısmında çalışmıyor yazmışlar, yapılan işleme üründe arıza görülmedi stabil olarak çalışıyor diyip yollamışlar geri. Görselide ekledim ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechGenius -- 25 Haziran 2021; 18:23:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evofone Mi Band 5 Rezaleti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bak bak belki IMEI vardır sen görmemişsindir(!) 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gemiş olsun tüketici haklarına vermenden başka çare yok.Bende telefonda ritzy de mahkemelik oldum.Süre uzun sürüyor ama paranı alırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evofone rezil bir firma zaten bunu internete yorumları okuduğunuz zaman görüyoruz. ama Batarya süresinin kısalması olağan bir şey değil mi zaten
Satılan her ürünün şarjı zamanla kısalır 2+2 4 eder şimdi ozaman her cihazı alan senin gibi değişim talep ederse bu iş saçma olur
ama senin cihazında extreem bir şekilde batarya problemi varsa ozaman haklısın 4 gün gidiyor demişsin bunda ben olağandan farklı bir şey görmedim
-
Sırf bunlara bulamamak için samsung fit2 aldim, uğraşılmaz bu adamlar ile, şu paralık saate bile adam gibi hizmet sunamayan firmadan 5 10 milyarlara telefon hiç alinmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamların 4 bin liradan aşağı adam gibi telefonu yok. Şİrkette ucuz redmi kullananlar, nereden aldım bu cihazı diyorlar. Xiaominin ekosistem ürünlerini seviyorum ama telefonları gerçekten çok kalitesiz. Dişe dokunur mi 10- mi 11 gibi firmanın tepe cihazları. Onlara da 10 bin lira vermek hiç akıl karı değil çünkü hem 2. el değeri yok hem de en ufak sorunda ortada kalıyorsunuz. Ülkemizde orta üst segment telefon alabilmek lüks haline geldiği için, 5.000 liraya çıkıldığında Samsung ( teknik servisi çöp olmakla birlikte yedek parçası ve firma bilinirliği ile güvenli liman diyebiliriz) , huawei ( kendi işletim sistemi ve marketi ile güzel bir alternatif. google ile etle tırnak gibi olmayanların kesinlikle tercih edebileceği bir firma ) ve apple tercih edilmeli. Hele 10 bin civarına çıkıldığında güvenli liman olarak appledan başka bir seçenek kalmıyor maalesef.
Ben 4. seriyi kullanıyorum 2 senedir. Aşırı memnunum, şarjı halen 1 ay gidiyor ve iphone 12 ile olan senkronizasyonu muhteşem. Ama akıllı saatlerinde özellikle amazfit gts, iphone ile bağlantı sorunu oluyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X