Şimdi Ara

EVOFONE, Xiaomi’nin resmi Türkiye distribütörü olmadığı iddialarını yalanladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar resmi olmadıkça onların açıklayacağı resmilik haberi de doğru olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhayyel genç

Onlar resmi olmadıkça onların açıklayacağı resmilik haberi de doğru olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
    Xiaomi ile bağlantıları var hocam. Ben güveniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende ürünümü satmak istesem bende yazılım ekibi tutup Türkçe yaparım ne var bunda?

• quote:

Kardeşim bende ürünümü satmak istesem bende yazılım ekibi tutup Türkçe yaparım ne var bunda?
    Hocam yanlış anlamışsın. Adamlar Xiaomi'ye yolluyor dosyaları. Xiaomi Türkçe için Miui Türkiye'ye vermiş işi. Direkt bağlantıları var. Yoksa öyle Türkçe ekleyip satma işi değil.

• E illaki Türkçeleştirilmesi lazım ürünlerin Türkiye'de nasıl satacak.Lakin bu onların kesinlikle güvenli olduğu anlamına gelmiyor.En doğru ve kesin kararı Xiaomi'nin başındakiler veriyor mantıken de onlara itimat etmek lazım. Siz güvenirsiniz eyvallah ama ben güvenmiyorum.

• quote:

E illaki Türkçeleştirilmesi lazım ürünlerin Türkiye'de nasıl satacak.Lakin bu onların kesinlikle güvenli olduğu anlamına gelmiyor.En doğru ve kesin kararı Xiaomi'nin başındakiler veriyor mantıken de onlara itimat etmek lazım. Siz güvenirsiniz eyvallah ama ben güvenmiyorum.
    Xiaomi ile resmi bir iş yaptıkları apaçık ortada ve ben güveniyorum. Siz pek tabii güvenmeyebilirsiniz.

• Türk distribütörlere güven olmaz. Firmalar direk kendi gelip satmalı. Aral gibi olmasın bu iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlayın sözleşmeyi o zaman. Sözleşme yaptık vs bunlar hikaye, sözleşmeyi neden yayınlamıyorsunuz? Veya Xiaomi twitter hesabından yazsın Türkiye tek distribütörü Evodur diye çok mu zor?

Benim anladığım evo tek distribütör değil. Bazı yetkileri olan distribütörlük anlaşması olan bir firma sadece. Daha öncede birçok firmanın birden fazla distribütör ile çalıştığını gördük.

Evo işin uyanıklığıyla sanki tek yetkili distribütör gibi açıklama yapacağına xiaomi merkeze desin de bir twit atsınlar resmi hesaptan problem kalmasın.

• Evo bence distribütörlük alamadı, reseller oldu. Pastanın kaymağını yemek için.

2 tane mağaza açacak, göreceğiz. Kalıbımı basarım sadece cep telefonu, powerbank felan olacak. Ekosistemdeki mi ürünleri olmayacak.
  • İthalatçı Garantisi varken bile kimse bu firmadan memnun değildi, üstüne üstlük Xiaomi kendisi girmek yerine bu firmayı mı seçti? şahsen bir Xiaomi kullanıcısı olarak İthalatçı Garantili olan cihazımda bir sorun olduğunda bu firmaya göndermeye korkuyorum.
  • Xiaomi resmi açıklama yapmadan bunlara inanmayın bence. Çiftlik Bank vakası benzeri bir şey de çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdki arkadaşı pek tutmadım,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi nin resmi sayfasında Türkiye yok. Listede görene kadar inanmayacağım.EVOFONE, Xiaomi’nin resmi Türkiye distribütörü olmadığı iddialarını yalanladı
  • Tutmaz, 1-2 yıla kalmaz çıkarlar pazardan. Xiaomi hala global bir marka değildir. Bu kurlar ile cihaz satamaz Evafone.
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    +1

Xiaomi büyük hata yaptı bence. Kendisi bile %5 kârın ötesine geçmeyen bir firma, 2000 liralık cihazdan 600 lira kâr yapan firmayı distribütör yaparak kendini öldürdü. Umarım Mi A1'im uzun süre gider. Çünkü bir süre telefon değiştiremeyeceğim gibi.

• Cepport ve Evo’yu gördüğünüzde kaçarak uzaklaşın.

• Şeytan diyor ,Arabayı sat: O parayla Çin'e git Elektronik eşya topla gel tüm parana :) Sonra da sat burada ,hem gezi hem de uçak bileti beleşe gelir sonuçta burada dünya para ama olay dolarda paramız o kadar değersiz ki oradan bile alsak getirdiğimizde üç kuruş kalır :)

• Herkes Xiaomi'ye mail atsın işi açıklığa kavuşturalım. Fazla gelen maili görünce mecbur açıklama yapacaklardır. Ben yarın atacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsa ne olmasa ne olur .....
  • Mi8'i 5399 liradan (128 gb) satmaya kalktıklarını öğrenince resmi değil olsa olsa ajan distribütör olma ihtimallerin ağırlık kazandığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.