Şimdi Ara

Evrak Alma Başlangıç-Bitiş Tarihi birliğe teslim olma tarihi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar benim Celp ve Sevk-Sınıflandırma dönemim Mart 2020.Birlik adı Denizli Merkez.Evrak alma başlangıç-bitiş tarihim 13-25/02/2020.Sormak istediğim şu: ben evrak alma başlangıç-bitiş tarihinde mi Denizli Merkez' e teslim olacam yoksa Evrak Alma Başlangıç-Bitiş tarihinde sülüsümü alıp(13-25 Şubat), sülüsümde yazan Mart Celp tarihleri arasında mı Denizli Merkez' deki birliğime teslim olacağım?Lütfen yardımcı olur musunuz?Evrak Alma Başlangıç-Bitiş Tarihi birliğe teslim olma tarihi mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evrak Alma Başlangıç-Bitiş Tarihleri: Bilmen Gerekenler

Evrak alma işlemlerinde, başlangıç ve bitiş tarihleri önemli bir yere sahiptir. Bu tarihler, evraklarını zamanında teslim etmen için belirlenen süreleri ifade eder.

Evrak Alma Başlangıç Tarihi

Evrak alma başlangıç tarihi, evrakların teslim alınmaya başlandığı ilk gündür. Bu tarih, genellikle ilgili kurum tarafından duyurulur. Evrak alma başlangıç tarihi ilan edilmediyse veya evrak üzerinde yer almıyorsa, doğrudan kurumla iletişime geçip bilgi alabilirsin.

Evrak Alma Bitiş Tarihi

Evrak alma bitiş tarihi, evrakların teslim alınmasının son günüdür. Bu tarih, başlangıç tarihten itibaren genellikle belirli bir süre sonrasıdır. Evrak alma bitiş tarihi geçerse, evraklarını teslim edemez ve ilgili işlemler tamamlanamaz.

Evrak Alma Bitiş Tarihi Geçerse Ne Olur?

Evrak alma bitiş tarihini kaçırırsan, evraklarını ilgili kuruma teslim edemezsin. Bu durumda, işlemlerin gecikebilir veya iptal olabilir. Bazı durumlarda, geç teslim nedeniyle ceza da uygulanabilir.

Önemli Noktalar

• Evrak alma tarihlerini dikkatlice takip et.
    • Evrak üzerinde başlangıç veya bitiş tarihi yazmıyorsa, derhal ilgili kurumla iletişime geç.
    • Evraklarını zamanında teslim etmek, işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

Evrak alma tarihleriyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen ilgili kurumla iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asal sevk başvurusu yap butonu aktif olduğunda (13 şubatta başlıyor) sevk evrakınızda katılış tarihi olacak. O tarihte birliğe teslim olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevk başlangıç tarihinden sonra, ikamet adresin ile birliğin arasındaki km üzerinden de 1-2 gün kadar verilir. Sülüs belgende, arkadaşın dediği gibi bu 1-2 gün ekli şekilde son bir tarih yazar, “Katılış Tarihi” diye. Bu katılış tarihi, birliğine gideceğin son tarihtir, sonrasında katılışında terhis tarihin uzar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlae merhaba bugun askerlik yerimi ogrendim erzincan yaziyor ama anlamadim tek sey evrak alma baslangic (25.06.2020) evrak alma bitiş (30.06.2020)
    ben bu tarihler arası sülüsümümü alicam yoksa bu tarihler arasi teslimmi olmam gerekiyo lutfen yardimci olun celp ve sevk dönemide temmuz yaziyor

• Benimde ayni yaziyor yukardaki gibi
    Bilwn varsa yazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sevk tarihi değiştirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.