Bildirim
Evye bataryası yardımı..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
koçtaş'tan aldım bende farklı modellerde kampanya vardı,ama kendi eviniz ise çin işi almayın! -
GPD öneririm. Eca'ya da fason üretim yapan bir firma.quote:
Orijinalden alıntı: tigerson
koçtaş'tan aldım bende farklı modellerde kampanya vardı,ama kendi eviniz ise çin işi almayın!
Koçtaş'tan link koyuyorum. Sitedeki diğer bataryalarla da karşılaştır. Fiyatlarının hesaplı olduğunu göreceksin.
Çin malı ürünlerden kat kat kaliteli. Artema ve Eca'dan da hesaplı. Ama aynı kalitede diyebilirim.
Bauhaus da satıyor. Ben tadilat yaptırırken mahalledeki tesisatçıdan almıştım çok daha ucuza gelmişti.
3 yıldır evdeki tüm musluklarda sorun yaşamadan kullanıyorum.
Koctas.com.trEviye Bataryası Çeşitleri ve Fiyatlarıhttp://www.koctas.com.tr/U/GPD-Nino-Eviye-Bataryasi/Krom/1032?R=59
-
Evye meselesi biraz da bütçeyle alakalı aslında, ama piyasada değişik fiyatlı seçenekler mevcut:quote:
Orijinalden alıntı: mllm
GPD öneririm. Eca'ya da fason üretim yapan bir firma.
Koçtaş'tan link koyuyorum. Sitedeki diğer bataryalarla da karşılaştır. Fiyatlarının hesaplı olduğunu göreceksin.
Çin malı ürünlerden kat kat kaliteli. Artema ve Eca'dan da hesaplı. Ama aynı kalitede diyebilirim.
Bauhaus da satıyor. Ben tadilat yaptırırken mahalledeki tesisatçıdan almıştım çok daha ucuza gelmişti.
3 yıldır evdeki tüm musluklarda sorun yaşamadan kullanıyorum.
Koctas.com.trEviye Bataryası Çeşitleri ve Fiyatlarıhttp://www.koctas.com.tr/U/GPD-Nino-Eviye-Bataryasi/Krom/1032?R=59
Alıntıları Göster
Pahalıdan ucuza doğru:
Grohe>ECA>Artema>GPD tercih edilebilir.
-
GDP ye bakıyorum arkadaşlar..
Teşekkürler... -
ECA ve Artema da tamam kaliteli ama çok pahallı be birader,o paraya banyo dolabı da alınabiliyor...quote:
Orijinalden alıntı: xweser
GDP ye bakıyorum arkadaşlar..
Teşekkürler...
En mantıklısı arkadaşın da dediği gibi, ECA v.b. den hesaplı ama dandik çin mallarından iyi arada birşey almak... -
Eskiden çin malı imiş, falanca markaymış ne farkedecek alayım en ucuzunu diyordum. Fakat geçenlerde bir tane ucuz bir şey aldım. Markasına falan hiçte dikkat etmedim açıkçası. İşte o gün öğrendim ilk sorumun cevabını. Mübarek sanki musluk değil, açtığımda uçak iniyor sanırsınız. Az açsanız bile böyle. İçinden su zorla çıkıyormuş gibi...Gece sessizliğinde falan açmak ise baya bir cesaret istiyordu.quote:
Orijinalden alıntı: bobita
ECA ve Artema da tamam kaliteli ama çok pahallı be birader,o paraya banyo dolabı da alınabiliyor...
En mantıklısı arkadaşın da dediği gibi, ECA v.b. den hesaplı ama dandik çin mallarından iyi arada birşey almak...
Alıntıları Göster
-
duş başlıgı gibi hortumlu olan evye bataryası almanızı tavsiye ederim.Evdekiler memnunlar.Marka konusuna gelince artemadan şaşmamak lazım.sahibinden .comda uygun fiyata almak mümkün.quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Eskiden çin malı imiş, falanca markaymış ne farkedecek alayım en ucuzunu diyordum. Fakat geçenlerde bir tane ucuz bir şey aldım. Markasına falan hiçte dikkat etmedim açıkçası. İşte o gün öğrendim ilk sorumun cevabını. Mübarek sanki musluk değil, açtığımda uçak iniyor sanırsınız. Az açsanız bile böyle. İçinden su zorla çıkıyormuş gibi...Gece sessizliğinde falan açmak ise baya bir cesaret istiyordu.
Alıntıları Göster
-
böyle ürünlerin 2. eli alınmaz. Ben de Koçtaş'dan GPD 3 lü set aldım. 5 yıl garantili ve Artema ECA'nın en düşük kaliteli ürünlerinden daha iyi ve ucuz. GPD tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: loko
duş başlıgı gibi hortumlu olan evye bataryası almanızı tavsiye ederim.Evdekiler memnunlar.Marka konusuna gelince artemadan şaşmamak lazım.sahibinden .comda uygun fiyata almak mümkün.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cervinff
böyle ürünlerin 2. eli alınmaz. Ben de Koçtaş'dan GPD 3 lü set aldım. 5 yıl garantili ve Artema ECA'nın en düşük kaliteli ürünlerinden daha iyi ve ucuz. GPD tavsiye ederim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: forumnik
böyle ürünlerin 2. eli alınmaz. Ben de Koçtaş'dan GPD 3 lü set aldım. 5 yıl garantili ve Artema ECA'nın en düşük kaliteli ürünlerinden daha iyi ve ucuz. GPD tavsiye ederim.
ikinci elden bahsetmiyorum.Sıfır ürünlerden bahsediyorum.GPD marka bir batarya bendede var ama dizaynı güzel olanı çok zor bulursunuz.Görüntü olarak güzel bir ürün bulmak çok zor.
-
bu işin pazarlamacsı olarak görüntü isterseniz novarc alacaksınız kalite derseniz uluel tamamen yerli, hem şık hem kalite adell marka alın. artık e.c.a ve artemanın karşısında çok daha kaliteli ve şık marka bataryalar mevcut çin malı olabilir ama çindede kaliteli ürünler var.quote:
Orijinalden alıntı: lokoquote:
Orjinalden alıntı: forumnik
ikinci elden bahsetmiyorum.Sıfır ürünlerden bahsediyorum.GPD marka bir batarya bendede var ama dizaynı güzel olanı çok zor bulursunuz.Görüntü olarak güzel bir ürün bulmak çok zor.
Alıntıları Göster
-
ECA kullanıyoruz tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: mozkan4
bu işin pazarlamacsı olarak görüntü isterseniz novarc alacaksınız kalite derseniz uluel tamamen yerli, hem şık hem kalite adell marka alın. artık e.c.a ve artemanın karşısında çok daha kaliteli ve şık marka bataryalar mevcut çin malı olabilir ama çindede kaliteli ürünler var.
Alıntıları Göster
-
ECA BATARYA KONUSUNDA BİR KAÇ CÜMLE...Bu yazdıklarımı lütfen iyi okuyunuz....Ben 1988 yılında Beşiktaş ta kiralık evime 2 adet ECA batarya taktım...Eskileri haşat durumdaydı...Ama atmadım...bir mutfaga bir banyoya iki batarya aldım..Çok pahalıydı...Piyasanın 3 katı....Bunları yıllarca kullandım..2001 yılında Ataköy e taşındım söktüm oraya getirdim...5 yıl oturduk....2006 da hadımköye taşındım..Yine söktüm getirdim...Yıl 2009 ikiside pırıl pırıl ve saglam çalışıyor..biri mutfakta....Digeri banyoda...21 sene bir batarya dayanırmı ? Hiç bir yerinde arıza yok.. Şu an evimde ikisinide kullanıyorum....1 damla su kaybı yok....Şimdi sadece düşünün >>>...Birçok markalar 25 Liraydı ben ECA yı tanesi 60 liraya almıştım..<<<< .Karaköyden...Perşembe pazarında yetkili bayisinden....Verdiğim para helalmi ? Değilmi ?.....Son kuruşuna kadar ECA ya helal olsun.....quote:
Orijinalden alıntı: Kerosen
ECA kullanıyoruz tavsiye ederim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Mayıs 2011; 15:42:59 >
-
bizde de 18 yıllık eca var üstelik ikinci el almıştık zamanında mübarek bi kere bile sorun çıkarmadı ama yenilerin o kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum, yeni evime koçtaş'tan 3 tane grohe ve 1 tane eca aldım, grohe'nin kalitesi herşeyi ile ortada üstelik gpd ile aynı fiyata almıştım ancak bir hafta sonra gittiğimde herbirine 30 tl zam yapmışlar ama fiyatı yurtdışına göre yine de uygun sayılır ihtiyacı olan değerlendirsin derim...quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
ECA BATARYA KONUSUNDA BİR KAÇ CÜMLE...Bu yazdıklarımı lütfen iyi okuyunuz....Ben 1988 yılında Beşiktaş ta kiralık evime 2 adet ECA batarya taktım...Eskileri haşat durumdaydı...Ama atmadım...bir mutfaga bir banyoya iki batarya aldım..Çok pahalıydı...Piyasanın 3 katı....Bunları yıllarca kullandım..2001 yılında Ataköy e taşındım söktüm oraya getirdim...5 yıl oturduk....2006 da hadımköye taşındım..Yine söktüm getirdim...Yıl 2009 ikiside pırıl pırıl ve saglam çalışıyor..biri mutfakta....Digeri banyoda...21 sene bir batarya dayanırmı ? Hiç bir yerinde arıza yok.. Şu an evimde ikisinide kullanıyorum....1 damla su kaybı yok....Şimdi sadece düşünün >>>...Birçok markalar 25 Liraydı ben ECA yı tanesi 60 liraya almıştım..<<<< .Karaköyden...Perşembe pazarında yetkili bayisinden....Verdiğim para helalmi ? Değilmi ?.....Son kuruşuna kadar ECA ya helal olsun.....
Alıntıları Göster
-
Tabii alınacak yer de önemli.quote:
Orijinalden alıntı: niyatovic
bizde de 18 yıllık eca var üstelik ikinci el almıştık zamanında mübarek bi kere bile sorun çıkarmadı ama yenilerin o kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum, yeni evime koçtaş'tan 3 tane grohe ve 1 tane eca aldım, grohe'nin kalitesi herşeyi ile ortada üstelik gpd ile aynı fiyata almıştım ancak bir hafta sonra gittiğimde herbirine 30 tl zam yapmışlar ama fiyatı yurtdışına göre yine de uygun sayılır ihtiyacı olan değerlendirsin derim...
Alıntıları Göster
@taşkafa'nın dediği gibi, gideceksiniz Karaköy'e, nakit varsa 2/3 fiyatına alrsınız.
Hem orada daha çok kıyasyama imkânı var.
Ben kapı kollarını almıştım, yapı marketlerin yarı fiyatına gelmişti.
Düzeltma:İmlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 30 Ağustos 2009; 13:39:37 >
-
bu tip ürünler için karaköye gitmeye gerek yok. bu sitede çok çeşit ve uygun fiyatla ürünleri bulabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: mllm
Tabii alınacak yer de önemli.
@taşkafa'nın dediği gibi, gideceksiniz Karaköy'e, nakit varsa 2/3 fiyatına alrsınız.
Hem orada daha çok kıyasyama imkânı var.
Ben kapı kollarını almıştım, yapı marketlerin yarı fiyatına gelmişti.
Düzeltma:İmlâ
Alıntıları Göster
http://onlineyapimarketim.com/alt_kategori.asp?id=305
-
2009'da banyomuzu baştan yaptırdığımızda ben de ECA batarya aldım. İsim serisini bilmiyorum ama o zaman kampanya ile neredeyse yarı fiyatına almıştım. (Sanırım 45TL falandı)quote:
Orijinalden alıntı: yezeguottoman
bu tip ürünler için karaköye gitmeye gerek yok. bu sitede çok çeşit ve uygun fiyatla ürünleri bulabilirsiniz.
http://onlineyapimarketim.com/alt_kategori.asp?id=305
Alıntıları Göster
Annem o zamanlar mutfağa başka bir batarya almıştı ama onu hiç beğenmedim. Söktüm anneme iade ettirdim :) Allah'tan almışlar hehehe :) Onun yerine de banyoyla aynı seriden uzun kuğu boyunlu ECA aldım. (O da 65TL falandı sanırım)
2-3 yıl evvel de ben İstanbul dışındayken babam banyo bataryamızı da ECA akmıştı ama o başka bir serisinden, tipi benziyor gerçi.
Böylece sevgili müteahhitimizin 2002'de taktırdığı dandik musluklardan kurtulduk. Her sene problem çıkarıyordu.
Benim aldığım seri suyu bol oksijenle karıştırıyor. Böylece tesisattan çok az su çekilmesine rağmen suyu tazyikli akıtıyor. Bunu mutfakta musluktan tencere veya çaydanlık doldurduğunuzda da anlıyorsunuz. Çaydanlığı doldurmak epey zaman alıyor :) Hatta fazla havalandırdığından suyu köpürtüyor, doldururken kısmak gerekiyor.
Önceleri aylık 40-45TL gelen faturalarımız rezervuar ve musluk değişimleriyle 8 metreküpe kadar geriledi. (Yüklediğimiz 50TL kredi 2 ay kadar gidebiliyor)
Faturadan ziyade doğayı koruyup suyu israf etmediğim için mutluyum. Başka markalarda da bu durum olabilir ama evdeki bataryalarımız dışarıda gördüklerime göre kesinlikle daha kaliteliler.
-
Vay anasını, havayla karıştırıp su verebilen bataryalar varmış.quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
2009'da banyomuzu baştan yaptırdığımızda ben de ECA batarya aldım. İsim serisini bilmiyorum ama o zaman kampanya ile neredeyse yarı fiyatına almıştım. (Sanırım 45TL falandı)
Annem o zamanlar mutfağa başka bir batarya almıştı ama onu hiç beğenmedim. Söktüm anneme iade ettirdim :) Allah'tan almışlar hehehe :) Onun yerine de banyoyla aynı seriden uzun kuğu boyunlu ECA aldım. (O da 65TL falandı sanırım)
2-3 yıl evvel de ben İstanbul dışındayken babam banyo bataryamızı da ECA akmıştı ama o başka bir serisinden, tipi benziyor gerçi.
Böylece sevgili müteahhitimizin 2002'de taktırdığı dandik musluklardan kurtulduk. Her sene problem çıkarıyordu.
Benim aldığım seri suyu bol oksijenle karıştırıyor. Böylece tesisattan çok az su çekilmesine rağmen suyu tazyikli akıtıyor. Bunu mutfakta musluktan tencere veya çaydanlık doldurduğunuzda da anlıyorsunuz. Çaydanlığı doldurmak epey zaman alıyor :) Hatta fazla havalandırdığından suyu köpürtüyor, doldururken kısmak gerekiyor.
Önceleri aylık 40-45TL gelen faturalarımız rezervuar ve musluk değişimleriyle 8 metreküpe kadar geriledi. (Yüklediğimiz 50TL kredi 2 ay kadar gidebiliyor)
Faturadan ziyade doğayı koruyup suyu israf etmediğim için mutluyum. Başka markalarda da bu durum olabilir ama evdeki bataryalarımız dışarıda gördüklerime göre kesinlikle daha kaliteliler.
Alıntıları Göster
Öğrendiğim iyi oldu.
Ben de mutfakta ki müteahhitin takdırdığı bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bataryada sorun yok aslında. Hanım boynunun yeterince uzun olmamasından dertli. Ben de gerektiğinde duş hortumu gibi yerinden çıkıp uzayabilen bir batarya bakıyorum ama fiyatlar 150TL' den başlıyor.
-
Yeni aldigimiz evimizdeki mutfagimiza muteahitin koydugu dandik bataryayi atip yerine artema aldik dus bataryasi gibi uzayan bi model aldik hanim onu begendi 250 lira gibi bi para verdik ama 1hafta gecti cok memnunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Vay anasını, havayla karıştırıp su verebilen bataryalar varmış.
Öğrendiğim iyi oldu.
Ben de mutfakta ki müteahhitin takdırdığı bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bataryada sorun yok aslında. Hanım boynunun yeterince uzun olmamasından dertli. Ben de gerektiğinde duş hortumu gibi yerinden çıkıp uzayabilen bir batarya bakıyorum ama fiyatlar 150TL' den başlıyor.
Bizim hanimda o tip dus basligi tarzinda mutfaga ucu azayan batarya istedi daha 1hafta olmadi alali artema aldik 250 lira gibi bir fiyat verdik simdilik hicbir problem yok ve umarim boyle devam eder gerci 5senede garantisi var ama
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar,
evde müteahhit BMS termostatik armatürleri kullanmış. bunların başlıkları ile piyasadaki standart salmastranın başlığı uymuyor. aynı işlevi görmesine rağmen piyasadan tanesi 2,5 TLden 5 TL ye halledeceğim 2 salmastra için, BMS Armatür salmastra başına 50 TL + 50 TL de servis ücreti istedi. yani 2 salmastranın değişimi 150 TL. Lütfen dikkatli olun, standart ürün kullanmayarak kendilerine mahkum eden üreticilerin ürünlerini almayın. Ben daha yeni olan (3-4 yıllık) BMS armatürlerini çöpe atarak tasarruf yapacağım. özetle; BMS Armatürlerinden uzak durun... bilgilerinize... |
Benzer içerikler
- halı yıkamalı elektrik süpürgesi tavsiye
- ev elektriği kaç volt
- aryıldız mı korkmaz mı
- elektrikli testere yağı kaç numara
- akülü vidalama tavsiye
- en iyi airfryer
- hava nemlendirici tavsiye
- en iyi diş fırçası
- en iyi buharlı temizleyici
- cam silme robotu kullananlar yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X