Şimdi Ara

Evolve [PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
8.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Spota gelmiş mi beyler?

Gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu deneyen varmı almaya değermi oyun süresi ne kadar?
  • Tahmin ettiğim gibi on numero olmuş oyun, saatlerdir avlanıyoruz arkadaşla. Bilhassa L4D'ü oynayanlar bayılacaklar, ondaki bütün eksikliklerin toplanıp birleştirilen hali denilebilir Evolve için. Herkese hitap etmeyen bir tür olduğundan Multi oyuncusu ağır ve ne yapması gerektiğini bilen bir kitleden oluşuyor, saçma sapan hareketler görmek mümkün değil. Monster'ı avlamak için taktik yapmak mecburi denilebilir, bodoslama dalınca hemen indiriyor diğer takım arkadaşlarının hareketlerine göre saldırı yapmak önemli, özellikle Co-Op olarak oynayınca avlanma olayı zirve yapıyor, uzun zamandır bu kadar keyif almadım Multiden. En azından 2,3 saat oynadıktan sonra bu izlenimi aldım.

Grafikler CryEngine 3, fena da değil, bazı Map'leri sağlam çizmişler.

Bir kaç SS'de aldım,

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

Evolve [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Şubat 2015; 22:44:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikaye modu nasil peki oynanis suresi falan
  • Yaratık olarak hangileri var? Goliath,Kraken ve Wraith 3 lusunden baska var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Yaratık olarak hangileri var? Goliath,Kraken ve Wraith 3 lusunden baska var mı?

Suan saydiklarinin ucu var, muhtemelen resmi olarak cikinca bir tane daha eklenecek. + PS4'e ozel Skin kodu cikiyor.

• Abi içerik ne alemde ?
  • Oyunu dün spottan aldım. Tek kelimeyle özetlersek, Tam bir takım oyunu. Multiplayer sevenler, özellikle arkadaş grubu ile oynayanların hayran kalacağı bir oyun olmuş. Yaratık olmak ayrı bir güzel hunter olmak ayrı bir güzel. Grafikler gayet iyi ve şuan için saçma bulduğum anormal görünen birşey yok. Oyunun daha piyasaya çıkmamış olmasına rağmen bir hayli çok sayıda oyuncu var. Millet 30 level'a gelmiş bile aga :)
  • arkadaşlar iyi forumlar oyunu nerden aldınız benim aldıgım spotcu 180 fiyat çekti dolar kurundan dolayı falan dedi daha ucuz nerden alabilirim acaba
  • Dün akşam ki maçtan video aldım. Dediğim gibi bu oyunda takım oyunu yapılmazsa Monster'ı avlamak mümkün değil. Karakterlerin özelliklerini bile diğer arkadaşlarınızın kullanış şekline göre, vaktinde kullanmanız gerekiyor. Diğerlerine göre farklı ve herkesin beğenmeyeceği bir oyun, Left 4 Dead hatta Destiny oynayanlar ise hayran kalacaklar. Dün üç kişi sağlı sollu sıkıştırarak 2 dakikada hallettik elemanı. Bir başka avlanma ise tam bir buçuk saat sürdü.

• oyun aşırı zevkli duruyo ama önemli olan tutup tutmicağı multi üzerine kurulmus bi oyun
  • Evolve — Launch Trailer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Abi içerik ne alemde ?

Daha önce Left 4 Dead oynadıysan mantık olarak birebir aynılar. Şöyle diyeyim; 4 kişi, bir tanesi tuzak ve iz sürme üzerine, bir tanesi klasik Assault sınıfı, bir tane Medic ve defans için kalkan oluşturan sınıflardan karakterler ile yaratığı avlamaya çalışıyorsun. Kontrol ettiğin 3 farklı yaratığın da yeteri kadar beslenirse evrim geçirme olayı var, bölümlerin içindeki yaratıkları öldürüp yiyince 3 defa evrimleşiyor ve devasa boyutlara çıkıyor, defans ve sağlığı artıyor.

Amaç yaratık Evolve olmadan en güçsüz haliyle izini sürüp öldürmek. Tabii işin yakalama olayı iyi oyunculara denk gelirsen hele aşırı zevkli. Karakterlerin gadget'larını doğru kullanıp, harita üzerinden taktik yaparsan elemanı anında yakalayıp indiriyorsun. Kontroller Destiny'nin rahatlığı ile aynı, ben ilk başladığımda direk Destiny oynuyormuşum gibi geldi. Hunting ve Evocution modları var, Hunting klasik 4 vs 1, Evocution ise görev bazlı modlar, şu kadar askeri kurtar, şu kadar yaratık yumurtasını patlat, Gears daki gibi topluca üstüne gelinen Horde modu var. Bu saydığım karakterlerin dışında her sınıftan 3 er tane kitli karakter de var, sana yap dediği perkleri tamamlarsan kontrol edeceğin toplam 9 karakter oluyor, hepsinin sınıfı aynı ama kullandıkları gadgetlar ve bazı özellikleri farklılar.

Herkesin beğenmeyeceği bir oyun, ancak ben bir dönem Left 4 Dead'e sardığımdan aşırı beğendim. Üç, dört gündür de aralıksız oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Abi içerik ne alemde ?

Daha önce Left 4 Dead oynadıysan mantık olarak birebir aynılar. Şöyle diyeyim; 4 kişi, bir tanesi tuzak ve iz sürme üzerine, bir tanesi klasik Assault sınıfı, bir tane Medic ve defans için kalkan oluşturan sınıflardan karakterler ile yaratığı avlamaya çalışıyorsun. Kontrol ettiğin 3 farklı yaratığın da yeteri kadar beslenirse evrim geçirme olayı var, bölümlerin içindeki yaratıkları öldürüp yiyince 3 defa evrimleşiyor ve devasa boyutlara çıkıyor, defans ve sağlığı artıyor.

Amaç yaratık Evolve olmadan en güçsüz haliyle izini sürüp öldürmek. Tabii işin yakalama olayı iyi oyunculara denk gelirsen hele aşırı zevkli. Karakterlerin gadget'larını doğru kullanıp, harita üzerinden taktik yaparsan elemanı anında yakalayıp indiriyorsun. Kontroller Destiny'nin rahatlığı ile aynı, ben ilk başladığımda direk Destiny oynuyormuşum gibi geldi. Hunting ve Evocution modları var, Hunting klasik 4 vs 1, Evocution ise görev bazlı modlar, şu kadar askeri kurtar, şu kadar yaratık yumurtasını patlat, Gears daki gibi topluca üstüne gelinen Horde modu var. Bu saydığım karakterlerin dışında her sınıftan 3 er tane kitli karakter de var, sana yap dediği perkleri tamamlarsan kontrol edeceğin toplam 9 karakter oluyor, hepsinin sınıfı aynı ama kullandıkları gadgetlar ve bazı özellikleri farklılar.

Herkesin beğenmeyeceği bir oyun, ancak ben bir dönem Left 4 Dead'e sardığımdan aşırı beğendim. Üç, dört gündür de aralıksız oynuyorum.

Şu an 4 arkadaş devamlı Destiny oynuyoruz, alternatif olarak bir şeyler arıyoruz arada oynamak için. Bu oyunu duyurduklarında pek ilgimi çekmedi çünkü mp adı altında bir oyun ne zaman çıksa az içerik ile 60 doları hak etmeyen bir oyun sunuyorlar.
    Yazdıklarına bakarsam oyun tam bizlik gibi içerik olarak sıkıntı yok gibi duruyor. Detaylı bakıyım o zaman.

• Arkadaşlar oyun bir kaç gün içinde elime geçecek, Co-Op oynamak isterim sizlerle..

PSN: SavasLordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavasLordu -- 11 Şubat 2015; 11:37:06 >
  • Oyunda senaryo var mı yoksa sadece multi üzerine mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almak istiyorum fakat alamıyorum ne yazık ki şu anda. Alıp oynamaya başlayan arkadaşlar PSN ID'lerini yazsın, ilk mesaja eklemeye başlayayım. Oradan herkes birbirine ulaşır, ekip olarak oynanır güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunda senaryo var mı yoksa sadece multi üzerine mi.

sadece online var ama oda 1 kaç el hevesten sonra sıkıcı gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Oyunu almak istiyorum fakat alamıyorum ne yazık ki şu anda. Alıp oynamaya başlayan arkadaşlar PSN ID'lerini yazsın, ilk mesaja eklemeye başlayayım. Oradan herkes birbirine ulaşır, ekip olarak oynanır güzel olur

Kesinlikle katılıyorum.Bu oyunun tadı Co-Op çıkar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.