Şimdi Ara

Evofone Teknik Servis Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun gelip okumayacak olanlar için özet :
    Sağlam olsun sorun yaşamayalım diye Türkiye garantili cihaz alıyoruz. Sorun yaşadığımız yetmiyor gibi bir de servis işlem yaptık bakım yaptık deyip hiçbir şey yapmadan gönderiyor cihazı.

Alalı 1 sene olmayan Redmi Note 8 telefonumda yaklaşık 2 aydır şarj problemi yaşamam üzerine 29 Haziran pazartesi günü cihazı Evofone teknik servise gönderdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Servis yetkilisinin söylediği ve servis raporunda yazan bilgiye göre cihazda hızlı şarj tüketimi olduğu görülmüş, batarya değişmiş ve yazılım yüklenmiş. Ancak hiçbir işlem yapılmamış cihaza ve sorun aynı şekilde devam ediyor. Daha Google hesabımı açmadığım halde telefon evin internetine direk bağlandı ve telefonda tüm ayarlarım olduğu gibi değişmeden duruyor. Yeni yazılım yüklenmediği apaçık. İçinde sorunu anlatan resimler vardı onlar da olduğu gibi duruyor. Batarya değişti mi o da muamma. Cihazın takibinin yapıldığı servise ait sitede işlem durumunda ise "işlem tamamlanmadı" yazıyor. Cihazı gönderirken ayrıntılı şekilde sorunu yazdım. Çözüm için denediğim ve fayda sağlamayan tüm şeyleri de ekledim. Cihazda sim kart takılı değilken herhangi bir sorun olmadığını da belirttim. Buradan benim anladığım sorunun batarya kaynaklı değil yazılımsal olduğu. Telefonda sonradan WhatsApp dahil hiçbir uygulama yüklü değilken, internet vs herşey kapalıyken geceden sabaha kadar yaklaşık %20 şarj azalması ve bu sorunun sim kart takılı değilken olmaması başka ne şekilde izah edilebilir? Benim sorunu anlattığım kadar telefonla ilgilenmeden hiçbir işlem yapmadan göndermişler. Ben ne anladım o zaman garantiden? 1 hafta telefonsuz kaldık. Root işinden anlasam ya da vaktim olsa hiç uğraşmak istemiyorum bu garanti işiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.