Şimdi Ara

EVOFONE, Xiaomi’nin resmi Türkiye distribütörü olmadığı iddialarını yalanladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evofone ile evo bt aynı firma. sakın bu firmanın garantisi altındaki ürünlere bulaşmayın. Hayatımda böyle bir firma görmedim. LG G4 telefonumun açılışta takılı kalma sorunu için, yetkili servisi olan EVO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ teknik servisine gönderdim. Ücreti karşılığında anakartı değiştirildi. 330 tl istediler hemen ödedim. Telefon geldi bu sefer mikrofonu çalışmıyordu. 2.kez gitti geldi yine mikrofonu çalışmıyordu. 3.kez gitti geldi bu seferde kamerası çalışmıyor. 4.kez gitti geldi yine kamerası çalışmıyor. Adeta dalga geçiyorlar. Lanet olsun çektirdikleri rezilliğe. Paramı iade istiyorum vermiyorlar. Telefonlara çoluk çocuk çıkıyor bir yetkiliye bağlamıyorlar, tekrar gönderin deyip duruyorlar. Muhatap yok. Hakem heyetine verdim, ardından sonuca göre dava açacağım. Bu firma garantisi altındaki telefonlardan uzak durun. EVO, EVOPHONE garantisi varsa kaçın sakın almayın. Ben yandım siz yanmayın.

• Sapasağlam ve tertemiz Xiaomi Mi A1 telefonumu hoparlör arızası nedeniyle garantiye gönderdim. Ekran çıtası kırık diyerek kullanıcı hatası deyip ekstra para istediler. Telefonum gönderdiğimde tabii ki kırık falan yoktu. Sökmek isterken kırdıkları çok bariz. Orijinal kutusunda gönderdim ve kargoda olma ihtimali yok. Benzer sorunları yaşayan bir çok kişi var ve bu örneklerle birlikte yasal hakkımı kullanıp hakkımı arayacağım. Ayrıca bunu Xiaomi'ye bildireceğim. Buraya telefon gönderirken gerekli önlemlerinizi mutlaka alın...

• Evofone resmi distribütördür fakat ayrıca kendide ürün getirmekteymiş, Hava temizleme cihazı aldım ve Xiaomi garantili diye satıldı, fakat sonra parça ihtiyacım olunca Xiaomi müşteri hizmetleri hiçbir şekilde destek veremeyeceklerini ürünümün ithalatçı yani evofone garantili olduğunu söylediler. Evofone da da filtre yok tabi, geçmiş olsun benim gibilere.. Kısaca kandırılarak satılan ürün şuan kullanılamıyor. Xiaomi markası böyle bir şeye nasıl izin veriyor. O zaman resmi satıcı kimliğini iptal etmeli.. Xiaomi benim için olumsuz bir deneyim yaşattı. Kimseye tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.