Şimdi Ara

Evolve [PS4 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
8.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J.A.Cooper

Hocam sonuçta oyuncular olarak bir mesaj verilmiş olacak.

Haklısın ama oyun eğlenceli DLC almayarak da mesaj verilmiş olur.
  • Oyuncular akıllansa satılan hiçbir DLC'yi almasa birdaha ufak tefek hariç DLC filan çıkaramazlar para kazanamadıkları için üstüne zarar ederler adam gibi oyun oynarız ama insan işte parayı bastırıp hava atma güdüsünün önüne geçilemiyor.
  • İlk mesaj güncellendi. PSN ID'lerinizi yazdıkça ekleme yapacağım
  • DIGITAL OLARAK ALIP PRİM YADA SEC HAK SATMAK İSTEYEN VARSA ALIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavasLordu

quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Isteyen eklesin BlackMaMba2106 takilalim

Ekledim kardeşim

Super bu askam giricem avlanalim birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur kardeşim bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Tahmin ettiğim gibi on numero olmuş oyun, saatlerdir avlanıyoruz arkadaşla. Bilhassa L4D'ü oynayanlar bayılacaklar, ondaki bütün eksikliklerin toplanıp birleştirilen hali denilebilir Evolve için. Herkese hitap etmeyen bir tür olduğundan Multi oyuncusu ağır ve ne yapması gerektiğini bilen bir kitleden oluşuyor, saçma sapan hareketler görmek mümkün değil. Monster'ı avlamak için taktik yapmak mecburi denilebilir, bodoslama dalınca hemen indiriyor diğer takım arkadaşlarının hareketlerine göre saldırı yapmak önemli, özellikle Co-Op olarak oynayınca avlanma olayı zirve yapıyor, uzun zamandır bu kadar keyif almadım Multiden. En azından 2,3 saat oynadıktan sonra bu izlenimi aldım.

Grafikler CryEngine 3, fena da değil, bazı Map'leri sağlam çizmişler.

Bir kaç SS'de aldım,

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Oyun zaman icinde kendini tekrar ediyormu kac tur yada kac tane yaratik var?

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Üç tane yaratık var, hepsinin özellikleri, boyutları farklı. Tekrar etme olayında normal Shooter oynar gibi ilerlersen aşırı sıkılırsın. Amaç Evolve olmadan avlamak olduğundan plan ve tuzak kurarak hareket etmen lazım, takımından bir kişi dahi yanlış hareket yaparsa kaybediyorsun.

Sürekli alternatif yollar arayıp, özelliklerini yerinde kullanarak avlaman lazım. Dediğim şekilde oynarsan, zaten yaratığı kontrol eden sürekli değişip, her oyun da farklı taktikler üretmek zorunda kaldığından monotonluk olmuyor. En son avlandığım oyun 45 dakika sürdü mesela, eleman bayağı direndi takıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Şubat 2015; 21:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

Üç tane yaratık var, hepsinin özellikleri, boyutları farklı. Tekrar etme olayında normal Shooter oynar gibi ilerlersen aşırı sıkılırsın. Amaç Evolve olmadan avlamak olduğundan plan ve tuzak kurarak hareket etmen lazım, takımından bir kişi dahi yanlış hareket yaparsa kaybediyorsun.

Sürekli alternatif yollar arayıp, özelliklerini yerinde kullanarak avlaman lazım. Dediğim şekilde oynarsan, zaten yaratığı kontrol eden sürekli değişip, her oyun da farklı taktikler üretmek zorunda kaldığından monotonluk olmuyor. En son avlandığım oyun 45 dakika sürdü mesela, eleman bayağı direndi takıma.

45dakikami vay be .haritalar dami 3 tane peki

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    12 harita var, DLC olarak gelenler de bedava olacak deniyor.

• Ekleyebilirsiniz dostlar ; PSN ID ; temphail84
  • 250 saat l4d2 oynama surem var ve cok sevdigim bir oyun. Ayni sekilde l4d3 u bekliyorum. Evolve yapimcilari l4d serisi yaraticilari ama evolve nedense antipatik gelmisti bana. Puanlara bakiyorum hic fena degil ign 9 vermis en son. Acaba alsammi sorusu olustu kafamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Şubat 2015; 23:54:27 >
  • Grafikler BF Hardline çöpünden sonra ilaç gibi geldi Battlefield 4'ten sonra hardline oyununu görmek gözümü bozmuştu.
  • Bu gece emre ile güzel avlandık, takım iyi olunca tadından yenmiyor. :D
  • quote:

Bu gece emre ile güzel avlandık, takım iyi olunca tadından yenmiyor. :D

Halledebildinizmi su oyuncu bulma isini? Benim arkadadlar rahat vermedi cikmak zorunda kaldim ya

• İki kişi aratınca sorun yaşamadık. Evet arkadaşların rahat bırakmadı seni :)

@Talat2106
  • Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir, headset mevcut. PSN Cozp_
  • quote:

Bu gece emre ile güzel avlandık, takım iyi olunca tadından yenmiyor. :D

Aynen hocam iyidi dun assaultta ikinci karakteri actim bu gece daha zevkli olucaktir eminim

• Yok mu oynayan arkadaşlar, randomlarla oynamak hiç zevk vermiyor,herkes kafasına estigi gibi takılıyor mostera çerez oluyoruz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.