Şimdi Ara

Evye bataryası yardımı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
79.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ECA nın yan ürünü AR serisinden bataryalarımı almayı planlıyorum.
    Manisa'da yaşamanın avantajı olarak ürünleri personel satışından alacağım. Öncesinde yaptığım araştırmada AR'ın hammadde olarak birebir ECA kalitesinde olduğunun ancak nikalaj ve kaplamasının biraz daha zayıf olduğunu söyledi üretimde ki arkadaşım.
    ECAların 25+ yıllık ömrünü göz önüne alacak olursak AR'ın bir 20 yılı vardır diye tahmin ediyorum :)
  • Arkadaşlar bu GPD denen marka gerçekten memnun edermi beni.Geçen sene annemlere koçtaştan K-mix diye ucuz bir marka almıştık.Bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyodum açıkçası.Gece açarsan uçak geçiyo sanırsın.Su sanki çıkmak istemiyor o derce yani.O yüzden bende sizin tavsiyelerinize bakarak GPD alayım diyorum.Bu batarya diğer dandik ürünler gibi prinç üzeri krom kaplama değildir umarım.Birde link vereyim almak istediğimürünü,,

• Arkadaşlar,

evde müteahhit BMS termostatik armatürleri kullanmış. bunların başlıkları ile piyasadaki standart salmastranın başlığı uymuyor. aynı işlevi görmesine rağmen piyasadan tanesi 2,5 TLden 5 TL ye halledeceğim 2 salmastra için, BMS Armatür salmastra başına 50 TL + 50 TL de servis ücreti istedi. yani 2 salmastranın değişimi 150 TL.

Lütfen dikkatli olun, standart ürün kullanmayarak kendilerine mahkum eden üreticilerin ürünlerini almayın.

Ben daha yeni olan (3-4 yıllık) BMS armatürlerini çöpe atarak tasarruf yapacağım.

özetle; BMS Armatürlerinden uzak durun...

bilgilerinize...
  • Evin bütün bataryaları değişmek istiyor 14 yıl oldu bozulmaları baş göstermeye başladı. Grohe eca artema kaliteli ama pahalı geliyor.Bir tane olacak olsam düşünürdüm. Önerebileceğiz uygun kalitede pişman ettirmeyecek marka söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybozkurt

Arkadaşlar bu GPD denen marka gerçekten memnun edermi beni.Geçen sene annemlere koçtaştan K-mix diye ucuz bir marka almıştık.Bu kadar kötü olabileceğini düşünmüyodum açıkçası.Gece açarsan uçak geçiyo sanırsın.Su sanki çıkmak istemiyor o derce yani.O yüzden bende sizin tavsiyelerinize bakarak GPD alayım diyorum.Bu batarya diğer dandik ürünler gibi prinç üzeri krom kaplama değildir umarım.Birde link vereyim almak istediğimürünü,,

her markanin ürünleri prinç üzeri krom kaplama oluyor, tabiki krom kaplama zamak 'ta olabiliyor
    makul fiyata inox T304, T316 isterdik ama varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 20 Ekim 2014; 10:28:27 >

• Grohe>ECA>GPD gibi oncu markalarda ARTEMA 'nin banyo bataryalarindaki el duşu çıkış kumandası kilitlemeli olani varmi ?
    bu ozellik suyun illaki basinc kuralindan kurtariyor.
  • Arkadaşlar bende banyodaki lavabonun musluğunu değiştireceğim

www.yapimalzemeleriburada.com
    Eca Zafir Tek G�vde Lavabo Bataryas� - 2102108950 | ECA DU� BATARYALARI | Yap�MalzemeleriBurada: Banyo Tadilat ,mutfak dolaplar�,k�vet,du� kabin,tekne,batarya
    http://www.yapimalzemeleriburada.com/?urun-9993-eca-zafir-tek-govde-lavabo-bataryasi---2102108950

En uygun ECA , ECA Zafir Lavabo Bataryası. Sizce bu ürünü 100 tl ye alacağıma başka ne tavsiye edersiniz.

• dangerim kullanıcısına yanıt
    GDP hakkinda kaliteli ve hesapli yorumlari yapiliyor.
    gecen hafta artema ilia 3/8 ara musluk niyetliydim (7yildir kullaniyorum) - Kodu: A45214 adet 55TL
    estetik gorunumu ayni ECA gordum 25TL adet, ardindan GDP 'yi aldim, olumlu yorumlari ve 10TL adet olunca.
    degistirilebilir, siva alti urun olmadigindan dolayi.
    artema ile GDP yanyana olmayinca estetigi gayet guzel.
  • Gpd yada AR alacaktım. Bir tanıdığım değişik markaların toptancısı geliş fiyatına getirebileceğini söyleyince çok uyguna aldım. Hadi bakalım ne kadar gidecek.
  • dangerim kullanıcısına yanıt
    olumsuz bi hal yakalarsan mutlaka yaz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

ECA BATARYA KONUSUNDA BİR KAÇ CÜMLE...Bu yazdıklarımı lütfen iyi okuyunuz....Ben 1988 yılında Beşiktaş ta kiralık evime 2 adet ECA batarya taktım...Eskileri haşat durumdaydı...Ama atmadım...bir mutfaga bir banyoya iki batarya aldım..Çok pahalıydı...Piyasanın 3 katı....Bunları yıllarca kullandım..2001 yılında Ataköy e taşındım söktüm oraya getirdim...5 yıl oturduk....2006 da hadımköye taşındım..Yine söktüm getirdim...Yıl 2009 ikiside pırıl pırıl ve saglam çalışıyor..biri mutfakta....Digeri banyoda...21 sene bir batarya dayanırmı ? Hiç bir yerinde arıza yok.. Şu an evimde ikisinide kullanıyorum....1 damla su kaybı yok....Şimdi sadece düşünün >>>...Birçok markalar 25 Liraydı ben ECA yı tanesi 60 liraya almıştım..<<<< .Karaköyden...Perşembe pazarında yetkili bayisinden....Verdiğim para helalmi ? Değilmi ?.....Son kuruşuna kadar ECA ya helal olsun.....

Şu an Türkiye'de armatür denince ilk akla gelen marka ECA. Kalite, Fiyat, Performans göz önüne alınca vazgeçilmez. Diğer düşük kalite ürünlerle karşılaştırılırsa çok da büyük farklar olmadığı görülür.

En çok satılan eca ürünleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabadak -- 3 Nisan 2016; 18:14:07 >

• Bence iyi bir konu açmışsınız, batarya işi önemli ve bir çok hilesi oluyor içinde. Yok kartuşunu zamak yapıyorlar, yok prinç yapıyorlar ama 35lik kartuş kullanıyorlar 40lık yerine, yok malzemesinden çalıp zamaktan komple musluğu yapıyorlar, yok krom kaplamasını dandik yapıyorlar bir süre sonra kararıyor falan filan. Yani dışardan bakıp da anlamak hele işi bilmeyen için hiç mümkün değil. İyi bir şeyi ucuza aldım diyerek eve gidiyorsunuz (çünkü satıcı öyle söyledi) 3 ay sonra musluk akıtmaya başlıyor.

Neyse uzatmayalım herkes tavsiyesini vermiş. Bence de ECA, Artema, Grohe vs. gerçekten iyi, ama her bütçeye uygun olmuyor malesef. Tadilat yaptırıyorsun bir dünya para harcıyorsun, üzerine bir de bir dünya parayı bataryaya vermek gerçekten zor oluyor. Bir de diğer markalar var, yok ECA ya yapıyor falan diyorlar. Ya kardeşim koca fabrika dışarıda ürün yaptırır mı hiç, kalitesini riske atar mı? Böyle şeylere çok prim vermemek lazım.

Sonuca geleyim, ben de bir marka önereyim AR markalı musluk, batarya ve duş takımları gerçekten ECA üretimi. Ama bunu kafadan öyleymiş diyerek atmıyorum, ECA yı üreten elginkan firmasının internet sitesine bakarsınız bunu onaylayabilirsiniz : . Bu markayı piyasadaki bizim gibi fazla bütçesi olmayan ama kaliteli ürün arayan müşteri segmenti için çıkarmışlar. Hani aklınızda bulunsun, ben size aşağıda bazı modellerinin de linkini veriyim bir incelersiniz, aslına bakarsanız yine çok ucuz değil tabi çin malları gibi falan beklemeyin ama hem kaliteli olup hem de daha uygun fiyatlı ürün istiyorsanız bence çok uygun. Zaten ürüne ECA servisleri bakıyor, yani garantisinde de bir farklılık bulunmuyor.

Lavabo bataryası : http://www.hirdavatfirsati.com/p-6767-Ar-Fia-tek-govde-lavabo-bataryasi-(muslugu)-(ECA-uretimi).html

Kuğu evye bataryası : http://www.hirdavatfirsati.com/p-6768-Ar-Fia-tek-govde-eviye-(evye)-bataryasi-(muslugu)-(ECA-uretimi).html

Banyo bataryası : http://www.hirdavatfirsati.com/p-6766-Ar-Fia-1-kalite-banyo-bataryasi-(muslugu)-(ECA-uretimi).html

Umarım kafanızı karıştırmamışımdır fazla, zaten çok marka var bir tane de ben ekledim. :)

• Mutfak evye spirali boru başlık bozuldu ana gövde Osmanlı armatür diye bir marka Bu ikinci başlık şimdi bu ggövdeye uyabilen iyi bir marka spiral boru başlık tavsiye alabilirmiyim......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://capamusluk.com.tr/

dökümcü, imalatçı ist. için yok yok.

arap cami - hoca hanım sk No:14/A
    karaköy
  • ADELL diye bir marka var, tavsiye ederim. Türkiye'de üretiliyor ve 6 yıl garanti veriyorlar. Ben kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım inşallah da yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmttyln -- 11 Eylül 2017; 11:6:16 >
  • Arkadaşlar aritici cikisli 2 ürün arasında kaldım

GPD mi LAVELLA mi
    Veya bu fiyatlara yakın tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçtaşa gidip bakacaksın canlı canlı beğendiğini al çeşit çok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ECA LUNA EVİYE BATARYASI 102118043 ve ARTEMA PURE EVİYE BATARYASI A42136 modelleri arasında kaldım. eca nın tipi ve aç kapa yumuşaklık oranı müthiş(bayide gördüm ürünü) artemanın ise su tasarrufu ve sıcak su limitörü var. bu ürünleri tanıyan bilen varsa yorumlarınızı beklerim.
  • maviplanet kullanıcısına yanıt
    Hocam
    Hangi bataryayi aldiniz ve memnun musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netroshine N kullanıcısına yanıt
    ilk önce ARTEMA PURE EVİYE BATARYASI A42136 bu ürünü aldım ama geldiğinde hayal kırıklığı yaşadım.aç kapa kolunun açıp kaparken ki tokluk hissi berbattı.uç kısmı 360 derece oynar ve sökülür tip idi, neymiş diye söktüm tekarar vidasını sıkıştırsamda tutturamadım ve öylece iade yolladım.

bir önceki yorumda yazdığım 43 le biten değil de; n11 listesindede en çok satanlar arasına giren ;ECA LUNA EVİYE BATARYASI 102118044 bu modeli daha önce hırdavatçıda görüp beğenmiştim ve 650 tl fiyat çekmişti 370 tl civarına aldım ve 2-3 ay oldu alalı iyikide almışım. 10 üzerinden 10 veririm çok çok beğendim. lunanın 43 le biten modeli biraz sofistik ve gösterişli ama su harcaması fazla olduğundan ve artema daki gibi hata yapmaktan çekindiğimden vazgeçtim.

bu iş biraz da sizin bataryadan beklentinizle alakalı bi durum ama öyle 600-700 tl falan da hırdavatçılara bayılmaya hiç gerek yok.
    urun.n11.com
    Eca Luna Evye Bataryası (044) - n11.com
    https://urun.n11.com/eviye-batarya/eca-luna-evye-bataryasi-044-P389377290

şuan en uygun görünen bu sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.