Şimdi Ara

Evren yada yardimci olcak biri baksin bos insanlar yazmasin!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ciddi bi server aciyoruz ve dedicated lazim ilk once dedicated in parasini ogrenip ona gore ayarlicas ve ondan sonra acicaz milleti bosa umitlendirmek istemiyoruz ucuz bir dedicated lazim evren senin bildigin vardir ama turk olsun baska bilen varsa onlarında bu konuda yardımlarını bekliyoruz ciddi bir is yapmak icin once herseyi hazirlamak lazım ondan sonra insanlara vaatlerde bulunmaq lazım evet arkadaslar herkesden yardim bekliyorum bu konuda...

http://www.muanadolu.com Aderesimiz bu site filan hepsi ayarlanıyor portal seklinde olucak insallah herkes i bekleriz uye olunuz lutfen google reklamlarını tıklarsanızda seviniriz birde sohbet kanalları vardır server acılınca ordada sohbet edebilcek herkes uye olun girin bi dolasın henuz yapim asamasinda ama bi cok seyi bitti iyi oyunlar iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqoLiq -- 5 Mart 2007; 18:10:15 >

• isallah uzun ömürlü olur
  • Dedicaded olunca uzun omurlu olma ihtimali yukseliyor ama pahali ucuz olsa daha iyi dedicated saglam die isteemioruz biz daha ekonomik ve daha kullanisli die yoksa acikti server saglamdı ama para yoktu baglantı dusuktu insallah su isleri bi ayarlayalım zaten acarken herkes e belirli bi sure garantisi sunarız...
  • behlul msn yaz istersen bildiklerim solerim sana
  • ok saol konusak:D
  • Evren msn de yoqsun nan gelince bana bi mail cakk ben yoksam:Dyaz bi kac ucuz ve saglam adres proje gusel:P
  • Bu Konuda Sana OSIRIS Çok Yardimci Olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]

Bu Konuda Sana OSIRIS Çok Yardimci Olabilir..

Buldum Kardes Yinede teşekkurler ama osiris in solucegi natro oda havuz gibi bence iyi deil orasi gercek dedicated buldum vps deil...Calısmalara suruyor 1 ay a kadar acicaz acelemiz yok iyi kaliteli ve uzun sureli oyun oynanabilcek eglenilebilcek bir otam olmasini istiyoruz herkese iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.