Şimdi Ara

Şarjı tornavida önerisi? (Bosch vs Black&Decker)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Ağırlıklı olarak bilgisayar kasası da çeşitli elektronik ürünlerin söküm işlerinde kullanmak üzere şarjlı bir vidalama cihazı arıyordum ve portatif olarak aşağıdaki iki modeli gözüme kestirdim. Lakin hangisini alacağım konusunda çok kararsız kaldım. Zira Black&Decker'in sırf dik kullanma özelliğinden dolayı elimin girmediği bazı kasalarda söküm işini hızlandırabileceği düşüncesindeydim ama diğer tarafta da Bosch kalitesi tartışılmaz diye size sormak istedim. 300TL'ye kadar bir limitim var yani başka da önerebilirsiniz.

Sizce bu iki model arasından hangisini almalıyım? İkisinden herhangi birini kullanan bir arkadaş yorum yaparsa minnettar kalırım.

Ayrıca bu 189TL'lik Bosch IXO V ile 334TL'lik IXO V aynı model değil mi? Sırf yanında Köşe ve Eksantrik adaptörden dolayı mı 145TL daha pahalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 11 Ocak 2018; 22:10:12 >

• Mac Allister kullanıyorum, 50 TL Koçtaşta. Kesinlikle tavsiye ederim. Emin olun gerek yok o bütçelere.
    https://www.koctas.com.tr/mac-allister-sarjli-vidalama-36-v-mssd36-li/19290-26335/

Ancak önemli bir edit : Şarj süresi daha uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 15 Ocak 2018; 22:33:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.