|
Bildirim
Xiaomi kendi girmeliydi, bu firma bize yaramaz, sömürücü tipler.
|
Xiaomi niye Türkiyeye gelmedi. Halkın alım gücü düşük bu sebeple girmedi. Aksini iddia edenler olabilir. Ama asıl neden bu. Bakıyorsun diğer avrupa ülkelerine yarısından çoğuna resmi olarak giriş yaptı niye? Halkın en dar kesimlisi bile 1 maaşı ile 2-3 laptop 2-3 amiral gemisi telefon alabiliyor. Türkiyedeki dargelirli ise ay sonunu zor getiriyor siz olsanız Türkiyeye girer misiniz? Xiaomi bilmiyor mu Türkiyede ne kadar çok ilgi gördüğünü ama bunlar gerçekler. Evefonedan alınır mı? Ben alman şöyle 1-2 yıl bakalım nasılmış görelim fiyatı karşılaştıralım. Garantisi nasıl iade değişim politikası süründürüyor mu? Bunlara bakmak lazım ama ister istemez bir ön yargı oluşur. Resmi olarak xiaomi yok nede olsa.
|
Evo bence distribütörlük alamadı, reseller oldu. Pastanın kaymağını yemek için.
2 tane mağaza açacak, göreceğiz. Kalıbımı basarım sadece cep telefonu, powerbank felan olacak. Ekosistemdeki mi ürünleri olmayacak. |
Cepport ve Evo’yu gördüğünüzde kaçarak uzaklaşın.
|
Yayınlayın sözleşmeyi o zaman. Sözleşme yaptık vs bunlar hikaye, sözleşmeyi neden yayınlamıyorsunuz? Veya Xiaomi twitter hesabından yazsın Türkiye tek distribütörü Evodur diye çok mu zor?
Benim anladığım evo tek distribütör değil. Bazı yetkileri olan distribütörlük anlaşması olan bir firma sadece. Daha öncede birçok firmanın birden fazla distribütör ile çalıştığını gördük. Evo işin uyanıklığıyla sanki tek yetkili distribütör gibi açıklama yapacağına xiaomi merkeze desin de bir twit atsınlar resmi hesaptan problem kalmasın. |
İthalatçı Garantisi varken bile kimse bu firmadan memnun değildi, üstüne üstlük Xiaomi kendisi girmek yerine bu firmayı mı seçti? şahsen bir Xiaomi kullanıcısı olarak İthalatçı Garantili olan cihazımda bir sorun olduğunda bu firmaya göndermeye korkuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 14 Şubat 2023; 0:24:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |